Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

*matosi. per daug kosmetikos biggrin.gif

** super mintis.

Ne cia mano naturalus grozis :lol:

Taip su draugu, manau butina pakeliauti , kelionese, ypac kur sunkiau, labai issiryskina daug bruozu, nes nukrenta daug kaukiu, jei sunku fiziskai, pradedam nesivaldyti taip gerai, kaip kur kavinej ant sofkutes :lol: bet ir jei tada pamatys mus tikresnes, kazin ar nepabegs :lol: 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:02)
retai eidavau i klubus, bet kai drauges istempdavo, tai nesivargindavau:) dzinsiukai, palaidine ir pirmyn. Na, lupas ir blakstienas pasidazydavau dar  biggrin.gif
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem  biggrin.gif
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti  wub.gif

Jeigu tai tavo draugės, tai, spėju, nebuvo debilės, su kuriom kalbėtis nebūtų buvę galima, kitu atveju, tu su jomis nebūtum draugavusi.
Bėda, kad bernams akys slysdavo į iškirptes, seilės tįsdavo, rankos lįsdavo po mini, mikčiot pradėdavo, kareivėliai stovėdavo ir patys jie apie nieką kalbėt negalėdavo. biggrin.gif O merginos su džinsais- kalbamos, persirengei, pasidažei ir jau tuštutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 14:01)
Jeigu tai tavo draugės, tai, spėju, nebuvo debilės, su kuriom kalbėtis nebūtų buvę galima, kitu atveju, tu su jomis nebūtum draugavusi.
Bėda, kad bernams akys slysdavo į iškirptes, seilės tįsdavo, rankos lįsdavo po mini, mikčiot pradėdavo, kareivėliai stovėdavo ir patys jie apie nieką kalbėt negalėdavo. biggrin.gif  O merginos su džinsais- kalbamos, persirengei, pasidažei ir jau tuštutė biggrin.gif

Butent 😉
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 14:00)
*cia mano naturalus grozis
**Taip su draugu, manau butina pakeliauti , kelionese, ypac kur sunkiau, labai issiryskina daug bruozu, nes nukrenta daug kaukiu, jei sunku fiziskai, pradedam nesivaldyti taip gerai, kaip kur kavinej ant sofkutes lotuliukas.gif bet ir jei tada pamatys mus tikresnes, kazin ar nepabegs lotuliukas.gif 

*tai gerai tada, kosmetikos visai nereikia. As tai neapsisprendziu ar tokia grazi esu, ar tokia baisi, tai ir slepiu veida bigsmile.gif
**kad reikia ne vien kavinej ar ant sofkutes vyra pazint, tai faktas. Bet keliones tai daugiau atostogu laikotarpiu. Va, susipazinsi su kokiu rugsejo 1 d., jau po atostogu ir lauk beveik metus,kad i kalnus issitempt.
Neee, reikia kitokiu dar isbandymu iki tol sugalvot biggrin.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 14:01)

faktas, kai kelnese kareiveliai stovi, tai ne kalbos jiems galvoj.
Atsakyti
Kartais ir savaitgalio kur Lietuvoj uztenka, kad bajeriukai islistu...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 14:15)

geriausia su nemazai alkoholio alc.gif megejas neatsispirs.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:37)
Va ir radau dar labai svarbia savybe vyrui. Bent man tai ypac svarbu. KAD NEKNARKTU! Ale kazin per kuri pasimatyma sito deretu paklausti???

jo, aš irgi nepakęsčiau to, niekaip
bet tą galima koreguoti su mityba ar pan., pvz. anksčiau valgyti, ne ant nakties
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 13:47)
Nu va mano tikrasis veidas lotuliukas.gif nezinau ar visiems matosi.

gražus, bet reikia aukštį mažint nustatymuose, dabar standartas 120 * 140, o reikia daryti kažkur 120 * 120, tada nebusi ištysusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 14:00)
** super mintis.</p></div></blockquote><p>Ne cia mano naturalus grozis lotuliukas.gif</p><p></p><p>Taip su draugu, manau butina pakeliauti , kelionese, ypac kur sunkiau, labai issiryskina daug bruozu, nes nukrenta daug kaukiu, jei sunku fiziskai, pradedam nesivaldyti taip gerai, kaip kur kavinej ant sofkutes lotuliukas.gif bet ir jei tada pamatys mus tikresnes, kazin ar nepabegs lotuliukas.gif </p>

pas mus su vyru 1 / 1 tai nėr kaip kuriam bėgt biggrin.gif vieną kartą aš isteriką kalne padariau, kad aaaa kaip nulipt, neįmanomaaaaa, aš numirsiuuu nia niaaa biggrin.gif o kitą kartą jam buvo: ****, kur keliuuukas? nėra keliuuuko, kas dabar bus, kur keliuukas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 13:47)
Nu va mano tikrasis veidas lotuliukas.gif nezinau ar visiems matosi.

