Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:27)
prie ko cia lovos dydis, kai knarkimas prabudina ir paskui nebegaliu uzmigti?
Papildyta:

Taip butent, jis dar ir ruko. butent jei labai noretu kartu miegoti ziuretusi , ka valgo, mestu rukyti. Jo jis labai megsta 8-9 vakare dar koki kepsniuka suvalgyti doh.gif O as tikrai nezadu kankintis ir neimiegojusi vaikscioti.
O jau man ir kompleksu pripaise cia kai kurie lotuliukas.gif matyt zmones pagla save sprendzia.
kartais galvoju, kodel kiti negali taip teksto suprasti kaip tu? gal visgi mityba savo itaka daro. Galim nesutarti del kazko, bet, kaip nuolat kitos , net nesupranta ka skaito, tai labai stebina...

mane irgi...
nu galima žmogaus nekęsti, net nužudyt jį pvz. norėt, nu bet ar dėl to reikia nesuprasti ką jis rašo? išties keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 18:36)
Na rukymas tai slystu. Nematei kad ruko tekedama?

Papildyta:
Na koks skirtumas. Jei laivai tai buna povandeniniai ir normalus. Povandeninio neturit, o kokia forma to antvandeninio - nesvarbu. Valtys patogiausia, nes stabiliausios ir plaukia pusetinai.
Plaukiant per kelis ezerus buna problemu jungianciuose upeliuose. Karta net isardziau bebru uztvanka, kad butu galima plaukti. kokiais 1983 metais.
Uzknisa irkluoti ezeruose, tai dabar  bandysim su varikliais

Maciau, bet buvau jauna ir naivi, o jis zadejo mesti biggrin.gif

mes turim kajaka, labai fainas dalykas, bet cia daugiau sportui, ne ilgom kelionem.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 18:41)
Vyro mintis buvo miegot atskirai? smile.gif
Papildyta:
Fui fui, rūkantis, nuo to ir reikėjo pradėti, su šiukšlių dėže miegoti fui

Kada vyru mintys buna ka nors keisti, kai viskas gerai jiem? ne, mano vyrui viskas tinka, jam ir tankai galetu vaziuoti, jis sau ramiai miegotu ... biggrin.gif bet jo mintis buvo toki darba susirasti, kad retai namuose butu.

Nu ne siuskliu deze zmogus, bet labai apsunkinantis kitus iprotis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 16, 18:20)
taigi ji rašo, kad dėl knarkimo, tai lovos dydis ne ką tepadės.
Jei maniškis knarktų, aš irgi negalėčiau su juo kartu miegoti. Jinai gi nekalta, kad jis nesižiūri taip mitybos kaip jinai ir yra knarkikas. Gal mėgsta ant nakties dar priedo priryt, tada žmonės būna labai knarkia. O kartais tai net dėl netaisyklingos dantų padėties gali būti, žandikaulių ta prasme.

Pff.. jus nezinot laip mano vyras knarkia. Dar gyva, lygtais, nenumirojau nuo nedamiegojimo
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:27)

Taip butent, jis dar ir ruko. butent jei labai noretu kartu miegoti ziuretusi , ka valgo, mestu rukyti. Jo jis labai megsta 8-9 vakare dar koki kepsniuka suvalgyti doh.gif O as tikrai nezadu kankintis ir neimiegojusi vaikscioti.
O jau man ir kompleksu pripaise cia kai kurie lotuliukas.gif matyt zmones pagla save sprendzia.
kartais galvoju, kodel kiti negali taip teksto suprasti kaip tu? gal visgi mityba savo itaka daro. Galim nesutarti del kazko, bet, kaip nuolat kitos , net nesupranta ka skaito, tai labai stebina...

