Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 01:09)
O man nebesala kojos, siaip visa gyvenima saldavo rankos, kojos, dabar galiu basa vaikscioti net ir ziema isbegu i kiemuka  tongue.gif

Jeigu mes darytume kontrastines vonias ir basos bėgiotume per sniegą, tai mums irgi nešaltų, bet mes esam tinginės ir rėksnės. Rėkiam "šaaalta" ir kišam kojas į kitą kaldros pusę prie šiltų lepečkų. biggrin.gif ir tegu aiškina, kiek veilokų, kiek elektrinių batų, kiek vilnonių kojinių Kalėdoms mums gali pridovanoti, mes sakom "nou" ir šildomės toliau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 23:28)
suns tuomet reikia. Issidresiruoji, pakvieti, sakai: sedek! ir sedi tas prie koju, sildo  laugh.gif
O katinai tai tikrai, ateina pranest, kad dubenelis tuscias ir kartais kai ant keliu pasedet nori.

norėtum, mano tai nedresuojamas, tai jis mus dresuoja biggrin.gif
jis kaip minimum katinas širdyje, na arba ateivis, bet tik ne šuo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 01:09)
O man nebesala kojos, siaip visa gyvenima saldavo rankos, kojos, dabar galiu basa vaikscioti net ir ziema isbegu i kiemuka  tongue.gif

man irgi būdavo šalčiau, kai dar mėsą valgydavau. Įdomus paradoksas, ne? Juk sako, kad kaip tik kraujas sublogės be mėsos, o vat ir ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 00:53)
Nu stai Leksa, gal ir sulauksit ir medicininio gydymo. Mokslininkai speja rade ir priezasti ir gydyma, daromi tyrimai su pelemis. Priezastis anot ju gludi nuo pat vystymosi gimdoje, del tam tikru gimdos isskiriamu hormonu. https://www.newscien...overed-at-last/

but gerai. Ateinancioms kartoms bent. Nes kos isras ir patvirtins gydyma, ir prades, tai man ir klimaksas prasides.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 09:01)
norėtum, mano tai nedresuojamas, tai jis mus dresuoja biggrin.gif
jis kaip minimum katinas širdyje, na arba ateivis, bet tik ne šuo ax.gif

o as turejau toki, kuriam paciam salta buvo. Tai kas tik kur ir atlekia pas mane po kaldra pamiegot. Silta, bet, kad ir pats maziukas, vietos su juo tai oj kiek mazai man likdavo.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 23:28)
tikrai tiesa. Brangus, daug sanaudu, sunkus pernesti, daug vietos uzima. O mano dar ir kartais uzrekia, kad savo lediniu koju prie jo nekisciau. Taigi, ne visad dar ir savo funkcija

Rėkia rėkia, tik gal virš garso, ar kokiu den dažniu, moters ausiai negirdimu. bigsmile.gif Atitrauki rėkimo momentu, suskaičiuoji iki dviejų ir vėl iš lėto pirštukus prikiši. biggrin.gif žiūrėk ir neberėkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 09:11)
o as turejau toki, kuriam paciam salta buvo. Tai kas tik kur ir atlekia pas mane po kaldra pamiegot. Silta, bet, kad ir pats maziukas, vietos su juo tai oj kiek mazai man likdavo.

o manasis ką išdarinėja. Pas mus žiemą nedaug laipsnių, mes nemėgstam per šiltai gyventi, kokių 18-19 namie, tai naktį karas. Aš tvirtesnio būdo, manęs labiau bijo biggrin.gif , tai vyrą pastoviai randu nustumtą nuo pagalvės. Mes žinom tuos bajerius, suglaudžiam pagalves, tai biesiukas vistiek lipa virš galvų, tiek knisasi, lenda po pagalve apačion ir apsikloja su pagalve blink.gif biggrin.gif ir vyras tik slysta, slysta ir lieka be pagalvės, nuridentas į lovos kraštą kažkur doh.gif o man kartais būna, kad ant mano pagalvės, virš manęs įsitaiso ir su kojytėmis išstūmia, atsibundu praktiškai po pagalve doh.gif
o pagalvės mūsų tokios gana ne plačios, tokios stačiakampio formos, tai nėra ten tiek tos vietos
Atsakyti

Prisijuokiau iki ašarų.

