Ne moteris tikrai nebutinai patirs orgazma ir tai nera joks sutrikiams, ypac jei bus tik lyt aktas, be glamoniu, jai is vis gali net skaudeti,o orgamzo pasiekimas is vis nuo daug ko priklauso : nuo menesio dienos, nuo nuotaikos, nusiteikimo, net poklabio ryte su vyru gal, nuo psichologines busenos, baimiu pvz bijo pastoti, nuo glamoniu ir t.t. vyrai viso to sudetingumo neturi.
nezinau ar jus cia kelios su problematiskais vyrais bendraujat arba nelabai isigilinot i ju pojucius ir viska matot tik per savo prizme.
Papildyta:
taigi idejau citata, neperskaitot? taip nuo to pradeda.
Papildyta:
Tai ka tu parasei, kad moteriai skauda, ka prisimena vyro chamizma rytini kazkoki, tai yra moters orievarta, jeigu ji uzsiima seksu, o ne paprastas elementarus lytinis aktas. Tas pats kaip "drozt" vyra, jeigu jam nestovi tuo metu. Tai aisku tada moteriai sunku patirt orgazma ir jis procentaliai buna labai retai,
Papildyta:
Karsta moteris, manau, ta, kuriai amziais neskauda galvos, kuriai neuztenka tik vyro kyzt-myzt, nes ji seksu megaujasi ir nori juo megautis ilgiau ir daugiau, o ne tik atkenteti, kol vyras baigs per pora minuciu. Ties kuria nereikia "dirbt" visa amzinybe, kad gaut sekso. Kuri i seksa ziuri ne kaip i oriemone vaikams gaminti, o kaio buda pasidalinti malonumu su vyru, isreiksti meile ir kt jausmus savo partneriui. Kuri megsta eksperimentuoti, nes paciai oatinka, ne del baimes kad paliks. Kuri ziuri i twi kaip i mazyti "mena". Ir tai visiskai nera susije su vyru skaicium.
tai va tame ir esme, kad vyrui NESKAUDA IR JAM TAI NEBUTU PPREVARTA, apie tai ir sneku niekaip nepagauni kampo jam dizn ka moteris jam sake, jam dzin glamones, ir t.t. nu niekaip nepagauni
Reikia ismokti tinkamai nusiteikti, atsipalaiduoti, nukreipti savo mintis tam tikra linkme is kur ateina O.
Reikia zinot savo jautrias vietas, pagalvot apie jaudinancius dalykus. Viskas be vyro gerai veikia, to galima ismokti, vietoj to kad kazka kaltinti.
Po operaciju is pradziu reikia 3 kart per diena daryti viena procedura, po menesio galima du kartus per diena. Po keliu menesiu karta per diena. Ir kazkaip be vyru susitvarko, o ne raitosi is skausmo, o cia princeses tik kaltininti sugeba.
Karsta moteris, manau, ta, kuriai amziais neskauda galvos, kuriai neuztenka tik vyro kyzt-myzt, nes ji seksu megaujasi ir nori juo megautis ilgiau ir daugiau, o ne tik atkenteti, kol vyras baigs per pora minuciu. Ties kuria nereikia "dirbt" visa amzinybe, kad gaut sekso. Kuri i seksa ziuri ne kaip i oriemone vaikams gaminti, o kaio buda pasidalinti malonumu su vyru, isreiksti meile ir kt jausmus savo partneriui. Kuri megsta eksperimentuoti, nes paciai oatinka, ne del baimes kad paliks. Kuri ziuri i twi kaip i mazyti "mena". Ir tai visiskai nera susije su vyru skaicium.
[right][snapback]72352159[/snapback][/right]
dievuliau, man tai normali eiline sveika moteris, kur cia karstumas?
Krasta moteris ,mano surpatimu, ta ,kuriai sekso reikia daugiau nei tai eilinei.
ir man idomu kokia KARSTA galima laikyti , o kokia sliundra.... ??? pleas pagal jus
dievuliau, man tai normali eiline sveika moteris, kur cia karstumas?
Krasta moteris ,mano surpatimu, ta ,kuriai sekso reikia daugiau nei tai eilinei.
