Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

kas sake kad negaleciau? bet juk graziau kai zmogu grazu matyti ar ne? o ypac vyram norisi gi grazia zmona matyti. Be to tu tik pradzioje gyvenimo su vyru, va kai pagyvensi bent tiek keik as su vienu , paauginsi vaikus, praeisi per visas rutinas ir dar islaikysit aistar ir meile viena skitam, tada ir pasnekesim mirksiukas.gif

Paprastai ta baime ryte isgasdinti vyra naturaliu veido kamuoja paaugles pradzioje dragystes. Cia lyg bandai man ikasti, kad man dar ne 40 m ir nepragyvenau 20 m su kazkuo, bet prasovei pro sali. Vyrui vaikus pagimdzius, tiek metu kartu prabuvus, jau tikrai neturetu buti baisu ryte atsikelti kartu.

As dar suprasciau, kad tu kazkokia puoseiva butum, dazytumeisi labai, bet gi sakai naturaliste. Tai kas jau pasikeicia nuo to laiko, kai atsibundi iki vyrui pasirodai? Per plaukus su sukom persibrauki? Ir cia butent tai padeda jums aistra ir meile islaikyti?

Nesimatote visa savaite, miegate askirai, net kai vyras namie, o aistra pas jus isliko, nes ryte plaukus susirisi. Mjo.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 18:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72355095" data-time="1550243887"><div><p>kas sake kad negaleciau? bet juk graziau kai zmogu grazu matyti ar ne? o ypac vyram norisi gi grazia zmona matyti. Be to tu tik pradzioje gyvenimo su vyru, va kai pagyvensi bent tiek keik as su vienu , paauginsi vaikus, praeisi per visas rutinas ir dar islaikysit aistar ir meile viena skitam, tada ir pasnekesim vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Paprastai ta baime ryte isgasdinti vyra naturaliu veido kamuoja paaugles pradzioje dragystes. Cia lyg bandai man ikasti, kad man dar ne 40 m ir nepragyvenau 20 m su kazkuo, bet prasovei pro sali. Vyrui vaikus pagimdzius, tiek metu kartu prabuvus, jau tikrai neturetu buti baisu ryte atsikelti kartu.
</p><p>As dar suprasciau, kad tu kazkokia puoseiva butum, dazytumeisi labai, bet gi sakai naturaliste. Tai kas jau pasikeicia nuo to laiko, kai atsibundi iki vyrui pasirodai? Per plaukus su sukom persibrauki? Ir cia butent tai padeda jums aistra ir meile islaikyti?
</p><p></p><p>Nesimatote visa savaite, miegate askirai, net kai vyras namie, o aistra pas jus isliko, nes ryte plaukus susirisi. Mjo.
</p>

Norejau rasyt, bet jau viska pasakei...
Gal nereiketu girtis ilga santuoka, nes ilgumas tai dar nieko nereiskia, yoac kai vyras pasigano po bariukus ir kitus sijonus, o zmona duoda karta i menesi ir isivaizduoja, kad aistra islaike...tokia" didele", kad po pasimatymo su vyru reikia savaite ilsetis ir atskirai buti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 15 vasario 2019 - 17:55

Palikau atvira SM plepalu puslapi kompe. Sunus besisukiodamas virtuveje "ikiso nosi". Sako ziauru, negi niekas nematot, kad ta "musu SM visom prasmem pagerinta" yra tipiska chronofage.

Aš tiesiog jos paklodziu net nekaitau. Ir nepasigendu jos išvedžiojimų. Ji ir tapsta jeigu kas su ja bendrauja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 vasario 2019 - 17:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 15:30)
Pas vyra menesines? Kodel tik apie save kalbi...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:56)
Tu rimtai trenkatas, as apie mus abu rasau, nes tai porcesas pas mus bendras,

Juokinga
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 17:13)
plaukai praslinke...

klausyk tu, čiupakabra, iš kur pas tave ant tų plaukų toks punktas? kiek jau laiko su perukais vaikštai, a, nabage?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 18:19)
klausyk tu, čiupakabra, iš kur pas tave ant tų plaukų toks punktas? kiek jau laiko su perukais vaikštai, a, nabage?