Lutuke, o kodėl tu žalia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 14:13)
**kad reikia ne vien kavinej ar ant sofkutes vyra pazint, tai faktas. Bet keliones tai daugiau atostogu laikotarpiu. Va, susipazinsi su kokiu rugsejo 1 d., jau po atostogu ir lauk beveik metus,kad i kalnus issitempt.
Neee, reikia kitokiu dar isbandymu iki tol sugalvot  biggrin.gif

nu tai savaitgali galima, nebutina gi savaitei su nauju pazystamu, galima nebutinai ir i gamta, visko galima prisigalvoti biggrin.gif o galima ir kitos vasaros sulaukti lotuliukas.gif arba dabar kuo skubiau pazindintis. Siaip vyksta iv stovyklu pagal idomumo sriti, mastau gal su seima atvaziuoti, buna gi ir vienisu ten zmoniu, kazka i poras galima susirasti, tokiuose vietose irgi gerai zmogu pamatai per visokius uzsiemimus.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 14:41)
Lutuke, o kodėl tu žalia? ax.gif

melyna as biggrin.gif tai va kad tokia, ka dabar padarysi, koks esi jau toks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:12)
oj reikia reikia to testavimo. Nieks neprivalo myleti nei svetimu gyvunu, nei svetimu vaiku. Bet turi gerbti, megti, ar kaip cia pasakius. O jei teks uzsiraut kada ant tokio, kuris tipo tik toleruoja, o realiai ne, tai gali paskui drauges katinai ar sunys mislingai dingt ar zut. Deja, bet zinau toki atveji. Vaikinas isveze i miska merginos suni, kai kartu apsigyveno, tipo suo mieste atitruko ir pabego. Suzinojo ji tai tik po kokio pusmecio.

Gerai. Reikia. Teisingai ten prie agurkų užklausė. Kitąkart tegu kalbina tą, kur gyvūnėliams maistą pirks biggrin.gif tegu paklausia, ar mėgsta agurkus biggrin.gif
Manasis savo anketoj pažintyse, sukėlė visų katinų foto ir parašė, kad būsimoji turės sugyventi su jais. Tai buvo būtina sąlyga. Aišku, pavėluota, nes man parašė kol dar anketa buvo plika ir mes sukontaktavom skype, o trečią dieną ir suėjom, tuo ir baigėsi jo anketos gyvybė ir tai jau neturėjo reikšmės, bet žmogus buvo padaręs gražiai ir teisingai gyvūnėlių atžvilgiu, nesvarbu, kad pačiam keletas metelių buvo nukritę, dėjosi jaunesniu biggrin.gif
Aš ir, žiūrėdama vyrukų foto, jei pamatau su kokiu vilku ar aviganiu, man išsyk klausimas, kai į tokią draugystę pažiūrės mano katinas ir nerizikuoju pažindintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 14:15)

keliones labai gerai. Kuo idomesnes ir sunkesnes (bet kuria prasme) tuo zmogus uzmirsta ka norejo vaidinti ir buna savimi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 14:39)
jo, aš irgi nepakęsčiau to, niekaip
bet tą galima koreguoti su mityba ar pan., pvz. anksčiau valgyti, ne ant nakties
Papildyta:
gražus, bet reikia aukštį mažint nustatymuose, dabar standartas 120 * 140, o reikia daryti kažkur 120 * 120, tada nebusi ištysusi biggrin.gif

mano vyras i senatve pradejo knarkt doh.gif ir aisku apie jokias mitybu korekcijas nenori girdeti, nors siaip mazai kartu miegam tai netrukdo lotuliukas.gif

ai jus, tai isidek, tai parametrus reguliuok, nelabai ten veikia, pakeiciau, mazai itakos biggrin.gif nu gal siek tiek geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 14:09