QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 15:08)
kodėl tu taip...
man rodos visos čia aiškina, ir Idomučia tame tarpe...
cambala man aiškina dėl mano paketų...
Idomučia irgi visoms aiškina, kokios visos čia mes degradavę, ne jo lygio, su "patirtim", ir bagažais, bet atsiplėšti nuo forumo negali - vėl rafinuotos formos neištikmybė pas jį smegenyse...
viso, vso, čia aiškina..
beje, velykos 21d o jūs jau apie ėdalus....
tu irgi nemažai aiškini...
o reliai tai tik diskusja. kai diskusijoje nuomonių daugiau nei 1, visiems vaidenasi "aiškinimai".
man rodos visos čia aiškina, ir Idomučia tame tarpe...
cambala man aiškina dėl mano paketų...
Idomučia irgi visoms aiškina, kokios visos čia mes degradavę, ne jo lygio, su "patirtim", ir bagažais, bet atsiplėšti nuo forumo negali - vėl rafinuotos formos neištikmybė pas jį smegenyse...
viso, vso, čia aiškina..
beje, velykos 21d o jūs jau apie ėdalus....
tu irgi nemažai aiškini...
o reliai tai tik diskusja. kai diskusijoje nuomonių daugiau nei 1, visiems vaidenasi "aiškinimai".
Nieko panasaus. Pati kalbi apie tai kas tau aktualu, ka pati praktikuoji. Cambalai, matyt del vel vidines jos pasauleziuros neaptinka kalbos apie kraujouotas palas ir t.t. Tarp kitko cia ne viena prisipazino, kad kalbedama apie tai jaucia diskomforta. Nes musu lietuviskoje kulturoje apie tai viesai nekalbama.
Idomucia, tai isvis, mano galva per daug atviras, o gal samoningai provokuoja moteriskes, tame tarpe ir mane. Bet koks jis bebutu jis neveidmainis, nekaitalioja kaukiu pagal patoguma. Jis yra pastovus.
O ss tai pastoviai aiskinu, bet va skirtumas zinai kame?
Na nepraktikuoju analinio ir ka dabar? As nesiginciju su tais, kurie tai daro, nemoralizuoju, nebandau sumenkinti ju pasirinkima, lygindama tai su zoofilija ir t.t.
Lygiai taip pat, as nesidangstau tradicine seimos sankloda, nors gerai pagalvojus mano seima yra moderniai tradicine. Nes as-neva feministee galiu vidurnakti iskepti blynus savo mylimam vyrui, kuris pavarges atvaziuoja is keliones. Kai musu "tradicines" seimos propaguotoja, vien tam kad papezeti, uzmirsta apie tradicines seimos tarpusavio bendravimo normas.
Sliundrizmas, galima ivesti SM termina ubuntizmas-lutukizmas ir pasireiskia tuo, kad moteriske kaitalioja pozicijas diskusijos eigoje, kaip jai patogu. Ir dazniausiai tai daroma vien tam kad pasidergti is kito, eilini karta paieskoti kito asmens subineje slieku.
Man labai patiko mylimukes pastebejimas. Isverstaskurei labai patogu manipuliuoti savokomis, takim pavizdi pateikia kaip gyvunai rupinasi savo vaikais ir t.t. Suprask gyvunai geris, pavizdys. Ir iskart, kai patogu, tarkim kalba apie seksa, tada jau gyvuliskumas tampa kazkas zemo, suprask nedvasingo.
Kaip ir siuo atveju, kai kalba pakrypo apie tradicine seima. Ji pasirodo pasidare tradcines seimos atstovautoja. Bet vidurnakti is keliones atvikstanciam vyrui blynu iskepti negali, juos kepu as-feministe. Kuri draugauja su vyrais, mano kad nera vyrisku ir moerisku darbu, kai kalba eina apie seima.
Kad ir dabar. Montekrista parase izvalga apie velykinius patiekalaus. Valio, ramiai priimu, na ne visiem norisi kuistis virtuveje. Randa SAU prasmingesnius dalykus. Ir jie del to netampa blogesni uz mane, kuri tradiciskai sios svenes metu, megsta vaisinti visus susirinkusius savo rankom gamintais patiekalais.
Kad uzkirsti kelia eilinam sliundravimui Velyku tema, parasysiu aiskiai, man Velykos tai tik proga kai susirenka seima, kai gaminami tradiciniai siai progai skirti patiekalai. Jokiu ten sasaju su pagonimis, ar katalikais nera. Mano seimos tarpe yra nemazai tinkinciu, as gerbiu ju pasauleziura. Mums netrukdo skirtingos paziuros visiem kartu susiburti prie vieno stalo.