Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 15:17)
tau tikrai neįrodysiu, niekaip, ne tavo mažoms smegenėlėms smile.gif

aš šnekėjau paie Kristų ir jo prisikėlimus, ji prie to paminėjo gamtą, kad tai gamta duoda arba ne
kapiš?

As dar is Dievo temos supratau, kad tu nemoki paaiskinti kuom tiki. Cia tas pats bus.
Paminejo, nes zino kad tu varai ant Kristaus. Paminejo apie tai kuom tu nezinai kuo tiki. Mintis gilesne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 13:55)
Mielos merginos, Burbanti visai nebloga temuke pradejo. Velykos juk neuzkalnu. Kaip svesit?
Ka tradiciskai gaminate?

Burbanti, o ka per Velykas su seimyna esate sumaste?

Ech, Moonte, o kai pagalvoji - juk nė vienas vyras turbūt nepaklaus kiti vyro - ką Velykoms gaminsi? O mes aplink puodus blyn kaip fėjos....
Negaminsiu, kiaušinius su vaikais marginsim ir gana 😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:29)
nu neisitikiams,manau apie tai snekam  biggrin.gif

VISI vede vyrai? blink.gif

O KO NE?tai ko tu lauki, jei geras ir nevedes ne tau?  blink.gif

Na taip, jis buvo neistikimas. Nors ilga laika buvo istikimas pries tai.
Kodek visi? Daug. Ir tiek.
O kodel sakyti taip? vien del to, kad turi kelnes ir ju dar niekas nelygina?
Turi buti simpatija, bebdri poziuriai, bendri interesai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 15:08)

cambala man aiškina dėl mano paketų...

As??? As tik stebiuos kaip tu gali rasineti n kartu paklodes apie savo skurlius. Juk tai asmeniska ir intymu. O tu plesais maike, kad visos taip darykit, nes tersiat planeta. Plaukis tuos savo skurlius, rumpsnokiit tas savo zoles su pupom, bet nekiskit taip savo nuomones kitiems.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 18, 15:24)
As dar is Dievo temos supratau, kad tu nemoki paaiskinti kuom tiki. Cia tas pats bus.
Paminejo, nes zino kad tu varai ant Kristaus. Paminejo apie tai kuom tu nezinai kuo tiki. Mintis gilesne.

pradėjai tapkytes šeimininkei nešioti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 18, 15:30)
As??? As tik stebiuos kaip tu gali rasineti n kartu paklodes apie savo skurlius. Juk tai asmeniska ir intymu.  O tu plesais maike,  kad visos taip darykit, nes tersiat planeta. Plaukis tuos savo skurlius,  rumpsnokiit tas savo zoles su pupom, bet nekiskit taip savo nuomones kitiems.

o tu paskaityk ir patylėk ir nekišk savo numonės atgal jei tu protingesnė (pasinaudok gi pagaliau pačios savo patarimais),
bet ne, tu durnikė vis loji ir loji, vis kiauksi ir kiausi ir neužsičiaupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 14:48)
Gamta? Kristus tai gamta? Oho, tai visgi jis pagonis? bigsmile.gif
Žiauriai čia tave prigavau ax.gif tai nusiimk pagaliau tą kvailą krikštą ir tau duos tada visko, ko tu nori gamta mirksiukas.gif

Tu pati zinai, kad uz savo veiksmus moki savo negimusiais vaikais. Daugiau nera ka nė sakyti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 15:36)
pradėjai tapkytes šeimininkei nešioti? biggrin.gif
Papildyta:

o tu paskaityk ir patylėk ir nekišk savo numonės atgal jei tu protingesnė (pasinaudok gi pagaliau pačios savo patarimais),
bet ne, tu durnikė vis loji ir loji, vis kiauksi ir kiausi ir neužsičiaupi biggrin.gif

Susipakavai, pritrukai argumentu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 14:49)
virsti i cambala  mirksiukas.gif

Bet nesakyk, mano kantrybe tikrai auksinė - ilgiausiai is visu toleravau tave...iki to laiko, kol neperzengei ribos ir nepasidarei angimi užantyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2019 - 15:47
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 15:40)
Tu pati zinai,  kad uz savo veiksmus moki savo negimusiais vaikais. Daugiau nera ka nė sakyti.

o tai vaikus Kristus dalina? biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
aik jau aik, uzminiau ant uodegeles tamstai is kart ragiukai isdygo lotuliukas.gif
Given pazysta mane gyvai - tai nesijaudink mirksiukas.gifnereikia tau jai irodineti kazka apie mane.

ir nustok apismetineti jaunamarte tik atejuse i seima mirksiukas.gif

Tavęs aš nekalbinau. Turiu įdomesnės veiklos nei apskritai tavo skaitalus skaityti, o ir ant vargšų aš nepykstu. :4u:

O dėl jaunamartės, tai man juoką sukelia, sakyčiau, kad net smagu girdėti  :bis    Matuoji, tamstele, kitus savu matu: kuo pats kvepia, tuo ir kita tepa. :4u: Apgaudinėji kitus, todėl tik apgaules aplinkui ir matai.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 18 vasario 2019 - 16:34

Kaip pripratinau savo angla vyra valgyti cepelinus? Gavo vieną kartą i liūlį su petelne, nuo tada jam pradejo viskas patikti ka gaminu biggrin.gif

Geras receptas kaip "įtikti" vyrui.  :lol: Nors linksma skaityti  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 15:40)
Tu pati zinai,  kad uz savo veiksmus moki savo negimusiais vaikais. Daugiau nera ka nė sakyti.

Yra temu, i kutias geriau nespjaudyti 4u.gif
Nezinai, kaip tavo vaikams bus.
Atsakyti