Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:26)
kin, dabar tavo metas puoštis mirksiukas.gif  lutukė jau apsirengė biggrin.gif

Ok, ok, tik dar namo negrizau, per telefona rasineju 😁
Man labai patiko mano senasis, bet jei ji uzsidesiu, visi pazins 😂
Naujam nickui reikia naujo 😊
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:27)
besmegenį? tai gal pabandyk prisijungti iš naujo blink.gif  čia tik mano spėjimas toks, gal atsinaujins unsure.gif

nepadėjo, aš pasmerkta matyt matyti besmegenį vasarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 16:28)
Ok, ok, tik dar namo negrizau, per telefona rasineju 😁
Man labai patiko mano senasis, bet jei ji uzsidesiu, visi pazins 😂
Naujam nickui reikia naujo 😊

be abejo. Tu mūsų svajonių nuotaka. mirksiukas.gif įsivaizduoju kokią gležną būtybę nubėgančią per rugienas/ražienas, biggrin.gif plevesuojančia suknele, besiplaikstančiais plaukais biggrin.gif biggrin.gif
Man per tlf lengviau ir keisti buvo, ir apkarpyti ir tuos 120x140 sukalibruoti, nei kompe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 16:39)
nepadėjo, aš pasmerkta matyt matyti besmegenį vasarą biggrin.gif

monteverte, tada gal tu vidutinio senumo versiją naudoji ? biggrin.gif
pabandžiau dar sykį tą patį įkelti kompe dabar, kiek suprantu, nauja versija didesnę raišką leidžia. idomuci, gal man ten tada reikia įkelti ir nuorodos adresą? paaiškink man daug paprasčiau, po žingsniuką ax.gif dar būtų geriau su paveiksliukais biggrin.gif o aš tuo tarpu einu žolikę nusipjausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 16:05
rene, tikrai tokio nedesiu - kazkaip nemanau, kad man tiktu begti pasileidus plaukus per varpu pilna lauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 26 birželio 2018 - 16:18
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 17:01)
monteverte, tada gal tu vidutinio senumo versiją naudoji ?  biggrin.gif
pabandžiau dar sykį tą patį įkelti kompe dabar, kiek suprantu, nauja versija didesnę raišką leidžia. idomuci, gal man ten tada reikia įkelti ir nuorodos adresą? paaiškink man daug paprasčiau, po žingsniuką ax.gif dar būtų geriau su paveiksliukais biggrin.gif  o aš tuo tarpu einu žolikę nusipjausiu ax.gif

Jusu nuotrauka yra:
https://www.supermam...s/av-346614.jpg
Ir sena buvo tas pats failo vardas, todel daugeliu kompai is naujo nekrauna, o naudoja sena failo versija.
Tai portalo klaida, nes turetu duoti nauja varda naujam avatarui tada nenaudotu.

Tai jei kas matto besmegeni, tai atsidaro linka kur virsuje ir paspaudzia REFRESH savo browseryje. Tai bus instrukcija uzkrauti is naujo
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:14)
Pakeičiau senoje, pasigyriau, niekas nemato, tik aš pati, tai pakeičiau ir naujoje. Tada irgi ne visos matė, idomucia paaiškino ką daryt, bet aš, kaimo bobelė, nesupratau, ką ten daryt turėčiau biggrin.gif  bet, kiek suprantu, dabar besmegenio nebemato niekas ax.gif

as matau senoje versijoje, naujoje - naujas.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 17:17)
rene, tikrai tokio nedesiu - kazkaip nemanau, kad man tiktu begti pasileidus plaukus per varpu pilna lauka  ax.gif

Kazkur turejau fotke su varpu pilnu lauku, bet neieskosiu dar uzbanins
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 17:01)
monteverte, tada gal tu vidutinio senumo versiją naudoji ?  biggrin.gif
pabandžiau dar sykį tą patį įkelti kompe dabar, kiek suprantu, nauja versija didesnę raišką leidžia. idomuci, gal man ten tada reikia įkelti ir nuorodos adresą? paaiškink man daug paprasčiau, po žingsniuką ax.gif dar būtų geriau su paveiksliukais biggrin.gif  o aš tuo tarpu einu žolikę nusipjausiu ax.gif

tai galima arba mazesne versija arba ideti nuotraukos adresa, o tada apacioje ivesti, jei nori parametrus, jei kaip man ,kad buvo istampe netinkamai.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 17:17)
rene, tikrai tokio nedesiu - kazkaip nemanau, kad man tiktu begti pasileidus plaukus per varpu pilna lauka  ax.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 17:31)
Jusu nuotrauka yra:
https://www.supermam...s/av-346614.jpg
Ir sena buvo tas pats failo vardas, todel daugeliu kompai is naujo nekrauna, o naudoja sena failo versija.
Tai portalo klaida, nes turetu duoti nauja varda naujam avatarui tada nenaudotu.

Tai jei kas matto besmegeni, tai atsidaro linka kur virsuje ir paspaudzia REFRESH savo browseryje. Tai bus instrukcija uzkrauti is naujo

gal geriau pries keliant nauja pasalinti sena pirma tada?
suveike po refresh matau nauja nuotrauka pas rene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 16:39
ačiū, idomuci, ką mes be tavęs darytume. 4u.gif
kol veją nusipjoviau, naujas dūmas dūmojau. pareina maniškis po fulės vakar miegoti ir eilinį kartą fantazuoja: kai jau tas verslas pabos, statys administratorių, kamerom apstatys ir kontroliuos, o pats nusipirks mažą namuką vienkiemy, labai mažą, miegamas ir svetainė bendra su virtuve, laikys penkias vištas ir gaidį (aš taip pat padedu jam kurti tas vizijas, sakau- juodą gaidį ir porą ciruliukų viščiukų), dar laikys ožkytę, gyvens ramiai, sveikai, ekologiškai. viskas gerai, fantazija reali ir geidžiama žmogui nuo asfalto, mano kaimas jam netinka, nes yra gyvenvietės centre, ne vienkiemis. bet viskas buvo sakoma pirmu asmeniu: nusipirksiu, laikysiu, gyvensiu. Taip ir nedrįsau paklausti, o kur aš tame mažame name tilpsiu, na, aš neužimu daug vietos, bet niekur nebuvo žodžio "mes". unsure.gif suprantu, kad esu sugyventinė, kad neketina manęs vesti, nes jau sotus tų santuokų, bet kažkaip savyje aš turiu tokią viziją, kad, jei dievas duos, tai ir tą senatvę kažkaip šalia vienas kito sukinėsimės. Jis gerokai vyresnis, tai, neaišku, kaip susidėlios aplinkybės, kaip sveikata, bet nespjaunu, kad ir paslaugyt, ir sergantį pavaduot versle gali tekti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 17:38)
suveike po refresh matau nauja nuotrauka pas rene

valio, žodžiu, jeigu aš vis dar besmegenis, tai ne mano, tai jūsų problema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 17:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 17:31)

notworthy.gif pagaliau... matau žiūronus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 17:53)
notworthy.gif pagaliau... matau žiūronus

clap.gif na va, susitvarkė moterėlės su savo veidukais biggrin.gif
Atsakyti