Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 16:35)
Pasikartosiu...nuo geru moteru/vyru antros puses nebėga

Nuo to, kad kartojatės, tai nei reikšmingiau, nei teisingiau neskamba biggrin.gif Bet žinoma, Jūsų teisė kartotis kiek tik norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 16:34)
Boboms neretai aplamai pasimaiso protas, tai jau gerumas tampa nesuvokiama kategorija.
Paprastai moterys nebega nuo tu kuriu rimtai bijo. Va si taisykle kur kas rimtesne. Nes islikti geru kokiai puskvaisei yra misija neimanma, kai prigasdinti - daugeli galima...

Bijo tik bailės, o gerus vyrus gauna ne visos. O kurios negauna, tos paskui pabėga.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 12, 16:36)
Nuo to, kad kartojatės, tai nei reikšmingiau, nei teisingiau neskamba biggrin.gif Bet žinoma, Jūsų teisė kartotis kiek tik norisi biggrin.gif

O ar as neteisi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 16:11)
biggrin.gif  biggrin.gif buvo tik ateiviai

gaila, kad taip retai beatskrenda, ania?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 17:03)
tai tu gi pradejai apie passaipas sneketi ar jau pamirsai?

galejau valgyti ir uz 3 man svoris neaugo kodel? jei nera hormooniniu ar kitu sutrikimu, svoris neaugs. paprasciausiai nesinores tiek daug valgyti, sotumojausmas bus, jei jo nera vadinasi kazkas ne taip.

Tu cia pradejai savo paklodes apie pasaipas destyti, nekrauk ant manes dabar.

Yra moterys nescios kurios valgos nes galvoja kad reik uz du valgyti, ir atsipalaiduoja. Bet gal dabar tokiu maziua jau, nes cia turbut is tarybiu laiku toks durnas mastymas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 16:38)
O ar as neteisi?

Pats išsireiškimas turbūt iš dalies yra teisingas (nors esu tikra, kad gyvenime turbūt išimčių rastume). Tik vat jo pritaikymas situacijai gali būti netinkamas. Ypatingai, kai šis išsireiškimas taikomas tam, katras neva tai "geru" nebuvo ir dėl to nuo jo/jos kažkas pabėgo. Nes būti "geru" kažkam kitam yra mission impossible. Dėl to, kad per daug neapibrėžtumo ir per daug variantų nepatikyti į kito žmogos supratimą, kas yra "geras" vyras ar moteris. Kad turėtum gerą vyrą/žmoną, reikia išsirinkti gerą. T.y. tokį, koks geras tau. Nu o jei jau nepavyko gero išsirinkti, tai nežinau kieno čia didesnė atsakomybė - ar to, katras nesugebėjo kitam geras būti. Ar to, katras nesugebėjo sau gero išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 16:35)
Pasikartosiu...nuo geru moteru/vyru antros puses nebėga

Cia zinokit subjektyvus dalykas. Kazkaip visos mane paliko ir palikoo tada, kai man to reikejo. Net su exe pavyko susitaikyti (man reikejo laiko viska suvokti). Ka suvokiau - tai paskatinau ja ivairiems idomiems pprojektams.
O mano pasiulymas buti kartu buvo galimybe tapti mano verge. Na ji verge tapti nepanoro, o as turejau pasiteisinima, kad ji atmete pasiulyma gyventi kartu.

Viskas priklauso nuo komunikavimo, zmones net per langus patys issoka. Manot siaip sau?
Atsakyti
Šeima be dūmų niekada nebūna. Del smulkmemu zmones nesiskiria. Kaip reikia prisišikti, kad nuo taves pabegtu zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2019 - 17:12
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 17:11)
Šeima be dūmų niekada nebūna. Del smulkmemu zmones nesiskiria. Kaip reikia prisišikti,   kad nuo taves pabegtu zmogus.

Daugiau variantu:
Kaip reikia prisisikti, kad jau tektu nuo kazkieno begti.
Kaip reikia nuvaziuot stogui, kad nesiorientuoji ka darai.

Visokiu variantu buna.
Bet mane domino tos kurios issiskyre del butinumo. Cia panasus atvejai, kaip kalejime visi pasodinti uz smulkmenas ar visai nekalti.
Manau buna tokiu moteru, kurioms tikrai nepasiseke, bet ju tiek mazai, kad nelabai surasite. As tokiu nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 vasario 2019 - 18:04
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 16:14)
Taip ir su zekais. Gali buti nekaltas pasodintas, o gali buti nieksas laisveje. Tai sekmes su zekais.

Arba, konteineryje galima rasti geru maisto produktu,  o galima apsinuodytii brangiame restorane.
Panasus isvedziojimai.

Jei jau moteris su patirtimi, tai labaii maza tikimybe, kad pas ja liko kazkas tyro. ARba jo tokiuu dalyku niekad neturejo, arba prarado arba jai sutrype ir jai jau pofig viskas

Tik tyras zmogus pritrauks tyra zmogu, kad ir kokie butu isvedziojimai.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 12, 16:18)
Teip, teip, per šventes užsiritinau porą kg pliuso būtent todėl, kad tuo metu jaučiausi nemylima ir hormonai išsibalansavo. Po švenčių visi mane pamilo atgal ir svoris kartu su hormonais matyt grįžo į savo vėžes. Tiksliai taip ir buvo. Dar praitą žiemą, kai buvau +3 kg priaugusi, tai tikrai buvo kalti hormonai ir meilės trūkumas, o ne tai, kad kasdien riebų maistą + desertuką pradėjau valgyt. Nu tiksliai taip. Gerai, kad desertuko atsisakius ir hormonai į vietą sugrįžo, ir depresija matomai pasitraukė biggrin.gif

P.S.: nesakau, kad svorio augimo priežastis negali būti hormonai, stresas ar dar koks ten psichologinis disbalansas. Nu bet kad svoris auga TIK tada, kai žmogus problemų turi, tai  rolleyes.gif

mes nesnakam ape isvorio svyravima +-5kg snekejoma apie nutukima.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 18:07)
Tik tyras zmogus pritrauks tyra zmogu, kad ir kokie butu isvedziojimai.

Tyru galima tapti nuosirdziai atgailaujant ir isperkant kaltes, bet jums tai raketu mokslas, todel daugiau nesiplesiu.
Atsakyti

Vis kartoji, kad ne seksas svarbu, bet ieskodamas moters kreipi demesi i tai, kad butu grazi, seksuali, visokius vikruntasus darytu ir tau vaizduote kaitintu? Pasakojai cia susizavejes, kaip tau ka tos exes dare.

su visom taip galima ,.tyngiu rasinet ir gilintis apie sliundras .man viena drauge pakiso gera skaitala ,zodziu nekuj lyst sss ir paskui dar gilintis apie ji

Atsakyti
Jus kalbekit ka norit, o as vaziuoju i parduotuve ir nusipirksiu sokolado biggrin.gif
Atsakyti