Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 12:46)
Nu klausyk. Butu 15ine, tai suptrasciau. Arba kalba butu apie tustinimasi bunant su vyru vienoje patalpoj. Dabar po 20 m, dvieju vaiku, sako, kad privalumas nes vyras nemato susivelusios. As cia nematau logikos
</p>

ne, nu blyn privalumas matyti zmona uzsimiegojuse susiveluse, traiskanotom akim arba ten miegancia isiziojusia, gal kokios seiles nutyse ar dar kas, nu tikrai privalumas, tiesiog romantikos ir aistros saltinis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 18, 13:11)
koks toks? patikslinkit.
o siaip vede vyrai tiesiog bando laime, maza ka, gal kuriai vienisai reikia karta i savaite  biggrin.gif  ir net ir toks gal jai sueitu.
geras nevedes dar nereiskia, kad man skirtas.  mirksiukas.gif

nu neisitikiams,manau apie tai snekam biggrin.gif

VISI vede vyrai? blink.gif

O KO NE?tai ko tu lauki, jei geras ir nevedes ne tau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:29)
ne, nu blyn privalumas matyti zmona uzsimiegojuse susiveluse, traiskanotom akim arba ten miegancia isiziojusia, gal kokios seiles nutyse ar dar kas, nu tikrai privalumas, tiesiog romantikos ir aistros saltinis 

Kaip tu manai - esi frigidiška ar ne?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 18, 13:26)
kažkada prieš kelis metus kalbėjom kitoje temoje.
ir Moontė sakė.
iš tokių moterų nevalia šapytis, ar "man tai ne" pozoje demonstruotis. tai juodos traumos, iš serijos "vergas bučiuoja" grandines.
ir jos nėra šiaip išlepę, išaip...kažkokios ...šiaip..kaifuoja...šiaip nežino, ko nori.
viso gyvenimo psichoterapija reikalinga tokioms...(sužeidimai nuo vaikystės, tėvų santykių traumos.)
čia neateisi, nepasakysi, kelkis, maryte, eik.
bandžiau.
ir ką.

nu tai Moontes poziuris, as turiu savo. Gailestis yra neigiama emocija, zeminanti zmogu, Jei zmogus nori buti aukos roleje, tai ir bus, jei nores iseis, cia jau visu pasirinkimas, jei tai suauges zmogus. Jei paprasys pagalbos padesiiu, bet gaila man nesidarys.

Taip, reikalinga psichoterapija, samoningumas, tobulejimas, svietimasis, pirmiausia noras iseiti is tokios situacijos, o ne gailestis.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 13:30)
Kaip tu manai - esi frigidiška ar ne?

Pagal Mylimukes savokas as esu karsta, o ka siulaisi? lotuliukas.gif O tu ka manai apie save?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 17, 08:38)
Nepatogu buvo Lutukei, pasiaiškinti nėra kaip, o kortos jau ant stalo

Montekrista, jus su Mylimuke ir panasiai mastancom moterim ir formuojat toki neigiama patriarchata visuomeneje. Jus auklejat savo vaikus sunus ir dukras ir suinstaliuojat ten tokias programas:
seksas santykiuose svarbiausia, moteris turi duoti visada ,
vargsiukai vyrai, kuriem visada neduodama,
vargsiukai vyrai, kuriu zmonos hienos,
vyrui, jei nebus pakankamai ir su visokiais navarotais, jis iseis pas meiluze
ir net darbas vyro ir atlyginimas pasirodo priklauso nuo moters davimo....
jus is vis suprantat kaip zalojat save ir kitus tokiu mastymu?

Vyras seimoje yra lyderis, seimos galva, kaip sokyje vyras veda, taip ir seimoje turi vesti, net sakoma moteris isteka, vyras VEDA.
Meile seimoje, pagarba yra svarbiausia, susiderinimas dvasiniame, intelektualiame lygiuose yra svarbiausia, o neistikimybe yra zmogaus apsiprendimas. Jei zmona hiena, klausimas, ka vyras padare, kad ji tokia tapo,arba kodel tokia issirinko, jei tokia buvo. Jei vyrui truksta sekso, gal jis nesuteikia moetriai to ,ko jai reikia?
Taigi, nustokit i tuos vyrus, kaip vargsiukus ziureti, kurie smegenu neturi tik draugeli tarp koju, ar tik tokie vyrai pasitaike gyvenime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 13:44
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:42)

Pagal Mylimukes savokas as esu karsta, o ka siulaisi? lotuliukas.gif O tu ka manai apie save?

Manau, kad busiu suklydus tavo alter ego apibudindama...tikrai padariau klaida. Nes...dabar pagalvojau...rasydama apie tai, kad kokią tave vyras pamatys atsikelusią, tu aiskiai davei suprasti, kad vyras, atmerkdamas akis is miego, negali ziureti i tave...jam nemalonu?

