QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 15, 22:12)
Naaa, savaitgaliais neretai dar neisausus jis mane paima 💗 o jei matytumes tik savaitgaliais, as nuo jo neatsitraukciau nakčiai tikrai
Papildyta:
As irgi pagalvojau, atsikeli, susitvatkai visa, eini pas vyrą į lica. O kur vaikai? Mums pvz dieną gaunasi tik duše greitukai. Kitu atveju reikia vaikus kažkur vežti. Tai kaio jie ten ne tik lovoj ir ne naktį? Mistika
Papildyta:
Ir susivelus keliuosi, ir tauriai patinus kartais, bet nesislepiu, as jam grazi visokia 😎
Negaliu myletis nesipraususi, ar kai vyras nesiprauses, man tai atgrasu.
Mano vaikai jau patys i burelius nueina, kurie yra mokyklos saleje, kuri yra uz 10 min nuo namu
be to ir pas giminaicius pabuna ir su nakvynem, kaip ir pas mus pabuna kiti vaikai, o ir i lauka iseina zaisti kai silta, ir mes sakiau isvaiziuojam, vaikai namie pabuna, nezinau kur tau mistika matosi? ivairiai buna, svarbu nevienodai, as be to nesakiau, kad tik ne nakti ir tik ne lovoj, yra mano lova yra vyro lova yra ir naktis, ir buna uzmiegam po to abu, bet paskui jis vis tike mane prizadina knarkimu ir tada einu i savo lova, o kad aryti nemiegoti savaitgaliais?
bet siaip dazniausiai miegam atskirai, nes man taip patogiau del daugelio priezasciu.
Esmine mintis buvo, akd miegojimas kartu negarantuoja nei duagiau sekso, nei maziau, tai du vienas nuo kito nepriklausomi dalykai, su laiku nebent miegant nuolat kartu gali zmogus siek tiek atgrasus pasidaryti, tokia teroija yra.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 15:41)
Pozityvo, kaliegos, daugiau pozityvo
Pas man šian darbe Bolivudo zviazdos savo vykrentasus filmuoja
bet tai fainai grazus?