Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 23:05)
Nesioji tokius? biggrin.gif

eik pas savo valentina pakutenk ten geras vietas, siandien gi svente kaip ne kaip mirksiukas.gif ismeginsi visus navarotus., kam cia teoriskai diskuoji? biggrin.gif jau naktis gi pas jus gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2019 - 23:08
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 15, 00:07)
eik pas savo valentina pakutenk ten geras vietas, siandien gi svente kaip ne kaip  mirksiukas.gif ismeginsi visus navarotus., kam cia teoriskai diskuoji? biggrin.gif jau naktis gi pas jus gi.

Man nereikia laukti svenciu, kad oasikutent, ta galiu kasdien padaryt, o tu nepraleisk progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 23:20)
Man nereikia laukti svenciu, kad oasikutent, ta galiu kasdien padaryt, o tu nepraleisk progos  mirksiukas.gif

tai ko siandien nedarai? mano vyro tai nera namie, ne karta sakiau, jis buna tik savaitgaliais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 23:40)
mano vyro tai nera namie, ne karta sakiau, jis buna tik savaitgaliais.

Tada "nebadauja"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 vasario 2019 - 08:20
Linksmai cia mergos pasiduko 😂😂, va lutukei ziuriu zoofilija prie sirdies..
Atsakyti
tai ko siandien nedarai? mano vyro tai nera namie, ne karta sakiau, jis buna tik savaitgaliais.

Va kame reikalas. Matotes tik savaitgaliais ir tai atskirai miegat.... Koks jau ten ciulpimas ar dar kas....
Atsakyti
mano vyro tai nera namie, ne karta sakiau, jis buna tik savaitgaliais.

Vyras namie tik savaitgaliais, miega atskirai, nes lutukei issiilseti reikia geram seksui biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 20:35)
  biggrin.gif Miegas yra nakti, ilsetis reikia ramiai vienai lovoje, tam kad paskui galima butu gerai pasimyleti  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 18:49)
o kiap telefonas su klizmomis susijęs, klizmatikę smegenų tu, ką? biggrin.gif

Labai paprastai. Tu gi raseikad tikrini diedo telefona ir pasta. Rasei? Ir apie savo klizmas rasei.
Matomai tau tokie tavo zarnynu valymai blogai nervu sistema veikia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 20:24)
o kam jam būtent tokia reklama? jis gi galėtų bele ką reklamuoti šiaip jau. O be to, tikrai joks realus mėsėdis, kuris tik vienai reklamai filmavosi, neleistų apie save Wikipedijoje to rašinėti https://en.wikipedia...atrik_Baboumian

Kvaile, uz reklama zmones pinigus gauna. Nu ir reklamuoja bet ka - veganizma. Koks jam skirtumas ka i birna susikist kad pinigus gaut.
Va tokios kaip tu kvaileles pasiziuri ir tampa reklamu aukomis.
Papildyta:
Kadangi lutuke vakar labai apie suniukus rase, tai gal jai artima tema
https://m.delfi.lt/l...hp?id=80356447#
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 09:17)
Labai paprastai. Tu gi raseikad tikrini diedo telefona ir pasta. Rasei? Ir apie savo klizmas rasei.
Matomai tau tokie tavo zarnynu valymai blogai nervu sistema veikia.  4u.gif
Papildyta:

Kvaile, uz reklama zmones pinigus gauna. Nu ir reklamuoja bet ka - veganizma. Koks jam skirtumas ka i birna susikist kad pinigus gaut.
Va tokios kaip tu kvaileles pasiziuri ir tampa reklamu aukomis.
Papildyta:
Kadangi lutuke vakar labai apie suniukus rase, tai gal jai artima tema
https://m.delfi.lt/l...hp?id=80356447#

ar jau pasidarei smegenų klizmą, tu imbecile, kad į mane kreipiesi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 09:22)
ar jau pasidarei smegenų klizmą, tu imbecile, kad į mane kreipiesi?

O tu dar ir smegenis klizmuojies, ne tik ten? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 15, 09:26)
O tu dar ir smegenis klizmuojies, ne tik ten? blink.gif

aš ne, bet tau be to niekaip - nyksti moterie, akyse protėji
kitiems badai, kad šneka apie tą patį, neįdomūs, nupirdę tipo:Idomucia, Burbė ar Lutukė, o savęs net nematai. Tu gi tuos pačius postus jau trečius metus valkioji ir kartoji. Durne tu durne, debile tu kvadratu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 15, 09:29)
aš ne, bet tau be to niekaip - nyksti moterie, akyse protėji
kitiems badai, kad šneka apie tą patį, neįdomūs, nupirdę tipo:Idomucia, Burbė ar Lutukė, o savęs net nematai. Tu gi tuos pačius postus jau trečius metus valkioji ir kartoji. Durne tu durne, debile tu kvadratu

Klizmuojies tai klizmuokis, tikrini diedo pasta - tikrink, bet nesipurtyk taip ir neneig kai tau nepatogu kad to nerasei.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 15, 09:34)
Va kame reikalas. Matotes tik savaitgaliais ir tai atskirai miegat....  Koks jau ten ciulpimas ar dar kas....

Jau ir taip viena miega visa savaite ir vistiek savaitgaliais nuo vyro reik ilsetis g.gif
O dar diskutavome apie tai, kas yra karsta moteris, atseit ka as aptlrasiau, tai cia eiline ir dauguma tokios. Na nemanau, kad karstai uztenka kartelio i savaite ir dar po to ilsetis be vyro reik ilsiausiai mastau.gif
Atsakyti