QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 18:40)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72355131" data-time="1550248291"><div><p>Pirma bandymas suprasti ir interpretuoti vyresniu zmoniu su kita patirtim mintis nebutinai pasiseka, ta galetum paprasciausiai priimti.
</p><p></p><p></p></div></blockquote><p>Tu cia neseniai rasei, kad man gerokai 30+, o tau nera 40. Kas dabar nutiko? Supratai, kad nusisnekejai ir pritrukai kitu argumentu?
</p>
</p><p></p><p></p></div></blockquote><p>Tu cia neseniai rasei, kad man gerokai 30+, o tau nera 40. Kas dabar nutiko? Supratai, kad nusisnekejai ir pritrukai kitu argumentu?
</p>
Nekreipk demesi i jos pezalus, duok dieve kad ji pati save suprastu.
O tai praeina laiko tarpas, uzmirsta ka rasiusi, pastoviai sau preistarauja.
O siaip, tik paskutines kvailes mano, kad metu kiekis jom suteikia prota. Deja, man regis akivaizdu, kad ir metams begant, situacija nekis.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 18:45)
Nu ir kas? As vyrui irgi daviau telefona paskaityt, kai vegane savo ciucika zuvim seria, nes ana saltakrauje. Pazvengem abu, sake tokia reiktu gyvunu teisem parodyt.
O as nedaviau. Tiesiog atviras kompas palikatas. Ansai sau vire kava, ikiso noris. Prisijuoke is anos ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 15, 18:45)
Cia vienintele vieta, kur ji dar turi pasnekovu. Tiesa, ne vieno ji cia nezavi
O man pasidare galia jos MAZU vaiku. Nes jei istikro tevo nera namie, tik savaitgaliais, tai kokia atsakomybe gulasi ant motinos peciu, tik spek suktis. Zinoma jei rupiniesi vaikais. O musu proto guze, istisomis paromis SM sedi, paklodes raso. Aimeja net juokauti pradejo, anai siule lazintis, kad abi SM nesilankys... Bet kur tau, anai gi pasirodo pofig ant savo nuosavu vaiku, nuo forumo priklausoma-ligone.