Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 16:24)
Butent. Ir tie zmones yra atstumiantys su savo mentalitetu, nes jie niekuomet nesukurs tvarkos

A negavai siandie, kad vienas vaiksciojantis negatyvas pasidarwi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 16:34)
A negavai siandie,  kad  vienas vaiksciojantis negatyvas pasidarwi?

Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai? Druskos, degtuku...
Atsakyti

Butent. Ir tie zmones yra atstumiantys su savo mentalitetu, nes jie niekuomet nesukurs tvarkos

Kiekvienam nuo savęs reikia pradėti kurti tvarka  :mirksiukas: o nekaltinti aplinkos. 

Atsakyti

Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai? Druskos, degtuku...

Nugi ne karas  :D  

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 16, 16:42)
Kiekvienam nuo savęs reikia pradėti kurti tvarka  mirksiukas.gif o nekaltinti aplinkos. 

Taip moke sovietai, kad sovietinis pilietis nematytu sovietinio supuvimo, o tik stengtusi kuo daugiau dirbti asmeniskai.

Tik va beda, kad kuo daugiau vienas stengdavosi, tuo daugiau galimybiu atsirasdavo kitiems tinginiaaut ar net vogt.
Po kurio laiko durniai kurie beprasmiskai stengesi isnyko, sovietija galutinai supuvo ir subankrutavo, ir ateejo llaikas kovo 11d.

Deja... pazangos nematyti... bet kol kas yra ES pinigu
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 16, 16:46)
Nugi ne karas  biggrin.gif  

Kai zlugo Jugoslavija - prasidejo ir karai.
Kai zlugo Sovietija, su savo "druzhba na veki mezhdu narodami" tai irgi is pradziu nelabai kas buvo. O va dabar Ukrainoje matot.

Jei bus katastrofiskas Brexit, tai neaisku kuo viskas baigsis, nees jau dabar nelabai kontroliuojama
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 16:40)
Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai?  Druskos, degtuku...

Ne.
Sitiek mes jums i Lietuva pritempe, prisiunte dovanu, po Brexito lietuviai mums sius. Ranka ranka plauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2019 - 17:07
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 12:20)
Savo politika palikit pasiplepejimo temai. Nu Dievaži jau daėdei -  arba koliojasi,  arba irodineja savo tiesas. Tu ne ka geresne uz cambala.  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ismokit bendrauti. Ziuriu jums bendravomas tolygus oponavimui. Ne.

ko tokia susiraukus? gal visai neužsibraukus?
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 16, 14:30)
Maziau skaityk tokius straipsnius. Juk toks tikslas jų ir yra. Juk išsilavinęs esi zmogus, o tiki visokiais niekais. Kai žinau konkrečių pavyzdžių kaip išpučiamas burbulas ir apverčiama plokštelė, tai daugiau tokių niekų neskaitau. Juk ten info netikrina ar tikra. Geriau nueik į Arbūzo reklamuota fb puslapį. Man jau pilvą skauda nuo juoko. </p>

tai nori pasakyti, kad Daina Bosas meluoja?
nu žinai ką rolleyes.gif kaip kvaila yra neigti teisybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 16, 17:07)

Kur cia uzsibrauksi, kai atsikeli skaudancia galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 15:02)
Turiu MB, daugiau kitu zmoniu man kaip ir nelabai reikia, nes turiu visokiausiu uzsiemimu. Sunkiai jums isaiskinciau nes tai susije su technologijomis.

Priedo dabar galvoju kaip cia vasara suplanuot ka veikti. Jei jau LT tai reikia suplanuot pramogas ant vandens. Pakrantes nereitai uzimtos zmoniu, tai iseitis - plaukti su valtimi. Turim tokia paprasta, dabar pirkau lengva motorine, elektrini varikli, dar reiks atsargini maziuka benzinini, su dviem dviese bus pakankamai vietos ir bus galima ir pasigrozet gamta (yra neblogu marsrutu) ir pasimaudyti ramesnese ir grazesnese vietose.

mes ir taip darom, gal kada susitiksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 16:40)
Greitai bus Brexit. Ar jau konservu prisipirkai?  Druskos, degtuku...

man tas druskos pirkimas nesuprantamas, ką su ją daryt? biggrin.gif mano uošvienė prisipirko, jei rusas ateis, nors kartu jo ir laukia, durnė biggrin.gif bet taip ir neaišku druska tai kam, tipo užkonservuos su ja viską? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 17:09)
Kur cia uzsibrauksi,  kai atsikeli skaudancia galva  biggrin.gif

tai neryk kaip cambala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 17:02)
Ne.
Sitiek mes jums i Lietuva pritempe, prisiunte dovanu,  po Brexito lietuviai mums sius. Ranka ranka plauna.

Tada jau siusti nebus galima daug ko, be to bus muitai. Bus kaip is kinijos
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 19:51)
Nu ir ka ta tavo 20 m patirtis. Pagal tavo logika gaunasi, kad tiek pagyvenus visi turetu atskirai miegoti ir baidytis be sukuosenos pasirodyti. Nesi vyriausia sitoje temoje. SM irgi. Bet vienintele, kuri pasakoja, kad negali su vyru miegoti. Juo labiau, kad ne vakar taip nutiko. Rasei pati, kad seniai jau. Taigi nesiteisink kartu prabutais metais. </p>

kokia tu visgi siaura ir buka biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
tai nori pasakyti, kad Daina Bosas meluoja?
nu žinai ką rolleyes.gifkaip kvaila yra neigti teisybę ax.gif

Nei Daina man dievas nei kas kitas. Neskaitau tokių niekalų, nemanau nieko remti skaitydama tokius straipsnius. O ir ten sakomos “tiesos” man neįdomios, nes rašo tik tam, kad jūs skaitytumėte, bet ką.

Nei tu teisėjas, nei aš, aš nevertinu dalykų pagal straipsnio turinį. Proto savo poreikiams man užtenka, taip pat suprasti kas gerai, o kas ne, o kitiems kaip atrodau man dzin  :4u: 

Atsakyti