Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 14:49)
jam ne 18 kas diena tikrai nebereikia  biggrin.gif

Kazka primena.
kin sake, kad jos exui irgi "nereikejo" bet pas sliundras ejo.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 15, 14:27)
Na labas... Vasario 23 diena, taip tai buvo vadinama neva vyru, o is tiesu sovietu armijos diena.

Skleroze, jau pamirstu sovietiniu svenciu datas, Svencia jas ir dabar ir vasario 23d. ir lapkricio 7 tik kitaip pavadintos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 15, 09:53)
Jau ir taip viena miega visa savaite ir vistiek savaitgaliais nuo vyro reik ilsetis g.gif
O dar diskutavome apie tai, kas yra karsta moteris, atseit ka as aptlrasiau, tai cia eiline ir dauguma tokios. Na nemanau, kad karstai uztenka kartelio i savaite ir dar po to ilsetis be vyro reik ilsiausiai mastau.gif

Nu neuztenka o ka daryti? biggrin.gif Bet seksas nera dabar svarbiausiasi dalykas musu gyvenime, ne prioritetas, kazka visada tenka aukoti. Prisidirbe buvom veju su tuo grizimu i Lt, dabar reikia vel atsistoti i normalia finansine erdve, o metai bega, nejaunejam biggrin.gif
Vakar sutikau dar viena lenke pazysma irgi atvyko po 1,5 m pertraukos, sake nori gristi i Airija, atvaziavo apsiziureti. Sunku is geriua gristi i blogiau.

Nelabai suprantu, tu kai miegi tik santykiauji ar kaip, kazkoks juokingas man tas miego kartu surisimas su seksu biggrin.gif sakau jus mastymas kaip kaimo bobuciu, tik nakti ir tik lovoj ar ne? lotuliukas.gif merginos upsideitinkit, nu jau ne akmens amzis gi, jus ka rimtai tik nakti ir tik lovoj? bigsmile.gif Miegoti atskirai labai net romantiska, ateini veinas pas kita i svecius, vyras nemato ryte visokios susivelusios ir as jo nematau, nereikia jo knarkimo klausytis, pailsi ir pilnas jegu myletis esi , pameginkit gal patiks mirksiukas.gif
Nors siaip Mylimuke kaip surpantu tu irgi nemiegi su savo boyfriendu vienoje lovoje, ar jau miegi?

Bet kaip jus domina ziuriu mano lovos reikalai, toks susirupinimas, gal padeti ka norit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:49)
Manoma, kad Šv. Valentinas buvo Romos vyskupas, kuris gyveno II a. Tuometinis Romos imperatorius Klaudijus II buvo išleidęs įsakymą, draudžiantį tuoktis. Šitaip jis siekė, kad kuo daugiau vyrų eitų kariauti ir gintų imperiją nuo išorinės agresijos ir vidinės netvarkos. Imperatorius manė, kad vedę vyrai yra emociškai labiau prisirišę prie savo šeimų, todėl negali būti geri kariai. Vyskupas Valentinas, matydamas jaunų žmonių skausmą, juos sutuokdavo slapčia. Klaudijus II išgirdęs apie tokį vyskupo elgesį, jį suėmė ir uždarė į kalėjimą, kur vasario 14 d. Valentinas buvo nubaustas mirtimi. Po kiek laiko Valentinas buvo paskelbtas šventuoju.

Ačiū už išsamius paaiškinimus. Vadinas ne visi gali ją švęsti, tik katalikai biggrin.gif . Gal ne meilės diena tada turėtų vadintis, o santuokos, nes meilė ir santuoka nėra lygu. Tuo labiau anais laikais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 15, 14:00)
Tikrai gaila jų vyru. Bet kaip sako sena patarle -  kiekvienas puodas turi savo dangti. Gal kazkam gaila musu vyru,  ka cia zinai  biggrin.gif

