Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 15:08)
Paskutinis oficialus vyras -  anglas.

Tamsaus gymio?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 15:32)
Tamsaus gymio?

Siaip ir ka tas gimis turetu reiksti? Kiba Lietuvoje tamsesniu vyru nera?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 14, 15:41)
Siaip ir ka tas gimis turetu reiksti? Kiba Lietuvoje tamsesniu vyru nera?

Dar nedaug priveze, bet jau vienas kitas yra
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 14, 15:20)
O burna? Skirta valgyti. Neciulpi?

su burna galima ir valgyti, ir ciulpti, ir buciuoti, ir sneketi, ir gerti, ir dainuoti ir svilpauti, kazkaip apie siknos daugiafunkciskuma negirdejau lotuliukas.gif ka dar noretusi zmonem su kakuciais maisyti, neisivaizduoju? kisa tau i sikna , paskui i burna blink.gif nu buna visokiu ekstrymu, bwent galetum veganiskai maitintis, uztektu B12 is savu ismatu bigsmile.gif nieko negaliu sakyti, tik nesuprantu vieno, ko tu kisi kitiem tuos iskrypimus? Visa ilgiausia kamasutra , maza? nu naudokis jei tau reikia, tik nu nesiulyk kitiem, kaip sako Burbanti tokia grazia diena tu sudu. mirksiukas.gif biggrin.gif

Eina du vaikinai ir pamato dvi merginas, vienas sako, matai kaip abi ledus valgo, ar atspesi kuri istekejusi ? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 15:08)
Ziuriu cambalai ir lutukei lsbai parupo mano vyrų tautybės  biggrin.gif
Nei viena,  nei kita neatspejo. Paskutinis oficialus vyras -  anglas.

Man paruuupo? Cia Idomucia domisi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 15:44)
su burna galima ir valgyti, ir ciulpti, ir buciuoti, ir sneketi, ir gerti, ir dainuoti ir svilpauti, kazkaip apie siknos daugiafunkciskuma negirdejau lotuliukas.gif ka dar noretusi zmonem su kakuciais maisyti, neisivaizduoju? kisa tau i sikna , paskui i burna blink.gif nu buna visokiu ekstrymu, bwent galetum veganiskai maitintis, uztektu B12 is savu ismatu  bigsmile.gif nieko negaliu sakyti, tik nesuprantu vieno, ko tu kisi kitiem tuos iskrypimus? Visa ilgiausia kamasutra , maza? nu naudokis jei tau reikia, tik nu nesiulyk kitiem, kaip sako Burbanti tokia grazia diena tu sudu.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Eina du vaikinai ir pamato dvi merginas, vienas sako, matai kaip abi ledus valgo, ar atspesi kuri istekejusi ? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai ciulpti galima, nors skirta valgyti, o analinio ne, nors joks tai iškrypimas ir pasirengus jokių siurprizų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 15:43)

komikas smile.gif , pilna tų tamsių, net su lietuvišku vardu ir pavarde pilna tamsių, nuo vaikystės jau tokių pažįstu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 15:43)

Bet jie pas mus Vilniuj iskart po nauju is Katedros aikstes siuksles surenka. Uz dyka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 16:44)
su burna galima ir valgyti, ir ciulpti, ir buciuoti, ir sneketi, ir gerti, ir dainuoti ir svilpauti, kazkaip apie siknos daugiafunkciskuma negirdejau lotuliukas.gif ka dar noretusi zmonem su kakuciais maisyti, neisivaizduoju? kisa tau i sikna , paskui i burna blink.gif nu buna visokiu ekstrymu, bwent galetum veganiskai maitintis, uztektu B12 is savu ismatu  bigsmile.gif nieko negaliu sakyti, tik nesuprantu vieno, ko tu kisi kitiem tuos iskrypimus? Visa ilgiausia kamasutra , maza? nu naudokis jei tau reikia, tik nu nesiulyk kitiem, kaip sako Burbanti tokia grazia diena tu sudu.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Eina du vaikinai ir pamato dvi merginas, vienas sako, matai kaip abi ledus valgo, ar atspesi kuri istekejusi ? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Taigi tu viska naudoji tik tam, kam skirta. Sikna kakojimui, seksas tik vaiku darymui, tai burna valgymui ir dainavimui.
Beje ar zinojai kad burnoje kur kas daugiau bakteriju nei maksty?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Visus su Valentino diena

