Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 18:55)
?

Va del ko mano ex jos draugas neveda tai suprantama, viena isdave, kita numelze, pasitikejimo neverta.

tai tegul negyvena su tokiom, kur pasitikejimo nevertos. Pats save menkina, jei gyvena su tokiom. Ka, normalios tipo susirast negali?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 18:55)
Kodel jus nedrisote? Jus nuo jo priklausoma kazkaip?
Toliau vedybos... Ar jus kalta, kad jis durnas nemokejo pasirinkti?
gal jus nematot labai dideles problemos, sakysim, kad jis nesugeba su zmonemis skaitytis , ju gerbti?
Juk jus gal nepanasi esat i mano ex drauges, kurios jega kazka pasigavo ir laiko?
Va del ko mano ex jos draugas neveda tai suprantama, viena isdave, kita numelze, pasitikejimo neverta. Bet jus gi ne tokia.

Idomucia, ji gi visa tai su jumoru rase, nepriimkit to rimtai. Uzsinoretu butu jai ir vestuves ir 3 namukai sustatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 18:01
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:59)
tai tegul negyvena su tokiom, kur pasitikejimo nevertos. Pats save menkina, jei gyvena su tokiom. Ka, normalios tipo susirast negali?

Tas draugas atrodo, kaip MB tevas. exe jaunesne. Toliau manau, kad ji emociskai sulauzyta, tai labai paklusni. Tokia vakariete sunkiai ras...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:55)
gal paliks, nes yra tikimybe, kad lietuves sugyventines i ta vienkiemio trobele neims  blink.gif gi sako AS, MAN. Na, ir neklausia ar ir ji to noretu. O gal as noreciau dyyyyyyydelio namo ir 20 zasu, o ne vistu? Zasys vistas skriaudzia,jei ka. Arba zasys, arba vistos. Na, nebent atskirai uztvertos.

Tai gal jis taip dalinasi savo svajonemis ir lauki akol moteris pasakys ir as noreciau sitaip senatve praleisti, kodel jis negali dabar pasavajoti?
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:57)
lutuke, nu rimtai ar nera skirtumo tarp pasakymu:
-mes su vaikais vaziuosim prie juros
-as noreciau vaziuoti prie juros
ir
AS VAZIUOSIU PRIE JUROS.
Man tas paskutinis akivaizdziai rodo tik 1 asmeni.

aisku kad yra ir skirtumas zodyje noreciau biggrin.gif pvz sakau, as siandien noreciau prie juros, vyras sako ne as nenoriu prie juros, aha sakau tai kur tu nori ir t.t.. O jei sakau as vaziuoju prie juros tai ir vaziuoju viena. O cia buvo kalbama apie svajone su butent, ne realu kelimas, Jei jis sakytu va statausi nama, as ten issikelsiu po menesio butu veinaip, bet kai zmogus pasakoja gal sena svajone, sako, as noreciau senatveje ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 18:06
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:52)
as irgi apie panasia pensija svajoju  :

bet man vis tiek patinka tie molinukai, kuriuos taip dabar gana intensyviai ir Lietuvoje stato, super ekologija, silta, patogu, sveika statytis net, kiek molio kaukiu lotuliukas.gif

na ka as zinau ar tai toks geras namas. Na, ir pradziu gal. O paskui? Molis trukineja. Sienos, kiek zinau ten is siaudu. Pasidarius bent kokiam plysiui sienoj tuoj peles isiveis. O isnaikint tai jau kazin ar pavyks.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 19:06)
. O cia buvo kalbama apie svajone su butent, ne realu kelimas, Jei jis sakytu va statausi nama, as ten issikelsiu po menesio butu veinaip, bet kai zmogus pasakoja gal sena svajone, sako, as noreciau senatveje ....

o gal vyriokas guli, filosofuoja ir laukia, kad jo mylimoji prisidetu prie fantazavimo ko ji noretu? Visai gali but.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 18:59)
MB i "mes" ziuri neigiamai nuo sovietu laiku, kai vadovai megdavo per "mes" pasisavinti kitu darba arba paslepti savo vienvadyste: "Mes nusprendem..."
Bet jus taii tikrai daug ka sprendziat kaip diktatorius, net kada vyras turi teise noreti myletis, ka turi noret valgyti ir pan.

Mane pischologe ismokino sakyti as ir sneketi kuo daugiau nuo saves,jei kitu nesi apklauses ju nuomones, kai studijavau, bet skirtumus tarp as ir mes naudojimo jau aprasiau lotuliukas.gif
jo jo mes pasitarem ir as nusprendziau lotuliukas.gif idomiai mane isivaizduojat, tokia frekenbok jauciu su kocelu ar ne? lotuliukas.gif siaip as bent svajoti leidziu vyrui nuo savo asmens be jokiu zasu kaip ten Leksa aprase. lotuliukas.gif

siaip apie tuos norus , skaitau ta knyga dabar psichologes Ramunes(mano mylimiausia psichologe dabar) ir ji irgi ta pati raso, ka sakiau, MOTERIS NEGALI MYLETIS, KAI JI NENORI, nes ji taip isduoda save. kazkaip jus vyrai labai viska susivedat i save, moterys nesneka - vadinasi nori iskaudinti, nesimyli, vaidnasi aukleja, kazka ne taip sako ar dar, reiskia specialia, kad provokuotu ir nervintu.
Niekad nesusimastet, kad moteri skazka daro del saves, neturedama jusu omeny kaip tikslo? jus tik jauciat pasekmes, kas naturalu, bet tas elgesys nera su tikslu kazkaip jsu paveikti, kaip pvz lyja lauke juk ne specialiai, kad jus suslaptumet, kad esate tuo metu lauke ir be skecio, tai jau jusu bedos mirksiukas.gif

siaip ir jums butu verta paskaityti sia knyga, jei jau jauciates moterim, rasit kazka ir sau superine knyga, superine psichologe, ne tokia kaip kiti ,kiek teko susidurti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 19:13)
MOTERIS NEGALI  MYLETIS, KAI JI NENORI, nes ji taip isduoda save. kazkaip jus vyrai

Na apie mano vyriskuma nepradekim... O tuos argumentus tikrai palikit vyrams.

