Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 13, 22:01)
Ką pavyzdžiui?  biggrin.gif

Ne kukulizmo 160 ugio ir 100 svorio
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 13, 21:44)
Sakyk, kokiu? Man įdomu kaip tai matai ir jauti?

Tarkim tai ali buti savybe, kuria atskleidi ne visiem, bet isskirtiniams tavo gyvenimo zmonems...

Poreikis, myleti ir buti mylimai. Man atrodo, kad esi tas zmogus, kuris is esmes nesitaikstys mazu...

Galima palenkus galva buciuoti zmogaus-vyro kojas, bet islikti to vyro valdove...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 13, 22:04)
Tarkim tai ali buti savybe, kuria atskleidi ne visiem, bet isskirtiniams tavo gyvenimo zmonems...

Poreikis, myleti ir buti mylimai. Man atrodo, kad esi tas zmogus, kuris is esmes nesitaikstys mazu...

Galima palenkus galva buciuoti zmogaus-vyro kojas, bet islikti to vyro valdove...

😘
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 13, 22:01)
Ką pavyzdžiui?  biggrin.gif

kinas toks yra 40 and still a virgin galima pasiziureti, kam idomus biggrin.gif
priklauso aisku nuo amziaus, 30 dar skaistus visai nieko, 40 jau siek tiek ne kas , nebent zmogus pasirinko kazkokio davsininko kelia... bet tokie tikrai gundo merginas, ne viena kuniga ar vienuoli suviliojo biggrin.gif
Atsakyti
Apie pėdas...
Jos yra zmogaus sielos veidrodis.
Kada nevalingai pradedate judinti pėdas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 vasario 2019 - 22:25
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 13, 22:23)
kinas toks yra 40 and still a virgin galima pasiziureti, kam idomus  biggrin.gif
priklauso aisku nuo amziaus, 30 dar skaistus visai nieko, 40 jau siek tiek ne kas , nebent  zmogus pasirinko kazkokio davsininko kelia... bet tokie tikrai gundo merginas, ne viena kuniga ar vienuoli suviliojo  biggrin.gif

30 nekaltad yra patologija 😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 13, 22:23)
kinas toks yra 40 and still a virgin galima pasiziureti, kam idomus  biggrin.gif
priklauso aisku nuo amziaus, 30 dar skaistus visai nieko, 40 jau siek tiek ne kas , nebent  zmogus pasirinko kazkokio davsininko kelia... bet tokie tikrai gundo merginas, ne viena kuniga ar vienuoli suviliojo  biggrin.gif

Oi, tragiškas filmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 13, 22:04)
Tavo žinios apie sexą.
Tai kodel ne👀moterys, matai, del netikusiu vyru geria, o jis ne

hmm.gif o nuo akmens amziaus jis kazkaip labai pasikeite? vyram po tris organus priaugo ar kazkas dar? lotuliukas.gif zinai kiek Kamasutrai metu? mirksiukas.gif

matai moterys ne vyrai primiausia, antra as su vyru gyvenu jau 20+ m daug gere jis kazkur metus su virsum, tai kaip iseina iki to buvau gera zmona, o dabar vel gera? bigsmile.gif

taigi gerimo priezasciu yra daug, nezinojai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 13, 22:26)
Oi,  tragiškas filmas  biggrin.gif

senas jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 13, 22:28)
hmm.gif o nuo akmens amziaus jis kazkaip labai pasikeite? vyram po tris organus priaugo ar kazkas dar? lotuliukas.gif zinai kiek Kamasutrai metu?  mirksiukas.gif

matai moterys ne vyrai primiausia, antra as su vyru gyvenu jau 20+ m daug gere jis kazkur metus su virsum,  tai kaip iseina iki to buvau gera zmona, o dabar vel gera?  bigsmile.gif

taigi gerimo priezasciu yra daug, nezinojai? biggrin.gif
Papildyta:

senas jau smile.gif

Sexas keitėsi tiek, kiek visuomenė laisvejo, kiek moterys gavo teisių smile.gif
Analinis yra puiku, pabandyk 🤭
Atsakyti
Paskaiciau, ko priraset. Pamasciau apie arbuzonpasisakyma, kad su savo zmona, vaiku motina iskrypimais neuzsiima, o oralini daro sliundros.
Sakyciau, tai nelabai normalus poziuris. Vedantis vyra i neistikimybe.
Mano ex buvo tokio poziurio. Oralinio ejo pas sliundras.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 13, 22:34)
Paskaiciau, ko priraset. Pamasciau apie arbuzonpasisakyma, kad su savo zmona, vaiku motina iskrypimais neuzsiima, o oralini daro sliundros.
Sakyciau, tai nelabai normalus poziuris. Vedantis vyra i neistikimybe.
Mano ex buvo tokio poziurio. Oralinio ejo pas sliundras.

Ir tau nelaizydavo???
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 13, 22:36)
Ir tau nelaizydavo???

O kaip tu manai?
Atsakyti