Ji issigando kad galim ja isbrokyt ,nes tema ja paliete
Net neoerskaitei, bile pakomentuot?
Papildyta:
Reikia zinot savo jautrias vietas, pagalvot apie jaudinancius dalykus. Viskas be vyro gerai veikia, to galima ismokti, vietoj to kad kazka kaltinti.
Po operaciju is pradziu reikia 3 kart per diena daryti viena procedura, po menesio galima du kartus per diena. Po keliu menesiu karta per diena. Ir kazkaip be vyru susitvarko, o ne raitosi is skausmo, o cia princeses tik kaltininti sugeba.
Analogskai kaip tu kaltini moteris, jeigu vyrams kazkas lovoj nesiseka.
taigi idejau citata, neperskaitot? taip nuo to pradeda.
ikeliu dar lietuviska, gal bus paprasciau suprasti? Sugavęs grobį plėšrūnas pirmiausia suėda žolėdžių virškinamąjį traktą su visu jo turiniu. O tai jau žarnyno mikrofloros perdirbti augalinės celiuliozės produktai. Tokiu fermentuotu pavidalu šuo sugeba įsisavinti ląstelieną.
http://www.kuraveta....gtis-su-gyvunu/
Papildyta:
Nu ir aš įdėjau, bet... Ok, pabandom kitaip - "entrails" yra "vidaus organai" Čia. Įdėtose nuorodose (tiek Jūsų, tiek mano) paminima, kad liūtai dažnai pirmiausia valgo širdį, kepenis, inkstus ir co. Kas yra vidaus organai, a ne? Bet tai nėra žarnos su veganišku turiniu.
Dėl Jūsų lietuviškos nuorodos trumpai - šuo nėra liūtas. Cats and dogs
Tai ka tu parasei, kad moteriai skauda, ka prisimena vyro chamizma rytini kazkoki, tai yra moters orievarta, jeigu ji uzsiima seksu, o ne paprastas elementarus lytinis aktas. Tas pats kaip "drozt" vyra, jeigu jam nestovi tuo metu. Tai aisku tada moteriai sunku patirt orgazma ir jis procentaliai buna labai retai,
Papildyta:
Karsta moteris, mana...................................................". Ir tai visiskai nera susije su vyru skaicium.
cia klysti ,,, visu pirma bloga nuotaika ar susierzinimas neprideda noro myletis , o turetu vyru skaicius moteri nuvalkioja ,pabendravus su islenda arba jau akto metu .masturbacija dazna su dideliu **** ir nieko gero neprideda ,nes istampo ertmes ,ieinant i ta kuri ilgai neturejo tai jauciasi ir priduoda savotiska malonuma,kaip ir sudrekimas tos ertmes pasako kad moteris susijaudino ir geidzia taves .taip kad vyrai ne stuobriai
[right][snapback]72352210[/snapback][/right]
Karsta ta, kuriai negedingas seksas, kuri megaujasi juo.
Sliundra tokia, kuri duodasi su visais.
Lutuke nei karsta nei sliundra. Del jos sekso gali ir nebut, tik sinchrofrazatroninis gal koks...
Dėl Jūsų lietuviškos nuorodos trumpai - šuo nėra liūtas. Cats and dogs
Butent
Sirdis, kepenis, insktai yra puikus gelezies saltinis.
Papildyta:
Papildyta:
Karsta moteris, mana...................................................". Ir tai visiskai nera susije su vyru skaicium.</p></div></blockquote><p>cia klysti ,,, visu pirma bloga nuotaika ar susierzinimas neprideda noro myletis , o turetu vyru skaicius moteri nuvalkioja ,pabendravus su islenda arba jau akto metu </p>
Arbuzai, gal tu isdrisi pakomentuoti.
Va kodel, vyrai linke keikti stoies moteriskes, bet naudojasi ju paslaugomis?
Ar jie netampa tokie pat kaip jos?
Va is paprastos moteriskes pozicijos. Nusauk mane, bet niekada savo noru neuzsiimsiu seksu su apsileidusiu, besielgianciu kaip sliundra, vyru.