Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai "nudziugino" mane gine blink.gif pasirodo man kuo tikriausias policist kiaus sindromas. Idomu kad manoji apie tai ne neuzsimine, o sikart ejau pas "svetima". Idomu gal trecia dar kanros naujo pasakytu. Ale sita kaip nenormali uzsivede kad man butinai reikia gimdyti nes tikrai gailesiuoa. Nors as kelia kartus aiskiai pakartojau kad NENORIU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 09:01)
norėtum, mano tai nedresuojamas, tai jis mus dresuoja biggrin.gif
jis kaip minimum katinas širdyje, na arba ateivis, bet tik ne šuo ax.gif
Papildyta:

man irgi būdavo šalčiau, kai dar mėsą valgydavau. Įdomus paradoksas, ne? Juk sako, kad kaip tik kraujas sublogės be mėsos, o vat ir ne ax.gif

cia su sunim sako, kaip parodai nuo pat pradziu kas gaujos vadas, jis ar zmogus biggrin.gif ir su katem panasiai, jei leidi jai daryti, ka nori, tai ji reiskia yra lydere.

Taip mityba svarbi, bet as dar per mazai vandens geriau ir makstos truko, deguonies truko organizme. Aplamai mesa tik apsunkina, tai maistas is bado, kai nera kitu galimybiu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 26, 11:01)
Tai "nudziugino" mane gine  blink.gif  pasirodo man kuo tikriausias policist kiaus sindromas. Idomu kad manoji apie tai ne neuzsimine, o sikart ejau pas "svetima". Idomu gal trecia dar kanros naujo pasakytu. Ale sita kaip nenormali uzsivede kad man butinai reikia gimdyti nes tikrai gailesiuoa. Nors as kelia kartus aiskiai pakartojau kad NENORIU doh.gif

o ka as jums senai kartoju biggrin.gif reikia vaikeli reikia biggrin.gif juokauju aisku. Nu va idejau nuoroda, gal atras jums vaistus, nors manau padeti gali ir kiti dalykai.
Papildyta:
stai kaip mintys veikia "Kaip pozityvios mintys gali gydyti, taip negatyvios - sukelti ligą. Jeigu, pavyzdžiui, įtikėsite, jog esate linkęs susirgti kokia nors liga, tai jau bus pakankama prielaida, jog ta liga vieną dieną taptų jūsų visai netrokštama tikrove." http://www.vlmedicin...tys-gali-gydyti
Papildyta:
apie gyvunu, klausimas toks buvo per radija, jei naujai merginai nepatinka vaikino suo, ka vaikinas turetu daryti, pasakyti merginai, kad suo buvo su manim jau senai ir bus dar ilgai, ar kazkam atiduoti suni? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:17)
cia su sunim sako, kaip parodai nuo pat pradziu kas gaujos vadas, jis ar zmogus  biggrin.gif ir su katem panasiai, jei leidi jai daryti, ka nori, tai ji reiskia yra lydere.

apie gyvunu, klausimas toks buvo per radija, jei naujai merginai nepatinka vaikino suo, ka vaikinas turetu daryti, pasakyti merginai, kad suo buvo su manim jau senai ir bus dar ilgai, ar kazkam atiduoti suni? kaip manot?

taip, smarkumas matėsi nuo gimimo; pirmas paėmimas į rankas ir kapt į nosį biggrin.gif o kadangi žinojom, kad augs nedidelis, tai atlaidžiai žiūrėjom, stebėjom akis išplėtę, šypsenas išvertę ir tik koregavom kas labai jau nepakenčiama. O kažkaip dresuot ir laužyti prigimtinį polėkį nekilo niekaip ranka. Na tegu ir įsivaizduoja, kad yra pasaulio bamba, negi gaila? smile.gif Nuostolių dar niekam per eilę metų nepridarė, vadinasi, visgi gerai auginam.

