Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 14:08)
aš ne tradicinių.
aš ne iš šio pasaulio tarsi...
bet man rodos kad tu irgi ne iš minios....
sunku kalbėti...
tai gilūs kitokie dalykai....
arba duota...arba neduota.....

Matai tu kureja, tai ir pasauli isjauti ir matai gal daug jautriau per kitokias prizmes, tam,kad zmonem parodytum meninikam, kurejam reikia skausmo...kad kurti, kad sugebeti perteikti zmoniu emocijas, jausmus, kad sugebet susitapatinti ...

O as ne is minios, bet mano paziuros i gyvenima labai jau nemodernios , senos kaip zeme biggrin.gif , pamenu man vyro senelis sake, tu sneki kaip is musu kartos, man labai buvo idomu su juo bendrauti, nugyveno labai garbingus 104 m budamas pilno proto ir normaliai save apsitarnaujantis.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72357537" data-time="1550492291"><div><p>Ir as esu uz monogamiją. Mano vyras? Kol nepagavau, tol ir jis uz monogamija vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai del cepelinu is petelnes gavo, tai turbut ir nepagausi. Bijo biggrin.gif
</p><p></p>

biggrin.gif Žino kad bus chop chop (su kirvuku biggrin.gif ) ir tada galės pyzdinti i visas keturias puses biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 14:27)
Matai tu kureja, tai ir pasauli isjauti ir matai gal daug jautriau per kitokias prizmes, tam,kad zmonem parodytum meninikam, kurejam reikia skausmo...kad kurti, kad sugebeti perteikti zmoniu emocijas, jausmus, kad sugebet susitapatinti ...
O as ne is minios, bet mano paziuros i gyvenima labai jau nemodernios , senos kaip zeme biggrin.gif , pamenu man vyro senelis sake, tu sneki kaip is musu kartos, man labai buvo idomu su juo bendrauti, nugyveno labai garbingus 104 m budamas pilno proto ir normaliai save apsitarnaujantis.

Gal zmogus tai sakydamas turejo omenyje, jog esi kaip sena boba? biggrin.gif
Atsakyti

ne, nu blyn privalumas matyti zmona uzsimiegojuse susiveluse, traiskanotom akim arba ten miegancia isiziojusia, gal kokios seiles nutyse ar dar kas, nu tikrai privalumas, tiesiog romantikos ir aistros saltinis biggrin.gif

Visada nusiprause, susitvarke, mes buname su svetimais. O savi zmones, ypac antra puse mus mato visokias. Kai tu taip rasai apie savo vyra, kad tau pasidarytu atgrasus, jei seiles tystancias matytum, toks jausmas, kad tu kalbi apie zmogu, kuris tau nera labai artimas.

MB sako, kad as grazi is pat ryto, susivelusi, dantu nevaliusi. Ir man jo kuno kvapas labai patinka. Galiu uzsimerkti ir uzuosti savo zmogu. :wub:

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 12:31)
bet logiškai pamąsčius, kai jie ilgą laiką jau nesitrina pastoviai kasdien savo užpakaliais, tai gal ir išsilaiko tam tikras atstumas ir nesinori kaip sakoma, kartu į wc eiti. O kaip iki vestuvių moterys strainasi, puošiasi, ruošiasi, kad tik nepamatytų jų a la negražių. Žė, net filmuose rodo, kad iš ryto stengiasi anksčiau vyro nubusti, bėga į wc, apsiplauna, traiškanas išsivalo biggrin.gif Filmai juk irgi iš gyvenimo.
Ne, nesakau, kad taip daro visos, kad taip būtina daryti. Kiekvienas mes skirtingi. Kiekvieno mūsų kompleksai kitoje vietoje išsiryškina ir tik nereikia jau tų nesąmonių, kad pvz. tu jau ar aš, ar kuri kita tai jau jokių jokių kompleksų neturime, tik va vargšė Lutuke kompleksuota mirksiukas.gif

tai va paskui isivaizduoja, kad grazios ir su bigudukais, as irgi seniau apie tai nesusimastydavau, dabar tik ateina zinios ir suvokimas, namie vaiksto su bigudziais, chalatais, o i mieste iseina pasipuose, klausimas kam? biggrin.gif nors kaip apgalvoji, kas cia baisaus su bigudukais, o ko ne, bet i pasimatymsu, kazko tai puosiasi paskui vyrai ir sako pries vestuves buvo tokia grazuole, o po vestuviu tapo ragana, pirgauna tuos vyrus su tokai reklama biggrin.gif Aisku nereikia perlenkti lazdos, bet visgi noreti atrodyti graziai savo vyrui ir bunant 70m, is meiles ne baimiu, kad paliks, kad kazkas blogo nutiks, manau labai grazu ir romantiska wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 14:33)
Visada nusiprause, susitvarke, mes buname su svetimais. O savi zmones, ypac antra puse mus mato visokias. Kai tu taip rasai apie savo vyra, kad tau pasidarytu atgrasus, jei seiles tystancias matytum, toks jausmas, kad tu kalbi apie zmogu, kuris tau nera labai artimas.
</p><p>MB sako, kad as grazi is pat ryto, susivelusi, dantu nevaliusi. Ir man jo kuno kvapas labai patinka. Galiu uzsimerkti ir uzuosti savo zmogu. wub.gif
</p><p></p><p></p>

