Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:58)

emociniai rysiai tik nakti apsikabinimais sukuriami? doh.gif manau tu esi labai suzeistas zmogus, todel tau per detai reikai kito zmogaus kunisko artumo, kaip reikai maziem vaikams, kurie dar nera labai emociskai susiformave.

Emociniams ryšiams, klimatui šeimoje apsilabinimai, prisilietimai labai svarbu.
Atsakyti

.. biggrin.gifbet jo mintis buvo toki darba susirasti, kad retai namuose butu.

Tai,kad as to irgi nerasiau, kodel jum tokios problemos su teksto suvokimu? lotuliukas.gif

PACITUOK doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 20:02)
TOKĮ DARBĄ SUSIRADTI, KAD NAMIE RETAI BŪTŲ

cia jas dar gali būti neaišku? verysad.gif

Na biski per daug issidave - dabar vartysis kaip visuomet. Tik, kad visos jos mintys labai harmoningai viena kita papildo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 20:01)
TOKĮ DARBĄ SUSIRADTI, KAD NAMIE RETAI BŪTŲ

cia jas dar gali būti neaišku? verysad.gif

o vargeliai jus vargeliai, tai cia ne priezastis, o pasekme , doh.gif jis pasirinko toki darba, kurio pasekoje buna maziau namie, nes nori uzdirbti pinigu daugiau, dabar aiskiau? suprasciau, jei ta viena zinute paskaitytumet, taip gal ne visai aiskiai surasiau, nes nuolat dejuojat, kad per dau rasau, bet kai mazai parasau tai i svis ant tiek vsiak iskreipiat,kad baisu, bet is visu zinuciu cia kur dabar parasiau vis tiek nesuprasti, ka turejau omenyje, nu man jau geda butu tokius veju srasineti zmogui...kodel jus taip norit savo bukuma demonstruotis?
Papildyta:
bet tai kodel mesavalgiai taip nesugeba pagauti zmogaus minciu? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 20:04)
Emociniams ryšiams, klimatui šeimoje apsilabinimai, prisilietimai labai svarbu.

taip zinoma, bet jie nebuti kas diena, bent mums.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:06)

bet tai kodel mesavalgiai taip nesugeba pagauti zmogaus minciu?  unsure.gif

Senai ziurejau filmu apie gestapininkes, tai uzmirsau kokiu moteru buna
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 20:03)
Na biski ne tokios ziaurios.
O MB tai tikras angelas

labiausiai leidziasi kankinama? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:07)
o vargeliai jus vargeliai, tai cia ne priezastis, o pasekme , doh.gif jis  pasirinko toki darba, kurio pasekoje buna maziau namie, nes nori uzdirbti pinigu daugiau, dabar aiskiau? suprasciau, jei ta viena zinute paskaitytumet, taip gal ne visai aiskiai surasiau, nes nuolat dejuojat, kad per dau rasau, bet kai mazai parasau tai i svis ant tiek vsiak iskreipiat,kad baisu, bet is visu zinuciu cia kur dabar parasiau vis tiek nesuprasti, ka turejau omenyje, nu man jau geda butu tokius veju srasineti zmogui...kodel jus taip norit savo bukuma demonstruotis?
Papildyta:
Papildyta:

Viskas aišku, kam tu vartaisi? Visko būna, niekas is kuto skausmo nesisaipys, tik gana jau neigti ką pati parašei
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 20:05)
Na biski per daug issidave - dabar vartysis kaip visuomet. Tik, kad visos jos mintys labai  harmoningai viena kita papildo.

aha mano vyras specialiai susirado darba, kad tik namuose nebutu, o as tokai vis dar laiminga su juo gyvenu, nu bele pinigus uzdirba doh.gif rimtai suvokiat viska pagal savo sugedimo laipsnius .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 20:08)
Viskas aišku, kam tu vartaisi? Visko būna, niekas is kuto skausmo nesisaipys, tik gana jau neigti ką pati parašei

nu kaip gerai, kad jums taipvisaks aisku.
bet man tokia mintis kilo, kad zmones turi labai nelaimingi buti, kad tokias isvadas pasidaryti, as ir girta jauciu nesugalvociau sitaip isvartyti kitu zmoniu mintis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:12)
aha mano vyras specialiai susirado darba, kad tik namuose nebutu, o as tokai vis dar laiminga su juo gyvenu, nu bele pinigus uzdirba doh.gif rimtai suvokiat viska pagal savo sugedimo laipsnius .
Papildyta:

nu kaip gerai, kad jums taipvisaks aisku.
bet man tokia mintis kilo, kad zmones turi labai nelaimingi buti, kad tokias isvadas pasidaryti, as ir girta jauciu nesugalvociau sitaip isvartyti kitu zmoniu mintis.

Parodyk ta sakinį bet kam, visi supras taip pat.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:07)
o vargeliai jus vargeliai, tai cia ne priezastis, o pasekme , doh.gif jis  pasirinko toki darba, kurio pasekoje buna maziau namie, nes nori uzdirbti pinigu daugiau, dabar aiskiau? suprasciau, jei ta viena zinute paskaitytumet, taip gal ne visai aiskiai surasiau, nes nuolat dejuojat, kad per dau rasau, bet kai mazai parasau tai i svis ant tiek vsiak iskreipiat,kad baisu, bet is visu zinuciu cia kur dabar parasiau vis tiek nesuprasti, ka turejau omenyje, nu man jau geda butu tokius veju srasineti zmogui...kodel jus taip norit savo bukuma demonstruotis?
Papildyta:
Papildyta:

Atsimeni, as pasakojau, kad didziausiose paklodese galima rasti viena sakini...viena, kuris pasako esmę. Ir tokie deimanto vertes sakiniai yra nesumeluoti, netycia issprudę is musu pasamonės gelmiu. Galima lapų lapus rasyti beletristika ir melagystes, o vat ima ir suziba auksas pelenuose - tikra nesumeluota tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2019 - 20:19
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 20:13)
Parodyk ta sakinį bet kam, visi supras taip pat.

jau parsiau, taip jeigu isimti tik ta viena sakini, taip pripazystu surasiau gal nelabai aiskiai, bet tai nu jau debilu reikia buti kad su tiek kitu zinuciu vis tiek aiskinti savo tiesas. Matot kas buna, kai trumpai parsau, man tai galvoje vsiaks aisku, o nesurasius viska pasidarot tragikomiskas isvadas ir is kur toks noras kazkam irodineti apie jo gyvenima?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:25)
jau parsiau, taip jeigu isimti tik ta viena sakini, taip pripazystu surasiau gal nelabai aiskiai, bet tai nu jau debilu reikia buti kad su tiek kitu zinuciu vis tiek aiskinti savo tiesas. Matot kas buna, kai trumpai parsau, man tai galvoje vsiaks aisku, o nesurasius viska pasidarot tragikomiskas isvadas ir is kur toks noras kazkam irodineti apie jo gyvenima?

Man jokio skirtumo, tavo gyvenimas, tau jį ir gyventi.
Atsakyti