Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O dar ką nors reikia dėti? Na rūgštelės ar acto?

Sauksta acto. Ir laikyti aisku ilgai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 15:42)
Bet nesakyk,   mano kantrybe tikrai auksinė -   ilgiausiai is visu toleravau tave...iki to laiko,   kol  neperzengei ribos ir nepasidarei angimi užantyje.

o kas prase kazka toleruoti? Diskusija tuo ir zavi, kad visi gali isakyti savo nuomones ir jas aptarti, netoleruodami nieko ir neapsimetinedami, o jei mastai kaip cambala tik uzsidedi kazkokia tolerancijos kauke nu tai kam tas zaidimas? ziurek su Monteverte diskutuojam visa laika nuo pradziu ir buna daznai nuomones nesutampa, bet ji kaip zmogus sugeba diskutuoti, paparstai, argumentuotai, nekrisdama i asmeniskumsu ir nieko nevaidindama..
supranti as cia ne draugiu ieskau ir ne siaip plepalu, o diskusiju, jei tavo poreikiai kiti atsiprasau, jau kad nepatenkinsiu ju. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 18, 16:26)
Tavęs aš nekalbinau. Turiu įdomesnės veiklos nei apskritai tavo skaitalus skaityti, o ir ant vargšų aš nepykstu. 4u.gif</p>
O dėl jaunamartės, tai man juoką sukelia, sakyčiau, kad net smagu girdėti  bis.gif    Matuoji, tamstele, kitus savu matu: kuo pats kvepia, tuo ir kita tepa. 4u.gif Apgaudinėji kitus, todėl tik apgaules aplinkui ir matai.  </p>

Jūs tiek ilgai jau Lutukę čia pažįstst, net kitais nikais ir ne gi kai kurios tik dabar pastebėjot, kad ji meluoja?
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 18, 17:06)
Kalbi apie tai ko nesupranti ir nežinai ir dar šaipaisi. Abi su Lutuke tik parodėte savo neišmanymą.   4u.gif
Reikėtų išmokti gerbti kitus žmones ir jų pasirinkimą, nesvarbu kuo jie tiki ar koks jų tikėjimas. </p>

ko nezinom ir ko nesuprantam, bent supratai,ka mes sakem?
ka noresiu ta ir gerbsiu, jusu tikrai neatsiklausiu. mirksiukas.gif Juokinga, kai zmones patys nezino ka pasirinke ir ka daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 17:47

o
Jūs tiek ilgai jau Lutukę čia pažįstst, net kitais nikais ir ne gi kai kurios tik dabar pastebėjot, kad ji meluoja?
biggrin.gif

Nu ir? Ir ką tu tuo nori pasakyti? Sąžiningai, tai man nusispjauti ką tu apie mane galvoji. Ir kiek kartų šioje temoje tave kitaip vadino? Tipo mane prigavai. Sekle save laikai?   Nejuokink manęs, nors jumoras man patinka, bet iš tokių kaip tu jau sakiau, kad nesijuokiu. 

Apsiramink, dėmesio iš manęs tu negausi ką berašytumei apie mane. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 18 vasario 2019 - 17:54
QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 17:07)
Na kodel, manieji bernai susisgribo, kad neturi padare vaikam tilteliu kiausiniams ridenti. Bus baisiai juokinga jei kiekvienas pridarys, kur anie juos des...

Man patinka gaminti, nors neva as feministe, bet masito gamybos procesas man teikia malonuma, o dar didesnis malonumas kai ka gaminu valgo ir praso, kad ir sekanciais metais, o al ir per ju gimtadieni kazka panasaus padaryciau.

Ooooo... Kiausiniu dazymas, tai labai, net labai daug. Nuostabus kurybinis procesas. Mes siemet su mergaitemis nusprendeme, kad kiausinius dazysime batikos budu. Viliames, kad pavasaris bus ankstyvas, zoleliu bus. O dazus pasidarysime pacios, is juodalksnio zieves, azuolo, svogunu lukstu, berzo pumpuru, jei bus. Siaip, as tik stebesiu ir kaifuosiu, mergiotes su vaikais plus dazydamos. Praejusiais pilnai uzleidau jaunimui tvarkytis, visai nesikisu, dabar esu tik patarejos, jei zinoma nori, vaidmenyje.

