Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 17:52)
nebuvo žodžio "mes".  unsure.gif 

nu negražiai čia... 4u.gif
Atsakyti
ačiū, idomuci, ką mes be tavęs darytume. 4u.gif
kol veją nusipjoviau, naujas dūmas dūmojau. pareina maniškis po fulės vakar miegoti ir eilinį kartą fantazuoja: kai jau tas verslas pabos, statys administratorių, kamerom apstatys ir kontroliuos, o pats nusipirks mažą namuką vienkiemy, labai mažą, miegamas ir svetainė bendra su virtuve, laikys penkias vištas ir gaidį (aš taip pat padedu jam kurti tas vizijas, sakau- juodą gaidį ir porą ciruliukų viščiukų), dar laikys ožkytę, gyvens ramiai, sveikai, ekologiškai. viskas gerai, fantazija reali ir geidžiama žmogui nuo asfalto, mano kaimas jam netinka, nes yra gyvenvietės centre, ne vienkiemis. bet viskas buvo sakoma pirmu asmeniu: nusipirksiu, laikysiu, gyvensiu. Taip ir nedrįsau paklausti, o kur aš tame mažame name tilpsiu, na, aš neužimu daug vietos, bet niekur nebuvo žodžio "mes".  unsure.gif  suprantu, kad esu sugyventinė, kad neketina manęs vesti, nes jau sotus tų santuokų, bet kažkaip savyje aš turiu tokią viziją, kad, jei dievas duos, tai ir tą senatvę kažkaip šalia vienas kito sukinėsimės. Jis gerokai vyresnis, tai, neaišku, kaip susidėlios aplinkybės, kaip sveikata, bet nespjaunu, kad ir paslaugyt, ir sergantį pavaduot versle gali tekti. Gal jis, būdamas 16 metų vyresnis, tikisi tapti našliu bigsmile.gif
Papildyta:

valio, žodžiu, jeigu aš vis dar besmegenis, tai ne mano, tai jūsų problema biggrin.gif

del besmegenio ir as pasitaisiau biggrin.gif
rene, ne taip seniai aprasiau viena pora, kurioje moteris apie viska sakydavo "mano".
gal jusiskis ir is tos kategorijos? sako 1, o 2 minty ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 26 birželio 2018 - 16:56
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 15:04)

Manasis savo anketoj pažintyse, sukėlė visų katinų foto ir parašė, kad būsimoji turės sugyventi su jais. Tai buvo būtina sąlyga.

Aš ir, žiūrėdama vyrukų foto, jei pamatau su kokiu vilku ar aviganiu, man išsyk klausimas, kai į tokią draugystę pažiūrės mano katinas ir nerizikuoju pažindintis biggrin.gif

va sitas ai man patinka. Is karto aisku su kuo teks lova dalintis. Bent jau tikrai neatsilieps gyvunu nemyletojai.

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 15:28)
Pas mano dukrą pinigų medis gerai auga. Palaistau, kai atvažiuoju, kokius 4 kartus metuose biggrin.gif

gal dukra galvoja, kad jis plastikinis? biggrin.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:27)
* Kai manasis užsimena apie naminę duonytę, (kurią sugyventinė puikiai kepusi) aš jam primenu, kad turėjo virėją, ji kepė, tai kam išvarė. 

** Taip gražiai tada į jį pažvelgiau su užuojauta: to žmogaus skonis visiškai kitoks, nei mano, bet namie valgo tai, ką gaminu. Bet nuo tos minties mano meniu nepasikeitė: ryte košytės, švelnios daržovių sriubytės, salotytės vakarais be jokių piktų pipirų biggrin.gif

*teisingai! Kai maniskis keliskart megino man pasakyt, kad jo mama ta, jo mama ana, tai i diskusijas net nesileidau: as tau ne mama! - atreziau ir tegul zinosi nail.gif

** cia tai geras biggrin.gif Bet teisinga. ka gauna zmogelis, tai suvalgo ir dziaugiasi, kad gauna. As saviski ipratinau sudyta maista valgyt, nes buvo iprates prie tokio presko, pratiskai visai be druskos. Tai dabar tiek tos druskos visur beria,kad ziuriu,kad tik pries tai sau issiimt, kiek valgysiu.
Papildyta:
pats nusipirks mažą namuką vienkiemy, labai mažą, miegamas ir svetainė bendra su virtuve, laikys penkias vištas ir gaidį (aš taip pat padedu jam kurti tas vizijas, sakau- juodą gaidį ir porą ciruliukų viščiukų), dar laikys ožkytę, gyvens ramiai, sveikai, ekologiškai.
bet viskas buvo sakoma pirmu asmeniu: nusipirksiu, laikysiu, gyvensiu. Taip ir nedrįsau paklausti, o kur aš tame mažame name tilpsiu, na, aš neužimu daug vietos, bet niekur nebuvo žodžio "mes". 

