Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 12:35)
Atpažinai postą apie save ir savo vyrą?  biggrin.gif (kuris seniai pabėgęs), tai ir bandai klijuoti kitoms, kad jų pabėgo biggrin.gif
nesijaudink, aš tave aplankysiu tuose senelių namuose, tavęs tikrai nepamiršiu, nes tokios gluškės dar nemačiau per gyvenimą, įsirėžei į atmintį jau normaliai, patikėk biggrin.gif  4u.gif

Kad kin per musu pokalbius nebeturi kur isiterpt, jin senai nuo manes nusibezdzionavus mus abi hienom vadina biggrin.gif .
As su vyru nesidraskau taip kaip tu, kur emsio temoj dejavai 4u.gif

=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.

Tu nevaldinga, tu isterike. Todel ir sedi viena per sventes, tuo tarpu tavo vyras ramiai , be isteriku kitos kompanijoj buna savimi ir valgo ka nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 vasario 2019 - 12:49
QUOTE(kin @ 2019 02 15, 13:04)
Kartais pagalvoju, kokios auksines kantrybes turi buti hienu vyrai.

biggrin.gif , matyt valentinkės su širdelėm neapturėjo biggrin.gif . Monteverte, ar valentinkė irgi krikščionių šventė? Tad aš irgi neturiu teisės jos švęsti ax.gif , gal patapt katalike, nes jie visas šventes baigia prichvatizuot, bedieviam neleis nieko švęst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 15, 13:04)
biggrin.gif , matyt valentinkės su širdelėm neapturėjo biggrin.gif . Monteverte, ar valentinkė irgi krikščionių šventė? Tad aš irgi neturiu teisės jos švęsti ax.gif , gal patapt katalike, nes jie visas šventes baigia prichvatizuot, bedieviam neleis nieko švęst ax.gif

Arciausia svente bus tarybines armijos diena vasario 22d. LIETUVIU MOTERYS net ja buvo pavadinusios vyru diena, Exe net bande mane sveikinti - issityciojau.

Sekanti svente "Vosmoe marta", manau svenciate
Po to "Lenino gimtadienis"... jau neaktualu

Bet va pervomajaus jau sudetinga svente. Buvo darbo zmoniu. Brazauskas ja norejo iteisinti, kaip bulviu sodinimo diena, bet dabar ji - Istojimo i ES diena. Diena kai lietuviai gavo laisve PABEGTI ir be vizu kitur dirbti ir gyventi.
Reiketu ja pavadinti laisves diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 vasario 2019 - 13:42

Kartais pagalvoju, kokios auksines kantrybes turi buti hienu vyrai.

apie vyrus- kiti kaip ikrenta i ta pute ir neislenda ,po kiek laiko supranta kur ikrite bet buna po laiko .. gaila man ju ..

Atsakyti
Tikrai gaila jų vyru. Bet kaip sako sena patarle - kiekvienas puodas turi savo dangti. Gal kazkam gaila musu vyru, ka cia zinai biggrin.gif
Atsakyti

Arciausia svente bus tarybines armijos diena vasario 22d. LIETUVIU MOTERYS net ja buvo pavadinusios vyru diena, Exe net bande mane sveikinti - issityciojau.

Bet va pervomajaus jau sudetinga svente. Buvo darbo zmoniu. Brazauskas ja norejo iteisinti, kaip bulviu sodinimo diena, bet dabar ji - Istojimo i ES diena. Diena kai lietuviai gavo laisve PABEGTI ir be vizu kitur dirbti ir gyventi.

siandien rusai svencia isvedima kariuomenes is afganistano

Tikrai gaila jų vyru. Bet kaip sako sena patarle - kiekvienas puodas turi savo dangti. Gal kazkam gaila musu vyru, ka cia zinai biggrin.gif

kodel tampama tokiais beverciais 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 15, 14:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72354882" data-time="1550230903"><div><p>Arciausia svente bus tarybines armijos diena vasario 22d. LIETUVIU MOTERYS net ja buvo pavadinusios vyru diena, Exe net bande mane sveikinti - issityciojau.

