hienos-daugunai pasipuikuoti pries draugus,kaip ir grazi masina , kai atsibosta iesko kitos hienos
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:18)
Tai aisku zinau, o kas gi nezino? Kiekvienas vyras namuose nori ramybes, o ne tai, kaip Monteverte labai daznai isterikuoja namie. Kiekvienas vyas nori tureti savoppomegiu, ana gi jam daug ka draudzia. Nu tai kiek laiko galima iskesti tokius santykius? Nebent jau darzoves smegenim tas jos vyras, uz kuri viska sprendzia ir isterikuoja jei anas bando priesintis...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 15:30)
Pas vyra menesines? Kodel tik apie save kalbi...
Nemyli tu savo vyro ir net nesugebi suvaidinti cia mums.
Bent ismok gerai vaidinti, gal ir pries vyra suvaidinsi mylincia
Nemyli tu savo vyro ir net nesugebi suvaidinti cia mums.
Bent ismok gerai vaidinti, gal ir pries vyra suvaidinsi mylincia
Tu rimtai trenkatas, as apie mus abu rasau, nes tai porcesas pas mus bendras, ne kiekvienas atskirai kazka daro, man nereikai saves uzsinorinti ir nereikia tik ramiai paguleti ar ypac per menesines
o jau ka as mylilu nemyliu tikrai jau ne tau spresti, meiles ekspertas ineterntinis tu tik su savo meilem susitvarkyk ir bus gerai, kazkokia tau trauma matomai nuo vaikystes visur nemeiles vaidenasi
Tevo matyt nepazinojai ar koks nieksas buvo?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 15, 15:31)
<p>hienos-daugunai pasipuikuoti pries draugus,kaip ir grazi masina , kai atsibosta iesko kitos hienos</p>
tai taip ir sakom, kiekveinam sava pora, kokios pas zmogu vertybes, ko iesko, ta ir randa.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:56)
Tu rimtai trenkatas, as apie mus abu rasau, nes tai porcesas pas mus bendras, ne kiekvienas atskirai kazka daro,
Bet gi rasei, kad miegat atskirai, skalbiates atskirai, net tavo vyras pats sau valgyt gaminasi. Tai kas tada pas jus bendro?
Žiūriu kapojatės be išeiginių
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:18)
jau matau cambala tavo vyro poreikius zino ir norus
jo, jinai turi silpnybę ant vegetarų vien apie juos ir šneka.
Žinai, gi sunku, kai josios eržiliukas pas kitas normalias laksto, tai jinai manosi, kad gal ras kur peralkusį vegetarą ir pamaitins, primonys, bet nesiseka, nu sotus tas mūsų maistas, dar ir kaip sotus
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 15:27)
Nu argi nelinksma paskaityt😂😂😂
Pries " ateinant vienas pas kita i svecius" pasiskambini, anas greit nuvaro susisukuot .
Vaje, kokia romantioa atskirai miegot ..
Ai, nu man tai mano vyras ir susiveles ryte grazus ir jam as grazi, nesibaidom kazkaip, naturalus dalykas yra po nakties susivele plaukai.
O kad vyras tavo knarkia, tai pas gydytoja liepk pasirodyt, gali but liga pas zmogu. Bet nei tu siusi ji pas gydytoja, nei tau tavo vyras rupi. Turi ta savo vyra " todel kad taip reikia".
Pries " ateinant vienas pas kita i svecius" pasiskambini, anas greit nuvaro susisukuot .
Vaje, kokia romantioa atskirai miegot ..
Ai, nu man tai mano vyras ir susiveles ryte grazus ir jam as grazi, nesibaidom kazkaip, naturalus dalykas yra po nakties susivele plaukai.
O kad vyras tavo knarkia, tai pas gydytoja liepk pasirodyt, gali but liga pas zmogu. Bet nei tu siusi ji pas gydytoja, nei tau tavo vyras rupi. Turi ta savo vyra " todel kad taip reikia".
nesek tu pasakų, vieniše
merginos upsideitinkit, nu jau ne akmens amzis gi, jus ka rimtai tik nakti ir tik lovoj?
Miegoti atskirai labai net romantiska, ateini veinas pas kita i svecius, vyras nemato ryte visokios susivelusios ir as jo nematau, nereikia jo knarkimo klausytis, pailsi ir pilnas jegu myletis esi , pameginkit gal patiks
O jus kur? Matotes tik savaitgaliais, turite du vaikus. Bet kur ir bet kada? Nu ka tu cia pasakoji. Dar LT gyvenant giminaiciu yra, vaikus galima issiusti. Uzsienyje gyvenant tai daug retesne prabanga.