o sito tai rimtai reiketu paklausti. O kur AS??? Gal rimtai vyriokas savo planu turi? 4 zmonos, o senatve kaip viengungio? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 17:55)
del besmegenio ir as pasitaisiau  biggrin.gif
rene, ne taip seniai aprasiau viena pora, kurioje moteris apie viska sakydavo "mano".
gal jusiskis ir is tos kategorijos? sako 1, o 2 minty  ax.gif

Jis priklauso kategorijai "ne ta tai kita man tos bulbienės pravirs" biggrin.gif
Protinga moteris būtų paklausus, o kur mano vieta?, o išmintinga padarys taip, kad jos vieta būtų ten, kur ji nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 18:24)

rene, o dabar toks rimtesnis klausimas... Na, nenori vyras kazkelintos zmonos, turejo daug, nenori, jo reikalas. Buna, kad ir moterys nenori teket. Irgi OK. Juolab, jei teisinius reikalus visus sutvarkys, kad tai abi puses tenkintu, irgi OK. Bet ar neabydna, kad esi vienintele moteris jo gyvenime, kuri negavo is jo ziedo??? O tiksliau tai dvieju? Suzadetuviu ir vestuvinio. Jom lakste, ieskojo, pirko, o va sugyventinei lietuvei jau nereikia unsure.gif
Papildyta:

rene, o dabar toks rimtesnis klausimas... Na, nenori vyras kazkelintos zmonos, turejo daug, nenori, jo reikalas. Buna, kad ir moterys nenori teket. Irgi OK. Juolab, jei teisinius reikalus visus sutvarkys, kad tai abi puses tenkintu, irgi OK. Bet ar neabydna, kad esi vienintele moteris jo gyvenime, kuri negavo is jo ziedo??? O tiksliau tai dvieju? Suzadetuviu ir vestuvinio. Jom lakste, ieskojo, pirko, o va sugyventinei lietuvei jau nereikia unsure.gif
Papildyta:

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 17:55)
del besmegenio ir as pasitaisiau  biggrin.gif
gal jusiskis ir is tos kategorijos? sako 1, o 2 minty  ax.gif

as irgi daznai sneku savuoju asmeniu, nieko bloga neturedama omeny, man kazkaip nesigauna mes darysim, mes vaziuosim. as tai zinau kad darysiu, o ka kitas darys, tai jau nuo jo priklauso .
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 18:35)
rene, o dabar toks rimtesnis klausimas... Na, nenori vyras kazkelintos zmonos, turejo daug, nenori, jo reikalas. Buna, kad ir moterys nenori teket. Irgi OK. Juolab, jei teisinius reikalus visus sutvarkys, kad tai abi puses tenkintu, irgi OK. Bet ar neabydna, kad esi vienintele moteris jo gyvenime, kuri negavo is jo ziedo??? O tiksliau tai dvieju? Suzadetuviu ir vestuvinio. Jom lakste, ieskojo, pirko, o va sugyventinei lietuvei jau nereikia  unsure.gif

jau labai rimtas, net 4 k, kad rene tikrai nepraleistu biggrin.gif

o is kur zinot, kad ieksojo ten lakste?
zieda gi ir taip galetu padovanot ir neviena ir ne tik zieda.
taivisos kitos zmonos ne lietuves ir jis pats ne lietuvis gal, jau lyg klausiau, nu nelabai is pasakojimo jis man i lietuvi nesa lotuliukas.gif
praeita lyg ir sugyventine buvusi bigsmile.gif
dar kaip suprantu tik santykiu pradzia, tai dar yra laiko ir pirslybom ir vedybom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:44)
as irgi daznai sneku savuoju asmeniu, nieko bloga neturedama omeny, man kazkaip nesigauna mes darysim, mes vaziuosim. as tai zinau kad darysiu, o ka kitas darys, tai jau nuo jo priklauso .

bet skamba tai nekaip unsure.gif as, mano, man...
Atsakyti
ačiū, idomuci, ką mes be tavęs darytume. 4u.gif
kol veją nusipjoviau, naujas dūmas dūmojau. pareina maniškis po fulės vakar miegoti ir eilinį kartą fantazuoja: kai jau tas verslas pabos, statys administratorių, kamerom apstatys ir kontroliuos, o pats nusipirks mažą namuką vienkiemy, labai mažą, miegamas ir svetainė bendra su virtuve, laikys penkias vištas ir gaidį (aš taip pat padedu jam kurti tas vizijas, sakau- juodą gaidį ir porą ciruliukų viščiukų), dar laikys ožkytę, gyvens ramiai, sveikai, ekologiškai. viskas gerai, fantazija reali ir geidžiama žmogui nuo asfalto, mano kaimas jam netinka, nes yra gyvenvietės centre, ne vienkiemis. bet viskas buvo sakoma pirmu asmeniu: nusipirksiu, laikysiu, gyvensiu. Taip ir nedrįsau paklausti, o kur aš tame mažame name tilpsiu, na, aš neužimu daug vietos, bet niekur nebuvo žodžio "mes".  unsure.gif  suprantu, kad esu sugyventinė, kad neketina manęs vesti, nes jau sotus tų santuokų, bet kažkaip savyje aš turiu tokią viziją, kad, jei dievas duos, tai ir tą senatvę kažkaip šalia vienas kito sukinėsimės. Jis gerokai vyresnis, tai, neaišku, kaip susidėlios aplinkybės, kaip sveikata, bet nespjaunu, kad ir paslaugyt, ir sergantį pavaduot versle gali tekti.