Tau, kaip pienei be puku tikrai jo reiktu.
Nepamirsk, kad tave su tavo diedu maciau, kai griebei jo telefona tikrint 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 17:39)
Paprastai ta baime ryte isgasdinti vyra naturaliu veido kamuoja paaugles pradzioje dragystes. Cia lyg bandai man ikasti, kad man dar ne 40 m ir nepragyvenau 20 m su kazkuo, bet prasovei pro sali. Vyrui vaikus pagimdzius, tiek metu kartu prabuvus, jau tikrai neturetu buti baisu ryte atsikelti kartu.
</p><p>As dar suprasciau, kad tu kazkokia puoseiva butum, dazytumeisi labai, bet gi sakai naturaliste. Tai kas jau pasikeicia nuo to laiko, kai atsibundi iki vyrui pasirodai? Per plaukus su sukom persibrauki? Ir cia butent tai padeda jums aistra ir meile islaikyti?
</p><p></p><p>Nesimatote visa savaite, miegate askirai, net kai vyras namie, o aistra pas jus isliko, nes ryte plaukus susirisi. Mjo.
</p>

Pirma bandymas suprasti ir interpretuoti vyresniu zmoniu su kita patirtim mintis nebutinai pasiseka, ta galetum paprasciausiai priimti. Kaip as tau galiu isaiskinti kazka, ko tu nesi patyruis ir matau nesupranti tai ri pasakau tik priezasti, dle ko nesupranti? priimi tai kazkoki pasikandziojima, ne, tai elementari patirtis, kol jos neturi nesuprasi.
Taigi del baimiu, senu senovei ju nera del atrodymo. Yra noras atrodyti graziai, jauti skirtuma? ar tau nesinori savo vyro matyti grazaus, ar tas noras yra baime? Ar vyram nesinori matyti graziu zmonu? Ar pvz butina vyrui matyti nesvarius moters triusikus ar paketus? ar nenorejimas kad matytu yra baime ar elementarus kito zmogaus gerbimas (didinu pvz kad gal eis suprasti labiau, kad motyvacija nera baime)

Ryte pirmiausia i dusa nueinu, dantis isiplaunu mirksiukas.gif jei nepuoli ryta dazytis, tai atrodai, kvepi taip pat tik pabudusi, ir kai nusipraususi, susitvarkai? as tai ne?
Tas paminejimas to grozio, tai buvo tik mazyti bonusas uz kurio jus kazkaip labai uzsikabinot biggrin.gif man didziausias bonusas, kad galiu issimiegoti ir negirdeti vyro knarkimo. Meile ir aistra padeda labai daug dalyku palaikyti, cia tik smulkmenos, bet is daug smulkmenu ir susideda gyvenimas, nu kokia romantika koki pirsciojima zmonos ar vyro lovoje girdeti ir uzuosti? cia vel mazysti pvz neuzsikabinkit vel u zjo kaip esmes. biggrin.gif tie dalykai nebaimes, bet jei juos daznai matai ir girdi tas zmogus gali pasidaryti siek tiek nebepatrauklus biggrin.gif Kodel zmones kai eina i pasimatymus susitvarko, juk neina taip kaip ryte is lovos pakilo ar ne?

zinai tokios isvados, kaip paskutiniam sakinyje rodo labiai menka sugebejima suprasti teksta mirksiukas.gif ir ne, tai nepasikandizojimas cia akivaizdus labai zmogaus proto ribotumas, supranti viena detale ir is jos padarai isvada, o visumos nematai.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 15, 17:46)
Norejau rasyt, bet jau viska pasakei...
Gal nereiketu girtis ilga santuoka, nes ilgumas tai dar nieko nereiskia, yoac kai vyras pasigano po bariukus ir kitus sijonus, o zmona duoda karta i menesi ir isivaizduoja, kad aistra islaike...tokia" didele", kad po pasimatymo su vyru reikia savaite ilsetis ir atskirai buti mastau.gif

