Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 02 14, 11:31)
Gyvenimas parode, kad geriau vyrui duoti vakariene tik po to kai manksta padarys  biggrin.gif  bo prisivalgo ir aptingsta. Taigi jokiu ilsetis  biggrin.gif

Kaip suorast duoti 🤭 grįžo abu, greit suneistravo ką, pavalgė ir psio 😂 vaikai pakoreguoja šį planą
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 11:48)
O kam jusu namuose atitenka buitis jeigi visi ilsisi?

Dalijamės. Bet tai tikrai nėra darbas po darbo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 14, 12:17)
Kaip suorast duoti 🤭 grįžo abu, greit suneistravo ką, pavalgė ir psio 😂 vaikai pakoreguoja šį planą
Papildyta:

Pas tave labai ilgi nagai?
Atsakyti
Nelyginkit darbus namie bute su darbais namie name su zemes plotu.
Juokingai skamba.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 12:18)
Pas tave labai ilgi nagai?

Ne, trumpi arba vidutiniškai santūriai ilgi. Ner baisiau bei boba ilgaaais nagais. Nors ne, yra, trumpais netvarkytais 😏
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 12:08)
Man jau nekeista. Atkreipk demesi i momentus kurie ignoruojami.
Vyrams irgi reikia demesio, o ne logiskai pagristo elgesio.

kin spinduliuoja abejinguma. Tai blogai nes vyrai nesugeeba kurti to, ka Arbuzas ivardina "namuose turi but silta ir jauku"

ir kokie gi momentai ignoruojami?
yra zmones,kuriems demesys yra siluma,jaukumas,ramus buvimas kartu.
yra tokiu, kuriems demesys yra dramos, aistros, suprantamas tik toks "demesys", kuris reiskiamas isterisku klykimu del menkniekiu (as tai laikau nepagarba), o jei to nera, tai laikoma abejingumu.
Tai jei nesu isteriska klykianti boba, tai tipo abejinga, nesvarbu, kaip stipriai isgyvenu negerus vykstancius dalykus ir kiek mankainuoja susivaldyti nervus, kad zmogiskaiir konstruktyviai spresti kylancias problemas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 11:48)
O kam jusu namuose atitenka buitis

Kas yra buitis?
Yra toks vokiskas zodis "putzen", ivertinant vokieciu beprotiskuma eikvojant savo gyvenima namu tvarkymams, i lietuviu kalba ir nesivercia. Lieka "pucinimas" tai yra liguistas potraukis kazka be saiko ir pabaigos sveisti valyti, siekiant idealios svaros tvarkingumo.
Atsakyti

Kadangi aš pradėjau apie darbą po darbo. Tai tikrai neturėjau galvoje namų ruošos. Kin suprato apie kokį aš "darbą" kalbu.  :bigsmile:  Tokią dieną norisi šiek tiek žaismingumo, o ne apie pareigas po darbo kalbėti  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 12:13)
Mani postas kin buvo  sarkazmas.
Kazkada as ja skaiciau protinga, veliau nusibodo tas jos falsas.

o falsas pasireiskia tuo, kad sugalvojai, kad negaliu vaiko auginti? biggrin.gif
Atsakyti
Rankos, kurios dovanoja zmonems grozi yra tokios. Jos simta kartu grazesnes uz bet kokias rankas su dailiu manikiuru nagų, kurie yra uzriesti tik i save ir nesidalina niekuo su žmonija

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 14, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72353407" data-time="1550139449"><div><p>Dalijamės. Bet tai tikrai nėra darbas po darbo.</p></div></blockquote><p></p><p>Kadangi aš pradėjau apie darbą po darbo. Tai tikrai neturėjau galvoje namų ruošos. Kin suprato apie kokį aš "darbą" kalbu.  bigsmile.gif  Tokią dieną norisi šiek tiek žaismingumo, o ne apie pareigas po darbo kalbėti  mirksiukas.gif​ </p>

Kokią tokią dieną?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 12:24)
o falsas pasireiskia tuo, kad sugalvojai, kad negaliu vaiko auginti?  biggrin.gif

Nu nesiliesk prie praplaukiančio šūdo, kam tau paskui ilgai smirdėti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 14, 12:24)
Rankos,  kurios dovanoja zmonems grozi yra tokios. Jos simta kartu grazesnes uz bet kokias rankas su dailiu manikiuru nagų,  kurie yra uzriesti tik i save ir nesidalina niekuo su žmonija

vartotojo įkelta nuotrauka

Mibtis graži, bet vartinant išorinį grožį, deja deja.
Atsakyti