Musulmones moterys pries savo vyrus buna pasipuose, susitvarke, su graziausiais, seksualiausiais rubais, sukuosenom ir t.t. o i miesta iseina uzsidejusios juoda apsiausta, europietes daznai atvirksciai biggrin.gif

kodel manai, kad graziai reikia atrodyti tik pries svetimus?

tu eini i tualeta kartu su vyru kakoti?

man irgi vyras taip sako, nu bet ar jie gali sakyti ka kita? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 14:32)
Gal zmogus tai sakydamas turejo omenyje,   jog esi kaip sena boba?  biggrin.gif

Ne neturejo, mes diskutavom tam tikrom temom apie gyvenima ir jis dziaugesi kokia as ismintinga tongue.gif , cia nera vienas sakinys pasakyta siaip is lempos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 14:41
QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 13:55)
Mielos merginos, Burbanti visai nebloga temuke pradejo. Velykos juk neuzkalnu. Kaip svesit?
Ka tradiciskai gaminate?

Burbanti, o ka per Velykas su seimyna esate sumaste?

smagu jums su tomis velykomis, vis kitais metais vis kitą dieną ten jums prisikelia jisai biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kiek prisnnekejot...😊.Idomu, lutuke issiilsejus seksavo su vyru savaitgali ar ne? Ar vel pavargo ir sm ilsisi? biggrin.gif
Atsakyti
Del tos monogamijos ir poligamijos.

Anskciau nepastebejau, bet po Lutukes pradejo tiesiogziauriai vimdyt, kai kas prabila apie dvsinius dalykus, neva tradicijas ir t.t. Si moteriske prie ko prisiliecia ziauriai, ziauriai su primityvina, subanalina, is to ka ji raso tai virsta ne vertybe, o sliksytniu slikstyne.

Ir ne todel, kad tai nera vertybe, o todel kad tai raso zmogus, kuris pats savo gyvenime nepraktikuoja to.

Na tarkim, dvasingas zmogus, bus ne vien tas, kuris gyvena kaip "saldytas kotletas", ar kaip "suo ant sieno" pats nevalgo ir kitam neduoda. O tas, kuris visu pirma bus supratingas, gailestingas, okantis atleisti, NES SUPRANTA ZMOGAUS PRIGIMTI. Nebadys i zmones pirstais, nieskos subineje slieku, nemoralizuos, nes is esmes supranta, kad ir apts ne sventas.

Labai lengva kalbeti apie dvasinguma, bunant frigidiskai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 14:40)
smagu jums su tomis velykomis, vis kitais metais vis kitą dieną ten jums prisikelia jisai biggrin.gif

lotuliukas.gif
Kad paskui vel galetu prikalti unsure.gif
Ir svarbu butinai kiausiniu daug suvalgyti dar kazko tais biggrin.gif
Atsakyti

Kai nustosi taip kalbeti, gal gamta ir duos tau vaiku tada.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 14:39)

Musulmones moterys pries svao vyrus buna pasipuose, susitvarke, su graziausiais, seksualiausiasi rubais, sukuosenom ir t.t. o i miesta iseina uzsidejusios juoda apsiausta, europietes daznai atvirksciai  biggrin.gif

Cia kaip supratau pagal save kalbi? Nes tu cia rasei, kad lidle perki liemenukus be vykrutasu maitinancioms.
Is to galima spresti kokie pas tave apatiniai.
Papildyta:

Neduota tau gilesniu minciu suprasti. Tik stabus gali garbint ir nerlt nemoki paaiskint kodel taip darai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 14:43)
lotuliukas.gif
Kad paskui  vel galetu prikalti  unsure.gif
Ir svarbu butinai kiausiniu daug suvalgyti dar kazko tais  biggrin.gif
jo, mes valgom kiausinius ir buciuohames su savo vyrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 14:43)
lotuliukas.gif
Kad paskui  vel galetu prikalti  unsure.gif
Ir svarbu butinai kiausiniu daug suvalgyti dar kazko tais  biggrin.gif

Kokia kaušė...