Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 09:24)
o manasis ką išdarinėja.
o pagalvės mūsų tokios gana ne plačios, tokios stačiakampio formos, tai nėra ten tiek tos vietos

patys kalti! Ir dar gyvuno nemylit, kankinat vargsa. Tiesiog privalot nupirkt jam pagalve. Ne mazesne nei savo. Jei tilps. Ir padet tarp savo pagalviu. Va ir bedos nebus biggrin.gif Blogiausiu atveju teks vyrui ant sofos persikraustyt miegot.

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 09:33)
Vasarą vyras visai nesunkiai pritaikomas kelionėms ax.gif

arba malku kapojimui, jei namas yra.

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 26, 11:01)
Tai "nudziugino" mane gine  blink.gif  pasirodo man kuo tikriausias policist kiaus sindromas. Idomu kad manoji apie tai ne neuzsimine,

sveika istojus i kluba. O jei rimtai, jei gine tik ten nosi ikisus ziuri, tai is kur jai zinot? Kad tai nustatyt, daro kraujo tyrimus ir usg, o ne is "lempos". Jei to nedare, tai dar tiket nereikia.
Del to durno pasakymo "laikas vaikus tau gimdyt", tai nu negaliu kaip siutas ima aggressive.gif na is kur kazkokiam svetimam zmogeliui zinot kada laikas? Gal nenori,gal vyras nevaisingas, gal del kitu priezasciu negali. Bet va pasake "tau laikas" ir jau nescia unsure.gif Mano gine irgi mane taip gyvent mokino, tai pas kita dabar einu.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:17)

apie gyvunu, klausimas toks buvo per radija, jei naujai merginai nepatinka vaikino suo, ka vaikinas turetu daryti, pasakyti merginai, kad suo buvo su manim jau senai ir bus dar ilgai, ar kazkam atiduoti suni? kaip manot?

man buvo panasi situacija, netgi pora kartu. Vienakart vaikinas po menesio draugystes sugebejo pasakyt, kad galeciau savo suni tevams atiduot, nes jam nepatinka, kad nori bet kada atlekt, o as turiu su suniu eit pasivaiksciot. Tai jau kaip pasiutau, isdejau ka galvoju. Suo su manim daug metu, tai jis mane iki mirties myles, o cia bernas atsiranda menesi ir jau salygas diktuoja. Liepiau nesdintis. Neisejo. Sedejo ir tylejo. Paskui atsiprase. Pamate, kad ne pasaulio bamba. Bet issiskyrem ir siaip. Dar buvo vienas vaikinas, kuris per pirma pasimatyma pasake, kad gyvenime JO namuose gyvunu nebus. Kad zinociau, jei noriu su juo buti. Na, tai antro pasimatymo nebuvo, o jis niekaip nesuprato kodel. Asilas.
As manau,kad nieks negali reikalaut atsiratyt ar gyvuno, ar vaiko. Arba priimi kaip yra, arba skirstoties. Labai paprasta.
Jei man gyvunai svarbus, tai as ju del jokio pasaulio vyro neatsisakysiu. Rasiu toki (ir radau), kuriam tie gyvunai netrugdys ir net pats ju nores.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:54)

kitas klausimas ar moterys jaute kada ,kad jus seskualumas, isvazdos prasme, demosnstuojamas, paryskinamas, trukdo susirasti tinkama vyra?

hmm.gif man vyras sake, kad pas mane nesimato jokio seksualumo. Kad ziuredamas i mane, pamate geri blink.gif tipo as ja tokia gera ir grazi pasirodziau, kaip angelas biggrin.gif
Na... nera seksualumo, tai nera, ka dabar darysiu. Gerai, kad kitiems gerumo reikia ziurint i moteris, tai vis katram tinku bigsmile.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:48)
gera pradžia ir sugadinai viską biggrin.gif  kam tas testavimas dėl gyvūnų.
bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo biggrin.gif

oj reikia reikia to testavimo. Nieks neprivalo myleti nei svetimu gyvunu, nei svetimu vaiku. Bet turi gerbti, megti, ar kaip cia pasakius. O jei teks uzsiraut kada ant tokio, kuris tipo tik toleruoja, o realiai ne, tai gali paskui drauges katinai ar sunys mislingai dingt ar zut. Deja, bet zinau toki atveji. Vaikinas isveze i miska merginos suni, kai kartu apsigyveno, tipo suo mieste atitruko ir pabego. Suzinojo ji tai tik po kokio pusmecio.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:27)
vasarai aš būnu l;abai paslaugi, padedu tuos visus keliasdešimt kaktusų išnešti į lauką, pakvėpuoti grynu oru, kad jie geriau augtų, stipresni ir žvalesni rudenį į kambarį grįžtų. smile.gif arba negrįžtų, jeigu kas nors pavogs, arba netyčia ankstyvos netikėtos šalnos biggrin.gif

