Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 15:42)
Vien iš telefono gal mažoka, dukra grįš, norės filmą kokį  prasukti.
Bet norėčiau mokėti kokius 7€ bigsmile.gif
Galvoju apie tele2  imti 25 gigus su tuo pirmu modemu. Manau užtektų rolleyes.gif
Tark žodį, įdomucia, sparta rodo iki 300 4u.gif
Tik man įtartina, kad siūlo 14 dienų pasibandyt. Jie turi žinot savo dengimą ir būti garantuoti, kad puikiai veiks ax.gif

nu nezinau mano telefoninis veza filmukus ir ne vienam kompiuteryje. O Lietuvoje turetu buti geresnis internetas, pagal ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 16:02)
Kas be ko, aš irgi už kokybę ir visa kita, bėda tame, kad, kaip jau žinote, gyvenu ne namie, bet kartais valandėlę kitą pabūnu, tai nelabai ir spėju pasinaudoti tais visais gerumais, o moku lyg gyvenčiau pastoviai ir naudočiausi pilnais plaučiais. Dėl to ir esu giliai įsitikinusi, kad mano sąskaita už namų paslaugas turi būti vienženklė bigsmile.gif
Dėkinga už paaiškinimus 4u.gif

Zinot nesuprantu tada. Filmus galit atsisiusti verciau ir paziuret be jokio interneto, tai interneto reikes tik bendravimui, sakysim telefone. Jei kazkur dar gyvenat ir ten yra telia, tai galit passimti plana karrtu su namu internetu, tai uz 6GB ir neribotus pokalbius bus gal 8 eurai(interneta padidina 3 kartus, jei turi namuose interneta), o tu 6GB jums tikrai pakaks, net ir vienam kitam filmui.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 16:10)
nu nezinau mano telefoninis veza filmukus ir ne vienam kompiuteryje. O Lietuvoje turetu buti geresnis internetas, pagal ideja smile.gif

Cia kalba buvo kiek duomenu reikes tiems filmukams. Mezon ten buvusios erdves, keista kontora, jie naudoja labai dideli dazni ir naudoja WIFI ir WIMAX naudojo...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 16:17)
Zinot nesuprantu tada. Filmus galit atsisiusti verciau ir paziuret be jokio interneto, tai interneto reikes tik bendravimui, sakysim telefone. Jei kazkur dar gyvenat ir ten yra telia, tai galit passimti plana karrtu su namu internetu, tai uz 6GB ir neribotus pokalbius  bus gal 8 eurai(interneta padidina 3 kartus, jei turi namuose interneta), o tu 6GB jums tikrai pakaks, net ir vienam kitam filmui.
Papildyta:
Cia kalba buvo kiek duomenu reikes tiems filmukams. Mezon ten buvusios erdves, keista kontora, jie naudoja labai dideli dazni ir naudoja WIFI ir WIMAX naudojo...

nu nezinau apie specifines kompanijas LIetuvoje, siaip sakau, kad mobilaus interneto, jei ypac neribojamas uztenka ir filmui ir nevienam.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 14:38)
Atsakysiu uz MB. Nebuvo jokio x. Yra merginu kurios gerai jauciasi vienos ir neiesko vyro. Tokios pakankamai vyrams patrauklios.

Taigi variantas be x.

X visada yra 😉
Tik kartais jis giliai pasamoneje.
Pvz, jei moteris nenori nieko, tai nieko ir nebus.
Jei pagalvoja, kad o gal ir visai gerai butu, tai zmones pradeda eiti link jos tai pajaute.
Uztai kai kurie vyrai sako, kad jie gali matyti, ar moteris noretu susipazinti 😉
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 16:25)
X visada yra 😉
Jei pagalvoja, kad o gal ir visai gerai butu, tai zmones pradeda eiti link jos tai pajaute.
Uztai kai kurie vyrai sako, kad jie gali matyti, ar moteris noretu susipazinti 😉

Nu tikrai ne. Koks x? supratau, klauset nuo paiesku pradzios ar ne taip supratau? o jei ne nespejai uzsinoreti ieskoti? is vis net minies neturejau, kad man reiktu vaikino tuo metu, bet skaiciau grazius romanus, apie meile, drasa, stiprius vyrus, garzias, stiprias moteris pvz Ciauskute, raitelis be galvos, drasiuju keliai ir t.t. ir t.t. bet dar tikrai nebuvo jokiu vaizdiniu apie seimos kurima, net apie vaikina, norima ar nenorima is vis kazkaip tik pradejom pazindintis su tais vaikinais, kas jei tokie per padarai lotuliukas.gif mokykloje siaip labai lengvai bendraudavom su klasiokais, rengdavom ziburelius, balius, eidavom i sokius, bet siaip daugiau pramogai, be konkreciu tikslu kazka susirasti, apalmai ne negalvojom, kam mes ten einam. lotuliukas.gif
O pasamonej tai pas kieviena uzkoduota susiporuot, pagimdyt vaikus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 birželio 2018 - 15:34
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 16:25)
X visada yra 😉

Moteris turi nenoreti... Kitaip man ji atgrasi. Tai patvirtinama vienisumo istorija. Prie tokiu vyrai bijo artintis. Ir as bijociau tikslu susiporuot.
Tada galima bandyti susidraugauti. Bet ji gali tureti draugiu, cia jau prasideda kova, reikia buti geresne drauge. Aisku tokia drauge, kuri dar gal ir vyras buna lemiamas kozyris, kuris laimi.
Buvusios drauges papyksta ir nutolsta (nes su jomis mazai laiko jau)

Na tada jau viskas tik laiko klausimas. Kada uzsinores. Nes zinai, ko nori, tai galima save keisti, savo elgesi keisti.