Skirkis. Cia ne gyvenimas
Jei tu tikrai myli vyra - skirkis. Leiks jam susirasti moteri, kuri ji myles koks jis yra.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 19:05)
Pff.. jus nezinot laip mano vyras knarkia.  Dar gyva,  lygtais,  nenumirojau nuo nedamiegojimo

nu tai gerai, kad tau eina miegoti, o as galiu tik salia guleti, tai nezinau kiek temciau, tai gal nelygink visu pagal ta pati kurpaliu? mano vyrui irgi galeciau knarkti, kaip traktorius, jis miegotu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 19:08)
Pff.. jus nezinot laip mano vyras knarkia.  Dar gyva,  lygtais,  nenumirojau nuo nedamiegojimo

Susitareme, kad kai as knarktelsiu, tai man bakstels i ssona.
Kartais ji nebakina, sako kumsti jau skaudejo ir pavargau boksuot tai uzmigau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:52)
bet jo mintis buvo toki darba susirasti, kad retai namuose butu.

Kokia nelaiminga šeima...kokie nelaimingi vaikai.

As taves nepasiepiu, tikrai, bet kad vyrui likai tik jo vaiku motina - pati kalta.
Atsakyti
Jei tu tikrai myli vyra -  skirkis. Leiks jam susirasti moteri,  kuri ji myles koks jis yra.

Kas tau cia per negyvenimas? blink.gif butina miegoti kartu, kitaip jau negyvenimas? doh.gif
Tai,kad nenori vyras skirtis, noretu, gi negyventu, ne koks suo prie lenciugo priristas, kas jam gyventi neleidzia, jau nusipaistai.
Nera idealiu zmoniu, su visais reiktu kazkaip derintis, ar tas ar tas netiktu, tai man tokie pasakymai juokingi.
Atsakyti
Jei tu tikrai myli vyra -  skirkis. Leiks jam susirasti moteri,  kuri ji myles koks jis yra.

Nemyli moterys vyru. Jos to nesugeba. Tik nemyli vienaip ar kitaip. Tai kazko ieskotis beprasmiska
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 19:12)
Kokia nelaiminga šeima...kokie nelaimingi vaikai.
As taves nepasiepiu,  tikrai,  bet kad vyrui likai tik jo vaiku motina -  pati kalta.

Burbe, tau gal belagarecka kokia? biggrin.gif tu gal saves pagailek ir savo vaiko, kaip uzknisa tokie nusipaistymai jau, cambala ziuriu uzkrete cia ne viena...nei tu manes pazysti, nei matai kaip gyvenam, o ka cia prisifantazuojat, tai jau jusu bedos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:14)
Burbe, tau gal belagarecka kokia? biggrin.gif  tu gal saves pagailek ir savo vaiko, kaip uzknisa tokie nusipaistymai jau, cambala ziuriu uzkrete cia ne viena...nei tu manes pazysti,

Jau mus abu tai cia pakankamaiai gerai pazista. Nemyli tu savo vyro - faktas ir net nezinai kas ta meile yra, tai nei apsimesti nei suvaidinti nesugeebi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:13)
Nemyli moterys vyru. Jos to nesugeba. Tik nemyli vienaip ar kitaip. Tai kazko ieskotis beprasmiska

Nu, o as buvau skaisti savo vyrui, taigi nekalta pagal tavo supratima, tai gal mane yra uz ka myleti? lotuliukas.gif kur jis dabar tokia gaus? tai gal ir neiesko nieko geriau, ismintingas vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:52)
Maciau, bet buvau jauna ir naivi, o jis zadejo mesti biggrin.gif

mes turim kajaka, labai fainas dalykas, bet cia daugiau sportui, ne ilgom kelionem.
Papildyta:

Kada vyru mintys buna ka nors keisti, kai viskas gerai jiem? ne, mano vyrui viskas tinka, jam ir tankai galetu vaziuoti, jis sau ramiai miegotu ... biggrin.gif bet jo mintis buvo toki darba susirasti, kad retai namuose butu.

Aaa, aišku... O tau tinka toks vyras, kuris nenori būti su jumis, nes myli tu jį taip stipriai? Gaila, aišku, dėl jūsų, čia be ironijos. Kažkaip l gynei tuos santykius, maniau viskas ok
Atsakyti