atrodo aiskiai isaiskinau, kad burna turi DAUG funkciju ne tik valgyti, ir dainuoti galima ir buciuoji su ta pacia burna, ar tu su burna tik valgai ir tyli kaip zuvis?
Kisti i siknaskyle galima, neuzdrausta gi, lai tau kaisioja, jei patinka, issakiau savo nuomone - man tai slykstu, neisivaizduoju kaip vyram neslykstu, kisti savo organa ten kur sudukai iseina, nezinau kaip tau neslykstu paskui ta pati organa i burna kistis, bet cia tavo pasirinkimai. Taip man tai iskrypimas. iskrypimas, nes nukrypimas nuo normos, analine anga skirta kakuciam iseiti, ne kad i ja kas kisama butu, net tos pacios klyzmos gali butu pavojingos, kartais padeda prie kazkokiu ligu ar sutrikimu. bet niekaip neisivaizduoju romantikos pries lyt santykius eiti klyzmu darytis
, kaip ir visi tavo sado mazo, man tai iskrypimas ir slykstu, kaip slykstus visi nenormalus dalykai, dar karta sakau, JEI TAU PATINKA DARYK, KODEL MANE KAZKUOM NORI ITIKINTI?NEITIKINSI , NEVARK
Papildyta:
I cambalos vieta taikai? sako gamta tusciu vietu nemegsta.
ziniuke mano gyvenimo
Zinok zinojau, o tu zinojau, kad musu kune 60 porc yra bakterijos? Mes daugiau esam bakteriju kolonija , nei zmogus
aplamai man biologija patinka, laikiau net egzamina vidurineje gavau 10
Papildyta:
jis itariu turejo omeny induisus
Papildyta:
nu gali trolinti, nes tikrai nepatikrinsiu, man neidomu tos tautyebs kazkieno vyru, tik buvo rasiusi viena, dabar kazkaip kitaip, norejau pasitikrinti gal ne taip supratau, o jei nenori sakyti, tai viskas gerai.
Niekur neparasyta kad burna skirta pimpalo ciulpimui. Koks skirtumas kam dar ji skirta?