Užvakar pas manikiuristę buvau, tai sakė depiliacijų prieš valentinkę patrigubėjo, į dieną pilnas maišelis atliekų . Tai ir likau nesupratus ar kai kurios moterys tik per valentinkę mylisi
Užvakar pas manikiuristę buvau, tai sakė depiliacijų prieš valentinkę patrigubėjo, į dieną pilnas maišelis atliekų . Tai ir likau nesupratus ar kai kurios moterys tik per valentinkę mylisi
Pff...as balta misraine labai daznai darau - mano vyro megstamiausia. Cepelinus karta pet menesi...vedarus reciau biski kas kokius du tris menesius. O mesa - kiekvieną dieną. Tikri vyrai gyvena ant mesos. Papildyta:
MB sako jaau pora valandu, kad reikia svesti. o man bac paskambino is darbo 18.40 LT laiku... dar UK tik 16.40, kai kas dar objektuose, Londone. Nzn kelinta namo griz per kamscius...
Aisku atsakiau rimtai lyg isigilines i darba. Svarbu kompo neisjungti