Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 17:35)

aš neišsižadu savo žodžių. Jei būčiau anksčiau jas gyrusi, tai dabar nebėgčiau nuo to, aišku tau, asile?

Nesiputok taip. Zinai, kad tiesa rasau.
Tai vyro telefono irgi netikrini? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 19:37)
Nu kaaaaaaaaa...čiokolatinis medaus tortas nupirktas,  balta mišrainė padaryta,  karbonadai iskepti...lieka tik putę apsiskusti  biggrin.gif  biggrin.gif
Burbanti,  šlykštuke tu,  fui  biggrin.gif  biggrin.gif

Užvakar pas manikiuristę buvau, tai sakė depiliacijų prieš valentinkę patrigubėjo, į dieną pilnas maišelis atliekų biggrin.gif . Tai ir likau nesupratus ar kai kurios moterys tik per valentinkę mylisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 14, 18:42)
Užvakar pas manikiuristę buvau, tai sakė depiliacijų prieš valentinkę patrigubėjo, į dieną pilnas maišelis atliekų biggrin.gif . Tai ir likau nesupratus ar kai kurios moterys tik per valentinkę mylisi biggrin.gif

Gal tik per valentinke ju vyrai pasilenkia zemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 18:37)
Nu kaaaaaaaaa...čiokolatinis medaus tortas nupirktas,  balta mišrainė padaryta,  karbonadai iskepti...lieka tik putę apsiskusti  biggrin.gif  biggrin.gif
Burbanti,  šlykštuke tu,  fui  biggrin.gif  biggrin.gif

rimtai jus taip svenciat Valentinke? kaip Nauji Metai? biggrin.gif man tai visai eiline darbo diena biggrin.gif
Atsakyti

Tik per didziasias sventes savo miskingas vietas retina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

gal vienisos ir tikisi pasimyleti? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, kiek versiju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 18:45)
rimtai jus taip svenciat Valentinke? kaip Nauji Metai?  biggrin.gif man tai visai eiline darbo diena  biggrin.gif

Pff...as balta misraine labai daznai darau - mano vyro megstamiausia. Cepelinus karta pet menesi...vedarus reciau biski kas kokius du tris menesius. O mesa - kiekvieną dieną. Tikri vyrai gyvena ant mesos.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 18:44)
Gal tik per valentinke ju vyrai pasilenkia zemiau  biggrin.gif

Sakai, jie nemegsta silkės? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 18:45)
rimtai jus taip svenciat Valentinke? kaip Nauji Metai?  biggrin.gif man tai visai eiline darbo diena  biggrin.gif

MB sako jaau pora valandu, kad reikia svesti. o man bac paskambino is darbo 18.40 LT laiku... dar UK tik 16.40, kai kas dar objektuose, Londone. Nzn kelinta namo griz per kamscius...

Aisku atsakiau rimtai lyg isigilines i darba. Svarbu kompo neisjungti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 18:40)
Nesiputok taip. Zinai, kad tiesa rasau.
Tai vyro telefono irgi  netikrini? biggrin.gif

o kiap telefonas su klizmomis susijęs, klizmatikę smegenų tu, ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 18:49)
Sakai,  jie nemegsta silkės?  biggrin.gif  biggrin.gif

MB prausiasi, tokiu kvapu neteko uostyti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 18:51)
MB prausiasi, tokiu kvapu neteko uostyti.

Tai tu pasilenkęs ten tik uostai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 vasario 2019 - 18:52