Man tai butu labai keista, jei vyrui, su kuriuo gyvenu, negaleciau pasirodyti ryte susivelusi. Tu atsikeli, susisukuoji, tada duris atsirakini?
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 15:35)
Tai aisku zinau, o kas gi nezino? Kiekvienas vyras namuose nori ramybes, o ne tai, kaip Monteverte labai daznai isterikuoja namie. Kiekvienas vyas nori tureti savoppomegiu, ana gi jam daug ka draudzia. Nu tai kiek laiko galima iskesti tokius santykius? Nebent jau darzoves smegenim tas jos vyras, uz kuri viska sprendzia ir isterikuoja jei anas bando priesintis...
tai taviškis taip ir pabėgo nuo tavęs paskui savo poreikius ir pomėgius, ania?
nu jo, gera atmazkė, aišku, tau suėjo
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 16:42)
Vegettarai dar ne taip baisu kaip veganai. Pastarieji baisiau uz sex mazumas.
Kad ne as sneku, cia tu vis tuos nesveikus deluoji cia ir nusipaistai su savo teorijom.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 16:44)
tai taviškis taip ir pabėgo nuo tavęs paskui savo poreikius ir pomėgius, ania?
Nu kad ne, mano vyras valgo ka nori. Ir isteriju pas mus namie, taip kaip pas tave , nera. Ir hobiu savo turi, ne taip kaip pas tave taviskiui to ar ano negalima...
Ziurek, taip elgsies, tai jis ne tik per Naujus ar valentina su normaliom mergom sedes, o savaitem kaip lutukes pradings .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 16:42)
Pupeliu pliurza vyrui raumenu ir grazaus kuno neisauginsi. Kazkoks chliupikas pas tave. Gal del to pas ji ir plaukai praslinke...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 16:43)
Man tai butu labai keista, jei vyrui, su kuriuo gyvenu, negaleciau pasirodyti ryte susivelusi. Tu atsikeli, susisukuoji, tada duris atsirakini?
</p>
</p>
Va sitas tai labai juokinga pasirode. Tai raso, kad turi zmogu priimti koks yra, tai susivelusi baisu ryte pamatyt...
Nors senam darbe buvo viena tokia fyfa su seveliura pastoviai ant galvos. Aisku negraziai toks kolega ja apsnekejo, bet sake, kad leidziasi visaip pamylet, su salyga sukuosenos nesugadint..Kiek teisybes nzn
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 15, 16:43)
O jus kur? Matotes tik savaitgaliais, turite du vaikus. Bet kur ir bet kada? Nu ka tu cia pasakoji. Dar LT gyvenant giminaiciu yra, vaikus galima issiusti. Uzsienyje gyvenant tai daug retesne prabanga.
</p><p>Man tai butu labai keista, jei vyrui, su kuriuo gyvenu, negaleciau pasirodyti ryte susivelusi. Tu atsikeli, susisukuoji, tada duris atsirakini?
</p>
</p><p>Man tai butu labai keista, jei vyrui, su kuriuo gyvenu, negaleciau pasirodyti ryte susivelusi. Tu atsikeli, susisukuoji, tada duris atsirakini?
</p>
Nesakiau, kad bet kada ir bet kur, bet tikrai ne tik lovoje ir ne tik nakti. vaikai mano jau neleliukai, jie ir i burelius eina, ir pas draugus, ir su vyru kai kur isvaziuojam taigi jau "atvargom" ta vaikyste mazaja, nors tas vargas buvo malonus, bet taip tuo metu sekso sritis kentejo labiau.
O uzsienyje as zinok tikrai turiu nemazai cia giminaiciu, vaikai turi pusbroliu , puseseriu, su kuriais irgi susitinka, zaidzia.
kas sake kad negaleciau? bet juk graziau kai zmogu grazu matyti ar ne? o ypac vyram norisi gi grazia zmona matyti. Be to tu tik pradzioje gyvenimo su vyru, va kai pagyvensi bent tiek keik as su vienu , paauginsi vaikus, praeisi per visas rutinas ir dar islaikysit aistar ir meile viena skitam, tada ir pasnekesim
Palikau atvira SM plepalu puslapi kompe. Sunus besisukiodamas virtuveje "ikiso nosi".
Sako ziauru, negi niekas nematot, kad ta "musu SM visom prasmem pagerinta" yra tipiska chronofage.
Sako ziauru, negi niekas nematot, kad ta "musu SM visom prasmem pagerinta" yra tipiska chronofage.
QUOTE(Moonte @ 2019 02 15, 17:20)
Palikau atvira SM plepalu puslapi kompe. Sunus besisukiodamas virtuveje "ikiso nosi".
Chronofage esi ir tu, ir as, ir visi likusieji mamkų lankytojai. Nieko cia blogo nematau.