As esu normali, o ir vyras nesibodi manes, matydamas su nutysusia seile bemiegant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2019 - 13:50
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 13:48)
Manau,   kad busiu suklydus tavo alter ego apibudindama...tikrai padariau klaida. Nes...dabar pagalvojau...rasydama apie tai,  kad kokią tave vyras pamatys atsikelusią,   tu aiskiai davei suprasti,   kad vyras,   atmerkdamas akis is miego,   negali ziureti i tave...jam nemalonu?

lotuliukas.gif mano vyrui as visada grazi, jis taip bent sake, bet tai nereiskia, kad prie jo paketus keiciuosi, aiskiai issireiskiu ar vis dar ne? bigsmile.gif
ps ne vyro ideja yra atskirai miegoti mirksiukas.gif

tai kaip visgi esi frigidiska labiau ar karsta labiau? bigsmile.gif
psp kaip angla ipratinai valggyti lietuviskus patiekalus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2019 - 13:51
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:50)
lotuliukas.gif mano vyrui as visada grazi, jis taip bent sake, bet tai nereiskia, kad prie jo paketus keiciuosi, aiskiai issireiskiu ar vis dar ne?  bigsmile.gif

Jei jis taip sakytu, tai nemiegotum atskirai ir nepergyventum, kad jis tave gali pamatys susivelusia ir dar visokia kitokia, kaip rasei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2019 - 13:52
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 13:48)

As esu normali,  o ir vyras nesibodi manes, matydamas su nutysusia seile bemiegant  biggrin.gif

taip sake ir patikejai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:52)
taip sake ir patikejai?  biggrin.gif

Taviskis grwiciausiai pats randa priezastis miegoti atskirai, tu tik cia mums makaronus kabini, kad mol pati bėgioji nuo vyro naktimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 08:51)
Geriau pakalbam apie svetimus vyrus  biggrin.gif

buvo vienas atvejis.
šokom. kalėdinis vakarėlis. krikščioniškas.
šokėjas: ar galiu pakvesti tave į pasimatymą? noriu susitkti.
aš: bet aš ištekėjus.
igonras totalus. aš susiitkti gi kviečiu (suprak, gi ne ženytis).
aš: bet aš ištekėjus.
šokėjas: ištekėjus? tai dar įdomiau.

o ką reiškia svetimas?
vakar svetimas, šnd - savas. ax.gif iki nežinia, kada.
ir išvis: ar žmogus yra svetimas ar savas?
ar žmogų reikia savintis?

prie to pačio: daugpatystė seniai įrodyta (Paskaitykit "Sekso aušrą" - rimtą mokslinę studiją - dvejų profesorių Ch.Ryan ir C.Jetha knygą), monogamija įsivyravo tik su žemdrbyte (žemių, tutų, tuo pačiu vyrų/žmonų - "mano" sąvoka). monogomija laikosi ant susitarimo, bausmių, nuobaudų, bet ne žmonių galvose ar širdyse.

monogamjos/daugpatystės pamąstymo temomis.
mes gi - totalūs daugiapačiai.
dabar vyrauja serijinė daugpatystė.
vakariečiams vis dar keista musulmoniškoji žiedinė daugpatystė, tačiau patys vykdo serijinę - išsskyrė, ir next, next, next - kitas/kita.
musulmonai buvusios žmnos nenumeta - rūpinasi pamilę kitą. paskui vėl vienas išmyli, kitas permyli - viskas gi banguoja, kap gyvenimas.
žinoma, dabar jau nebe populiaru turėt daug žmonų - fnansiškai - reikia teikti vienodą išlaikymą.
(tik negalvokit, kad aš lenkiuso musulmonams, mane ten paskutinę rastumėt. šiaip. vykdau diskusiją. biggrin.gif )

o vakariečiai - biggrin.gif tipo ištikimi - su viena draugauja, jau numano, ką darys išsiskyrę, iškart mintyse draugas.lt arba kiti saitai.
pažįstamas vos išsiskyrė, vadino ištikimą, vos per duris išėjo, net mėnesio sau neleido atsistatymui, jau puslapiuose kabo.
klausimas: ar yra ištikimų žmonių, ar išvis tokių reikia?
o mintyse?pamąstymai apie buv klaisokus, filmai, fb puslapiai? turbūt nė vieno. sukandę dantis daugelis pareigą atlieka. jei skiriasi lietuvoje 50-60procentų, dar atmeskim tai, kad porose ne visi laimingi, laimingų/ištkimų lieka kiek?
ištikimų techniškai daugiau - taip, o realiai laimingų kiek???