kiek esu pastebėjusi, tai jei niekaip nepamilsta vaikino ar merginos augintinio (na, bent toleruoti turi, neskriausti, kažkaip blogai labai neatsiliepti), tai ir pora bus tvirta, o jei tik skriaudžia, kepši, stumdo ar pan., tai nieko gero. Pasirinktas žmogaus gyvūnas yra tarsi jo talismanas, tarsi tam tikra jo dalis, likimo pametėta ir jei jis taip nepatinka, erzina, tai daug pasako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 26 birželio 2018 - 10:32
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 11:30)
taip, smarkumas matėsi nuo gimimo; pirmas paėmimas į rankas ir kapt į nosį biggrin.gif o kadangi žinojom, kad augs nedidelis, tai atlaidžiai žiūrėjom, stebėjom akis išplėtę, šypsenas išvertę ir tik koregavom kas labai jau nepakenčiama. O kažkaip dresuot ir laužyti prigimtinį polėkį nekilo niekaip ranka. Na tegu ir įsivaizduoja, kad yra pasaulio bamba, negi gaila? smile.gif Nuostolių dar niekam per eilę metų nepridarė, vadinasi, visgi gerai auginam.

kiek esu pastebėjusi, tai jei niekaip nepamilsta vaikino ar merginos augintinio (na, bent toleruoti turi, neskriausti, kažkaip blogai labai neatsiliepti), tai ir pora bus tvirta, o jei tik skriaudžia, kepši, stumdo ar pan., tai nieko gero. Pasirinktas žmogaus gyvūnas yra tarsi jo talismanas, tarsi tam tikra jo dalis, likimo pametėta ir jei jis taip nepatinka, erzina, tai daug pasako.

mano panasus buvo suniukas irgi mazas, neveisklinis, bet toks fainas, gudrus, kaip velniukas, ir visiskai nedresiruojamas, aisku per daug ir nesistengiau, nieko nenuskriaude, laisvai prigimtis vystesi biggrin.gif as palamai nemoku dresiruotti, nei gyvunu, nei zmoniu, pas mane tvarkinga anarchija lotuliukas.gif

as irgi galvoju, kad gal gyvunai ,kaip ir vaikai geriau dar jaucia tikra zmogu, ne jo kaukes ir jei zmogus nesugeba susidraugauti su gyvunu tai jau butu zenklas biggrin.gif
Papildyta:
kitas klausimas ar moterys jaute kada ,kad jus seskualumas, isvazdos prasme, demosnstuojamas, paryskinamas, trukdo susirasti tinkama vyra?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:54)
kitas klausimas ar moterys jaute kada ,kad jus seskualumas, isvazdos prasme, demosnstuojamas, paryskinamas, trukdo susirasti tinkama vyra?

As nedemonstruoju. Kam reiks, tas ir taip matys 😍
Nebent seksualumo demonstravimu laikyti ryskiau lupas padazyti 😊
Atsakyti

Monteverte,aš tik

šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas :ax: Šiandien turguje perku agurkus.Po manęs perka vyriškis,ima penkis vienetus.Pardavėja sako,na va kas ima penkis kg, o kas penkis vienetus.O aš taip ramiai atsakau- gal žmogus vienišas, na kam jam reikia penkių kg?O tas ir sako- taip esu vienišas, o akys taip blizga :lol: Man,sakytum kipšas už liežuvio patraukė, sakau, tai metam šmutkes kartu.Žmogelis net nušvito.Davai metam, sako.Žiūriu jau nekaip čia man sukasi reikalai :lol: Klausiu, kaip jo požiūris į naminius gyvūnus?Po tokio klausimo regis,kas jį pamainė, tiks pasidygėjimas veide atsirado.Sako, kam jie iš viso namuose reikalingi? Na, aš ir sakau- vadinasi mums ne pakeliui reiškia.

Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.