florakilerė biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 12:42)
as megstu kaktusus lotuliukas.gif  nors dabar neauginu, bet visada augindavau, reiks vel nusipirkti smile.gif sako gerai padeda ypac prie kompo.
lotuliukas.gif

užkrėtėt. Man nuo vaikystės kaktusai patikdavo, apžiūrinėdavau juos svečiuose ar kur įstaigų palangėse, o mama niekad neaugino, tik tokią tipo kaktusinę kažkokią, kuri vistiek daugiau kaip gėlė atrodo. Reiktų manau, įsigyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:02)
retai eidavau i klubus, bet kai drauges istempdavo, tai nesivargindavau:) dzinsiukai, palaidine ir pirmyn. Na, lupas ir blakstienas pasidazydavau dar  biggrin.gif
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem  biggrin.gif
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti  wub.gif

bet tai irgi nenuovokos kokie, su manimi paromis kalbėtis galima, aš labai kalbi iš tiesų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 26 birželio 2018 - 12:19

hmm.gifman vyras sake, kad pas mane nesimato jokio seksualumo. Kad ziuredamas i mane, pamate geri blink.giftipo as ja tokia gera ir grazi pasirodziau, kaip angelas biggrin.gif
Na... nera seksualumo, tai nera, ka dabar darysiu. Gerai, kad kitiems gerumo reikia ziurint i moteris, tai vis katram tinku bigsmile.gif

bet tai juk ir nuostabiausia... taip ir randami tie, kurie myles, o ne tik nores. Nes aistros norai praeina, tada ieksos nauju ,kurios vel traukia, kuriu norisi.

Nesenai ziurejau toki rusu kina, "kaip as ploneju", kai mergina paliko vaikinas, nes ji istorejo ir ale jo nebetraukia, ji sukudo del to, kad pas ji gristi, o kai jis pats atbego, suprato, kad jai jo nereikia, kad tokiu pasitiketi nebegalima...kad geriau gal ir ne grazuolis, sportiningkas, bet tas kuris padeda sunku momnetu, kuris palaiko ir moko meiles sau,  kuris nuosirdziai myli...kuris pirims bet kokia, o skatins sportuoti tik del sveikatos, o ne kad ji matai trauktu...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 13:11)
Dabar vyras padovanojo orchideja doh.gif , nu net nezinau kaip ja priziuret dorai, galvojau jau numarinau, bet lyg ziedukai vel kraunasi lotuliukas.gif man patinka visas gyvenime kas paprasta i nesukelia papildomu vargu ir stresu lotuliukas.gif

ir man taip pat. Pas mane visos orchidėjos užsilenkė, nemoku aš su jomis, nors ir tręšiau, ir persodinau, o pas anytą bujoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:12)
patys kalti! Ir dar gyvuno nemylit, kankinat vargsa. Tiesiog privalot nupirkt jam pagalve. Ne mazesne nei savo. Jei tilps. Ir padet tarp savo pagalviu. Va ir bedos nebus  biggrin.gif Blogiausiu atveju teks vyrui ant sofos persikraustyt miegot.

neįvertini mūsų ufiko biggrin.gif niekaip negulės ant jos normaliai, ims spardyti, kuisti, lįsti po ja, iškels viršun, išspirs kuriam ant veido užtėkš biggrin.gif
manau, kad bandysime kompromisintis: turimas guolis + adijaliukas jame, bet įtariu sunku bus, nusispardys ir vėl pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane kaktusai zydejo, orchidejos zydi, zamiokulkai zydi, sansevjeros zydi, viskas auga ir zydi.
Nieko nedarau. Kai prisimenu, palaistau, kol visai nenudziuvo.
Magtyt, mano aura tokia 😊
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:12)
Jei man gyvunai svarbus, tai as ju del jokio pasaulio vyro neatsisakysiu. Rasiu toki (ir radau), kuriam tie gyvunai netrugdys ir net pats ju nores.