dar. pagrindinis pliusas daugpatystei yra šis: ne kiekvienas laisvas nevykėlis turi teisę į žmoną vien todėl, kad jis laisvas. atmenat, kalbėjot apie skirtingą vyrų moterų skaičių. jei vakariečių moterų smegenys priimtų daupatystės idėją (nereiškia, kad aš priimu), tai išloštų ten, kur nenumano pačios. dabar visos tik dūsauja: geri vyrai jau šeimose. taip ir turi būti. geras, sugebants aprūpinti šeimą, suteikt saugumą moteriai vyras turi teisę turėti dar vieną moterį,(analogiškai, ir tokio vyro žmona turėtų mąstyti: mielas vyre, mums taip gerai, mes turime tek meilės ir pnigų, gražius namus, vaikus, mums taip sekasi, ar nepriimtumėm į savo meilės pastogę dar vienos moters, kad suteiktume laimės ir jai?)
Vediniai laikai, vedinis mąstymas (prašau nemaišyti, nesu vaišnavė. smile.gif )
tęsiu toliau. diskusija. tik toks vyras turi teisę įdar didesnį kiekį meilės..o ne lūzeris, kuris gyvena 40plius metų su mama, degradas, bestuburis... ar visa vidutiniokas...***...jis laisvas, "nevedęs".
bet yra bet.
vakarietėms poligamija netinka.
indėms irgi ne. azijietės labai savininkiškos, tiek krikščionės, tiek ihnduistės, savinasi vyrus, jokių ten "open" reliationship, kaip vakaruose. jokios senovinės (arabų) poligamijos, no no.
taigi, kas beleka.
laisvė ir meilė viduje, sau, su savimi, su visu pasauliu. wub.gif wub.gif (netgi turint mylimąjį, nes gi dabar madinga sakyti: o kas žino, kaip ten su tuo mylimuoju bus rytoj.)

p.s. čia taip biškiuką suplakiau.

o dabar esmių esmė: vyrai poliandrijos irgi nepriima. eina iš proto. eina iš proto ir dėl "open" relationship. nors neva modernūs, neva...o realiai - tai patinai, žymintys savo teritoriją.
ir...dar pastebėjimas. žmonės nori būti ištikimi, nori būti dvasingi. tai gerai.
šaunuoliai.
bet kaži kaip jiems ten sekasi? kodėl neva tie vadinamieji "paprasti: žmonės atleidžia ir žiūrėk, susiklijuoja, o gilūs dvasingieji kartais krizių neišneša? dar. tie dvasingieji, neištikimybei įvykus, dar ir kokie animals patampa. vadinas, tik tokie visada giliai viduje ir buvo.
moderys irgi. žiūrėk, medituoja, skaito, šviečiasi, o vos sužino, kad vyras turi ar turėjo....siauuubas, kokios reakcijos....kur tas dvasingumas? kur bandymas transcenduoti? esu tiek reakcijų stebėjus....ir aš ne už tai, kad moteris neturi teisės lieti pykčio...davai...tegu...yra tam laikas, yra vieta.
bet metų metus...metų metus.???..tai čia dvasinga gili moteris?
kaip ir vyras...kiek kartėlio...nuoskaudų.... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 18, 13:51)
Jei jis taip sakytu,  tai nemiegotum atskirai ir nepergyventum,  kad jis tave gali pamatys susivelusia ir dar visokia kitokia,  kaip rasei.

as kartais pagalvoju kokiu jus kompleksu kamuojamos, kad tokaiss ivadas darotes? biggrin.gif
o kas sake,kad as pergyvenu? ir knarkima vis tiek ignoruoji mano zinutese? jie pvz dizuagiesi bonusu pire atlyginimo tai reiskia butinai kakzo bijai ir pergyveni? biggrin.gif

o del tos princeses ir karalienes, ka minejai anksciau tai butent, taip mane vyras ir vadina,taip as tokia, seniau buvau jo princese, dabar karaliene, ir ka? biggrin.gif
Atsakyti
Mielos merginos, Burbanti visai nebloga temuke pradejo. Velykos juk neuzkalnu. Kaip svesit?
Ka tradiciskai gaminate?

Burbanti, o ka per Velykas su seimyna esate sumaste?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:50)

tai kaip visgi esi frigidiska labiau ar karsta labiau?  bigsmile.gif
psp kaip angla ipratinai valggyti lietuviskus patiekalus?  bigsmile.gif

Manau, kad išsidvėsėt abudu su vyru ir tiek.

Kaip pripratinau savo angla vyra valgyti cepelinus? Gavo vieną kartą i liūlį su petelne, nuo tada jam pradejo viskas patikti ka gaminu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 18, 13:54)
as kartais pagalvoju kokiu jus kompleksu kamuojamos, kad tokaiss ivadas darotes?  biggrin.gif
o kas sake,kad as pergyvenu? ir knarkima vis tiek ignoruoji mano zinutese? jie pvz dizuagiesi bonusu pire atlyginimo tai reiskia butinai kakzo bijai ir pergyveni?  biggrin.gif

o del tos princeses ir karalienes, ka minejai anksciau tai butent, taip mane vyras ir vadina,taip as tokia, seniau buvau jo princese, dabar karaliene, ir ka?  biggrin.gif

O ne ne ne...neperšoksi nuo susivelusiu tipo plauku i knarkima. Tu rasei apie negrazias moteris rytais, ne as.

Nepradek teisintis. Ir taip viskas aisku ir be aiskinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2019 - 13:59