Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 23:06)
Jeigu vyras, mušęs žmoną nusižudė - gamta pasirinko teisingai.

Jus suklydote - tokie nesizudo. Zudosi gerieciai, nesugebantys smurtu apsiginti pries smurta.
Atsakyti
Kai sesė mamai nupirko tą šildomą batą, mama ten visas rizikas perskaitė: gali nusitrenkti, nusideginti, dar kažką ten. Sakau, dar vandens į tą batą prisipilti ir bus šešios progos numirti, kaip pas Čekuolį. biggrin.gif Pasižvengiau aš iš jų ten skaniai, kad mama suvyniojo tą batą ir saugiai padėjo. Ir tai dar baisu, kad neužpultų iš pasalų toks pavojingas būdamas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 22:55)
suns arba katino reikia, susildytu.

Pilni namai katinų. Tik kad jie dieną parpia, o naktį į gastroles, tiek juos ir tematai, nebent ateina pranešt, kad bliūdelis tuščias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 23:04)
kad tokios kandziojasi! As tuomet geriau uz elektrini bata. bent koju nenugraus  fear.gif

mano nesikandzioja ax.gif ten kazkaip idomiai apdirbta vilna. Pirkom is ukininkes. o is turgaus pirktu siulu kojiniu nesioti negaliu rolleyes.gif

pagalvojau, kad geriausias sildytuvas tai vyras biggrin.gif nu tik kad baisiai neekologiskas, daug energijos sunaudoja hmm.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 23:09)
Jus suklydote - tokie nesizudo. Zudosi gerieciai, nesugebantys smurtu apsiginti pries smurta.

Tada, kaip per laidotuves sakoma, gerų žmonių ir danguje reikia, todėl dievas juos pasiima. Jei moterys pagreitina tą procesą, tai tik dangaus karalystę pelno. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 23:15)

pagalvojau, kad geriausias sildytuvas tai vyras  biggrin.gif  nu tik kad baisiai neekologiskas, daug energijos sunaudoja  hmm.gif  flirt.gif

tikrai tiesa. Brangus, daug sanaudu, sunkus pernesti, daug vietos uzima. O mano dar ir kartais uzrekia, kad savo lediniu koju prie jo nekisciau. Taigi, ne visad dar ir savo funkcija atlieka.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 23:14)

Pilni namai katinų. Tik kad jie dieną parpia, o naktį į gastroles, tiek juos ir tematai, nebent ateina pranešt, kad bliūdelis tuščias biggrin.gif

suns tuomet reikia. Issidresiruoji, pakvieti, sakai: sedek! ir sedi tas prie koju, sildo laugh.gif
O katinai tai tikrai, ateina pranest, kad dubenelis tuscias ir kartais kai ant keliu pasedet nori.
Atsakyti
skaiciau kazkoki tyrima, kad kuo geriau susilusios moters kojos, tuo didesne tikimybe, kad pasieks orgazma. tai jei atsisakys sildyti kojas, tai google it ir pakist paskaityt book.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 25 birželio 2018 - 22:29
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 23:15)

pagalvojau, kad geriausias sildytuvas tai vyras  biggrin.gif  nu tik kad baisiai neekologiskas, daug energijos sunaudoja  hmm.gif  flirt.gif

Kai salta, tai MB apsiraito, kaip gyvate, o kai man salta - tai dozuoja siluma.
Sako - tokio ledkalnio negaliu susildyti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 23:31)
Kai salta, tai MB apsiraito, kaip gyvate, o kai man salta - tai dozuoja siluma.
Sako - tokio ledkalnio negaliu susildyti

ka reiskia, dozuoja? tiesiog tiek neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 21:20)
Nekalbadienis, tai bausme, va as pykstu ir su tavimi nebendrausiu. Taip stengiamasi iskaudinti ta, kuriam svarbu santykiai.
Prisingas variantas - koliojimasis ir dergimasis, na bendravimas kaip grazulis sakysim su savo dama.

Auklejimas juk nera noras iskaudinti ar bausmes, sie dalykai tera nesugebejimo valdytis ir myleti tuo metu padariniai. Ar jus taip ir vaikus auklejot, skaudindamas, tik per skausma manot galima aukletis??
cia siejasi su tema apie tai kiek mes galime ir ar galime ir kiek sugebam aukleti sali esanti zmogu. tai mano nuomone, mes galime nebent ikvepti per meile geri, gera pavyzdi, o ne skausma pirevarta. Aisku per skausma galima silpnesni kazka priversti laikinai daryti, bet rades galimybe tas zmogus begs nuo jus kuo toliau....
tai jei pats eini geru keliu, sveikai gyveni, turi kakzokiu pozityviu kurybingu , svieku hobiu, jei jautiesi gerai, ir gali atlaikyti kito zmogaus visus negerumus pats nesiklysdamas is kelio saunu gal ir sugebesi padeti kazkam, jei jautiesi silpnas ir uz skausma kersysi skausmu, gal neverta tada bandyti kazka kita pakeisti, reiktu tada savim uzsiimti.

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 20:52)
reiketu, bet nera kas kabina. Pasodino jie keliems metams nezinau, bet tikrai greit grizo. Su vaikais po parkus vaikstinejo.... gal ir ne tik. Kol numire prasigeres.
Kazkada ir as pati vos pas viena pedofila i namus nenuejau. Vaikas dar buvau, toks "mielas" dede pradejo bendraut su manim, prikalbejo daug visko, i namus pakviete, sake, kad lauks. Gerai, kad nejau. Tik po keliu metu supratau, kad svetimi suauge vyrai (jam kokie apie 60 metu) mazu mergaiciu siaip sau i namus nekviecia. O kas zino kiek nuejo...
O miestelis musu mazas, zmoniu mazai... o pedofilu, mano manymu, bent 2 tada buvo...
auklejami vaikai ir gyvunai. Naminiai. Suauge zmones neauklejami.

mane tetis tai isleisdama si lauka visada ta pacia litanija atskaitydavo, saugokis berniuku, kurie metosi akmenim, pesasi, eik toliau, neimk nieko is svetimu zmoniu, nebendrauk su svetimais dedziais ir t.t. viena karta mums su drauge kazkoks keistas dedis siule leda nukasta, mes issigandom, bet nieko nuejo jis palikes ta leda, gal siaip girtas buvo,
O mieste siaip nesigirdejo musu kazkokie tokie iskrypimai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 23:51)
Auklejimas
cia siejasi su tema apie tai kiek mes galime ir ar galime ir kiek sugebam aukleti sali esanti zmogu.

doctor.gif ispejimai.gif notworthy.gif
Atsakyti
Nu stai Leksa, gal ir sulauksit ir medicininio gydymo. Mokslininkai speja rade ir priezasti ir gydyma, daromi tyrimai su pelemis. Priezastis anot ju gludi nuo pat vystymosi gimdoje, del tam tikru gimdos isskiriamu hormonu. https://www.newscien...overed-at-last/
Atsakyti
O man nebesala kojos, siaip visa gyvenima saldavo rankos, kojos, dabar galiu basa vaikscioti net ir ziema isbegu i kiemuka tongue.gif
Atsakyti