Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 02 12, 18:15)
Jus kalbekit ka norit, o as vaziuoju i parduotuve ir nusipirksiu sokolado  biggrin.gif

O kas vaika ziuri?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 18:16)
O kas vaika ziuri?

Puidokas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 16:45)
Tu cia pradejai savo paklodes apie pasaipas destyti, nekrauk ant manes dabar.

Yra moterys nescios kurios valgos nes galvoja kad reik uz du valgyti, ir atsipalaiduoja. Bet gal dabar tokiu maziua jau, nes cia turbut is tarybiu laiku toks durnas mastymas

tu rimtai pamirsti nuo ko prasideda diskusija smile.gif
O cia jau galeciau padeti visa kruva besiraitanciu is juoko smailiku. Tu man aiskini, kaip kalbeti su jautresniu pasnekovu? Tu, kuri vis bandai durstyti kitiems ten, kur skaudziausia? Veidmaine, ne kitaip.

Pritaikyk burbes "metodams" tai, ka apacioje prirasei apie svori. Kam reikes, tas susimastys. O jei reik susimastyti, jei kazkas jaucia pareiga priminti, tai kodel apie svori negalima to daryti?

Nu bet tai, jei jausi soties jausma, tai niekaip neis persivalgyti nuolat. Ir dar karta sakau galejau seniau valgyti kiek noriu kimsti ir uz 3 man svoris neaugo, tai ar maistas automatiskai prideda kg ar musu organizmas kazkaip reaguoja i ta maista skirtinagi? O dabar man nebeina tiek daug suvalgyti, Seniau rasiau suvalgydavu kokius 4 ceplinus, pica visa didele ir nieko ir uz valandos vel galejau kazka toliau valgyti ir buvau daug lieknesne smile.gif dabar taip nebeina, atrodo sprogsiu, jei daugiau suvalgau ir pusdieni nieko isvis nesinori i burna kisti. Aisku ,kai kas labai skanu galiu persivalgyti, bet tai jau labai retai biggrin.gif

zmones kazkaip keistai isvaizduoja musu kuna kaip koki kibira, kiek ikisi maisto tiek ir bus, bet taip nera. Kodel zmones serga mazakaraujsytem, nors valgo ir mesas ir darzoves pagal visus gydytoju nurodymus?arba kodel pradeda trukti kitu vit , mineralu,kai maisto guana pakankamai su tom medziagom? kodel svoris neauga, nors valgoma daug? arba kodel nekrenta, nors valgoma mazai?
Atsakyti

O kas vaika ziuri?

jau du turi :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 16:41)
gaila, kad taip retai beatskrenda, ania?

gal atskrenda, gal nesirodo mums biggrin.gif labai keistu reiskiniu nakti danguje matosi kartais.
Atsakyti
O kas vaika ziuri?

Mama
Atsakyti
O kas vaika ziuri?

Tai tokiu metu ir su vaiku galima nueiti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 12, 16:45)
Nu o jei jau nepavyko gero išsirinkti, tai nežinau kieno čia didesnė atsakomybė - ar to, katras nesugebėjo kitam geras būti. Ar to, katras nesugebėjo sau gero išsirinkti.

abieju sau atsakomybe. Tik ne vein issirinkime esme, dar svarbu,kaip ir paskui klostosi santykiai. Nei vienas nebuna labai geras vyras jau pats savaime nuo jaunystes, ugdosi del mylimos moters, arba nesiugdo biggrin.gif Reta mama, kuri gerai isaukeljusi sunu, ypac is vyrensiu kartu.

pvz mano drauges vyras net sumustino nemokedavo pasiimti, mamyte viska paduodavo, nieko ismoko ir ne tik sumustinius gaminti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 18:08)
Tyru galima tapti nuosirdziai atgailaujant ir isperkant kaltes, bet jums tai raketu mokslas, todel daugiau nesiplesiu.

nu as jau sakiau ,tau kriskcioniska religija pire sirdies ,tik centre ne dievas, o tu biggrin.gif tau tiktu i kki vienuolyna, kur save kankinasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 18:33)

pvz mano drauges vyras net sumustino nemokedavo pasiimti, mamyte viska paduodavo, nieko ismoko ir ne tik sumustinius gaminti biggrin.gif

Man net kava ismaiso ir paduoda. Visus rubus paduoda, as net nezinau kur kas yra
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 18:37)
Man net kava ismaiso ir paduoda. Visus rubus paduoda, as net nezinau kur kas yra

Tu neįgalus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 12, 18:39)
Tu neįgalus?

Prie ko cia neigalumas? Mylintys zmones stengiasi viens del kito. Kas tik paduoda kava ir rubelius, kitas gal kiek daugiau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 18:37)

nu tai ir sakau, kaip ismokinsi taipir turesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 18:40)
Prie ko cia neigalumas? Mylintys zmones stengiasi viens del kito. Kas tik paduoda kava ir rubelius, kitas gal kiek daugiau.

Mazvaikis. Niekad negerbiau vyrų tokiu. Ar moterų, kurios kompanijoj neva zavingai kikendamos sako, oi, turiu tris vaikus, du maži ir vienas didelis. **** žiūriu į tokias kaip į ateives.
Atsakyti