Aaaaa...jei apie kuti muti ulialia, tada gerai
Aaaaa...jei apie kuti muti ulialia, tada gerai
As nebecituoju .
Bet tai akivaizdziai matosi
Cia ne mano rankos, bet maniskes buna identiskos, kai raitau sidabrą Ir ant darbo stalo tokia pati betvarke, kurioje kiekvienas irankis ir detale turi savo vieta
Parodysiu savo koralus. Sidabras, auksas. Detale dariau kaip vintažinę, kad neatrodytu 'squeaky new' Papildyta:
Netiesa
Grazus. Tu visada megsti tokias ryskias spalvas? Kai drabuzius dejai, tai visai kitaip tave isivaizdavau.
As irgi nemanau, kad 99% primityvai. Siaip tokiu grynu, tai mazai pazistu.
Telefonu rašyt katastrofa🤭
Nornali moteris jau senai butu paimta
Lietuvoje? Jos metu?
Kin mane gali pataisyti, jei as neteisi, bet as manau, kad ji laika susirasti normaliam vyrui issvaiste gyvendama su savo ex. Nuo 30-35 m dauguma jamamu vyru, jau paimti. Ir butent apie 30 m pradeda dideti skirtumas tarp vyru ir moteru skaiciaus LT. Daug moteru svarbiausius medzioklei skirtus metus su liurbiais praleidzia. Aplink save irgi stebiu tokiu procesu, nors kuola ant galvos tasyk paemus. Ir zinau, kad issiskirs, kai jau suzlugs visos viltys seima sukurti, bet moteriai jau bus tas amzius, kai laikas leliu supuoti, o tik tada vel vyro ieskos. Is jau kur kas mazesnio pasirinkimo.
kai kuriems zmonems reikia gyventi ant kraterio krasto. kitur jiems nepakankamai silta. o man tenai nejauku.
Taigi kiekvieno supratimas skirtingas, kas yra reagavimas, abejingumas ir isterija.
Abejingumas sviecia net diskusijose. Esi panasi i MB tuo klausimu. nepatogios problemos totaliai ignoruojamos, tai belieeka tik nusivilti, arba tempti uzsispyrusia Melnikaite i tardymu kambari
Vyrai arba su tokiomis nesiskaito, arba ju vengia
Indusu skonis...
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Lietuvoje? Jos metu?
</p><p>Kin mane gali pataisyti, jei as neteisi, bet as manau, kad ji laika susirasti normaliam vyrui issvaiste gyvendama su savo ex. Nuo 30-35 m dauguma jamamu vyru, jau paimti. Ir butent apie 30 m pradeda dideti skirtumas tarp vyru ir moteru skaiciaus LT. Daug moteru svarbiausius medzioklei skirtus metus su liurbiais praleidzia. Aplink save irgi stebiu tokiu procesu, nors kuola ant galvos tasyk paemus. Ir zinau, kad issiskirs, kai jau suzlugs visos viltys seima sukurti, bet moteriai jau bus tas amzius, kai laikas leliu supuoti, o tik tada vel vyro ieskos. Is jau kur kas mazesnio pasirinkimo.
</p>
Aik.... Kokiu skuduru reikia but, kad islaikyt vyra?
Parodysiu savo koralus. Sidabras, auksas. Detale dariau kaip vintažinę, kad neatrodytu 'squeaky new' Papildyta:
Netiesa
</p></div></blockquote><p>Grazus. Tu visada megsti tokias ryskias spalvas? Kai drabuzius dejai, tai visai kitaip tave isivaizdavau.
</p><p></p><p>As irgi nemanau, kad 99% primityvai. Siaip tokiu grynu, tai mazai pazistu.
</p>
Pas mane drabuziu spalvos, kaip rusai sako 'с парога в морду nemėgstu pilkumos.
Indusu skonis...
Gal vyras indusas? Daug lietuvaiciu teka uz indusu, net i LT priveze. Skoniai gyvenant supanaseja.
Kai pasake, kad vyras jaunas - man kilo minciu del jo kilmes.
Pas mane drabuziu spalvos, kaip rusai sako 'с парога в морду nemėgstu pilkumos.
jezusmarija, vel tu su savo rusiskais issireiskimais.
Nu supratau. Forume irgi ne pilka.
Necituojat, nes ner ka