kaip mus su vyru patraukė meškėnai wub.gif nu kas per gyvis, bliamba, tie pirščiukai, sėdi sau prie teliko, popkorną ryja biggrin.gif wub.gif skalbia viską (mums nereiktų biggrin.gif )
baisu, kai Lietuvoje juos žudyti nori, kai užklysta verysad.gif suprantu, kad naikins mūsų paukštelius ir pan., nu bet ir jie juk turi teisę gyventi... sunku, žodžiu ir liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:02)
Parinkit  bigsmile.gif  labai idomu pamatyti, kaip isivaizduojat, koks man paveiksliukas tiktu  biggrin.gif
rene, gal ne tik kaktusu turit, bet ir kokiu nors sukulentu?  ax.gif

Geriau nerizikuotum, man kin tai kinrožė gali būti biggrin.gif
Yra ten visokio dygliuoto velnio, turėjo darūely žieminį kaktusą: labai brangiai mokėjęs, labai toli vežęs ir labai mylėjo jį tokį, išskirtinį. Darželį ravint, kuek kartų, spėkut, įsidūriau į jo spyglius, po visur pasklidusius. Ve kai šią žiemą kažko jis numirė, tai ir man nuoširdžiai gaila buvo, bandžiau visaip reanimuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 12:53
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 13:22)
bet tai juk ir nuostabiausia... taip ir randami tie, kurie myles, o ne tik nores.

tai as irgi tai tik su laiku ivertinau. Bent nekabina manes vyrai trumpalaikiams nuotykiams.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 13:27)

neįvertini mūsų ufiko biggrin.gif niekaip negulės ant jos normaliai, ims spardyti, kuisti, lįsti po ja, iškels viršun, išspirs kuriam ant veido užtėkš biggrin.gif
manau, kad bandysime kompromisintis: turimas guolis + adijaliukas jame, bet įtariu sunku bus, nusispardys ir vėl pas mus biggrin.gif

bandykit guoli vietoj pagalves jam padet, gal kazkiek pagules. Mano suo po kaldra lisdavo, dazniausiai po pazastim, kad apsikabinciau. Bet kiek taip galima miegot? As budavo apsiverciu, jis iseina, po buta pavaikstineja, kazkur kitur pamiega. Praeina kiek laiko ir vel prie veido prisistato, kad po kaldra priimciau. Pamiega ir vel po buta vaiksto... Ekskursantas buvo. O blogiausa tai,kad knarke! Gerai, kad dabar bent vyras neknarkia.
Va ir radau dar labai svarbia savybe vyrui. Bent man tai ypac svarbu. KAD NEKNARKTU! Ale kazin per kuri pasimatyma sito deretu paklausti???
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:37)
Va ir radau dar labai svarbia savybe vyrui. Bent man tai ypac svarbu. KAD NEKNARKTU! Ale kazin per kuri pasimatyma sito deretu paklausti???

Jei zmogus vienas gyvena, gali net nezinot, kad knarkia 😁
Teks pasaka paseks ir pamigdyt-testuot realiomis salygomis 😊
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 13:30)
kaip mus su vyru patraukė meškėnai wub.gif nu kas per gyvis, bliamba, tie pirščiukai, sėdi sau prie teliko, popkorną ryja biggrin.gif  wub.gif skalbia viską (mums nereiktų biggrin.gif )
baisu, kai Lietuvoje juos žudyti nori, kai užklysta verysad.gif suprantu, kad naikins mūsų paukštelius ir pan., nu bet ir jie juk turi teisę gyventi... sunku, žodžiu ir liūdna verysad.gif

na, tuomet galima pranesti medziotojams, kad yra kas paims ir priglaus juos pas ave namie iki smercies biggrin.gif
O jei rimtai, tai girdejau,kad jie ziauriai smirda. Net laikant juos atskiram kambary, kvapas juntamas visam name.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:39)

Teks pasaka paseks ir pamigdyt-testuot realiomis salygomis 😊

sudetingas testavimas. Noretusi sugult su jau tinkamu partneriu, tai kaip cia toki pratestuot ir prie stalo uzmigdyt hmm.gif
Atsakyti
Nu va mano tikrasis veidas lotuliukas.gif nezinau ar visiems matosi.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 13:42)
sudetingas testavimas. Noretusi sugult su jau tinkamu partneriu, tai kaip cia toki pratestuot ir prie stalo uzmigdyt  hmm.gif

vaziuot su grupe zmoniu i koki turistini su nakvyne
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 13:47)
*Nu va mano tikrasis veidas lotuliukas.gif nezinau ar visiems matosi.

**vaziuot su grupe zmoniu i koki turistini su nakvyne

*matosi. per daug kosmetikos biggrin.gif

** super mintis.
Atsakyti