A negavai siandie, kad vienas vaiksciojantis negatyvas pasidarwi?
A negavai siandie, kad vienas vaiksciojantis negatyvas pasidarwi?
Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai? Druskos, degtuku...
Butent. Ir tie zmones yra atstumiantys su savo mentalitetu, nes jie niekuomet nesukurs tvarkos
Kiekvienam nuo savęs reikia pradėti kurti tvarka o nekaltinti aplinkos.
Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai? Druskos, degtuku...
Nugi ne karas
Taip moke sovietai, kad sovietinis pilietis nematytu sovietinio supuvimo, o tik stengtusi kuo daugiau dirbti asmeniskai.
Tik va beda, kad kuo daugiau vienas stengdavosi, tuo daugiau galimybiu atsirasdavo kitiems tinginiaaut ar net vogt.
Po kurio laiko durniai kurie beprasmiskai stengesi isnyko, sovietija galutinai supuvo ir subankrutavo, ir ateejo llaikas kovo 11d.
Deja... pazangos nematyti... bet kol kas yra ES pinigu
Papildyta:
Kai zlugo Jugoslavija - prasidejo ir karai.
Kai zlugo Sovietija, su savo "druzhba na veki mezhdu narodami" tai irgi is pradziu nelabai kas buvo. O va dabar Ukrainoje matot.
Jei bus katastrofiskas Brexit, tai neaisku kuo viskas baigsis, nees jau dabar nelabai kontroliuojama
Ne.
Sitiek mes jums i Lietuva pritempe, prisiunte dovanu, po Brexito lietuviai mums sius. Ranka ranka plauna.
Ismokit bendrauti. Ziuriu jums bendravomas tolygus oponavimui. Ne.
ko tokia susiraukus? gal visai neužsibraukus?
Papildyta:
tai nori pasakyti, kad Daina Bosas meluoja?
nu žinai ką kaip kvaila yra neigti teisybę
Kur cia uzsibrauksi, kai atsikeli skaudancia galva
Priedo dabar galvoju kaip cia vasara suplanuot ka veikti. Jei jau LT tai reikia suplanuot pramogas ant vandens. Pakrantes nereitai uzimtos zmoniu, tai iseitis - plaukti su valtimi. Turim tokia paprasta, dabar pirkau lengva motorine, elektrini varikli, dar reiks atsargini maziuka benzinini, su dviem dviese bus pakankamai vietos ir bus galima ir pasigrozet gamta (yra neblogu marsrutu) ir pasimaudyti ramesnese ir grazesnese vietose.
mes ir taip darom, gal kada susitiksim
Papildyta:
man tas druskos pirkimas nesuprantamas, ką su ją daryt? mano uošvienė prisipirko, jei rusas ateis, nors kartu jo ir laukia, durnė bet taip ir neaišku druska tai kam, tipo užkonservuos su ja viską?
Papildyta:
tai neryk kaip cambala
Sitiek mes jums i Lietuva pritempe, prisiunte dovanu, po Brexito lietuviai mums sius. Ranka ranka plauna.
Tada jau siusti nebus galima daug ko, be to bus muitai. Bus kaip is kinijos
kokia tu visgi siaura ir buka
ko tokia susiraukus? gal visai neužsibraukus?
Papildyta:
tai nori pasakyti, kad Daina Bosas meluoja?
nu žinai ką kaip kvaila yra neigti teisybę
Nei Daina man dievas nei kas kitas. Neskaitau tokių niekalų, nemanau nieko remti skaitydama tokius straipsnius. O ir ten sakomos “tiesos” man neįdomios, nes rašo tik tam, kad jūs skaitytumėte, bet ką.
Nei tu teisėjas, nei aš, aš nevertinu dalykų pagal straipsnio turinį. Proto savo poreikiams man užtenka, taip pat suprasti kas gerai, o kas ne, o kitiems kaip atrodau man dzin