Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 17:18)
Tada jau siusti nebus galima daug ko, be to bus muitai. Bus kaip is kinijos

Turiu lietuviskos druskos 5 kg -pardavinesiu po simta gramu, kaip uz centneri biggrin.gif . Ziurek taip ir laikas ateis kraustytis gyventi i Grand Canaria (nezinau kodel, bet vyrui butent tik ten patinka is visu salu). Laukiu nesulaukiu...bl...nesikeikus. Atsibodo ta dregme iki gyvo kaulo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 16, 17:13)
mes ir taip darom, gal kada susitiksim mirksiukas.gif

As labai daug marsrutu isplaukiojau su exe. Bet tada su irklais.
Kazkada nusipirkau tokia knyga ir susidomejau

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 17:23)
Turiu lietuviskos druskos 5 kg -pardavinesiu po simta gramu,  kaip uz centneri  biggrin.gif . Ziurek taip ir laikas ateis kraustytis gyventi i Grand Canaria (nezinau kodel,  bet vyrui butent tik ten patinka is visu salu). Laukiu nesulaukiu...bl...nesikeikus. Atsibodo ta dregme iki gyvo kaulo.

Jei turi Britiska pasa, tai negalesi ES apsigyventi kada uzsimanius. Busi SVETIMA UZSIENIETE
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 15, 22:12)
Naaa, savaitgaliais neretai dar neisausus jis mane paima 💗 o jei matytumes tik savaitgaliais, as nuo jo neatsitraukciau nakčiai tikrai smile.gif
Papildyta:

As irgi pagalvojau, atsikeli, susitvatkai visa, eini pas vyrą į lica. O kur vaikai? Mums pvz dieną gaunasi tik duše greitukai. Kitu atveju reikia vaikus kažkur vežti. Tai kaio jie ten ne tik lovoj ir ne naktį? Mistika
Papildyta:
Ir susivelus keliuosi, ir tauriai patinus kartais, bet nesislepiu, as jam grazi visokia 😎

Negaliu myletis nesipraususi, ar kai vyras nesiprauses, man tai atgrasu.
Mano vaikai jau patys i burelius nueina, kurie yra mokyklos saleje, kuri yra uz 10 min nuo namu mirksiukas.gif be to ir pas giminaicius pabuna ir su nakvynem, kaip ir pas mus pabuna kiti vaikai, o ir i lauka iseina zaisti kai silta, ir mes sakiau isvaiziuojam, vaikai namie pabuna, nezinau kur tau mistika matosi? ivairiai buna, svarbu nevienodai, as be to nesakiau, kad tik ne nakti ir tik ne lovoj, yra mano lova yra vyro lova yra ir naktis, ir buna uzmiegam po to abu, bet paskui jis vis tike mane prizadina knarkimu ir tada einu i savo lova, o kad aryti nemiegoti savaitgaliais? biggrin.gif bet siaip dazniausiai miegam atskirai, nes man taip patogiau del daugelio priezasciu.
Esmine mintis buvo, akd miegojimas kartu negarantuoja nei duagiau sekso, nei maziau, tai du vienas nuo kito nepriklausomi dalykai, su laiku nebent miegant nuolat kartu gali zmogus siek tiek atgrasus pasidaryti, tokia teroija yra.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 15:41)
Pozityvo,  kaliegos,  daugiau pozityvo

Pas man šian darbe Bolivudo zviazdos savo vykrentasus filmuoja  biggrin.gif

bet tai fainai grazus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 17:27)
bet siaip dazniausiai miegam atskirai, nes man taip patogiau del daugelio priezasciu.

Patogumas nera cia kriterijus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 16, 15:45)
Labiau is noro tureti savo, kad butu sveikiau. Maziau remti monopolija. Na ir siaip nauj, idomi sritis, kur gali gilintis. Skaitau dabar apie gamtine zemdirbyste  bigsmile.gif

praktikavau jau pries 10+ m labai labai geras dalykas, labai lengva ir patogu viska taip auginti ir produkcija labai vertinga.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 16, 17:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72355894" data-time="1550329645"><div><p>ko tokia susiraukus? gal visai neužsibraukus?
Papildyta:
tai nori pasakyti, kad Daina Bosas meluoja?
nu žinai ką vartotojo įkelta nuotraukakaip kvaila yra neigti teisybę vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nei Daina man dievas nei kas kitas. Neskaitau tokių niekalų, nemanau nieko remti skaitydama tokius straipsnius. O ir ten sakomos “tiesos” man neįdomios, nes rašo tik tam, kad jūs skaitytumėte, bet ką.
</p><p>Nei tu teisėjas, nei aš, aš nevertinu dalykų pagal straipsnio turinį. Proto savo poreikiams man užtenka, taip pat suprasti kas gerai, o kas ne, o kitiems kaip atrodau man dzin  4u.gif </p>

prie ko čia tik Daina? milijonas žmonių teisėsauga Lietuvoje nusivylę, nenusivylę gal tik tie, kas joje dirba rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 17:24)
As labai daug marsrutu isplaukiojau su exe. Bet tada su irklais.
Kazkada nusipirkau tokia knyga ir susidomejau

