QUOTE(Maja Di @ 2019 02 15, 13:04)
, matyt valentinkės su širdelėm neapturėjo
. Monteverte, ar valentinkė irgi krikščionių šventė? Tad aš irgi neturiu teisės jos švęsti
, gal patapt katalike, nes jie visas šventes baigia prichvatizuot, bedieviam neleis nieko švęst
o tai kaipgi, gi tas veikėjas tai šv. buvo
nors jie po to patys jį iš kalendoriaus savo išbraukė, tai amerikiečiai vistiek pasigavo, reikia gi komerciją pravaryt
o realiai meilės šventę tai reikia švęsti (o net datas pasirinkti galima): arba balandžio 30 (pavasario išvakarės), arba tarp gegužės 5-7 dienos, atsižvelgiant kada pilnaties pikas, arba pagal senovės lietuvius gegužės 13 dieną (Milda Deivė
)
Ir oras visai kitas tokaii šventei, o ne čia dabar, nesąmonė kažkokia, tik į kabakus sulįst ir pasėdėt
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 12:45)
Kad kin per musu pokalbius nebeturi kur isiterpt, jin senai nuo manes nusibezdzionavus mus abi hienom vadina
.
As su vyru nesidraskau taip kaip tu, kur emsio temoj dejavai
=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.
Tu nevaldinga, tu isterike. Todel ir sedi viena per sventes, tuo tarpu tavo vyras ramiai , be isteriku kitos kompanijoj buna savimi ir valgo ka nori.
QUOTE(cambala @ 2018 08 03, 00:20)
As daug nesamoniu kalbu. Tu konkreciai apie kuria dabar?
[quote=cambala,2016 02 08, 23:28]
tai mano nuomone yra nepadorus vyrai ir moterys tokie, kurie knisasi ir narplioja kitu gyvenimus. Ypac savo panosej nepasiziurintys.