Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 15:08)
kodėl tu taip...
man rodos visos čia aiškina, ir Idomučia tame tarpe...
cambala man aiškina dėl mano paketų...
Idomučia irgi visoms aiškina, kokios visos čia mes degradavę, ne jo lygio, su "patirtim", ir bagažais, bet atsiplėšti nuo forumo negali - vėl rafinuotos formos neištikmybė pas jį smegenyse...

viso, vso, čia aiškina..
beje, velykos 21d o jūs jau apie ėdalus....

tu irgi nemažai aiškini...smile.gif

o reliai tai tik diskusja. kai diskusijoje nuomonių daugiau nei 1, visiems vaidenasi "aiškinimai".

Nieko panasaus. Pati kalbi apie tai kas tau aktualu, ka pati praktikuoji. Cambalai, matyt del vel vidines jos pasauleziuros neaptinka kalbos apie kraujouotas palas ir t.t. Tarp kitko cia ne viena prisipazino, kad kalbedama apie tai jaucia diskomforta. Nes musu lietuviskoje kulturoje apie tai viesai nekalbama.

Idomucia, tai isvis, mano galva per daug atviras, o gal samoningai provokuoja moteriskes, tame tarpe ir mane. Bet koks jis bebutu jis neveidmainis, nekaitalioja kaukiu pagal patoguma. Jis yra pastovus.

O ss tai pastoviai aiskinu, bet va skirtumas zinai kame?
Na nepraktikuoju analinio ir ka dabar? As nesiginciju su tais, kurie tai daro, nemoralizuoju, nebandau sumenkinti ju pasirinkima, lygindama tai su zoofilija ir t.t.

Lygiai taip pat, as nesidangstau tradicine seimos sankloda, nors gerai pagalvojus mano seima yra moderniai tradicine. Nes as-neva feministee galiu vidurnakti iskepti blynus savo mylimam vyrui, kuris pavarges atvaziuoja is keliones. Kai musu "tradicines" seimos propaguotoja, vien tam kad papezeti, uzmirsta apie tradicines seimos tarpusavio bendravimo normas.

Sliundrizmas, galima ivesti SM termina ubuntizmas-lutukizmas ir pasireiskia tuo, kad moteriske kaitalioja pozicijas diskusijos eigoje, kaip jai patogu. Ir dazniausiai tai daroma vien tam kad pasidergti is kito, eilini karta paieskoti kito asmens subineje slieku.

Man labai patiko mylimukes pastebejimas. Isverstaskurei labai patogu manipuliuoti savokomis, takim pavizdi pateikia kaip gyvunai rupinasi savo vaikais ir t.t. Suprask gyvunai geris, pavizdys. Ir iskart, kai patogu, tarkim kalba apie seksa, tada jau gyvuliskumas tampa kazkas zemo, suprask nedvasingo.

Kaip ir siuo atveju, kai kalba pakrypo apie tradicine seima. Ji pasirodo pasidare tradcines seimos atstovautoja. Bet vidurnakti is keliones atvikstanciam vyrui blynu iskepti negali, juos kepu as-feministe. Kuri draugauja su vyrais, mano kad nera vyrisku ir moerisku darbu, kai kalba eina apie seima.

Kad ir dabar. Montekrista parase izvalga apie velykinius patiekalaus. Valio, ramiai priimu, na ne visiem norisi kuistis virtuveje. Randa SAU prasmingesnius dalykus. Ir jie del to netampa blogesni uz mane, kuri tradiciskai sios svenes metu, megsta vaisinti visus susirinkusius savo rankom gamintais patiekalais.

Kad uzkirsti kelia eilinam sliundravimui Velyku tema, parasysiu aiskiai, man Velykos tai tik proga kai susirenka seima, kai gaminami tradiciniai siai progai skirti patiekalai. Jokiu ten sasaju su pagonimis, ar katalikais nera. Mano seimos tarpe yra nemazai tinkinciu, as gerbiu ju pasauleziura. Mums netrukdo skirtingos paziuros visiem kartu susiburti prie vieno stalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 vasario 2019 - 17:15
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 16:25)
o tai vaikus Kristus dalina? biggrin.gif

Nea. Pagal tavaja teorija karma.
O kokia pas tave karma, kai tu tyciojies is nares vaiko netekties, is mazuju onkoligoniuku, ligu ir pan ...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 18, 16:53)
Yra temu, i kutias geriau nespjaudyti 4u.gif
Nezinai, kaip tavo vaikams bus.

Jinai uzsiimineja juodaja magija. O juodosios uzsimoka mokesti butent taip. Cia ne as sugalvojau.
Atsakyti

smagu jums su tomis velykomis, vis kitais metais vis kitą dieną ten jums prisikelia jisai biggrin.gif

Kalbi apie tai ko nesupranti ir nežinai ir dar šaipaisi. Abi su Lutuke tik parodėte savo neišmanymą.   :4u:

Reikėtų išmokti gerbti kitus žmones ir jų pasirinkimą, nesvarbu kuo jie tiki ar koks jų tikėjimas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 18 vasario 2019 - 17:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 18, 15:28)
Ech, Moonte, o kai pagalvoji - juk nė vienas vyras turbūt nepaklaus kiti vyro - ką Velykoms gaminsi? O mes aplink puodus blyn kaip fėjos....
Negaminsiu, kiaušinius su vaikais marginsim ir gana 😂

Na kodel, manieji bernai susisgribo, kad neturi padare vaikam tilteliu kiausiniams ridenti. Bus baisiai juokinga jei kiekvienas pridarys, kur anie juos des...

Man patinka gaminti, nors neva as feministe, bet masito gamybos procesas man teikia malonuma, o dar didesnis malonumas kai ka gaminu valgo ir praso, kad ir sekanciais metais, o al ir per ju gimtadieni kazka panasaus padaryciau.