Iš kur gauti tą pomėgį gaminti... Msn tai tokia kančia verysad.gif
Atsakyti

Man rodos tu jau ir nepamegsi. As tai nzn ar gaminti megstu, bet megstu rezultata. :D Kai padarai koki namini pesto, uzdarai ta ryskiai zalia padaza i stiklainiuka, man toks kaifas. Arba koks bolognaise. Nu 4 valandas lauki, troskini vyne, visi namai kvepia. Likusia dali butelio sugurksnojam. Kazkada MB su draugais isvare i kalnus, as sakiau, varykit tik, palikit mane. Padariau bolognaise, tada gulejau vonioj su likusia raudono vyno taure.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 18:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72357805" data-time="1550506524"><div><p>Iš kur gauti tą pomėgį gaminti... Msn tai tokia kančia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man rodos tu jau ir nepamegsi. As tai nzn ar gaminti megstu, bet megstu rezultata. biggrin.gif Kai padarai koki namini pesto, uzdarai ta ryskiai zalia padaza i stiklainiuka, man toks kaifas. Arba koks bolognaise. Nu 4 valandas lauki, troskini vyne, visi namai kvepia. Likusia dali butelio sugurksnojam. Kazkada MB su draugais isvare i kalnus, as sakiau, varykit tik, palikit mane. Padariau bolognaise, tada gulejau vonioj su likusia raudono vyno taure.  wub.gif 
</p>

Gal nori pas mus pagyventi? 🤭
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 18, 17:51)

Nu ir? Ir ką tu tuo nori pasakyti? Sąžiningai, tai man nusispjauti ką tu apie mane galvoji. Ir kiek kartų šioje temoje tave kitaip vadino? Tipo mane prigavai. Sekle save laikai?   Nejuokink manęs, nors jumoras man patinka, bet iš tokių kaip tu jau sakiau, kad nesijuokiu. </p>
Apsiramink, dėmesio iš manęs tu negausi ką berašytumei apie mane. </p>

as tai nieko neoriu pasakyti tu sakei: Apgaudinėji kitus, todėl tik apgaules aplinkui ir matai.

biggrin.gif tai demesio tamstelei truksta ir dar meluoti megeja? ir ka tu man primeni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 17:21)
Juodalksnio zive suteike bordini atspalvi, "zaidziant" su svogunu lukstais gaunasi labai grazus atspalvis. Azuolo nuo rudo iki zaliai rudos spalvos, berzo pumpurai nudazys salotine spalva.

Aciu
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 17:25)
<p>Su melynuoju kopustu labai geri gavosi. Bandziau dar su buroku, tai be sansu. Su ciberzole vos gelsvi buvo.
</p>

Su kopustu taip. Bet reikia palaikyt per nakti. Stipresne spalva gaunasi.
Burokas jo, nk gero.
Ciberzole irgi vos vos
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72357747" data-time="1550503569"><div><p>O dar ką nors reikia dėti? Na rūgštelės ar acto?</p></div></blockquote><p>Sauksta acto. Ir laikyti aisku ilgai.
</p>

Ir druskos.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 18, 18:15)

Labai skanu valgyt po to. Savo, zinant is ko ir kaip paruosta wub.gif
p.s. maistui neisrankus, valgom visur, bet namie skaniausia.
Tiesiog skanus filmas
https://kinfo.lt/try...ngsniu-kelione/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 vasario 2019 - 19:49
QUOTE(cambala @ 2019 02 18, 16:57)
Nea. Pagal tavaja teorija karma.
O kokia pas tave karma, kai tu tyciojies is nares vaiko netekties, is mazuju onkoligoniuku, ligu ir pan ...

tavo bjaurumu, bukumo, pagiežingumo, srutų pilymo ir t.t. man neperspjaut, reiks kokių 9 gyvenimų dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 18, 18:15)

mylimą vyrą reikia turiėti, tada norėsis jam gaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 19:52)
tavo bjaurumu, bukumo, pagiežingumo, srutų pilymo ir t.t. man neperspjaut, reiks kokių 9 gyvenimų dar biggrin.gif
Papildyta:

mylimą vyrą reikia turiėti, tada norėsis jam gaminti biggrin.gif

Nu jo, nemyliu vyro, tai va kur bėda 😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 19:52)
, reiks kokių 9 gyvenimų dar biggrin.gif
Papildyta:

Kadangi tu ligoniams sm( moontei irgi) uzdavinejai klausimus kodel jos serga, tai nenusok nuo klausimo - kodel neturi vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 18, 19:59)
Nu jo, nemyliu vyro, tai va kur bėda 😂

Nei viena jusu nemyli savo vyro. Tos kur myli, cia nesedi, klupo pries savo viespati.

Manes irgi niekas nemyli, nes neklupo
Atsakyti