O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:54)
mano panasus buvo suniukas irgi mazas, neveisklinis, bet toks fainas, gudrus, kaip velniukas, ir visiskai nedresiruojamas, aisku per daug ir nesistengiau, nieko nenuskriaude, laisvai prigimtis vystesi  biggrin.gif as palamai nemoku dresiruotti, nei gyvunu, nei zmoniu, pas mane tvarkinga anarchija lotuliukas.gif

as irgi galvoju, kad gal gyvunai ,kaip ir vaikai geriau dar jaucia tikra zmogu, ne jo kaukes ir jei zmogus nesugeba susidraugauti su gyvunu tai jau butu zenklas  biggrin.gif
Papildyta:

va va, gera anarchija yra jėga biggrin.gif

mūsų draugių ratelis nesuprasdavome to žalioje jaunystėje ax.gif galvodavom, nu kaip kažkoks nieko vyriokas priėjo klube ar kur koncerte prie kažkokios pilkos pelytės? negi jam ji patraukli, negi patinka jos stilius, kur regis nė nėra jokio stiliaus, kaip ją iš viso galima pastebėti? o mes su draugėmis ryškios buvome, tai ir medžiodavo mus visokie kaip tie renginy, kur po to rašiau, kad kitą išprievartavo ar šiaip gatvėje atvirai ateidavo, sakydavo: einam pas mus į rūsį, jūs gražios, o prie mūsų namų tokios baisios mergos, akiniuotos ar storos blink.gif
tai gerai, kad vyras (dabartinis) atsirado vėliau ir nepabūgo, kad būsiu per pasikėlus ar dar kokia nors ir viskas gerai išsisprendė, nes išties vargino visokie buduliai ar seniai
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 26, 12:13)
<p>Monteverte,aš tik
</p><p>šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas ax.gif Šiandien turguje perku agurkus.Po manęs perka vyriškis,ima penkis vienetus.Pardavėja sako,na va kas ima penkis kg, o kas penkis vienetus.O aš taip ramiai atsakau- gal žmogus vienišas, na kam jam reikia penkių kg?O tas ir sako- taip esu vienišas, o akys taip blizga lotuliukas.gif Man,sakytum kipšas už liežuvio patraukė, sakau, tai metam šmutkes kartu.Žmogelis net nušvito.Davai metam, sako.Žiūriu jau nekaip čia man sukasi reikalai lotuliukas.gif Klausiu, kaip jo požiūris į naminius gyvūnus?Po tokio klausimo regis,kas jį pamainė, tiks pasidygėjimas veide atsirado.Sako, kam jie iš viso namuose reikalingi? Na, aš ir sakau- vadinasi mums ne pakeliui reiškia.
</p><p>Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
</p><p>O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.<strong></strong><strong></strong><strong></strong>
</p>

Ne Idomucia kartais tai buvo? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 10:44)

mūsų Virga linksmų plaučių, tikriausiai taip ir juokiasi kur bekeliautų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 11:17)

lutuke, judviem su kin metas pasirinkti gražius paveiksliukus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
koks dar klausimas, dedi skelbimą, kad atiduodi į geras rankas. merginą biggrin.gif dažnas anekdotas, ne kartą rašyta. mirksiukas.gif
jeigu jau aš galiu sugyvent su trim jo katinais ir dar savo atsinešiau ketvirtą, dukrai išvykus kur tolėliau ir ilgėliau, dar du kokią savaitėlę pasisvečiuoja biggrin.gif ir su gyva galybe kaktusų, kurie pirmus metus praktiškai paskui mane bėgiojo ir badėsi, jau nekalbant, kad būčiau kada panorėjusi palangę pavalyt, ar kad balsuočiau už bespyglius augalus. nuolat sakiau saviškiui, kad pikti žmonės augina kaktusus, jei patys negali įskaudint, tai kaktusus užsiundo. biggrin.gif pvz katinas praėjo palange, atnešė spyglį su uodega ant sofos, atsisėdi ir ai mad.gif
vasarai aš būnu l;abai paslaugi, padedu tuos visus keliasdešimt kaktusų išnešti į lauką, pakvėpuoti grynu oru, kad jie geriau augtų, stipresni ir žvalesni rudenį į kambarį grįžtų. smile.gif arba negrįžtų, jeigu kas nors pavogs, arba netyčia ankstyvos netikėtos šalnos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 11:36
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 12:20)
va va, gera anarchija yra jėga biggrin.gif
mūsų draugių ratelis nesuprasdavome to žalioje jaunystėje ax.gif galvodavom, nu kaip kažkoks nieko vyriokas priėjo klube ar kur koncerte prie kažkokios pilkos pelytės? negi jam ji patraukli, negi patinka jos stilius, kur regis nė nėra jokio stiliaus, kaip ją iš viso galima pastebėti? o mes su draugėmis ryškios buvome, tai ir medžiodavo mus visokie kaip tie renginy, kur po to rašiau, kad kitą išprievartavo ar šiaip gatvėje atvirai ateidavo, sakydavo: einam pas mus į rūsį, jūs gražios, o prie mūsų namų tokios baisios mergos, akiniuotos ar storos blink.gif
tai gerai, kad vyras (dabartinis) atsirado vėliau ir nepabūgo, kad būsiu per pasikėlus ar dar kokia nors ir viskas gerai išsisprendė, nes išties vargino visokie buduliai ar seniai
Papildyta:
Ne Idomucia kartais tai buvo? biggrin.gif  mirksiukas.gif

