Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 10:54)
Butent, todel tik galiu pasikartot: "Jus atrodot protinga moteris, bet"

Gyvenime darbe buna zenklu, kurie gal nelaukti, netiketi, bet nereguoti i juos reiskia visiska neprofesionalizma.

Geriausi pavydziai, tai kaip Cernobylyje kazkokios pavojaus lemputes mirksejo, bet atsakingi darbuotojai nenorejo tiketi, kad tai rimta. Kuo baigesi - zinome.
Daug tokiu pavydziu, skesta laiva duzta lektuvai sugrriuva namai
Papildyta:
Exe-je maciau daug zenklu ir edemes del jos savybiu. Net draugaujant. Tai jau niekaip negaleciau kalbet apie kazkokius netiketumus ar kad nesinorejo tiket. Va sitas atrodo labai keistai.

Matau rimtu ir pavojingu zenklu ir MB. Nesusijusiu su noru eiti i sona, bet gyvenimas - platesne savoka.

Tai kodel vedei, jeigu net draugaujant matei pavoju?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 14, 10:03)
Tai kodel vedei, jeigu net draugaujant matei pavoju?

Esu avantiuristas, megstu issukius, pasitikiu savimi, kad galiu suvaldyti situacija ir pan.

Jei padaryt analogija su lektuvu ar automobiliu vairavimu, tai tokie zmones tikrai sugeba gerai vairuoti ir ispausti is technikos kas imanoma.

Bet viena diena ivyksta didele avarija
Atsakyti
Idomuc vede labai jaunas, turbut galvojo kad pagal ji kas taikysis.
Neisejo...

Dabar ziuriu ir sitoji blogu zenklu turi...
Todel ir sakau, kad matosi, jog pas zmogu seks problemos. Uzsiciklinimas ant dave/ nedave, tarnaites nuolankumo, nekaltybes..
Siaip gyvenime vislas paprasciau - gyveni su zmogum, sutari ir neiskai kaulu kur ju nera.

Paimkim lutuke. Kiek buvo nicu anksciau - vis jai rupi kas kaip gyvena. Oralinio, analinio kritikuotoja. Jei moteris patenkinta davo seks gyvenimu - koks jai skirtumas kas kuom uzsiima savo miegamuosiuose...
Burba. Nezinau kokiose temose ji rase kaip normalus zmogus( gal tiesiog as tokiu temu neskaiciau), bet tas pats per ta pati visur - vyras paliko, vyras nemyli. Nieks nesikeicia, tos pacios frazes skirtingiems nariams. Paskutine berods Hmmm buvo. Jau kazkokia patalogija, nes pajuokaut galima 1/ 2 kartus, bet kai istisai moteriske apie tai kalba, tai tik parodo kad asmeniniam plane su vyru nekazka...

Arbuzas... Jo vaizdeliu deliojimas irgi daug pasako.
Buvo pas mane toks kolega, pastovus pokalbiai ir juokeliai apie seksa. Nu nekazka atrodo..
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 10:27)
Esu avantiuristas, megstu issukius, pasitikiu savimi, kad galiu suvaldyti situacija ir pan.

Jei padaryt analogija su lektuvu ar automobiliu vairavimu, tai tokie zmones tikrai sugeba gerai vairuoti ir ispausti is technikos kas imanoma.

Bet viena diena ivyksta didele avarija

Aik jau aik. Pasitiketum savim ir butum avantiuristas - nrsedetum cia ir nevergum metu metus del exes.

Apie koki vairavima kalbi? Ka gali isspaust, jei rasei, kad kliuti pamates spauxi akseleratoriu ir uzsimerki? Drasus ir pasitikintys savimi akiu neuzmerkia.

Atsakyti

ir man idomu kokia KARSTA galima laikyti , o kokia sliundra.... ???  pleas pagal jus

Pagal mane, tai man patiko kaip Mylimukė parašė, ištrauka žemiau. Nemanau, kad ištekėjusi ir ištikima vyrui moteris negali būti karšta moteris. Gal tokiam vyrui tiesiog pasisekė, kad turi tokią moterį. O šliundra, tokia, kuri save dalina už pinigus. Bet ir tie lankytojai pas jas nei kiek negeresni yra. 

Karsta moteris, ...... ji seksu megaujasi ir nori juo megautis ilgiau ir daugiau, o ne tik atkenteti, kol vyras baigs per pora minuciu. Ties kuria nereikia "dirbt" visa amzinybe, kad gaut sekso. Kuri i seksa ziuri ne kaip i oriemone vaikams gaminti, o kaio buda pasidalinti malonumu su vyru, isreiksti meile ir kt jausmus savo partneriui. Kuri megsta eksperimentuoti, nes paciai oatinka, ne del baimes kad paliks. Kuri ziuri i twi kaip i mazyti "mena".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 vasario 2019 - 11:02

Simply-Beautiful-Heart-Design-Image-600x

Tik neateik kokią dienelę, o diskusijos jau kaip katilas verda. 

Su Valentinu visus: ir švenčiančius ir ne  :4u:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 14, 10:43)
Idomuc vede labai jaunas,  turbut galvojo kad pagal ji kas taikysis.
Neisejo...

