Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 14, 12:29)
Žmogus ir turi namie ilsėtis.

O kam jusu namuose atitenka buitis jeigi visi ilsisi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 11:39)

Nera MB nuolanki. Visai nera. Tiesiog susidure su IDOMUCIA

40 metu ir nekalta... Tu dabar jai dievas.
Atsakyti

Gyvenimas parode, kad geriau vyrui duoti vakariene tik po to kai manksta padarys biggrin.gifbo prisivalgo ir aptingsta. Taigi jokiu ilsetis biggrin.gif

Supratinga moteris  :rolleyes:  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 11:47)
Kodel tu tokia pikta ant Idomuc?
Na kas ten zino, kaip kas buvo su ta pirma. As irgi zinau  istoriju kai moterys susi* urvina.
Bet jis rase, iad vystyklus skalbdavo,  vaika lauke veziodavo...Gal nebuvo toks monstras?
Ai, del vienisumo, tai sitoji niekur nepabegs, nes nesugebes gyvent be jo, o  dukters ir anuku jis pats matyt nenori...

Pavezioti vaikablauke dar ne viskas.
O kodel manot, kad dabartine nesugebes be jo gyventi? Buta turi, darba turi. Nebent smegenys praplautos, kad be jo ji nulis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 11:49)
Pavezioti vaikablauke dar ne viskas.
O kodel manot, kad dabartine nesugebes be jo gyventi? Buta turi, darba turi. Nebent smegenys praplautos, kad be jo ji nulis.

Atsakymas sekantis mano postas.
Dar galiu pridurt, kad moteris sunio atsisake del jo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 11:48)
40 metu ir nekalta... Tu dabar jai dievas.

Nekaltybe - ne visas pasaulis ir ne visas gyvenimas. Nereikia jos taip sureiksminti. Ir metyti perlu kiaulems.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 11:44)
Idomucia - lasas po laso ir akmeni prataso.
Gali sunaikinti zmogaus pasitikejima savimi, kad taptu nuo taves priklausomas, islieka rizika, kad anksciau ar veliau uzsinores issilaisvinti is to psichologinio kalejimo.

Zmones kartu gyvendami automatiskai tampa priklausomi. Kai kurie dalykai - tai asmeninis tingumas. Sakysim jei vyras uzdirba, zmona aptingsta ir niekuo nesidomi, bet kaltas del pasekmiu tampa sutuoktinis?
Suprantu, vaikus reikia aukleti, bet suauges mogus gal turetu rupintis savo sugebejimais o ne ieskoti kaltu, kad va mane sere,, tai uzmirsau kaip miske pasigauti maisto.

As dabar tureciau siaip kaltinti, kad priklausomas nuo durno lietuvisko jos darbo, kad nera prasmes net stengtis. Nes ji negali pasiimti nei nemokamu, darbo laikas fiksuotas. Na kaip verge ir kitus itraukia i ta orbita. Va cia tai jau reali zala. Nes riboja ir mano ir abieju galimybes gyventi.

O priklausomybe, kaip moterys cia supranta yra asmeninu pastangu ar tingumo rezultatas, todel kaltinti kita yra elementariai kvaila
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 11:51)
Atsakymas sekantis mano postas.
Dar galiu pridurt, kad moteris sunio atsisake del jo.

O as siandien pora musiu nudobiau, del musu abieju. (kad nesiktu ant uzuolaidu)
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 11:55)
Nekaltybe - ne visas pasaulis ir ne visas gyvenimas. Nereikia jos taip sureiksminti. Ir metyti perlu kiaulems.

Nu jo. Keistokai kad su savo postais vyro nerandi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 11:57)

Papildyta:
O as siandien pora musiu nudobiau, del musu abieju. (kad nesiktu ant uzuolaidu)

Tu dar tatakona su tigru palygink
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 12:02)
Nu jo. Keistokai kad su savo postais vyro nerandi biggrin.gif

Man jau nekeista. Atkreipk demesi i momentus kurie ignoruojami.
Vyrams irgi reikia demesio, o ne logiskai pagristo elgesio.

kin spinduliuoja abejinguma. Tai blogai nes vyrai nesugeeba kurti to, ka Arbuzas ivardina "namuose turi but silta ir jauku"
Atsakyti
Radot apie ka kalbeti tokią dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 12:08)
Man jau nekeista. Atkreipk demesi i momentus kurie ignoruojami.
Vyrams irgi reikia demesio, o ne logiskai pagristo elgesio.

kin spinduliuoja abejinguma. Tai blogai nes vyrai nesugeeba kurti to, ka Arbuzas ivardina "namuose turi but silta ir jauku"

Mani postas kin buvo sarkazmas.
Kazkada as ja skaiciau protinga, veliau nusibodo tas jos falsas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti