QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 26, 12:13)
<p>Monteverte,aš tik
</p><p>šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas

Šiandien turguje perku agurkus.Po manęs perka vyriškis,ima penkis vienetus.Pardavėja sako,na va kas ima penkis kg, o kas penkis vienetus.O aš taip ramiai atsakau- gal žmogus vienišas, na kam jam reikia penkių kg?O tas ir sako- taip esu vienišas, o akys taip blizga

Man,sakytum kipšas už liežuvio patraukė, sakau, tai metam šmutkes kartu.Žmogelis net nušvito.Davai metam, sako.Žiūriu jau nekaip čia man sukasi reikalai

Klausiu, kaip jo požiūris į naminius gyvūnus?Po tokio klausimo regis,kas jį pamainė, tiks pasidygėjimas veide atsirado.Sako, kam jie iš viso namuose reikalingi? Na, aš ir sakau- vadinasi mums ne pakeliui reiškia.
</p><p>Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
</p><p>O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.<strong></strong><strong></strong><strong></strong>
</p>
gera pradžia ir sugadinai viską

kam tas testavimas dėl gyvūnų. būtum neklausus, būtų buvę kaip savaime suprantami dalykai, žinotų, kad jie yra ir nediskutuotų tuo klausimu. reikėjo sakyt, paimk dar 5 pomidorus, pluoštelį cibulių ir krapų ir einam salotų prie omleto daryt.
bet ir tavo testavimas,

mes dviese irgi ne po daug produktų perkam, ilgai nepalaikysi, genda.
aš pvz myliu gyvūnus bendra meile, bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo
sykį negrįžo mano katinas kelias dienas, liūdžiu labai, sako, duosiu aš tau savo vieną, pasirink kurį nori, bus tavo. sakau, kai mano dukra išvažiuos, galėsiu pasirinkti kurią nors tavo dukrą?

žiūri va taip
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 12:42)
gal ir reiktu, tingiu

negirdejau
as megstu kaktusus

nors dabar neauginu, bet visada augindavau, reiks vel nusipirkti

sako gerai padeda ypac prie kompo.
jei nesusirasi ko nors gražaus pagal savo nuotaiką ir nuojautą, tai mes parinksim ir bus ne taip kaip nori, o taip kaip yra
pasakiau, kad mano darbe buhalterė gėlių maniakė, svaigsta apie kaktusinę, tai manasis prilaužė kaktusiukų vaikų pusę maišo ir įdavė

gal ir tau atsiųsti?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 12:42)
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....
tada tas tinkamas yra žioplys, kad už riesto užpakaliuko, atkišto biusto ir ančiuko Donaldo veiduko su atkištom bučiuniui lūpomis (man tai niekada neatrodo gražiai

), neįžvelgia potencialo,- lyriškos sielos, gležnos gėlelės, kurią reikia globoti ir puoselėti, tuomet ji įgaus pasitikėjimo savimi, moteriškumo, nustos vaizduoti kuo nesanti ir bus puiki gyvenimo palyda