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Jei turi Britiska pasa, tai negalesi ES apsigyventi kada uzsimanius. Busi SVETIMA UZSIENIETE

mes tai ne valtį turim, tokį kitą priborą ax.gif tik negaliu pasakyti kokį, nes išsiduosiu tada labai, tokių daugiau nematėm kol kas pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 17:30)
Patogumas nera cia kriterijus

man yra, nes jei as neisismiegosiu, busiu pavargusi, pikta, nieko nepasidaryciau, nieko su vaikais nenuveikciau, susipuktumem visi, tai kam nuo to butu geriau? O galim pasimyleti, isimiegoti, buti pailseje, zmona laiminga sypsosi, kam nuo to geriau ar ne vyrui?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 17:24)

As ne parsidavėlė. Lietuve gimiau, lietuve ir mirsiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 17:39)
man yra, nes jei as neisismiegosiu, busiu pavargusi, pikta, nieko nepasidaryciau, nieko su vaikais nenuveikciau, susipuktumem visi, tai kam nuo to butu geriau? O galim pasimyleti, isimiegoti, buti pailseje, zmona laiminga sypsosi, kam nuo to geriau ar ne vyrui?

Vat sito tai nesuprantu. Mes trecia desimti pradejom gyventi kartu. Vis dar miegame kartu. Nori issimiegoti? Nusipirkit super king size lova, kaip mes. Ir kartu, ir issimiegoje. Tik gera patalyne bais daug kainuoja tokiai lovai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2019 - 18:09
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 18:08)
As ne parsidavėlė. Lietuve gimiau,  lietuve ir mirsiu.
Papildyta:

Vat sito tai nesuprantu. Mes trecia desimti pradejom gyventi kartu. Vis dar miegame kartu. Nori issimiegoti?  Nusipirkit super king size lova,  kaip mes. Ir kartu,  ir issimiegoje. Tik gera patalyne bais daug kainuoja tokiai lovai  biggrin.gif

taigi ji rašo, kad dėl knarkimo, tai lovos dydis ne ką tepadės.
Jei maniškis knarktų, aš irgi negalėčiau su juo kartu miegoti. Jinai gi nekalta, kad jis nesižiūri taip mitybos kaip jinai ir yra knarkikas. Gal mėgsta ant nakties dar priedo priryt, tada žmonės būna labai knarkia. O kartais tai net dėl netaisyklingos dantų padėties gali būti, žandikaulių ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 18:08)
Vat sito tai nesuprantu. Mes trecia desimti pradejom gyventi kartu. Vis dar miegame kartu. Nori issimiegoti?   Nusipirkit super king size lova,   kaip mes. Ir kartu,   ir issimiegoje. Tik gera patalyne bais daug kainuoja tokiai lovai  biggrin.gif

prie ko cia lovos dydis, kai knarkimas prabudina ir paskui nebegaliu uzmigti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 16, 18:20)
taigi ji rašo, kad dėl knarkimo, tai lovos dydis ne ką tepadės.
Jei maniškis knarktų, aš irgi negalėčiau su juo kartu miegoti. Jinai gi nekalta, kad jis nesižiūri taip mitybos kaip jinai ir yra knarkikas. Gal mėgsta ant nakties dar priedo priryt, tada žmonės būna labai knarkia. O kartais tai net dėl netaisyklingos dantų padėties gali būti, žandikaulių ta prasme.

Taip butent, jis dar ir ruko. butent jei labai noretu kartu miegoti ziuretusi , ka valgo, mestu rukyti. Jo jis labai megsta 8-9 vakare dar koki kepsniuka suvalgyti doh.gif O as tikrai nezadu kankintis ir neimiegojusi vaikscioti.
O jau man ir kompleksu pripaise cia kai kurie lotuliukas.gif matyt zmones pagla save sprendzia.
kartais galvoju, kodel kiti negali taip teksto suprasti kaip tu? gal visgi mityba savo itaka daro. Galim nesutarti del kazko, bet, kaip nuolat kitos , net nesupranta ka skaito, tai labai stebina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2019 - 18:29
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 18:27)
taip butent, jis dar ir ruko.

Na rukymas tai slystu. Nematei kad ruko tekedama?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 16, 17:35)

mes tai ne valtį turim, tokį kitą priborą ax.gif tik negaliu pasakyti kokį, nes išsiduosiu tada labai, tokių daugiau nematėm kol kas pas mus ax.gif

Na koks skirtumas. Jei laivai tai buna povandeniniai ir normalus. Povandeninio neturit, o kokia forma to antvandeninio - nesvarbu. Valtys patogiausia, nes stabiliausios ir plaukia pusetinai.
Plaukiant per kelis ezerus buna problemu jungianciuose upeliuose. Karta net isardziau bebru uztvanka, kad butu galima plaukti. kokiais 1983 metais.
Uzknisa irkluoti ezeruose, tai dabar bandysim su varikliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 vasario 2019 - 18:30
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 17:39)

Vyro mintis buvo miegot atskirai? smile.gif
Papildyta:
Fui fui, rūkantis, nuo to ir reikėjo pradėti, su šiukšlių dėže miegoti fui
Atsakyti