Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 02 19, 13:00)
Netingi ir ne nenori 4u.gif .  Antraip nesidetum tai kad turi, nesimetytum cia pirma forume kad  " turi", nepavydetum Aimejai jos pilno kiemo ( nes nu bandai jai ikast toj vietoj kur tau skauda). 

Tai  klausyk, gal tavoji problema su tavo vyru?  Isdresavai pagal save, padarei is vyro vegana pliuski paliegusi, tai ir spermutes kokybe nekazka?

oi Dievai, aš greičiau išvaikyčiau tą pilną kiemą, dar kad man galvą ūžtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 19, 13:03)

joa, tu daug nesąmonių kalbi ir tu mums, cvambalė, vis sakai ir sakai kažką durno biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2018 09 16, 21:28)
Cia jau as, cvambale klausiu, -

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 19, 14:19)
Kaip planuojat siemet atostogauti?

gausiai
Atsakyti

Pigiai ir ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 19, 14:31)
oi Dievai, aš greičiau išvaikyčiau tą pilną kiemą, dar kad man galvą ūžtų biggrin.gif

Sakai ciuciukas geriau?
O tai jis pas tave necypia, neloja, galvos neisuzia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 19, 14:36)
Sakai ciuciukas geriau?
O tai jis pas tave necypia, neloja, galvos neisuzia? biggrin.gif

tai tavo kašaras su tokia dzebe šeimininke sienom lipa? purtosi, draskosi, kniaukia visą dieną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 19, 14:38)
tai tavo kašaras su tokia dzebe šeimininke sienom lipa? purtosi, draskosi, kniaukia visą dieną? biggrin.gif

Su diedu ir vel issidraskei?
Klausimas tau buvo ar ciucius tau geriau.Nesugebi atsakut?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 19, 14:42)
Su diedu ir vel issidraskei?
Klausimas tau buvo  ar ciucius tau geriau.Nesugebi atsakut?

tai aš ir klausiu, kodėl taip blogai paie gyvūnus galvoji? pati beprotį ir savo kašarą padarei pagal save?
Atsakyti

Nemokam atostogu planuot. Vaziuojam siaip, ant durniaus, o tada vietoj ziurim.

Praeitais metais buvo 2 keliones - paziuret Europos vandens arku (na kai ta Maltoj sugriuvo, tai uzsinorejo pamatyt kas nesugriuve), o kita tai siaip prie Vidurzemio juros, ten kur kazkada tapom pora. Ir kas prie to pacio pakeliui.

Siais aplamai nezinau kas bus. Yra minciu, bet neaisku niekas, tai vel bus galima tik post factum konstatuoti kur nuvykom ar ne.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 19, 14:44)
tai aš ir klausiu, kodėl taip blogai paie gyvūnus galvoji? pati beprotį ir savo kašarą padarei pagal save?

Susitvarkyk su savo sociopatija, pradek normaliai maitintis, leisk savo diedui but vyru, o ne vegan- chliupiku ir tu galesi ne tik ciuciuka supt. As nepiktai dabar. Te 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 19, 15:05)
Susitvarkyk su savo sociopatija, pradek normaliai maitintis,  leisk savo diedui but vyru, o ne vegan- chliupiku ir  tu galesi ne tik ciuciuka supt.  As nepiktai dabar. Te 4u.gif .

aš ir žiūriu, ko tu čia taip aktyvavaisi ir plyšauji paskutines kelias dienas. Gi Superpilnatis, šiandien pikas, atsargiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 19, 14:55)
Nemokam atostogu planuot. Vaziuojam siaip, ant durniaus, o tada vietoj Siais aplamai nezinau kas bus. Yra minciu, bet neaisku niekas, tai vel bus galima tik post factum konstatuoti kur nuvykom ar ne.

As tai vis svarstau. Kazkur norisi, bet kad neuzsiknisti su vezimeliu. Tai galvojau, gal kokiu ideju forumieciai pametes...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 19, 15:15)
As tai vis svarstau. Kazkur norisi, bet kad neuzsiknisti su vezimeliu. Tai galvojau, gal kokiu ideju forumieciai pametes...

Tai kad automobilio neturi.
Vienas is variantu trumpai keliu dienu kelionei tai nuvykti i Talina ten kazkur palikti auto ir nuplaukti i Helsinki kelioms dienoms. Kai baltos naktys manau geriausia
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 19, 15:15)

biggrin.gif
Jau keliaujant su vaiku maziausia problema yra vezimas.
Juk vaikas jau sportiniam sedes tuoj, ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 19, 15:18)
Tai kad automobilio neturi.

Kin neturi auto? blink.gif kodel?
Atsakyti