Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet, betkokiu atveju visi mes norime buti mylimi. O kai esame mylimi, esame laimingesni ir geresni.

Grazus palinkėjimas Arbuzui. Man perskaicius  žodzius kažkaip kilo toks klausimas. Tai kiek čia pas mus tų laimingų žmonių, na mylimų. Atsakyti nereikia. Tokią gražią dieną pykstamės. Kur linksmumas ir gera nuotaika  :huh2: Neišsidūkę esat?  Tai pats laikas  :mirksiukas:

Vyroškiai PC tortus ir saldainius perka  :wub:

Dariau tą troškinį su pievagrybiais ir pupelem pagal taviškį receptą. Skanumėlis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 vasario 2019 - 17:37
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 16:45)
Kad tu melage tai cia jau aenai aisku.
Rasei aenai apie tai, apie nauda,  isvedinejai kazkokias teorijas apie zarnyno issivalyma.
Dabar tai aisku kitaip kiauksi

debilė visiška, tu maišaisi tarp narių, nes tik forumu ir gyveni, atsilikėlė
tu smegenų klizma pasidaryk, tai tikrai naudos atneš biggrin.gif

aš neišsižadu savo žodžių. Jei būčiau anksčiau jas gyrusi, tai dabar nebėgčiau nuo to, aišku tau, asile?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 14, 17:29)
Dariau tą troškinį su pievagrybiais ir pupelem pagal taviškį receptą. Skanumėlis. 

Aciu flirt.gif Labai dziaugiuosi, i sveikata.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 16:35)
Niekur neparasyta kad burna skirta pimpalo ciulpimui. Koks skirtumas kam dar ji skirta?

kur turi buti parasyta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 16:22)
Pabegau as nuo lietuvio i Anglija. Supratau,  kad dvieju zenatviu su lietuviais bus gana. Todel kibau i anglo paieškas. Ryžas ans,  bet nieko -  svarbu geras zmogus.

Man kazko raudonplaukiai melynakiai pradejo patikti zmones biggrin.gif cia gal klimatas vietinis paveike. siaip kiek skaiciau tai tie genai is vikingu pas airius. Viena karta toki ispudinga vyruka maciau raudonplauki dar dabar akyse stovi, toks tikras karvedys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 09, 15:24)
n

Given, bet tu gi irgi neistekejusi,

nu blyn...
draugystė mūsų 20plius tęsiasi.
per tą laiką 10m buvau ištekėjusi, ir turėjau antrą boyfriendą.
jis ne partneris, kad būtų vyro konkurentas.
laisva, tai nereiškia, kad dabar susitkinėju su vyrais kaip su potencialias partneriais.
gal mano tokia sielos struktūra - man reikia draugų, tik draugų, šalia vyro ar be vyro, būsiu ateity su vyru ar ne, draugų man reikės, senų draugų nemėtysiu, jie man ne tapkės (turiu kokius 5 gerus platoniškus)
spec neieškodavau, taip tiesog buvo, IKI vyro dar mes buvome pažįstami, tai kam jį išmest, jeigu draugas net ne tai kategorijai, ne "altoriaus" kategorija priklausė?) kam mest - ar žmogus - ŠIUKŠLĖ???
dieve mano, į antrą lytį žiūrėti kaip į meilužį, pasipisimo partnerį, arba vyrą (altorius, arba nuodėmė arba koks dar mėšlas???)
žmonės yra žmonės, sielos visų pirmą, Dievo kūriniai..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. Viena yra aišku. draugystė - dovana. ji yra arba ne. netuirntiems draugo atrodo gal pavydu. mano draugų daug yra, neturinčių draugų. realiai aš joms nė nepavydžiu. vyrai joms arba bankomatai arba kažkas pislaus, grėsmingo. arba tik vaikus augint itnkami. o kur bendras, pilvas pavekslas? platesnis požiūris?
jei į mano sūnus taip žūrėtų kas...tai hmmmm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 vasario 2019 - 17:55
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 18:48)
kur turi buti parasyta?  biggrin.gif
Papildyta:

O kur parasyta kad uzpakalis negali buti skirtas malonumams?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 18:08)

