Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72355131" data-time="1550248291"><div><p>Pirma bandymas suprasti ir interpretuoti vyresniu zmoniu su kita patirtim mintis nebutinai pasiseka, ta galetum paprasciausiai priimti.
</p><p></p><p></p></div></blockquote><p>Tu cia neseniai rasei, kad man gerokai 30+, o tau nera 40. Kas dabar nutiko? Supratai, kad nusisnekejai ir pritrukai kitu argumentu?
</p>

Nekreipk demesi i jos pezalus, duok dieve kad ji pati save suprastu.

O tai praeina laiko tarpas, uzmirsta ka rasiusi, pastoviai sau preistarauja.

O siaip, tik paskutines kvailes mano, kad metu kiekis jom suteikia prota. Deja, man regis akivaizdu, kad ir metams begant, situacija nekis.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 18:45)
Nu ir kas? As vyrui irgi daviau telefona paskaityt, kai vegane savo ciucika zuvim seria, nes ana saltakrauje. Pazvengem abu, sake tokia reiktu gyvunu teisem parodyt.

O as nedaviau. Tiesiog atviras kompas palikatas. Ansai sau vire kava, ikiso noris. Prisijuoke is anos ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 15, 18:45)
Cia vienintele vieta, kur ji dar turi pasnekovu. Tiesa,  ne vieno ji cia nezavi

O man pasidare galia jos MAZU vaiku. Nes jei istikro tevo nera namie, tik savaitgaliais, tai kokia atsakomybe gulasi ant motinos peciu, tik spek suktis. Zinoma jei rupiniesi vaikais. O musu proto guze, istisomis paromis SM sedi, paklodes raso. Aimeja net juokauti pradejo, anai siule lazintis, kad abi SM nesilankys... Bet kur tau, anai gi pasirodo pofig ant savo nuosavu vaiku, nuo forumo priklausoma-ligone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2019 - 18:59
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 18:23)
Tau, kaip pienei be puku tikrai jo  reiktu.
Nepamirsk, kad tave su tavo diedu maciau, kai griebei jo telefona tikrint 4u.gif .

kiek temperatūros tau šiandien? kiek ilgai jau tęsiasi karštinė? jau antri metai matai mane, ne? baltų arklių šalia buvo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 19:02)
kiek temperatūros tau šiandien? kiek ilgai jau tęsiasi karštinė? jau antri metai matai mane, ne? baltų arklių šalia buvo?

Baltu arkliu ne. Tik ciuciukas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 19:04)
Baltu arkliu ne. Tik ciuciukas.

ai tiksliai, gi sakei, kad baltas.
Matomai, pas tave nauja ligos stadija - balti šuniukai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 18:40)
Tu cia neseniai rasei, kad man gerokai 30+, o tau nera 40. Kas dabar nutiko? Supratai, kad nusisnekejai ir pritrukai kitu argumentu?
</p>

ne, as rasiau pernai, kad man jau 40 sukako, o tu sakei,kad tau dar nera 30+ mirksiukas.gif skleroze tokioj jaunystej ar kaip cambala uzstringi 2 -5 m atgalios ? biggrin.gif
cia ne argummentas cia realybe, kad as su vyru vienu ir tuo paciu 25+ kartu, gyvenam 20+ kartu, taigi patiritis musu ir amzius musu skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 19:05)
ai tiksliai, gi sakei, kad baltas.
Matomai, pas tave nauja ligos stadija - balti šuniukai matosi biggrin.gif

Tai dar pasakulyk kad suo pas tave plikas, o ne vos kudliukas biggrin.gif .
Zinai gi kad tu ten buvai, piene be puku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 15, 18:45)
Tai gal ir kai sergi, reikia nuo vyro uzsidaryt, nes atrodai baisiai, nosis raudona, prie kokiu 39 temperaturos ne visad turi jegu net galva issiplaut. O kai sena busi, tai isvis vyrui tik tamsoj rodysies? Visi suauge zmones zino, kad ryte dantys nevalyti ir kvapas ne svieziausias, ir vyru ir moteru, ir visi zino, kad einama praustis.  Butu bjauru jeigu taip ir vaiksciotum, tada butu ko sleptis. Ar specialiai bezdetum prie stalo. O dabar mat nedepiliuota outka vyrui gali rodyt ar nukramtytus nagus, o va ryte susivelus tai niekaip, dings aistra lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia vienintele vieta, kur ji dar turi pasnekovu. Tiesa,  ne vieno ji cia nezavi

nelabai supratau, cia man rasei? ar cia aaie savo nagus ir putkas? kazkaip gal aiskiau isdestyk mintis?

visi zino,kad ir kakojam tualete, bet nebutinai po du ten vaikstom, idomi tavo logika, zino ir patirti kvapa ir t.t. kazin ar po 20 m tokiu patirciu dar kazka noresis tojelovoje pazaisti biggrin.gif

o tu isisvaizduoji,kad zavi, zaveti cia uzsuki? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 19:07)
ne, as rasiau pernai, kad man jau 40 sukako, o tu sakei,kad tau dar nera 30+  mirksiukas.gif skleroze tokioj jaunystej ar kaip cambala uzstringi 2 -5 m atgalios ?  biggrin.gif
cia ne argummentas cia realybe, kad as su vyru vienu ir tuo paciu 25+ kartu, gyvenam 20+ kartu, taigi patiritis musu ir amzius musu skiriasi.

O as gyvenu daugiau uz tave, mano vaikas sukure seima ir jau augina savo vaika.

Bet tiesiai sviesiai rasau, pati rasai vejus, visame kame ne tik apie siemynini gyvenima. Taigi...

Manau, metu kiekis nieko nepasako ir neaptvirtina. Bet gi durniams ne kokybe, o kiekybe rodiklis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 19:10)

Kaip ten bebnutu, bet ji yra SM gerbiama, galimai ne visu, bet didumos, kaip kiekvienas musu. Kai pati esi zemiau grindjuostes.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 19:07)
ne, as rasiau pernai, kad man jau 40 sukako, o tu sakei,kad tau dar nera 30+  mirksiukas.gif skleroze tokioj jaunystej ar kaip cambala uzstringi 2 -5 m atgalios ?  biggrin.gif

taip, pamenu, kad taip rašinėjotės
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 19:10)
Tai dar pasakulyk kad suo pas tave plikas, o ne vos kudliukas biggrin.gif .
Zinai gi kad tu ten buvai, piene be puku 4u.gif

kad mano šuns spalva priešinga, dzebilėle tu biggrin.gif
Atsakyti

nelabai supratau, cia man rasei? ar cia aaie savo nagus ir putkas? kazkaip gal aiskiau isdestyk mintis?

visi zino,kad ir kakojam tualete, bet nebutinai po du ten vaikstom, idomi tavo logika, zino ir patirti kvapa ir t.t. kazin ar po 20 m tokiu patirciu dar kazka noresis tojelovoje pazaisti biggrin.gif

Nu ir ka ta tavo 20 m patirtis. Pagal tavo logika gaunasi, kad tiek pagyvenus visi turetu atskirai miegoti ir baidytis be sukuosenos pasirodyti. Nesi vyriausia sitoje temoje. SM irgi. Bet vienintele, kuri pasakoja, kad negali su vyru miegoti. Juo labiau, kad ne vakar taip nutiko. Rasei pati, kad seniai jau. Taigi nesiteisink kartu prabutais metais. 

Atsakyti
biggrin.gif kokios jūs visos vienodos
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 15, 19:56)
biggrin.gif  kokios jūs visos vienodos

Pries mirti, taip. Nes jai visi lygus, visi vienodi.
Atsakyti