Nu, bet gi pradėsi ieškoti vyro žiemai, kai kojos šąla? O tai kur jį paskui dėti?Pvz vasaros sezonui?

Monteverte, ar ne taksas pas tave?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 26, 09:29)
<p>Prisijuokiau iki ašarų.
</p><p>Nu, bet gi pradėsi ieškoti vyro žiemai, kai kojos šąla? O tai kur jį paskui dėti?Pvz vasaros sezonui?
</p><p>Monteverte, ar ne taksas pas tave?
</p>

Vasarą vyras visai nesunkiai pritaikomas kelionėms ax.gif
Atsakyti
</p><p>Nu, bet gi pradėsi ieškoti vyro žiemai, kai kojos šąla? O tai kur jį paskui dėti?Pvz vasaros sezonui?
</p>

Man ir vasara kojos sala.
Ir sianakt su vilnonem kojinem miegojau 😊
Atsakyti
</p>

ne, taksai ne mano tipažo, pakalbinti gatvėje gal ir faina, bet pati tokių formų savo namie nenorėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 08:55)
Jeigu mes darytume kontrastines vonias ir basos bėgiotume per sniegą, tai mums irgi nešaltų, bet mes esam tinginės ir rėksnės. Rėkiam "šaaalta" ir kišam kojas į kitą kaldros pusę prie šiltų lepečkų. biggrin.gif ir tegu aiškina, kiek veilokų, kiek elektrinių batų, kiek vilnonių kojinių Kalėdoms mums gali pridovanoti, mes sakom "nou" ir šildomės toliau. biggrin.gif

kad nedarau kontrastiniu voniu biggrin.gif o i lauk abegu basa, nes karsta kojom, ne tam, kad jos apsiltu tongue.gif kazkaip organizmas kai susitvarke tai ir silumos kiekiai normaliai susitvarke, seniau vasara rankos kaip ledukai buvo ir kojos, vyra gasdindavau nuolat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif truko organizme deguonies, vandens, atsistaciau siek tiek ir gerai viskas biggrin.gif Aisku smagu pire vyru pasisildyti, vyrai vis tiek kartesni dazniausiai, bent masinskis, kaip pecius, net per karsta karais buna salia guleti biggrin.gif
Atsakyti

1529994781%5B/url%5D"%5Drene', 26 Bir 2018 - 08:33, parašė: Vasarą vyras visai nesunkiai pritaikomas kelionėms ax.gif
Juokiuosi balsu. Laivo pakeleiviai ziuri nepatikliai. 🤣

1529996063%5B/url%5D"%5DMonteverte, 26 Bir 2018 - 08:54, parašė: ne, taksai ne mano tipažo, pakalbinti gatvėje gal ir faina, bet pati tokių formų savo namie nenorėčiau smile.gif
Sutinku. Mano «vaikas» jorkute. ❤

1529964558%5B/url%5D"]lutuke123, 26 Bir 2018 - 00:09, parašė: O man nebesala kojos, siaip visa gyvenima saldavo rankos, kojos, dabar galiu basa vaikscioti net ir ziema isbegu i kiemuka tongue.gif
Uzigrudinai. AS duso kontrasta naudoju daug metu. Viena masazuste patare. 😏

1529952287[/url]"]rene', 25 Bir 2018 - 20:44, parašė: Pastoviausia mūsų, turbūt Virga. Neprikalba ko nereikia, tai nė vardo keist, o ir atostogų hamakas tebekyburiuoja jau nuo kadais biggrin.gif
Oi ne. Esu susikapojusi su viena forumiete, negyvai. 😂O aviatara esu gavosi is vienos musu forumietes senai, tai todel irnekeiciu. Asmeniskas jau taip. O vardonekeiciu, nes panos uzprotestavo. Sake cia manoprekinis zenklas. Va taip ir gyvenu. ❤🌺 Laivas atvyko i uosta. Kopenhaga pasitinka su saule. Geru pokalbiu. Kava is laivo.

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 26, 10:40)
Juokiuosi balsu. Laivo pakeleiviai ziuri nepatikliai.

https://www.youtube....h?v=KsgJC6brhgc va taip?
Atsakyti