Tu gal Mylimuke savo patirtis vis rasai? bigsmile.gif Taip mano vyras gere vienu tarpu, bet pas kitas niekad nelakste, o gerti jau senai nustojo tai gali buti rami mirksiukas.gif
Aisku, ilga santuoka nera kazkoks geris pats savaime, ziurint kaip tie zmones gyvena, buna senai issiskyre tik po vienu stogu.

kazkaip kas jum yra man idomu ar specialiai iskraipot ka rasau, nes kazkoks pavydas grauzia ar elementariai esat labai bukos ir teksto nesuprantat?siaip idomu bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 18:02)

abydna, kad nesirgsi neikad menesinem, kad prie ju pristojai? seksas - procesas bendras seimoje dazniausiai buna, o ne kas sau save uzsinorina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 15, 17:35)
Chronofage esi ir tu,  ir as,  ir visi likusieji mamkų lankytojai. Nieko cia blogo nematau.

lotuliukas.gif dar sako as neturiu gyvenimo, kai kurie bendrai seimom mamkas skaito lotuliukas.gif jei mano vyras cia pradetu lankytis, man labai pasidarytu keista, ka vyram daryti siose forumuose? nu nebent ten vienisi ir iesko ko nors, tai aisku gera vieta pasimedzioti moteriskiu, bet siaip vede vyrai, su seimom nu nesuvokiama man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2019 - 18:34

Pirma bandymas suprasti ir interpretuoti vyresniu zmoniu su kita patirtim mintis nebutinai pasiseka, ta galetum paprasciausiai priimti.

Tu cia neseniai rasei, kad man gerokai 30+, o tau nera 40. Kas dabar nutiko? Supratai, kad nusisnekejai ir pritrukai kitu argumentu?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 15, 17:35)
Chronofage esi ir tu,  ir as,  ir visi likusieji mamkų lankytojai. Nieko cia blogo nematau.

Rimtai...
Si durne, net nesuvokia kas yra parasyta, bet raso paklodemis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 18:31)

rodo labiai menka sugebejima suprasti teksta  :mirksiukas
: cia akivaizdus labai zmogaus proto ribotumas,
elementariai esat labai bukos ir teksto nesuprantat?

Vnz visos bukos ir riboto proto.
Sunku protmusiui tarp aplinkiniu gyvent...
Atsakyti
Tai gal ir kai sergi, reikia nuo vyro uzsidaryt, nes atrodai baisiai, nosis raudona, prie kokiu 39 temperaturos ne visad turi jegu net galva issiplaut. O kai sena busi, tai isvis vyrui tik tamsoj rodysies? Visi suauge zmones zino, kad ryte dantys nevalyti ir kvapas ne svieziausias, ir vyru ir moteru, ir visi zino, kad einama praustis. Butu bjauru jeigu taip ir vaiksciotum, tada butu ko sleptis. Ar specialiai bezdetum prie stalo. O dabar mat nedepiliuota outka vyrui gali rodyt ar nukramtytus nagus, o va ryte susivelus tai niekaip, dings aistra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 19:41)
Vnz visos bukos ir riboto proto.
Sunku protmusiui tarp aplinkiniu gyvent...

Cia vienintele vieta, kur ji dar turi pasnekovu. Tiesa, ne vieno ji cia nezavi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 18:37)

lotuliukas.gif dar sako as neturiu gyvenimo, kai kurie bendrai seimom mamkas skaito lotuliukas.gif jei mano vyras cia pradetu lankytis, man labai pasidarytu keista, ka vyram daryti siose forumuose? nu nebent ten vienisi ir iesko ko nors, tai aisku gera vieta pasimedzioti moteriskiu, bet siaip vede vyrai, su seimom nu nesuvokiama man.

Nu ir kas? As vyrui irgi daviau telefona paskaityt, kai vegane savo ciucika zuvim seria, nes ana saltakrauje. Pazvengem abu, sake tokia reiktu gyvunu teisem parodyt.
Atsakyti