man nei vienu antru pusiu negaila, niekad nesu maciusi kazkokiu neatitikimu,kad vienas butu sventasis, o kitas koks pabaisa, nebuna taip gyevnime kaip sakai kiekvienam puodui savas dangtis.
Jei kas netinka galima ir issiskirti, jei kartu gyvena, vadinasi taip abiem aptinka ir gerai, o visi mes turim savo pliusu ir minusu, be to ne su visais vienodai elgiames.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 14:24)
o tai kaipgi, gi tas veikėjas tai šv. buvo biggrin.gif nors jie po to patys jį iš kalendoriaus savo išbraukė, tai amerikiečiai vistiek pasigavo, reikia gi komerciją pravaryt biggrin.gif
o realiai meilės šventę tai reikia švęsti (o net datas pasirinkti galima): arba balandžio 30 (pavasario išvakarės), arba tarp gegužės 5-7 dienos, atsižvelgiant kada pilnaties pikas, arba pagal senovės lietuvius gegužės 13 dieną (Milda Deivė smile.gif )
Ir oras visai kitas tokaii šventei, o ne čia dabar, nesąmonė kažkokia, tik į kabakus sulįst ir pasėdėt

Dar pagalvojau ir nuo salies priklauso, pas msu dabar oras, koks daznai buna Lietuvoje geguze, silumos 15 ,saule sviecia narcizai jau senai zydi, taigi meile ore biggrin.gif Tai totaliai ta pacia diena svesti visame pasaulyje absurdas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 14:56)
Bet kaip jus domina ziuriu mano lovos reikalai,

Ne.

Kaip visada diskusijose domina TAMSTOS RASOMOS MINTYS.

Zmona taip nesiskaito su savo vyru, kad NUSTATO, kad jam nereikia. Ko gero ir bendravimas vyksta tik tam kad gauti is vyro pattvirtinancius atsakymus.
Na kiek tam vyrui metu? Gal koks jau senelis, kad taip pasyvus?
O jei dar jaunas vyras, tai gal ligonis ar turi kazka darbe ar prie darbo.

Nes jei vyras sveikas ir vidutinio amziaus tai kazkas cia nesueina galai. MB apie mane gali sakyti, kad man nereikia, nes mato kokius vaistus ryju ir zino kaip jie veikia.
Taviskis lyg nieko neryja?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:56)
Nelabai suprantu, tu kai miegi tik  santykiauji ar kaip, kazkoks juokingas man tas miego kartu surisimas su seksu 

Toks rusiškas senas anekdotas yra apie Mavrikiną su Nikitična, jei kas personažus tokius prisimenat iš sovietmečio. Mavrikina klausia Nikitičnos ar ji dar mergaitė. Nikitična klausia kaip tai suprasti -mergaitė ar nemergaitė. Mavrikina paaiškina, kad jei su vyru miegojai, tai jau ne mergaitė. Į ką Nikitična atsako, kad tada ji mergaitė, nes negi su jais užmigsi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 14:52)
Kazka primena.
kin sake, kad jos exui irgi "nereikejo" bet pas sliundras ejo.
Papildyta:
Skleroze, jau pamirstu sovietiniu svenciu datas, Svencia jas ir dabar ir vasario 23d. ir lapkricio 7 tik kitaip pavadintos

jinai su nereikejo naudojo visikai kitus zodzius , ir prasme mano ir jos pasakymu visiskai skirtinga, tu gal isisskaityk, pries komentuodamas, rimtai nori pasakyti vyram per 40 toks pat poreikis kaip 20?

Airiai visada svencia pirma geguzes pirmadieni buna laisva diena.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 15, 14:59)
Ačiū už išsamius paaiškinimus. Vadinas ne visi gali ją švęsti, tik katalikai biggrin.gif . Gal ne meilės diena tada turėtų vadintis, o santuokos, nes meilė ir santuoka nėra lygu. Tuo labiau anais laikais ax.gif

Kaip dabar yra tai sakyciau daugiau su komercija susije, ne su meile. biggrin.gif O siaip man tai paaugliu svente, ten periskeistti kokiais anoniminiais rasteliais, meiles prisipazinimais, sirdelem. O suauge vede zmones, jei tas vyras prastai elgesi visus metus, tai ka ta diena pakeis, o jei graziai bendrauja , tai nejau turi butinai kazkokia nustatyta diena geliu nupirkti, kaip kokia prievole? Man smagiau kai siaip nuperka , be progu, aisku nesupykciau, jei nupirktu ir ta diena, bet nesupykstu, jei ir nenuperka.

jei trumpai, svarbu visas gyvenimas kiekveina diena, o ne tik sventes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 14:46)
Ta verkt reikia, ne smailikus deliot. Vyrai namuose ramybes nori, o ne isterikes tokios kaip tu, kuri labai daznai pykstasi  su vyru.
Siaubas...

