QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 18, 11:14)
Ohoho, kokia čia diskusija virė savaitgalį
Buvo įdomu paskaityti prieš darbus.
Kažkaip kilo įvairių jausmų-aišku, kad Lutuke savo kalbomis prieš tai gerokai nuteikusi prieš save žmones, savo moralizavimu, teisuolišku tonu ir t.t. Bet dėl vyro knarkimo negalėjimo toleruoti aš ją suprantu
Man trauma iš vaikystės, kai su tėvais važiuodavom į Palangą, kartu miegodavom, o tėtis griausmingai knarkdavo. Ko aš tik nedariau..paskutinė išeitis - miegodavau poilsio namuose koridoriuje, nes realiai negalėdavau užmigti. Tiesiog. Šiuo metu irgi būna, kad išeinu pamiegoti viena-dėl to paties knarkimo, tik kad knarkia ačiū die nevisada. Esu pernelyg jautri užmiegant visokiems garsams (mane pačią tai erzina), kartais naudoju ausų kamštukus. Viena mano pažįstama dažniausiai miega su ausų kamštukais ir raiščiu ant akių..
Būtų idealiausia, jei žmonės/poros gyventų taip, kaip jas pasirenka ir neaiškintų kitiems ką reiškia jų "neteisingas" gyvenimo stilius. Lutukei čia yra ko pasimokyti irgi, šiuo atveju gavosi veidrodžio principas..
Papildyta:
Tada aš laisvai galėčiau gyventi Anglijoje
Man labai patinka rūkas, žinau, kad daug ką jis baugina. Šalčio negaliu toleruoti, o viskas kitkas tegul lai klesti
matai, Kristina, as niekad neaiskinu apie poros gyvenimo
stiliu, jei sneku dazniausiai sneku apie vertybes, gamtos desnius, pamatus, o jau kaip kas gyvena, kaip pasirenka, tai jau ju reikalas.Galiu nebent kaip pvz nagrineti, bet ne teisti,smerkti ar uo labaiu irodineti kazka apie nepazystamsu zmones, kad jie butinai taip arba taip gyvena.
Pva as galiu pasakyti,kad jei vyras musa moteri, tai pirmiausia moters apsileidimas, kad ji taip leidzia su savim elgtis, bet jei konkreti pora taip gyventu as nesikisciau, tai ju reikalas. Daug mano minciu zmones pirima neiteisingai, nes palieciu ju kazkokius skaudulius ar net nebuna apmaste tu dalyku, ir del to as nesistebiu as tai priimu, kaip normalu dalyka. Kaip cia su tuo mano vyru, parasiau viena sakini apie pasekems, ne apie priezastis ir jau kokios is kart isvados zemos, kurios kyla is kur? is zmoniu vidaus is ju baimiu is ju pasaulio supratimo. nes dauguma cia moteru issikyre, be vyru, arba su karciom patirtim, aisku gal ir as taip galvociau, jei mane buvtu isdave, su itarumu ziureciau i kiekviena, bet tai nebutina tokiom buti, i kiekviena zmogu reikia ziureti is naujo, nelipinti savo isivaizdavimu.
Man klimatas Airijoje irgi labai patinka, nei per karsta, nei per salta, drekmes nemazai, bet uztat plaukai , kunas labai cia atsigauna