Isejo.
Exe skiriantis sake:
"As buvau tavo verge 15+ metu, paleisk mane prasau"

Na cia buvo apie neeiline meile, bet jus nesuprasit. Verge turejo issiplaut smegenis ir bandyti mylet kaip sugeba. Nes pasake, kad myli. Nes istekejo. Stengesi kaip sugebejo, kol nuvaziavo stogas.

Jus dar paskaitykit, kaip zmones siela velniui parduoda. Po to nera jokiu "oops, suklydau"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 09:54)
Butent, todel tik galiu pasikartot: "Jus atrodot protinga moteris, bet"

Gyvenime darbe buna zenklu, kurie gal nelaukti, netiketi, bet nereguoti i juos reiskia visiska neprofesionalizma.

Nesinori tiketi nelygu nereaguoti. Reikia viska pirmiausia fiksuoti, kad butu duomenu analizei.
Po to seka sprendimai, pasirengimas ir tik po to veiksmai.
Niekur nebegau kaip vista nukirsta galva. Net parasiutu issokti reikia buti psichologiskai ir informaciskai pasirengusiu.
O prispausti vyrui uodega del neistikimybes tai oi, kaip reikia buti pasirengusia.
Gal jums nesuprast, jei ant karstuju megstat sprendimus daryt ir iskart pulti juos igyvendinti.
O as megstu ir galimas pasekmes ivertinti bei su jomis pasiruosti susitvarkyti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 11:05)

Ne, tai reiskia, kad ji stengesi, bet vistiek neisejo.
Gali save guosti galvodamas, kad isejo, bet faktiskai - toli grazu.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 14, 11:00)
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p>Tik neateik kokią dienelę, o diskusijos jau kaip katilas verda. </p>
<p> </p>
<p>Su Valentinu visus: ir švenčiančius ir ne  4u.gif</p>
<p> </p>

Bet visai faina ta valentino diena😊. Vakar helio sirdeliu balionu darbe pririsinejau, merginos snd tokios nuotaikingos biggrin.gif .
m1 klausiaus balionus berisdama - vienas vaikibas savo suzadetinei raudona automobili padovanos wub.gif .

Ka gavot dovanu?
Atsakyti

Lutuke.
Tingiu viska cituot
Kokias tu aprasei "normalias" moteris, tai jos dazniausiaia buna isterikes, kurios uzsiraukia del kiekvieno sudo ir tada amzinai nenori sekso, joms amzinai stresas ir amzinai skauda galva. Seksui kiekviena menkiausia kliutis pasidaro dramblio dydzio, vargsai vyrai tada, nesistebiu kad eina pas kitas ar i bariuka po darbo, o ne namo.
Papildyta:

as namo gryztu valgyt,ilsetis ir kad lauke salta ,  dauguma ta pati daro o jei ten laukia isitempus hiena kiekviena kart tai pagalvociau kad nach ... toks dziaugsmas . namuose turi but silta ir jauku

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 14, 11:05)
Isejo.
Exe skiriantis sake:
"As buvau tavo verge 15+ metu, paleisk mane prasau"

Na cia buvo apie neeiline meile, bet jus nesuprasit. Verge turejo issiplaut smegenis ir bandyti mylet kaip sugeba. Nes pasake, kad myli. Nes istekejo. Stengesi kaip sugebejo, kol nuvaziavo stogas.

Jus dar paskaitykit, kaip zmones siela velniui parduoda. Po to nera jokiu "oops, suklydau"

Nezinau nieko apie tai kaip siela velniui parduoda, bet jus kazkokie beprociai abu buvot
As nepiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 14, 11:08)
O as megstu ir galimas pasekmes ivertinti bei su jomis pasiruosti susitvarkyti.

Kaa su exe tvarkime skirybas, tai variantai sukosi, kad ji nusizudys - po to persigalvjo, ar kad as ja nudesiu ir po to save, ar tik save.
Tai ji pirmiausia norejo itikinti, kad galiu surasti visai nebloga varianta, geresne nei ji.
Jai pavyko itikinti, ji isejo kaip stovi, pasieme vaikus ir isvyko i kita sali.
Po kiek laiko supratau, kad rezultate sh. Nors galu gale radau normaliai mergina, bet paaiskejo, kad as jau su istorija galiu buti tik antros rusies, taigi gyveenimas mano bus irgi.

Jei reiktu viska pakartot, tai mirciu nebutu isvengta, dabar jau per velu ka pakeisti.

Tai nors ir sutvarkiau visa ta problema maksimaliai naudingai, bet tas maksimumas deja maziau uz priimtina
Atsakyti

Bet visai faina ta valentino diena😊. Vakar helio sirdeliu balionu darbe pririsinejau, merginos snd tokios nuotaikingos biggrin.gif.
m1 klausiaus balionus berisdama - vienas vaikibas savo suzadetinei raudona automobili padovanos wub.gif.

Tai šventės visada gerai. Koks skirtumas kada ji ir kokią šventę švęsti, svarbu kiek šilumos ir meilės sudedi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 vasario 2019 - 11:21