yahoo.gif
va va kazkaip ir mes to nezinojom paauglystei, butent su vyru susipazinau ta diena, kai neturejau ka renktis, vsiaks arba murzina buvo ar iskalbta dziuvo uzsimaukslinau kakzoki mamos sijona ilga, megzuka kazkoki be formos biggrin.gif o siaip budavo miniakai, aukstakulniai ir t.t.
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....

ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:27)
lutuke, judviem su kin metas pasirinkti gražius paveiksliukus mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
koks dar klausimas, dedi skelbimą, kad atiduodi į geras rankas. merginą biggrin.gif  dažnas anekdotas, ne kartą rašyta. mirksiukas.gif
jeigu jau aš galiu sugyvent su trim jo katinais ir dar savo atsinešiau ketvirtą, dukrai išvykus kur tolėliau ir ilgėliau, dar du kokią savaitėlę pasisvečiuoja biggrin.gif  ir su gyva galybe kaktusų, kurie pirmus metus praktiškai paskui mane bėgiojo ir badėsi, jau nekalbant, kad būčiau kada panorėjusi palangę pavalyt, ar kad balsuočiau už bespyglius augalus. nuolat sakiau saviškiui, kad pikti žmonės augina kaktusus, jei patys negali įskaudint, tai kaktusus užsiundo. biggrin.gif  pvz katinas praėjo palange, atnešė spyglį su uodega ant sofos, atsisėdi ir ai mad.gif
vasarai aš būnu l;abai paslaugi, padedu tuos visus keliasdešimt kaktusų išnešti į lauką, pakvėpuoti grynu oru, kad jie geriau augtų, stipresni ir žvalesni rudenį į kambarį grįžtų. smile.gif arba negrįžtų, jeigu kas nors pavogs, arba netyčia ankstyvos netikėtos šalnos biggrin.gif

gal ir reiktu, tingiu biggrin.gif
lotuliukas.gif negirdejau
as megstu kaktusus lotuliukas.gif nors dabar neauginu, bet visada augindavau, reiks vel nusipirkti smile.gif sako gerai padeda ypac prie kompo.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 26, 12:13)
<p>Monteverte,aš tik
</p><p>šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas ax.gif Šiandien turguje perku agurkus.Po manęs perka vyriškis,ima penkis vienetus.Pardavėja sako,na va kas ima penkis kg, o kas penkis vienetus.O aš taip ramiai atsakau- gal žmogus vienišas, na kam jam reikia penkių kg?O tas ir sako- taip esu vienišas, o akys taip blizga lotuliukas.gif Man,sakytum kipšas už liežuvio patraukė, sakau, tai metam šmutkes kartu.Žmogelis net nušvito.Davai metam, sako.Žiūriu jau nekaip čia man sukasi reikalai lotuliukas.gif Klausiu, kaip jo požiūris į naminius gyvūnus?Po tokio klausimo regis,kas jį pamainė, tiks pasidygėjimas veide atsirado.Sako, kam jie iš viso namuose reikalingi? Na, aš ir sakau- vadinasi mums ne pakeliui reiškia.
</p><p>Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
</p><p>O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.<strong></strong><strong></strong><strong></strong>
</p>

