QUOTE(given444 @ 2019 02 14, 17:54)
nu blyn...
draugystė mūsų 20plius tęsiasi.
per tą laiką 10m buvau ištekėjusi, ir turėjau antrą boyfriendą.
jis ne partneris, kad būtų vyro konkurentas.
laisva, tai nereiškia, kad dabar susitkinėju su vyrais kaip su potencialias partneriais.
gal mano tokia sielos struktūra - man reikia draugų, tik draugų, šalia vyro ar be vyro, būsiu ateity su vyru ar ne, draugų man reikės, senų draugų nemėtysiu, jie man ne tapkės (turiu kokius 5 gerus platoniškus)
spec neieškodavau, taip tiesog buvo, IKI vyro dar mes buvome pažįstami, tai kam jį išmest, jeigu draugas net ne tai kategorijai, ne "altoriaus" kategorija priklausė?) kam mest - ar žmogus - ŠIUKŠLĖ???
dieve mano, į antrą lytį žiūrėti kaip į meilužį, pasipisimo partnerį, arba vyrą (altorius, arba nuodėmė arba koks dar mėšlas???)
žmonės yra žmonės, sielos visų pirmą, Dievo kūriniai.....
P.S. Viena yra aišku. draugystė - dovana. ji yra arba ne. netuirntiems draugo atrodo gal pavydu. mano draugų daug yra, neturinčių draugų. realiai aš joms nė nepavydžiu. vyrai joms arba bankomatai arba kažkas pislaus, grėsmingo. arba tik vaikus augint itnkami. o kur bendras, pilvas pavekslas? platesnis požiūris?
jei į mano sūnus taip žūrėtų kas...tai hmmmm....
va ta ir sakau per ta laika pakeitei kelis vyrus, bet nesi istekejusi vadinasi tie vyrai nei neuzeme vyro vietos to tikro vienintelio mylimo ir mylincio .
As nesakau, kad i visus vyrus reikia ziureti,kaip potencialius partnerius,bet gamta niekur neissijungia, kad ir kokius isitikiinimus turi, musu kunas pasamones lygmenyje vis tiek ziuri i vyrus, kaip i potencealius apvaisintojus, ir kurie tinkami, tiem pajauciam chemija :Dji ilgiau pabendravus gali atsirasti ar is vienos ar is kitos puses. jei kam priimtina tokioj busenoj buti su keliais vyrais(moterim) vienu metu tai gerai, as sakau,kad daugumai zmoniu tai nera labai priimtina. Man tokia busena yra neapsiprendimas, su kuo kurti seima.
Palaikyti draugiskus rysius nera butina nuolat susitikineti dviese ir tai nera zmogaus ismetimas i siukslyna. Aplamai keistas issireiskimas, jei as su kazkuo nebendrauju tai as jo niekur gi neismetu, paprasciausiai nebendrauju, pasikeicia gyvenimas, pvz buvo kursiokai, kol mokemes bendravom, dabar nebebendraujam ,as ju gi niekur neismeciau. Arba drauges Lt as su jom nesusitikineju, retai pabendraujam, bet irgi neismeciau niekur.
Vyrai nera musu drauges, vis tiek yra ribos su jais, ar tau nera? Ir kai atsiranda vienas, tas vienintelis, tai tu kitu buvimas salia atrodo visai keistas, bent man.
Bet mes gi visi gyevnam kaip norim darom kaip norim. kazkam reikia daug zmoniu aplinkui nuolat, kazkam vieno uztenka. As net draugiu turiu mazai, bet jos mano visa gyevnima drauges viena nuo pradiniu klasiu, kita kiek veliau atejo i musu mokykla ir trecia nuo studiju laiku. Nuolat bendraujam per ta laika tai intencyviau tai maziau intencyviai. O dalis pazystamu atkrito pabendravus, issiskyre vertybes, poziuris i gyvenima, laisvalaikio praeidimo budai ir man tai normalu, su kakzuo susitinkam meiste pasisnekam ir to gana, draugais negaliu vadinti, tik pazystamais. O si vyru tai nuosavas vyras artimiausias, tikrai nera poreikio kitiem vyram sio metu, o kaip bus toliau nezinau
Draugyste man nera dovana, tai rysys ,kuri susikuri su zogum, jei to nori ir tiek.
Tai va, kai busim tik sielos tai ir bendrausim gal kitaip
, dabar yra ir kunas kuris irgi turi savo desnius.
Ar pazysti nors viena moteri, kuri ilgai istekejusi, turi vaiku ir turi drauga vyra su kurio nuolat susitikineja? As tokiu net nepazystu. Taip pat neturiu draugiu, kurios i vyrus ziuretukaip i bankomatus ar tik del kitos naudos, 2 drauges kaip ir as su vyrais nuo anksyvos jaunystes jau apie 20 m kartu, augina vaikus, vienai nepasiseke su pirmu vyru issiskyre, bet irgi jau keli metai su kitu. Bet pas visas meile, o ne naudos kazkokios. As siaip nei nedraugauciau su zmogum, kuris isnaudotu kitus ar ieskotu naudos, man su tokaiis ne pakeliui, neidomu paprasicausiai.
Bet kaip ir sakiau zmones visokie yra gi moterys kur su keliais vyrais gyvena, as sneku labiau apie tradicinius zmones. Tradiciniu paziuru dauguma vyru tikrai nenores, kad jo zmona eitu i susitikinejimus nuolatinius (pabreziu ne siaip karta i metus) , kaip ir moteirs nenores,kad jos vyras susitikinetu su kita moterim nuosridziai draugystei ir atvirumui.
Musu kursiokai taip keli susizenyjo bedraugaudami
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 18:08)
O kur parasyta kad uzpakalis negali buti skirtas malonumams?
gali, gi rasiau galit ka tik norit daryti jusu kunai, galima is vis pirsigalvoti dar didesniu absurdu,kad tik malonuma susikelt,jei tik jum gerai. Savo poziuri i tai parasiau.
Dievas zmogui suteike laisva valia.