Jei kas galvoja atvirksciai, reiskia, jam dar niekas uzpakalio nelaize biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 14, 17:54)
nu blyn...
draugystė mūsų 20plius tęsiasi.
per tą laiką 10m buvau ištekėjusi, ir turėjau antrą boyfriendą.
jis ne partneris, kad būtų vyro konkurentas.
laisva, tai nereiškia, kad  dabar susitkinėju su vyrais kaip su potencialias partneriais.
gal mano tokia sielos struktūra - man reikia draugų, tik draugų, šalia vyro ar be vyro, būsiu ateity su vyru ar ne, draugų man reikės, senų draugų nemėtysiu, jie man ne tapkės (turiu kokius 5  gerus platoniškus)
spec neieškodavau, taip tiesog buvo, IKI vyro dar mes buvome pažįstami, tai kam jį išmest, jeigu draugas net ne tai kategorijai, ne "altoriaus" kategorija priklausė?) kam mest - ar žmogus - ŠIUKŠLĖ???
dieve mano, į antrą lytį žiūrėti kaip į  meilužį, pasipisimo partnerį, arba vyrą (altorius, arba nuodėmė arba koks dar mėšlas???)
žmonės yra žmonės, sielos visų pirmą, Dievo kūriniai.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P.S. Viena yra aišku. draugystė - dovana. ji yra arba ne. netuirntiems draugo atrodo gal pavydu. mano draugų daug yra, neturinčių draugų. realiai aš joms nė nepavydžiu. vyrai joms arba bankomatai arba kažkas pislaus, grėsmingo. arba tik vaikus augint itnkami. o kur bendras, pilvas pavekslas? platesnis požiūris?
jei į mano sūnus taip žūrėtų kas...tai hmmmm....

va ta ir sakau per ta laika pakeitei kelis vyrus, bet nesi istekejusi vadinasi tie vyrai nei neuzeme vyro vietos to tikro vienintelio mylimo ir mylincio .
As nesakau, kad i visus vyrus reikia ziureti,kaip potencialius partnerius,bet gamta niekur neissijungia, kad ir kokius isitikiinimus turi, musu kunas pasamones lygmenyje vis tiek ziuri i vyrus, kaip i potencealius apvaisintojus, ir kurie tinkami, tiem pajauciam chemija :Dji ilgiau pabendravus gali atsirasti ar is vienos ar is kitos puses. jei kam priimtina tokioj busenoj buti su keliais vyrais(moterim) vienu metu tai gerai, as sakau,kad daugumai zmoniu tai nera labai priimtina. Man tokia busena yra neapsiprendimas, su kuo kurti seima.

Palaikyti draugiskus rysius nera butina nuolat susitikineti dviese ir tai nera zmogaus ismetimas i siukslyna. Aplamai keistas issireiskimas, jei as su kazkuo nebendrauju tai as jo niekur gi neismetu, paprasciausiai nebendrauju, pasikeicia gyvenimas, pvz buvo kursiokai, kol mokemes bendravom, dabar nebebendraujam ,as ju gi niekur neismeciau. Arba drauges Lt as su jom nesusitikineju, retai pabendraujam, bet irgi neismeciau niekur.

Vyrai nera musu drauges, vis tiek yra ribos su jais, ar tau nera? Ir kai atsiranda vienas, tas vienintelis, tai tu kitu buvimas salia atrodo visai keistas, bent man.

Bet mes gi visi gyevnam kaip norim darom kaip norim. kazkam reikia daug zmoniu aplinkui nuolat, kazkam vieno uztenka. As net draugiu turiu mazai, bet jos mano visa gyevnima drauges viena nuo pradiniu klasiu, kita kiek veliau atejo i musu mokykla ir trecia nuo studiju laiku. Nuolat bendraujam per ta laika tai intencyviau tai maziau intencyviai. O dalis pazystamu atkrito pabendravus, issiskyre vertybes, poziuris i gyvenima, laisvalaikio praeidimo budai ir man tai normalu, su kakzuo susitinkam meiste pasisnekam ir to gana, draugais negaliu vadinti, tik pazystamais. O si vyru tai nuosavas vyras artimiausias, tikrai nera poreikio kitiem vyram sio metu, o kaip bus toliau nezinau biggrin.gif Draugyste man nera dovana, tai rysys ,kuri susikuri su zogum, jei to nori ir tiek.