gera pradžia ir sugadinai viską biggrin.gif kam tas testavimas dėl gyvūnų. būtum neklausus, būtų buvę kaip savaime suprantami dalykai, žinotų, kad jie yra ir nediskutuotų tuo klausimu. reikėjo sakyt, paimk dar 5 pomidorus, pluoštelį cibulių ir krapų ir einam salotų prie omleto daryt. biggrin.gif
bet ir tavo testavimas, biggrin.gif mes dviese irgi ne po daug produktų perkam, ilgai nepalaikysi, genda.
aš pvz myliu gyvūnus bendra meile, bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo biggrin.gif
sykį negrįžo mano katinas kelias dienas, liūdžiu labai, sako, duosiu aš tau savo vieną, pasirink kurį nori, bus tavo. sakau, kai mano dukra išvažiuos, galėsiu pasirinkti kurią nors tavo dukrą? blink.gif žiūri va taip blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 12:42)

gal ir reiktu, tingiu  biggrin.gif
lotuliukas.gif negirdejau
as megstu kaktusus lotuliukas.gif  nors dabar neauginu, bet visada augindavau, reiks vel nusipirkti smile.gif sako gerai padeda ypac prie kompo.
lotuliukas.gif

jei nesusirasi ko nors gražaus pagal savo nuotaiką ir nuojautą, tai mes parinksim ir bus ne taip kaip nori, o taip kaip yra mirksiukas.gif
pasakiau, kad mano darbe buhalterė gėlių maniakė, svaigsta apie kaktusinę, tai manasis prilaužė kaktusiukų vaikų pusę maišo ir įdavė biggrin.gif gal ir tau atsiųsti? bigsmile.gif
Papildyta:
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb  megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....

tada tas tinkamas yra žioplys, kad už riesto užpakaliuko, atkišto biusto ir ančiuko Donaldo veiduko su atkištom bučiuniui lūpomis (man tai niekada neatrodo gražiai biggrin.gif ), neįžvelgia potencialo,- lyriškos sielos, gležnos gėlelės, kurią reikia globoti ir puoselėti, tuomet ji įgaus pasitikėjimo savimi, moteriškumo, nustos vaizduoti kuo nesanti ir bus puiki gyvenimo palyda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 12:20)
galvodavom, nu kaip kažkoks nieko vyriokas priėjo klube ar kur koncerte prie kažkokios pilkos pelytės? negi jam ji patraukli, negi patinka jos stilius, kur regis nė nėra jokio stiliaus, kaip ją iš viso galima pastebėti? o mes su draugėmis ryškios buvome, tai ir medžiodavo mus visokie kaip tie renginy, kur po to rašiau, kad kitą išprievartavo ar šiaip gatvėje atvirai ateidavo, sakydavo: einam pas mus į rūsį, jūs gražios, o prie mūsų namų tokios baisios mergos, akiniuotos ar storos blink.gif
`

retai eidavau i klubus, bet kai drauges istempdavo, tai nesivargindavau:) dzinsiukai, palaidine ir pirmyn. Na, lupas ir blakstienas pasidazydavau dar biggrin.gif
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem biggrin.gif
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti wub.gif

yahoo.gif
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb  megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....

ne tik jaunimas.
jei neisstatai papu is subines (atsiprasau uz zargonizma), tai ir daugelis suaugusiu (?) vyru neatkreips demesio.

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:55)
gera pradžia ir sugadinai viską biggrin.gif  kam tas testavimas dėl gyvūnų. būtum neklausus, būtų buvę kaip savaime suprantami dalykai, žinotų, kad jie yra ir nediskutuotų tuo klausimu.

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:27)
judviem su kin metas pasirinkti gražius paveiksliukus mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

jei nesusirasi ko nors gražaus pagal savo nuotaiką ir nuojautą, tai mes parinksim ir bus ne taip kaip nori, o taip kaip yra mirksiukas.gif
pasakiau, kad mano darbe buhalterė gėlių maniakė, svaigsta apie kaktusinę, tai manasis prilaužė kaktusiukų vaikų pusę maišo ir įdavė biggrin.gif gal ir tau atsiųsti? bigsmile.gif

nu smile.gif pirma geriau susipazinti reikia,matys, kad kitaip nebus biggrin.gif pats tada pasakys, tinka jam ar ne.
Parinkit bigsmile.gif labai idomu pamatyti, kaip isivaizduojat, koks man paveiksliukas tiktu biggrin.gif
rene, gal ne tik kaktusu turit, bet ir kokiu nors sukulentu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 26 birželio 2018 - 12:03
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 12:55)
gera pradžia ir sugadinai viską biggrin.gif  kam tas testavimas dėl gyvūnų. būtum neklausus, būtų buvę kaip savaime suprantami dalykai, žinotų, kad jie yra ir nediskutuotų tuo klausimu. reikėjo sakyt, paimk dar 5 pomidorus, pluoštelį cibulių ir krapų ir einam salotų prie omleto daryt. biggrin.gif
bet ir tavo testavimas, biggrin.gif  mes dviese irgi ne po daug produktų perkam, ilgai nepalaikysi, genda.
aš pvz myliu gyvūnus bendra meile, bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo biggrin.gif
sykį negrįžo mano katinas kelias dienas, liūdžiu labai, sako, duosiu aš tau savo vieną, pasirink kurį nori, bus tavo. sakau, kai mano dukra išvažiuos, galėsiu pasirinkti kurią nors tavo dukrą? blink.gif žiūri va taip blink.gif
Papildyta:
Papildyta:
tada tas tinkamas yra žioplys, kad už riesto užpakaliuko, atkišto biusto ir ančiuko Donaldo veiduko su atkištom bučiuniui lūpomis (man tai niekada neatrodo gražiai biggrin.gif  ), neįžvelgia potencialo,- lyriškos sielos, gležnos gėlelės, kurią reikia globoti ir puoselėti, tuomet ji įgaus pasitikėjimo savimi, moteriškumo, nustos vaizduoti kuo nesanti ir bus puiki gyvenimo palyda wub.gif

lotuliukas.gif Tai kazin ar ji iesko?
sakot reikia? lotuliukas.gif kazkur turejau sena, jei rasiu, isimesiu biggrin.gif Man tai visada probematiska ir tuos nikus galvotis ir paveiksliukus, geriausia fb su savo nuorauka ir vardu , bet cia isivaizduoju koks kipasas kiltu ir kazin ar atakos neprasidetu gyvenime nuo kai kuriu asmenu lotuliukas.gif
va kokios geros sirdies zmogus nei katinu , nei kaktusu negaila. As juos megau visada, nes jeim prieziuros mazai reikia, palaistai, nepalaistai, auga vis tiek. Dabar vyras padovanojo orchideja doh.gif , nu net nezinau kaip ja priziuret dorai, galvojau jau numarinau, bet lyg ziedukai vel kraunasi lotuliukas.gif man patinka visas gyvenime kas paprasta i nesukelia papildomu vargu ir stresu lotuliukas.gif
aha tikriausiai lotuliukas.gif nors gal izvelgia tik prieiti per buri "paskeju" neina lotuliukas.gif

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:02)
retai eidavau i klubus, bet kai drauges istempdavo, tai nesivargindavau:) dzinsiukai, palaidine ir pirmyn. Na, lupas ir blakstienas pasidazydavau dar  biggrin.gif
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem  biggrin.gif
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti  wub.gif
ne tik jaunimas.
jei neisstatai papu is subines (atsiprasau uz zargonizma), tai ir daugelis suaugusiu (?) vyru neatkreips demesio.

va butent 4u.gif
tai geriau lai daugelis ir netkreipia, lai atkreipia tik tas vienintelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 12:11