Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 14, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72353514" data-time="1550142213"><div><p>Pas mane drabuziu spalvos, kaip rusai sako 'с парога в морду vartotojo įkelta nuotraukanemėgstu pilkumos.</p></div></blockquote><p>jezusmarija, vel tu su savo rusiskais issireiskimais.
</p><p>Nu supratau. Forume irgi ne pilka.
</p>

biggrin.gif lietuviskai - nuo slenkscio is kart kumsciu i marmuzę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 12:59)
Abejingumas sviecia net diskusijose. Esi panasi i MB tuo klausimu. nepatogios problemos totaliai ignoruojamos, tai belieeka tik nusivilti, arba tempti uzsispyrusia Melnikaite i tardymu kambari

Vyrai arba su tokiomis nesiskaito, arba ju vengia

Kokiu dramu, ispazinciu kaip pas kuniga ir zaizaruojanciu emociju tikites viesame forume? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 13:05)
Gal vyras indusas? Daug lietuvaiciu teka uz indusu, net i LT priveze. Skoniai gyvenant supanaseja.
Kai pasake, kad vyras jaunas - man kilo minciu del jo kilmes.

Koks skirtumas. Indusas, babajus, bet uztat vaiko seveliura plaukuota tamsi.
Be to babajai apkunias megsta.
Atsakyti

Kokiu dramu, ispazinciu kaip pas kuniga ir zaizaruojanciu emociju tikites viesame forume? biggrin.gif

Forumas anoniminis, tad galima dar ir kokiu dramu tiketis

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 14, 13:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72353529" data-time="1550142662"><div><p>Kokiu dramu, ispazinciu kaip pas kuniga ir zaizaruojanciu emociju tikites viesame forume? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Forumas anoniminis, tad galima dar ir kokiu dramu tiketis
</p>

Ne toks jau anoniminis mirksiukas.gif
Bent jau as ne viena forumieti gyvai maciusi ir bendravusi, vardus pavardes zinau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 13:08)
Necituojat, nes ner ka  biggrin.gif

Yra. Bet necituosiu. Tau gi bernai pleze moja ( su tavo svoriu ir amzium) biggrin.gif .
*****, man tai vaikai nemoja biggrin.gif .
Nu tiesiog juokinga biggrin.gif .
Dar va nica pakeitei, nes exas sekiojo. Tai cia tiek apie save prirasei, kad bet du exai yave pazintu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 13:15)

Bent jau as ne viena forumieti gyvai maciusi ir bendravusi, vardus pavardes zinau.

Blondinas tau irgi buvo skyres pasimatyma, ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 13:15)
Dar va nica pakeitei, nes exas sekiojo.

Ir tai alsuote alsuoja vyro paieska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 13:11)
Kokiu dramu, ispazinciu kaip pas kuniga ir zaizaruojanciu emociju tikites viesame forume?  biggrin.gif

Gal pripazinimo, kad nesugebat sukurti jaukumo, bendrumo atmosferos namuose gyvendama su vyru.
As atkreipiau demesi i jusu nuomone del pinigu, taip pat agresyvu puolima kisant kazkokias isterijas ir skandalus, kaip kontra alternatyva abejingumui, ignoravimui iskilus kokioms problemoms.

Kai taip masto kokia pardaveja ar kirpeja, ta galima nurasyti jos prastam issilavinimui ir ribotam protui. Bet jus ne kokia eiline, todel cia kazkas rimtai negerai
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 13:17)

Ne, bet noreciau ji gyvai pamatyti biggrin.gif man patiko jo humoro jausmas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 13:18)
Gal pripazinimo, kad nesugebat sukurti  jaukumo, bendrumo atmosferos namuose gyvendama su vyru.
As atkreipiau demesi i jusu nuomone del pinigu, taip pat agresyvu puolima kisant kazkokias isterijas ir skandalus, kaip kontra alternatyva abejingumui, ignoravimui iskilus kokioms problemoms.

Kai taip masto kokia pardaveja ar kirpeja, ta galima nurasyti jos prastam issilavinimui ir ribotam protui. Bet jus ne kokia eiline, todel cia kazkas rimtai negerai

Bendruma kuria du zmones.
Nuomone del pinigu, kad laikiau savo pinigus bendrais? Kas cia jums ne taip?
Kur radot agresyvu puolima, jei labai ramiai parasiau, ka mano ex laike neabejingumu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 13:17)
Yra. Bet necituosiu. Tau gi bernai pleze moja ( su tavo svoriu ir amzium) biggrin.gif .
*****, man tai vaikai nemoja biggrin.gif .
Nu tiesiog juokinga biggrin.gif .
Dar va nica pakeitei, nes exas sekiojo. Tai cia tiek apie save prirasei, kad bet du exai yave pazintu biggrin.gif
Papildyta:

O koks tas amžius ir svoris, kad jau nebemoja niekas
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 13:21)
Ne, bet noreciau ji gyvai pamatyti  biggrin.gif  man patiko jo humoro jausmas  biggrin.gif
Papildyta:

Bendruma kuria du zmones.
Nuomone del pinigu, kad laikiau savo pinigus bendrais? Kas cia jums ne taip?

Bet va protingas vyras, nors ir buvo biski chamas neparase 4u.gif

Bloga jau nuo verkslenino. Kvaila tu, jei dieda islaikei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 13:48)
Paklausiau, nes klaidu yra. Man dabar tokius arkinius  ilgus padare, negaliu normaliai rasyt

Fuu
Atsakyti