Reiketu ja pavadinti laisves diena</p></div></blockquote><p>siandien rusai svencia isvedima kariuomenes is afganistano</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72354913" data-time="1550232017"><div><p>Tikrai gaila jų vyru. Bet kaip sako sena patarle - kiekvienas puodas turi savo dangti. Gal kazkam gaila musu vyru, ka cia zinai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kodel tampama tokiais beverciais </p>

Nemanau, kad jie beverciai. Atvirksciai - vyrai su begaline kantrybe.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 15, 14:03)
kodel tampama tokiais beverciais 

Kazin ar cia putese problema. Zmones nenori buti vienisi. Moterys irgi juk daznai taikosi ten kur tikrai nevertetu.
Sudetinga
Atsakyti

o tai kaipgi, gi tas veikėjas tai šv. buvo biggrin.gif nors jie po to patys jį iš kalendoriaus savo išbraukė, tai amerikiečiai vistiek pasigavo, reikia gi komerciją pravaryt biggrin.gif
o realiai meilės šventę tai reikia švęsti (o net datas pasirinkti galima): arba balandžio 30 (pavasario išvakarės), arba tarp gegužės 5-7 dienos, atsižvelgiant kada pilnaties pikas, arba pagal senovės lietuvius gegužės 13 dieną (Milda Deivė smile.gif )
Ir oras visai kitas tokaii šventei, o ne čia dabar, nesąmonė kažkokia, tik į kabakus sulįst ir pasėdėt
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 12:45)
Kad kin per musu  pokalbius nebeturi kur isiterpt, jin senai nuo manes nusibezdzionavus mus abi hienom vadina biggrin.gif .
As su vyru nesidraskau taip kaip tu, kur emsio temoj dejavai 4u.gif

=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.
Tu nevaldinga, tu isterike. Todel ir sedi viena per sventes, tuo tarpu tavo vyras ramiai , be isteriku kitos kompanijoj buna savimi ir valgo ka nori.

biggrin.gif
QUOTE(cambala @ 2018 08 03, 00:20)
As daug nesamoniu kalbu. Tu konkreciai apie kuria dabar?

biggrin.gif

[quote=cambala,2016 02 08, 23:28]
tai mano nuomone yra nepadorus vyrai ir moterys tokie, kurie knisasi ir narplioja kitu gyvenimus. Ypac savo panosej nepasiziurintys.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 vasario 2019 - 14:25
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 13:41)
Arciausia svente bus tarybines armijos diena vasario 22d.  LIETUVIU MOTERYS net ja buvo pavadinusios vyru diena, Exe net bande mane sveikinti - issityciojau.

Na labas... Vasario 23 diena, taip tai buvo vadinama neva vyru, o is tiesu sovietu armijos diena.

Kur ir kaip svenciamos vyru dienos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 14:24)

Ta verkt reikia, ne smailikus deliot. Vyrai namuose ramybes nori, o ne isterikes tokios kaip tu, kuri labai daznai pykstasi su vyru.
Siaubas...
Atsakyti

Manoma, kad Šv. Valentinas buvo Romos vyskupas, kuris gyveno II a. Tuometinis Romos imperatorius Klaudijus II buvo išleidęs įsakymą, draudžiantį tuoktis. Šitaip jis siekė, kad kuo daugiau vyrų eitų kariauti ir gintų imperiją nuo išorinės agresijos ir vidinės netvarkos. Imperatorius manė, kad vedę vyrai yra emociškai labiau prisirišę prie savo šeimų, todėl negali būti geri kariai. Vyskupas Valentinas, matydamas jaunų žmonių skausmą, juos sutuokdavo slapčia. Klaudijus II išgirdęs apie tokį vyskupo elgesį, jį suėmė ir uždarė į kalėjimą, kur vasario 14 d. Valentinas buvo nubaustas mirtimi. Po kiek laiko Valentinas buvo paskelbtas šventuoju.

Mildos diena geguzes 13 senoji musu proteviu meiles svente.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 15, 08:19)
Tada "nebadauja"

cia jau jo pasirinkimas darbo srities ir darbovietes, ne mano ir jam ne 18 kas diena tikrai nebereikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 15, 08:34)
Va kame reikalas. Matotes tik savaitgaliais ir tai atskirai miegat....  Koks jau ten ciulpimas ar dar kas....

Taip, nes ir savaitgali man miegoti reikia, ypac reikia pailseti.

o tu miegodama ciulpi, vietoj soskes? lotuliukas.gif
Atsakyti