QUOTE(cambala @ 2015 08 06, 21:26)
Cia normaliun komentu mazai sulauksi, nes jei viskas seimoj ir su vaikais gerai - tai neleis laisvalaikio SM...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 15:04)
Ne.

Kaip visada diskusijose domina TAMSTOS RASOMOS MINTYS.

Zmona taip nesiskaito su savo vyru, kad NUSTATO, kad jam nereikia. Ko gero ir bendravimas vyksta tik tam kad gauti is vyro pattvirtinancius atsakymus.
Na kiek tam vyrui metu? Gal koks jau senelis, kad taip pasyvus?
O jei dar jaunas vyras, tai gal ligonis ar turi kazka darbe ar prie darbo.

Nes jei vyras sveikas ir vidutinio amziaus tai kazkas cia nesueina galai. MB apie mane gali sakyti, kad man nereikia, nes mato kokius vaistus ryju ir zino kaip jie veikia.
Taviskis lyg nieko neryja?

Ne tau rasiau, ne tu domejaisi, bet ziuriu ir tau parupo lotuliukas.gif
As gi nerasiau, kad jam is vis nereikia, rasiau nereikia kas diena, skirtuma jauti? Man irgi kas diena jau butu per daug. Pas mane aplamai ciklas yra: yra menesines, kai is vis nereikia, yra vaisingos dienos, kai labai reikia. Taigi, jus vis galit buti ramu del musu abieju, mylimes tiek, kad nepersisotinam, bet ir tiek,kad uztenka normaliam gyvenimui. Kaip sakoma nueik nuo stalo, kai siek tiek dar alkanas mirksiukas.gif gal del to tiek ilgai ir kartu ir dar nepabode vienas kitam ir rutinos neturim, ir ne tik lovoje nakti pazaidziam? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 15:15)

jau matau cambala tavo vyro poreikius zino ir norus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 15, 15:04)
Toks rusiškas senas anekdotas yra apie Mavrikiną su Nikitična, jei kas personažus tokius prisimenat iš sovietmečio. Mavrikina klausia Nikitičnos ar ji dar mergaitė. Nikitična klausia kaip tai suprasti -mergaitė ar nemergaitė. Mavrikina paaiškina, kad jei su vyru miegojai, tai jau ne mergaitė. Į ką Nikitična atsako, kad tada ji mergaitė, nes negi su jais užmigsi...

nu va labai tiksliai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2019 - 15:20

52396353_338091266813082_202783433739888

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 14:56)
Miegoti atskirai labai net romantiska, ateini veinas pas kita i svecius, vyras nemato ryte visokios susivelusios ir as jo nematau, nereikia jo knarkimo klausytis, pailsi ir pilnas jegu myletis esi , pameginkit gal patiks  mirksiukas.gif

Nu argi nelinksma paskaityt😂😂😂
Pries " ateinant vienas pas kita i svecius" pasiskambini, anas greit nuvaro susisukuot biggrin.gif .
Vaje, kokia romantioa atskirai miegot wub.gif ..
Ai, nu man tai mano vyras ir susiveles ryte grazus ir jam as grazi, nesibaidom kazkaip, naturalus dalykas yra po nakties susivele plaukai.

O kad vyras tavo knarkia, tai pas gydytoja liepk pasirodyt, gali but liga pas zmogu. Bet nei tu siusi ji pas gydytoja, nei tau tavo vyras rupi. Turi ta savo vyra " todel kad taip reikia".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 15:18)
yra menesines, kai  is vis nereikia,

Pas vyra menesines? Kodel tik apie save kalbi...
Nemyli tu savo vyro ir net nesugebi suvaidinti cia mums.
Bent ismok gerai vaidinti, gal ir pries vyra suvaidinsi mylincia
Atsakyti