QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 18, 12:29)
Man sunku patiketi, kad negaletu niekaip priarteti prie to norimo atlyginimo dirbdamas vietoj. Gal ne is karto, bet gautusi, tikrai.
Ta sakini mes supratome taip, kaip tu ji parasei.
Nu ka man dabar su tavo tikejimu daryti? tokie atlyginimai yra ir skirtumas toks koki parasiau dabar realus, o 10m laukti, kol gal pakeltu iki tiek, nebeturim laiko. Man pvz pakelia atlyginima(metini) po 1000e per metus. nekelia niekas atlyginimu tokiais tempais, kaip +1000 e per menesi. Jam nuo jo darbo pradzios toje firmopje apie 3 m pakilo atlyginimas irgi panasiai tiek. Butent ir gaunama daugiau uz tai,kad zmones turi isvykti is namu.
supratot ,kaip norejot dar pridedamos meiluzes i fona ir vyro nenorejima buti su seima ir net po mano paaiskinimu vis tiek savo dainele dainuojat
bet tai man kas tai tik jusu vidu parodo, o as gal zinau savo gyevnima.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 18, 12:31)
bet logiškai pamąsčius, kai jie ilgą laiką jau nesitrina pastoviai kasdien savo užpakaliais, tai gal ir išsilaiko tam tikras atstumas ir nesinori kaip sakoma, kartu į wc eiti. O kaip iki vestuvių moterys strainasi, puošiasi, ruošiasi, kad tik nepamatytų jų a la negražių. Žė, net filmuose rodo, kad iš ryto stengiasi anksčiau vyro nubusti, bėga į wc, apsiplauna, traiškanas išsivalo
Filmai juk irgi iš gyvenimo.
Ne, nesakau, kad taip daro visos, kad taip būtina daryti. Kiekvienas mes skirtingi. Kiekvieno mūsų kompleksai kitoje vietoje išsiryškina ir tik nereikia jau tų nesąmonių, kad pvz. tu jau ar aš, ar kuri kita tai jau jokių jokių kompleksų neturime, tik va vargšė Lutuke kompleksuota
butent , buvo laikas kai miegojom po veina kaldra ir ne negalvojau atksirai miegoti, bet taip susikloste ir kazkaip matau to privalumus, gal ne be reikalo kai kurios siemos psichologijos sako,kad sutuoktiniai turetu miegoti atskirai ir nepersisotinti seksu, Nes bent mums tai veikia i nauda, pasiilgsti vienas kito ir tas pasimylejimas daug israiskingesnis, ir nereikia ryte vienas i kito apsimiegojusius veidus ziureti
bet kokioj situacijoj bus savi pliusai ir minusai, visada tai stengiuosi rasti pliusus toje situaicjoe, kurios kol kas negalim pakeisti.
Dar kol esi jaunas ir miegi kitaip ir atrodai kitaip , deja, senstam ir tas rytinis vaizdas tirkai nebuna visada malonus. O vyrai gi sako myli akimis