Ne mylejimasis problema, o nenoras uzsinoret.
Nenoras uzsinoret matant, kad mylimam zmogui to reikia - demonstruoja pacias bjauriausias zmogaus savybes.

Taigi jus galit neisduot saves ir vyro - uzsinoret. Prievartaut manau niekam neidomu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 19:13)
siaip as bent svajoti leidziu vyrui nuo savo asmens be jokiu zasu kaip ten Leksa aprase. lotuliukas.gif

oj, nesu as kokia ragana. Leidziu as saviskiui svajot, leidziu biggrin.gif va svaigo mano vyriokas, kad karve nores turet. O as zinau,kad tas gyvis tikrai ne man. Bet negi vyrui drausiu? Sakau, gali turet kiek tik nori tu karviu, as gal net karts nuo karto pagirdysiu, bet va melzt ryte ir vakare privalesi pats. Ir ka? Spekit ar turim mes karve biggrin.gif Ir darzo vyras labai norejo. Tipo va, apars pievos gabala (kaimyna nusamdys, ne pats su arkliu ir plugu), ir galesiu (AS!) darzoves augint. Svajones apie darzus nezlugdau, iskart pasakiau: jei brangusis tik nori darzu, as tau knyga apie darzoviu auginima duosiu, galesi set ir sodint ka nori. Spekit ar turim mes darza biggrin.gif
"Geros" tos jo svajones, jis nori turet, stovet ir grozetis, o darbas man butu. NI-FI-GA.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:22)

** cia tai geras  biggrin.gif Bet teisinga. ka gauna zmogelis, tai suvalgo ir dziaugiasi, kad gauna. As saviski ipratinau sudyta maista valgyt, nes buvo iprates prie tokio presko, pratiskai visai be druskos. Tai dabar tiek tos druskos visur beria,kad ziuriu,kad tik pries tai sau issiimt, kiek valgysiu.

Taviškis pas tokią kaip aš papultų, žodį "druska" amžiams ir visom kalbom pamirštų. Druska tik keliams pabarstyt, kad neslystų. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:22)
gal dukra galvoja, kad jis plastikinis?  biggrin.gif

Primenu, kad palaistytų, sako, aha, gerai, o atvykusi kaskart randu sacharą biggrin.gif ir vėl stebiuos kaip ir studijos ir darbe puikiai sekasi ir n šalių apkeliavusi, su viskuo susitvarko nepriekaištingai, o augalą paliet jau nebe jos jėgoms, turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:35)
rene, o dabar toks rimtesnis klausimas...
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Klausimas rimtesnis 4 kartus biggrin.gif
Gal ir paglostytų mano savimeilę, jei sakytų, kad galbūt kada nors panorės tų vedybų. Nenoriu ir aš jų, gyvenime buvo apstu velniavos toj plotmėj. Esam tiesiog draugai, pakeleiviai. Iš pradžių aikštijausi, kad pabūsiu su juo tol, kol atsiras tas, kas norės su manim praleisti visą likusį gyvenimą, vistiek šiuo metu nelabai turiu ką veikti biggrin.gif realiai jei jis nori manim pasirūpinti, kad po jo mirties finansine prasme man būtų lengviau, gali tai padaryti dabar, kitais būdais, negu įrašydamas į testamentą, kad paskui ten su jo dukrom pešiotis. Juolab ir pati neinu jaunyn ir man maža ko gali bereikėti. žiedus turėjo dvi žmonos, bet turbūt tik vestuvių, sužadėtuvių dar mados nebuvo. Trečia buvo sugyventinė. Aš turiu žiedą su akute, pernai gimtadieniui gavau rolleyes.gif o ant dešinės tebenešioju savo seną vestuvinį. Atrodo kaip naujas, ko daiktas mėtysis, o ir ranka atrodo gražesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 19:54)
Taviškis pas tokią kaip aš papultų, žodį "druska" amžiams ir visom kalbom pamirštų. Druska tik keliams pabarstyt, kad neslystų. biggrin.gif
Papildyta:
Primenu, kad palaistytų, sako, aha, gerai, o atvykusi kaskart randu sacharą biggrin.gif ir vėl stebiuos kaip ir studijos ir darbe puikiai sekasi ir n šalių apkeliavusi, su viskuo susitvarko nepriekaištingai, o augalą paliet jau nebe jos jėgoms, turbūt biggrin.gif

mano namuose druskos naudojama minimaliai, o aliejaus isvis nera smile.gif pasibaige pries kelis menesius niekaip nenusiperku, pasiziurejau, kad ir be jo gerai gyvenu biggrin.gif
o gel geles - kam ja laistyt, jei palaistyta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:55)
gal paliks, nes yra tikimybe, kad lietuves sugyventines i ta vienkiemio trobele neims  blink.gif gi sako AS, MAN. Na, ir neklausia ar ir ji to noretu. O gal as noreciau dyyyyyyydelio namo ir 20 zasu, o ne vistu? Zasys vistas skriaudzia,jei ka. Arba zasys, arba vistos. Na, nebent atskirai uztvertos.

Ahahahahahahaaaa!!!
Kai pirkom sodybą, visais dievais prisiekinėjau, kad bus veja ir jokio daržo / gėlyno.
Nesakysiu kiek ir ko, kas ir kur.
Atsakyti