Mylekite ir bukite mylimi....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 14, 15:49)
Tai ciulpti galima, nors skirta valgyti, o analinio ne, nors joks tai iškrypimas ir pasirengus jokių siurprizų? smile.gif

atrodo aiskiai isaiskinau, kad burna turi DAUG funkciju ne tik valgyti, ir dainuoti galima ir buciuoji su ta pacia burna, ar tu su burna tik valgai ir tyli kaip zuvis? biggrin.gif
Kisti i siknaskyle galima, neuzdrausta gi, lai tau kaisioja, jei patinka, issakiau savo nuomone - man tai slykstu, neisivaizduoju kaip vyram neslykstu, kisti savo organa ten kur sudukai iseina, nezinau kaip tau neslykstu paskui ta pati organa i burna kistis, bet cia tavo pasirinkimai. Taip man tai iskrypimas. iskrypimas, nes nukrypimas nuo normos, analine anga skirta kakuciam iseiti, ne kad i ja kas kisama butu, net tos pacios klyzmos gali butu pavojingos, kartais padeda prie kazkokiu ligu ar sutrikimu. bet niekaip neisivaizduoju romantikos pries lyt santykius eiti klyzmu darytis doh.gif, kaip ir visi tavo sado mazo, man tai iskrypimas ir slykstu, kaip slykstus visi nenormalus dalykai, dar karta sakau, JEI TAU PATINKA DARYK, KODEL MANE KAZKUOM NORI ITIKINTI?NEITIKINSI , NEVARK mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 15:54)
Taigi tu viska naudoji tik tam, kam skirta. Sikna kakojimui, seksas tik vaiku darymui, tai burna valgymui ir dainavimui.
Beje ar zinojai kad burnoje kur kas daugiau bakteriju nei maksty?

I cambalos vieta taikai? sako gamta tusciu vietu nemegsta. unsure.gif ziniuke mano gyvenimo lotuliukas.gif

Zinok zinojau, o tu zinojau, kad musu kune 60 porc yra bakterijos? Mes daugiau esam bakteriju kolonija , nei zmogus mirksiukas.gif
aplamai man biologija patinka, laikiau net egzamina vidurineje gavau 10 tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 14, 15:50)
komikas smile.gif , pilna tų tamsių, net su lietuvišku vardu ir pavarde pilna tamsių, nuo vaikystės jau tokių pažįstu

jis itariu turejo omeny induisus
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 15:16)
Trollina tave lotuliukas.gif

nu gali trolinti, nes tikrai nepatikrinsiu, man neidomu tos tautyebs kazkieno vyru, tik buvo rasiusi viena, dabar kazkaip kitaip, norejau pasitikrinti gal ne taip supratau, o jei nenori sakyti, tai viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2019 - 16:07
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 14, 16:03)
atrodo aiskiai isaiskinau, kad burna turi DAUG funkciju ne tik valgyti, ir dainuoti galima ir buciuoji su ta pacia burna, ar tu su burna tik valgai ir tyli kaip zuvis?  biggrin.gif
Kisti i siknaskyle galima, neuzdrausta gi, lai tau kaisioja, jei patinka, issakiau savo nuomone - man tai slykstu, neisivaizduoju kaip vyram neslykstu, kisti savo organa ten kur sudukai iseina, nezinau kaip tau neslykstu paskui ta pati organa i burna kistis, bet cia tavo pasirinkimai. Taip man tai iskrypimas. iskrypimas, nes nukrypimas nuo normos, analine anga skirta kakuciam iseiti, ne kad i ja kas kisama butu, net tos pacios klyzmos gali butu pavojingos, kartais padeda prie kazkokiu ligu ar sutrikimu. bet niekaip neisivaizduoju romantikos pries lyt santykius eiti klyzmu darytis doh.gif, kaip ir visi tavo sado mazo, man tai iskrypimas ir slykstu, kaip slykstus visi nenormalus dalykai, dar karta sakau, JEI TAU PATINKA DARYK, KODEL MANE KAZKUOM NORI ITIKINTI?NEITIKINSI , NEVARK  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Kazkurioj temoj pleseisi bliuske apie klyzzmu nauda. Kelei visokias nuorodas.
Atsakyti