Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 21:23)
O tau neatrodo keista, kad absoliučiai visiems cia atrodo, kad amžinai vartaisi ir gyveni kitaip nei deklaruoji?

Pirma ne abosliuciai visiem, o antra, ne, nekeista, dauguma labai retai buna teisi.
Man butu labia keista, jei dauguma pradetu man pritarti, cia ne bendraminciu forumas ir as samoningai cia lankausi, o ne bendraminciu ieskau.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 21:43)
Nebūtinai duoda neduoda. Vyrams, kaip ir mums. Smagu jul po darbo grįžti į jaukius santykius, be įtampos, tiesiog kai gera būti

Aisku,kad smagu, tai tik debilas specialiai darba ieskotusi ,kad negristi i namus, man net tokia mintis nekilo, kad kas is vis taip galetu daryti, cia jus taip ismastet, matyt is kazkokios neigiamos patirties.

O Mylimukei pastoviai neistikimybes vaidenasi, manau, jai dar nei vienas vyras istikimas nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 21:51)
Pirma ne abosliuciai visiem, o antra, ne, nekeista, dauguma labai retai buna teisi.
Man butu labia keista, jei dauguma pradetu man pritarti, cia ne bendraminciu forumas ir as samoningai cia lankausi, o ne bendraminciu ieskau.

Nu kaip ne visiems?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 21:54)
Nu kaip ne visiems?

jums is pirmo karto informacija nedaeina visada? kam kartojates?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 21:53)

O Mylimukei pastoviai neistikimybes vaidenasi, manau, jai dar nei vienas vyras istikimas nebuvo... unsure.gif

Patikėk, tavo vyras gautų bent pusę tiek ir TAIP - jis l greitai rastų darbą šalia namų..
Atsakyti

10 palata

https://www.facebook...76583642562382/

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 21:55)
Patikėk, tavo vyras gautų bent pusę tiek ir TAIP - jis l greitai rastų darbą šalia namų..

Montekrista, as ne vienam zmogui padejau rast darba Airijoje, patikek zinau ka kur kiek uz keik galima rasti. Bet sakai visos moterys, kuriu vyrai dirba uzsienyje isvyke, o jos Lietuvoje per blogai duoda. biggrin.gif Ar ne tu sakei, akd vyram Lietuvoje be sansu uzdirbti 2000-3000 e? tai per mazai gal duodi, duok daugiau susiras biggrin.gif

gali atsakyti, kodel tu viska taip surisi su seksu? visi biedni vyrai per mazai is zmonu gauna?
kodel mylejimasi vadini davimu?
paaiskinkit man ka moteris turi duoti anot jusu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 21:59)
Montekrista, as ne vienam zmogui padejau rast darba Airijoje, patikek zinau ka kur kiek uz keik galima rasti.  Bet sakai visos moterys, kuriu vyrai dirba uzsienyje isvyke, o jos Lietuvoje per blogai duoda.  biggrin.gif Ar ne tu sakei, akd vyram Lietuvoje be sansu uzdirbti 2000-3000 e? tai per mazai gal duodi, duok daugiau susiras  biggrin.gif

gali atsakyti, kodel tu viska taip surisi su seksu? visi biedni vyrai per mazai is zmonu gauna?

Kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Sexas šeimoje yra trikojo staliuko koja. Atimk ją, ir staliukas grius, net jei kitos dvi kojos puikios.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 22:01)
Kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Sexas šeimoje yra trikojo staliuko koja. Atimk ją, ir staliukas grius, net jei kitos dvi kojos puikios.

Butent viena is koju ir tikrai ne is 3, o ne veina pagrindine, tai gal nereiktu jo taip sureiksmint, sekas aplamai tera dazniausiai santykiu pasekme, o ne priezastis.

tai visgi kas nors man paaikins is vis kalbanciu apie davima, ka moteris turi duoti? jus suprantat ka sakot? ar siaip beleka snekat kaip robotai is kitu isgirde?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 21:59)

Mylejimasis ir davimas yra skirtingi dalykai.
Sakysim megavimasis muzika ir buvimas koncerte DEL KOMPANIJOS, taip pat yra skirtingi dalykai.

Bet vienas kitam nepriestarauja.

Sakysim MB kartais pasako: mane uzkniso tavo muzika, sukapok gabalis bet nenoriu klausyt. Ar as pasakau, kad nenoriu.
Jei reiketu paklausyciau, bet kai didelio reikalo nera tai paklausom atskirai.
Bet neretai paklausom del kompanijos, nor ne ypac, kaip ir buna kad abiems patinka..

Taip ir su mylejimusi, jei MB gera tai ir man 80 procentu gera.
Duoti yra malonu.

Kazkokia problema Ubuntiene turi...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 22:03)
ka moteris turi duoti? jus suprantat ka sakot?

Duoti save... Savo meile. Seksas tai viena israisku. Jei meile yra tai israiskos priemone NEESME.

Bet pakartosiu kad seksa tai nebutinai davimas, gali buti abipusis dziaugsmas ar vienos moters malonumas (cia reciau bet techniskai imanoma)
Atsakyti
IDOMUCIA, tai atsakyti sugebesi ar ne, KA DUOTI TURI MOTERIS VYRUI?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:31)
gal ir butu tavo tiesa, jei nubutu tai melas lotuliukas.gif
jusu  isvados daugiau pasako apie jus nei paie mane, as kaip lakmuso popierelis jusu bausiausiom bedom iskelti i virsu. Nesijauti Burbanti mylima savo vyro? sakai jei neklausytum jo knarkimo, nekeptum karbonadu pabegtu? zinai kai psichologai duoda tokius piesinelius, kur neaisku kas ir praso pasakyti, ka matai, tai va lygiai taip su tais tavo aukso vertais sakiniais.  mirksiukas.gif
Papildyta:

tikrai taip, tai ko dar kapstotes po ji?

Kitos reakcijos ir nesitikejau.
Nu ko tu cia teisiniesi. Nei mes gyvenam tavo gyvenimo, nei mums idomu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 22:07)

Duoti save... Savo meile. Seksas tai viena israisku. Jei meile yra tai israiskos priemone NEESME.

kokreciai kaip duoti save?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 22:09)
Kitos reakcijos ir nesitikejau.
Nu ko tu cia teisiniesi. Nei mes gyvenam tavo gyvenimo,  nei mums idomu.

kitokio atsakymo is taves ir nesitikejau, jau beveik visus zinau mintinai biggrin.gif
jei neidomu, tai ko man irodinejat kazka apie mane, nes toki elegsi as vadinu cambalos sindromu biggrin.gif
man jau tas nikas tapo bendriniu zodziu biggrin.gif
Atsakyti