Tai va, kai busim tik sielos tai ir bendrausim gal kitaip biggrin.gif , dabar yra ir kunas kuris irgi turi savo desnius.
Ar pazysti nors viena moteri, kuri ilgai istekejusi, turi vaiku ir turi drauga vyra su kurio nuolat susitikineja? As tokiu net nepazystu. Taip pat neturiu draugiu, kurios i vyrus ziuretukaip i bankomatus ar tik del kitos naudos, 2 drauges kaip ir as su vyrais nuo anksyvos jaunystes jau apie 20 m kartu, augina vaikus, vienai nepasiseke su pirmu vyru issiskyre, bet irgi jau keli metai su kitu. Bet pas visas meile, o ne naudos kazkokios. As siaip nei nedraugauciau su zmogum, kuris isnaudotu kitus ar ieskotu naudos, man su tokaiis ne pakeliui, neidomu paprasicausiai.

Bet kaip ir sakiau zmones visokie yra gi moterys kur su keliais vyrais gyvena, as sneku labiau apie tradicinius zmones. Tradiciniu paziuru dauguma vyru tikrai nenores, kad jo zmona eitu i susitikinejimus nuolatinius (pabreziu ne siaip karta i metus) , kaip ir moteirs nenores,kad jos vyras susitikinetu su kita moterim nuosridziai draugystei ir atvirumui.
Musu kursiokai taip keli susizenyjo bedraugaudami wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 18:08)

gali, gi rasiau galit ka tik norit daryti jusu kunai, galima is vis pirsigalvoti dar didesniu absurdu,kad tik malonuma susikelt,jei tik jum gerai. Savo poziuri i tai parasiau. mirksiukas.gif Dievas zmogui suteike laisva valia.
Atsakyti
Given444, na parasei paklode argumenu ir ka? Prisibeldei iki anos samones?

Kaip manai, iki jos prisibelsim jei as parasysiu, kad mano "tutes broliai" buvo iki vyro, iki skyrybu su juo, skyrybu metu, kai susitaikem ir dabar...

Bet juk ana ir vel, sugalvos kokius nors vejus, kad neisiklausyti, ka zmones raso.

Su musu SM "viska zinancia" asaba diskusija neimanoma, nes ji girdi tik save, ir NIEKADA NEGALI SUTIKTI SU KITO NUOMONE, PATRIRTIMI ir t.t. Ramiai issiskirti, pripazinus kad gyvenimas ivairus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2019 - 18:32
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 18:18)
Jei kas galvoja atvirksciai, reiskia, jam dar niekas uzpakalio nelaize  biggrin.gif

nu tai taip galima ir sunkiuka pasiimt kad palaizytu, zmogaus fantazijai ribu nera, svarbu i kur ta fantaizja nukreipiama, kokio rezultato nori zmogus is savo gyvenimo, kokie jo tikslai.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 09, 10:31)
<Bet vadinasi kitomis dienomis savęs neriboji ir tai yra smagu. Bet man labiau patinka tos 16 valandų pertraukos laikytis. Dieną valgai kiek nori, nevaržydama savęs, tik pusryčių atsisakai

16/8 superinis tas intermittent fasting... wub.gif wub.gif
kartais pas mane būna ir 17/7 ir 18/6 - įvairiai...kartais leidžiu ir "normalią" dieną...
Unikauskas sakė: jau 12/14 val nevalgyt į parą yra gerai.
moterims, sakoma, užtenka ir 14-15 val nevalgyti, nes kitoms ciklas išsireguliuoja. man taip atsitiko, bet db tikiuos stos viskas į vėžes...

aš tą pradėjau daryti jau trečias mėnuo
plus 24val į savaitę tik vanduo...
tikrai geras dalykas...
nes žmonės įpratę kišt maistą kas 2-3-4 val, žodžiu, non stop....
kai valgai augalus, pagunda valgyt atrodo nuolat, g tpo "lengva", tipo, ne mėsa, tik augalai...... o išties, ta daugiau emotonal eating, ir jį vat reikėjo sureguliuoti....
mūsų šeimoje yra emotional eaters....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 vasario 2019 - 18:37
Nu kaaaaaaaaa...čiokolatinis medaus tortas nupirktas, balta mišrainė padaryta, karbonadai iskepti...lieka tik putę apsiskusti biggrin.gif biggrin.gif
Burbanti, šlykštuke tu, fui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti