Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:09)
nu tai gerai, kad tau eina miegoti, o as galiu tik salia guleti, tai nezinau kiek temciau, tai  gal nelygink visu pagal ta pati kurpaliu? mano vyrui irgi galeciau knarkti, kaip traktorius, jis miegotu.

Tu gi turi buti atspari isoriniams veiksniams...gi valai ne tik kuna nuo brudo, bet ir siela (kaip sakai) Kodel tokiam mizeriui, kaip vyro knarkimas, nesugebi uzsiprogramuoti? Nesugebi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2019 - 19:18
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:16)
Jau mus abu tai cia pakankamaiai gerai pazista. Nemyli tu savo vyro - faktas ir net nezinai kas ta meile yra, tai nei apsimesti nei suvaidinti nesugeebi

nu taip, pagal tavo meiles supratima tikrai nemyliu, issigasciau jei kitaip pasakytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:12)
Kas tau cia per negyvenimas?  blink.gif butina miegoti kartu, kitaip jau negyvenimas? doh.gif
Tai,kad nenori vyras skirtis, noretu, gi negyventu, ne koks suo prie lenciugo priristas, kas jam gyventi neleidzia, jau nusipaistai.
Nera idealiu zmoniu, su visais reiktu kazkaip derintis, ar tas ar tas netiktu, tai man tokie pasakymai juokingi.

Jis grizta namo labai retai tik del vaiku, ne taves...
Atsakyti
Kas tau cia per negyvenimas?  blink.gif butina miegoti kartu, kitaip jau negyvenimas? doh.gif
Tai,kad nenori vyras skirtis, noretu, gi negyventu, ne koks suo prie lenciugo priristas, kas jam gyventi neleidzia, jau nusipaistai.
Nera idealiu zmoniu, su visais reiktu kazkaip derintis, ar tas ar tas netiktu, tai man tokie pasakymai juokingi.

Tai kad tavo vyras nenori namie būti. Taip nenori, kad net darbo toliau ieškojo, čia jau ne apie idealuma ar trūkumus kalba, tai esminis momentas....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 19:18)
Tu gi turi buti atspari isoriniams veiksniams...gi valai ne tik kuna nuo brudo,  bet ir siela (kaip sakai)  Kodel tokiam mizeriui,  kaip vyro knarkimas,  nesugebi uzsiprogramuoti?  Nesugebi?

nu negaliu tai ka dabar? zinai zodis turi buti ir esi labai turi skirtingas reiksmes. Man cia ne miziris, ne tik vyro knarkimas budina, visi garsai nakti budina, toks miegas pasidare po vaiku gimimo ir zindymo, kai reikejo prabusti pazindyti, kai tik vaikui to reikedavo. gal su laiku praeis, nezinau o gal ne. O kai i ausi knarkia tai is vis be sansu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:13)
Nemyli moterys vyru. Jos to nesugeba. Tik nemyli vienaip ar kitaip. Tai kazko ieskotis beprasmiska

Jazau...negalvojau, kad pas ja seimoj toks bardakas. Galvojau mamku mergos pyzdavoja ja.
As negaliu patiketi ka perskaiciau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 19:21)
Tai kad tavo vyras nenori namie būti. Taip nenori, kad net darbo toliau ieškojo, čia jau ne apie idealuma ar trūkumus kalba, tai esminis momentas....

lotuliukas.gif is kur is traukei kad NENORI? nori tik dirbant ir girstant nami kas diena atlyginimas butu daug mazesis, o pinigu mums dabar reikia, tai ka daryti, ieksosi kito pamazu, jei rastu uz toki pat atlyginima is kart pereitu, Bet kaip visi galvoja paal savo sugedimo laispnius, taip graziai atsiskleidziat?

kazkas negerai pas jus su vyu?
Atsakyti

Vaikai laiko...vaikai...dar ikist uz dyka gauna, parvaziaves karta i menesi. Gerai diedas isitaise biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:14)
Burbe, tau gal belagarecka kokia? biggrin.gif  tu gal saves pagailek ir savo vaiko, kaip uzknisa tokie nusipaistymai jau, cambala ziuriu uzkrete cia ne viena...nei tu manes pazysti, nei matai kaip gyvenam, o ka cia prisifantazuojat, tai jau jusu bedos  mirksiukas.gif

Nekomentuosiu daugiau.
As tik šoke... šo-ke
Atsakyti

Maziau gerk, Burbanti, o prasides kaip cambalai haliucinacijos, tuoj pasakosi, ka valgau ir kaip mano vyras kur laksto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2019 - 19:26
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:52)
bet jo mintis buvo toki darba susirasti, kad retai namuose butu.

Issikalbejai, čia jau nesivartyk, niekas taves nesues, gaila tiesiog, kad taip būna
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:22)
nu negaliu tai ka dabar? zinai zodis turi buti ir esi labai turi skirtingas reiksmes. Man cia ne miziris, ne tik vyro knarkimas budina, visi garsai nakti budina, toks miegas pasidare po vaiku gimimo ir zindymo, kai reikejo prabusti pazindyti, kai tik vaikui to reikedavo. gal su laiku praeis, nezinau o gal ne. O kai i ausi knarkia tai is vis be sansu miegoti.

Vajazau vajazau ..princiesa ant zirniaus. Pakenteti negali kelias naktis per menesi, kai vyras parvaziuoja...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:17)
Nu, o as buvau skaisti savo vyrui, taigi nekalta pagal tavo supratima, tai gal mane yra uz ka myleti? lotuliukas.gif kur jis dabar tokia gaus?  tai gal ir neiesko nieko geriau, ismintingas vyras lotuliukas.gif

Taip sutinku, yra uz ka mylet. viskas gerai, bet jis irgi zmogus nori buti mylimas...
Atsakyti