Ooooo... Kiausiniu dazymas, tai labai, net labai daug. Nuostabus kurybinis procesas. Mes siemet su mergaitemis nusprendeme, kad kiausinius dazysime batikos budu. Viliames, kad pavasaris bus ankstyvas, zoleliu bus. O dazus pasidarysime pacios, is juodalksnio zieves, azuolo, svogunu lukstu, berzo pumpuru, jei bus. Siaip, as tik stebesiu ir kaifuosiu, mergiotes su vaikais plus dazydamos. Praejusiais pilnai uzleidau jaunimui tvarkytis, visai nesikisu, dabar esu tik patarejos, jei zinoma nori, vaidmenyje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 17:04)
Jinai uzsiimineja juodaja magija. O juodosios uzsimoka mokesti butent taip. Cia ne as sugalvojau.

Nors mes ir nesnekam, bet negaliu neisiterpti.
Nenusikalbek. Neuzsiimineja ji neikuom. Jai tik atrodo, kad ji kazka moka ar zino
Butum skaicius Dievo tema, butum apsizvengus.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 17:07)
kiausinius dazysime batikos budu. Viliames, kad pavasaris bus ankstyvas, zoleliu bus. O dazus pasidarysime pacios, is juodalksnio zieves, azuolo, svogunu lukstu, berzo pumpuru, jei bus.

Kaip cia? Gal galit cia parasyt? Nes dazau nat su lukstais. O norisi ivairiau.
Nuo zieves bus juoda ir ruda? O nuo berz pumpuru?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 18, 17:12)

Kaip cia? Gal galit  cia parasyt? Nes dazau nat su lukstais. O norisi  ivairiau.
Nuo zieves bus juoda ir ruda? O nuo berz pumpuru?

Juodalksnio zive suteike bordini atspalvi, "zaidziant" su svogunu lukstais gaunasi labai grazus atspalvis. Azuolo nuo rudo iki zaliai rudos spalvos, berzo pumpurai nudazys salotine spalva.
Atsakyti
Vienais metais idejau saldytu melyniu. Buvo grazi spalva.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 15:01)
ne.
klysti.
aš tik mąstau.
kodėl taip žmonėms....kodėl toks pasaulis....
kodėl net tie, kurie neišsiskyrę...juda vos ne vos....
čia, šioje temoje, visos laimingos, kaip suprantu. reta reta išimtis.

tai tie 3 video labai graziai atsako kodel, ziurint koks zmoniu samoningumo lygis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 17:45

Su melynuoju kopustu labai geri gavosi. Bandziau dar su buroku, tai be sansu. Su ciberzole vos gelsvi buvo.

Atsakyti

Su melynuoju kopustu labai geri gavosi. Bandziau dar su buroku, tai be sansu. Su ciberzole vos gelsvi buvo.

O dar ką nors reikia dėti? Na rūgštelės ar acto?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 15:03)
Pacituok prasau, kur as rasiau, kad graziai atrodyti reikia tik pries svetimus. As labai aiskiai pabreziau, kad artimi mato visokia. Ta visokia, jeigu tau neadejo - susitvarkiusi, kai nori ir uztinusi 6a ryto.
</p><p> Zinai, man net i galva neateitu palyginti miegojimo kartu su kakojimu.
</p>

tu pastebi klaustukus tekste?

miegojimas kaip ir kakojimas naturalus dalykai , bet nebutinai visiem grazus, as pvz zinau pora kurie ir i tualeta vienas prie kito eina, pvz vienas duse, kitas nueina saliai wc, nes ta pati patalpa, naturalu juk, jiem gerai, taigi kiekvienam sava ta kertele ir ribos, ko tu vis taip stebiesi?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 15:08)

o reliai tai tik diskusja. kai diskusijoje nuomonių daugiau nei 1, visiems vaidenasi "aiškinimai".

pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 18, 15:28)
Ech, Moonte, o kai pagalvoji - juk nė vienas vyras turbūt nepaklaus kiti vyro - ką Velykoms gaminsi? O mes aplink puodus blyn kaip fėjos....
Negaminsiu, kiaušinius su vaikais marginsim ir gana 😂

Man labai patiko airiu tradicija daryti egg hunt, tai kasmet vaziuojam. Graziame parke prie dvaro buna toks uzduociu atlikimas, isduodami lapai, kuriuose parasyta ten pvz suskaiciuoti kazka, rasti kazka, su kazkokiais pasufleravimais, vaikam labai smagu, kai atleka visas uzduotis gauna sokoladini kiausini biggrin.gif dar buna sali akoks bouncing castle pasokineti, koks koncertukas vaiku, vietine muge, smagu su seimom kazkur taip pasibuti.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 18, 15:28)
Na taip, jis buvo neistikimas. Nors ilga laika buvo istikimas pries tai.
Kodek visi? Daug. Ir tiek.
O kodel sakyti taip? vien del to, kad turi kelnes ir ju dar niekas nelygina?
Turi buti simpatija, bebdri poziuriai, bendri interesai.

esme, kad vis tiek buvo, o ne ilgai ar trumpai, pirmi 3 m dazniausiai buna grazus, nes jei jau nuo pradzios uliavoja, tai jau tada moteriia kazkas su galva negerai labai su tokiu gyventi butu biggrin.gif

?ka cia apei lyginima norejai pasakyti?
O tai kaip ta simpatija atsiras ir suzinosi ar susiderinsi interesus, jei net nedraugausi, jei neasistuos tau, jei nesuteiksi sanso?O jei suteiki, kodel geras, protingas ir t.t. vyras tau nesukelia simpatijos, jei graziai asistuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 17:46