Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O burna? Skirta valgyti. Neciulpi?

Cia tau buvo
Jam ne. Jis taves nevede ir vaiku su tavim nenorejo.
Skaudu, bet yaip buvo. O tu verksleni kaip sesiolikine.

dvi bjaurybes su meiles diena Jus , kad butu ka ciulpt ir fuot ir t.t

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 14, 16:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72353732" data-time="1550150458"><div><p>O burna? Skirta valgyti. Neciulpi?</p></div></blockquote><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72353603" data-time="1550145448"><div><p>Cia tau buvo
Jam ne. Jis taves nevede ir vaiku su tavim nenorejo.
Skaudu, bet yaip buvo. O tu verksleni kaip sesiolikine.</p></div></blockquote><p>dvi bjaurybes su meiles diena Jus , kad butu ka ciulpt ir fuot ir t.t</p>

Aciu, arbuziuk😍😘, esu sujaudinta iki sirdies gelmiu wub.gif .
Tave irgi su nacionaline balandeliu diena, linkiu prisirpti kada nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 14, 16:04)
dvi bjaurybes su meiles diena Jus , kad butu ka ciulpt ir fuot ir t.t

Arbuzeli, bjaurybes, ne bjaurybes, cia jau...

Bet, betkokiu atveju visi mes norime buti mylimi. O kai esame mylimi, esame laimingesni ir geresni.

vartotojo įkelta nuotrauka

Su Valetino diena tave. Linkiu, kad MEILE pasibelstu i tavo sirdi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2019 - 16:14
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 15:11)
Tai kad neparupo matomai ne taip supratau maniau, kad rasei, kad lyg lietuvis, kadangi rasei, kad su vyru jau 20+ metu ir sunu uzauginot, kad tavo draugem jis nepasirode kazkoks aukso grynuolis ir t.t. tai taip senai atvykai i Uk ir susipazinot is kart?

Pabegau as nuo lietuvio i Anglija. Supratau, kad dvieju zenatviu su lietuviais bus gana. Todel kibau i anglo paieškas. Ryžas ans, bet nieko - svarbu geras zmogus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 15:16)
Trollina tave lotuliukas.gif

As? Kaip as geleciau sitaip pasielgti?!!
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 15:32)
Tamsaus gymio?

Auksinis berniukas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 16:19)
Pabegau as nuo lietuvio i Anglija. Supratau,  kad dvieju zenatviu su lietuviais bus gana. Todel kibau i anglo paieškas. Ryžas ans,  bet nieko -  svarbu geras zmogus.

Sorry, ne ryzas, o auksinis...

***********************Visi 78 Zodiako porų deriniai: nuo geriausių iki blogiausių
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 14, 16:23)
***********************Visi 78 Zodiako porų deriniai: nuo geriausių iki blogiausių

Nu tai as tą ir sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 16:24)
Nu tai as tą ir sakau  biggrin.gif

SAunuole, taip visada ir visiem... Auksas ir pelenuose ziba biggrin.gif

VAikysteje draugavau su auksine mergaite. Jos akys buvo ryskiai smaragdines. Tikra grazuole... Mamai priekaistavau, kodel as satene, o ne auksine.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 16:04)
Kazkurioj temoj pleseisi bliuske apie klyzzmu nauda. Kelei visokias nuorodas.

ar tik ne toje temoje, kai kalba buvo apie sergantį vaiką? tai ar tu, nabage, skyri, kai tai daroma dėl sveikatos?
tu po to įsikandai tas klyzmas ir nusišnekinėjai pusę metų, kad visi veganai klizuojasi. Fui, nu tikra imbecilė
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 14, 16:23)

man su vyru ganėtinai atitinka, kitų žinomų žmonių nežiūrėjau, tingiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 17:04)
atrodo aiskiai isaiskinau, kad burna turi DAUG funkciju ne tik valgyti, ir dainuoti galima ir buciuoji su ta pacia burna, ar tu su burna tik valgai ir tyli kaip zuvis?  biggrin.gif
Kisti i siknaskyle galima, neuzdrausta gi, lai tau kaisioja, jei patinka, issakiau savo nuomone - man tai slykstu, neisivaizduoju kaip vyram neslykstu, kisti savo organa ten kur sudukai iseina, nezinau kaip tau neslykstu paskui ta pati organa i burna kistis, bet cia tavo pasirinkimai. Taip man tai iskrypimas. iskrypimas, nes nukrypimas nuo normos, analine anga skirta kakuciam iseiti, ne kad i ja kas kisama butu, net tos pacios klyzmos gali butu pavojingos, kartais padeda prie kazkokiu ligu ar sutrikimu. bet niekaip neisivaizduoju romantikos pries lyt santykius eiti klyzmu darytis doh.gif, kaip ir visi tavo sado mazo, man tai iskrypimas ir slykstu, kaip slykstus visi nenormalus dalykai, dar karta sakau, JEI TAU PATINKA DARYK, KODEL MANE KAZKUOM NORI ITIKINTI?NEITIKINSI , NEVARK  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

I cambalos vieta taikai? sako gamta tusciu vietu nemegsta. unsure.gif ziniuke mano gyvenimo lotuliukas.gif

Zinok zinojau, o tu zinojau, kad musu kune 60 porc yra bakterijos? Mes daugiau esam bakteriju kolonija , nei zmogus  mirksiukas.gif
aplamai man biologija patinka, laikiau net egzamina vidurineje gavau 10  tongue.gif
Papildyta:

jis itariu turejo omeny induisus
Papildyta:

nu gali trolinti, nes tikrai nepatikrinsiu, man neidomu tos tautyebs kazkieno vyru, tik buvo rasiusi viena, dabar kazkaip kitaip, norejau pasitikrinti gal ne taip supratau, o jei nenori sakyti, tai viskas gerai.

Niekur neparasyta kad burna skirta pimpalo ciulpimui. Koks skirtumas kam dar ji skirta?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 16:31)
ar tik ne toje temoje, kai kalba buvo apie sergantį vaiką? tai ar tu, nabage, skyri, kai tai daroma dėl sveikatos?
tu po to įsikandai tas klyzmas ir nusišnekinėjai pusę metų, kad visi veganai klizuojasi. Fui, nu tikra imbecilė

Ne , priepuolininke, ne toj. Kitoj.
O to veganu vaiko klyzmos neosgelbejo. Isgelbejo medikai, bet nesveika vegan mamasa visus laurus prisiskyne sau.
Tai kad lisk po suolu ir inks toliau, nesiputojus cia.
Tu pati raseisi, kad klyzmuojies.
Ir siaip tai jau slykstu - tu apie klizmas, lutuje apie kakus. Gal susitikit kur abi 9r aptarinekit?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 16:38)
Tu pati raseisi, kad klyzmuojies.

aš????? blink.gif nu ir debilė tu paskutinė, gyvenime nesiklizmavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 16:39)
aš????? blink.gif nu ir debilė tu paskutinė, gyvenime nesiklizmavau biggrin.gif

Kad tu melage tai cia jau aenai aisku.
Rasei aenai apie tai, apie nauda, isvedinejai kazkokias teorijas apie zarnyno issivalyma.
Dabar tai aisku kitaip kiauksi
Atsakyti