nu va o varet zmogu lauk lotuliukas.gif prie ukio prisigadijo biggrin.gif

tai kada i ta pensija ruosiasi, jei jau dabar sakot daug vyresnis jis ir pas jus jau suauge vaikai tai bus jam apie 60? tai ko dar laukt, greciau i gamta i ramybe bigsmile.gif as irgi apie panasia pensija svajoju biggrin.gif kurkim kokia benduormene, sali apsigyvensim tuose mazuose nameliuose, dar is manes vis juokesi, bet man vis tiek patinka tie molinukai, kuriuos taip dabar gana intensyviai ir Lietuvoje stato, super ekologija, silta, patogu, sveika statytis net, kiek molio kaukiu lotuliukas.gif

O gal jums ta nama paliks kur gyvenat dabar bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 18:48)
bet skamba tai nekaip  unsure.gif  as, mano, man...

o kas cia ne taip? jei kalbu apie svajones kalbu nuo savo asmens, as ne sventya trejybe. O jei kalbu apie realiai vyskatncius dalykus sakau mes. Tuoj mes su vaikais vaziuosim prie juros biggrin.gif Arba as noreciau nuvaziuoti prie juros. jei akcentuoju, kad noriu butinai, kad visi nuvaziuotumet tada sakau, noriu kad mes nuvaziuotumem prie juros.
Papildyta:
Jis priklauso kategorijai "ne ta tai kita man tos bulbienės pravirs" biggrin.gif
Protinga moteris būtų paklausus, o kur mano vieta?, o išmintinga padarys taip, kad jos vieta būtų ten, kur ji nori ax.gif

biggrin.gif
vat butent, ismintinga moteris esat Rene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 17:53

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:51)

O gal jums ta nama paliks kur gyvenat dabar  bigsmile.gif

gal paliks, nes yra tikimybe, kad lietuves sugyventines i ta vienkiemio trobele neims blink.gif gi sako AS, MAN. Na, ir neklausia ar ir ji to noretu. O gal as noreciau dyyyyyyydelio namo ir 20 zasu, o ne vistu? Zasys vistas skriaudzia,jei ka. Arba zasys, arba vistos. Na, nebent atskirai uztvertos.
Atsakyti
Taip ir nedrįsau paklausti, o kur aš tame mažame name tilpsiu, na, aš neužimu daug vietos, bet niekur nebuvo žodžio "mes".  unsure.gif  suprantu, kad esu sugyventinė, kad neketina manęs vesti, nes jau sotus tų santuokų, bet kažkaip savyje aš turiu tokią viziją, kad, jei dievas duos, tai ir tą senatvę kažkaip šalia vienas kito sukinėsimės.

Kodel jus nedrisote? Jus nuo jo priklausoma kazkaip?

Toliau vedybos... Ar jus kalta, kad jis durnas nemokejo pasirinkti?

gal jus nematot labai dideles problemos, sakysim, kad jis nesugeba su zmonemis skaitytis , ju gerbti?

Juk jus gal nepanasi esat i mano ex drauges, kurios jega kazka pasigavo ir laiko?

Va del ko mano ex jos draugas neveda tai suprantama, viena isdave, kita numelze, pasitikejimo neverta. Bet jus gi ne tokia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:52)

o kas cia ne taip? jei kalbu apie svajones kalbu nuo savo asmens, as ne sventya trejybe. O jei kalbu apie realiai vyskatncius dalykus sakau mes. Tuoj mes su vaikais vaziuosim prie juros  biggrin.gif Arba as noreciau nuvaziuoti prie juros.

lutuke, nu rimtai ar nera skirtumo tarp pasakymu:
-mes su vaikais vaziuosim prie juros
-as noreciau vaziuoti prie juros

ir
AS VAZIUOSIU PRIE JUROS.
Man tas paskutinis akivaizdziai rodo tik 1 asmeni.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:44)

MB i "mes" ziuri neigiamai nuo sovietu laiku, kai vadovai megdavo per "mes" pasisavinti kitu darba arba paslepti savo vienvadyste: "Mes nusprendem..."

Bet jus taii tikrai daug ka sprendziat kaip diktatorius, net kada vyras turi teise noreti myletis, ka turi noret valgyti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 birželio 2018 - 17:59