Na tipiskas pasyvus aktyvumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 25 birželio 2018 - 15:36
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 16:17)
Zinot nesuprantu tada. Filmus galit atsisiusti verciau ir paziuret be jokio interneto, tai interneto reikes tik bendravimui, sakysim telefone. Jei kazkur dar gyvenat ir ten yra telia, tai galit passimti plana karrtu su namu internetu, tai uz 6GB ir neribotus pokalbius  bus gal 8 eurai(interneta padidina 3 kartus, jei turi namuose interneta), o tu 6GB jums tikrai pakaks, net ir vienam kitam filmui.

Papildyta:

na, įsivaizduok, kad gyveni namie ir viską turi, o retkarčiais nuvažiuoji į sodą ir ten kartais praverstų "budintis" internetas.
4u.gif Ačiū sliekų tarybai už patarimus.
Paskambinau į telia, pasakiau, kad esu patenkinta turima kokybe, tik galbūt būtų galima mokėti mažumėlę mažiau. Kad kiti operatoriai gundo mažom kainom, bet nesu tikra, kad kokybę gausiu tą pačią, tai gal man koks pigesnis ribotas planas tiktų.
Tai specialiai man atsirado nuolaida mano turimam planui. bigsmile.gif Mokėsiu vienženklį skaičių pinigų, o netas bus toks pat greitas ir neribotas, nereiks dėl nieko sukti savo mažų smegenų biggrin.gif
Ir pokalbis su jaunu maloniu vyruku malonus buvo ir akivaizdžios finansinės naudos davė clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 25 birželio 2018 - 16:31
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 17:22)
Ir pokalbis su jaunu maloniu vyruku malonus buvo ir akivaizdžios finansinės naudos davė clap.gif

ir dar iš pirmadienio, tai dar kurią nors savaitės dieną sėkmę nusišypsos smile.gif
Papildyta:
ir aš persirengiau, neišsigąskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 17:42)
ir dar iš pirmadienio, tai dar kurią nors savaitės dieną sėkmę nusišypsos smile.gif
Papildyta:

Stilinga ir elegantiška mergina monteverte. Tik ar nereikėjo įsileisti spalvų į savo naująjį garderobą? mirksiukas.gif
Aš tai labai pastovi. Vyras jau trečias, o tele operatorius vis tas pats biggrin.gif palyginu kainas, susikaupiu, pereisiu, sakau, pas kokius teleduškininkus, ateinu nutraukt sutarties ir kaip tyčia specialiai man atsiranda labai patrauklus mokėjimo planas. Ir taip jau keliolika metų biggrin.gif
Ir dar užsiminiau, kad man niekas nepriminė, kad akcija baigiasi, o kai gavau sąskaitą pilna kaina, ji man nepatiko. Tai už moralinę traumą jau už šį mėn man tą akciją taikys. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 16:20)
nu nezinau apie specifines kompanijas LIetuvoje, siaip sakau, kad mobilaus interneto, jei ypac neribojamas uztenka ir filmui ir nevienam.

Pas mus telefone riboti duomenys. Galėtum su mumis pasidalinti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 25 birželio 2018 - 17:54
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 17:42)
Papildyta:

as tai kai ziurejau i teksta, tai man is pradziu nuotrauka - pauskciukas pasirode biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 18:52)

Aš tai labai pastovi. Vyras  jau trečias, o tele operatorius vis tas pats biggrin.gif  palyginu kainas, susikaupiu, pereisiu, sakau, pas kokius teleduškininkus, ateinu nutraukt sutarties ir kaip tyčia specialiai man atsiranda labai patrauklus mokėjimo planas. Ir taip jau keliolika metų biggrin.gif
Ir dar užsiminiau, kad man niekas nepriminė, kad akcija baigiasi, o kai gavau sąskaitą pilna kaina, ji man nepatiko. Tai už moralinę traumą jau už šį mėn man tą akciją taikys. biggrin.gif
Papildyta:

Pas mus telefone riboti duomenys. Galėtum su mumis pasidalinti mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
man siaip lygiai tas pats buvo, uzkniso, kele kele kainas jau moku 54 e i men, paskamibau sakau atsisakau, tai atsirado nuolaida iki 28 e lotuliukas.gif
tai ir gerai gal maziau jaunimas i telefonus ilinde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 18:54)
as tai kai ziurejau i teksta, tai man is pradziu nuotrauka - pauskciukas pasirode  biggrin.gif

biggrin.gif Aš tai nutylėjau, mat sena, žliba esu, telefone tas logotipas mažas, man jis irgi žvirblis. biggrin.gif pasiėmiau skaitymo akinius- žvirblis. biggrin.gif Nuėjau padidinamąjį stiklą pasiimt - ogi mergina. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 18:57)
tai ir gerai gal maziau jaunimas i telefonus ilinde  biggrin.gif

Wi-fi pasigavę ir įlindę. Ausų galiukai tik kyšo biggrin.gif
Atsakyti
nu žvirblis tai žvirblis, ką darysi biggrin.gif bile smegenis lesa ir gerai biggrin.gif
Atsakyti