Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 13:02)
Nesu girdejusi, kad kas parkelyje uzpultu ir isprievartautu , jus girdejot?

aisku girdejus! Tuomet Marijampolej gyvenau. Prie musu bendriko parke viena mergina sumuse ir isprievartavo, be samones mergina i ligonine pateko. O kita sumusta ir suplesytais rubais pabego. Dar zinau kur griztant is kaimo sokiu merginos ejo bureliu, sustojo masina ir viena isitempe. Ir isprievartavo, ir sumuse, ir nuveze kazkur toli ir ismete kaip suni. Jos seseri pazistu, jos kartu tuomet is sokiu grizinejo, tai zinau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 14:54)
o taip smile.gif aš irgi daugiau su vyrais nei moterimis bendrauju.
Ir gyvenu gražioje vietoje, tai yra tekę matyti ko jie nenorėtų, kad kas pamatytų biggrin.gif už rankelių ne su sava smile.gif

nuo manes tai vyrai po kurio laiko jau nesislepe kokie yra, pasakojosi lyg niekatroji gimine buciau. Tikrai nemazai bjauriu parazitu pasitaiko, o pries zmonas sventus vaidina. Ir kolegos juos gina, zmonom komplimentus laido, kokius jos super gerus ir istikimus vyrus turi, ir alibi kolegoms duoda, kai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 09:51)
įvairiai, ypač tai matosi tuo atveju, jei kasdien kažko nedarai. Pvz. kažką darai tik etapais, kas pusmetį ar metus ir negali prie to priprasti, išdirbti. Tai labai pasijaučia, kad žymiai lengviau einasi nei anksčiau. Ir taip metai iš metų vis lengviau, nors juk ne jaunyn eini, visgi smile.gif

Tipo jeigi dukart per metus iseini pabegioti tai bus zymiai lengviau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 14:56)
aisku girdejus! Tuomet Marijampolej gyvenau. Prie musu bendriko parke viena mergina sumuse ir isprievartavo, be samones mergina i ligonine pateko. O kita sumusta ir suplesytais rubais pabego. Dar zinau kur griztant is kaimo sokiu merginos ejo bureliu, sustojo masina ir viena isitempe. Ir isprievartavo, ir sumuse, ir nuveze kazkur toli ir ismete kaip suni. Jos seseri pazistu, jos kartu tuomet is sokiu grizinejo, tai zinau.

aš tai iš viso baisią istoriją turiu. Tos merginos vietoje aš turėjau būti. Kai gyvenau viename ne per dideliame mieste paauglystėje, tai vieno vakarinio renginio metu, mane nau draugės bandė atskirti daug bernų. Bet mes labai tvirtai laikėmės, ji manęs niekaip nepaleido, o jie negalėjo labai stipriai traukti manęs, nes aplink dar daug žmonių buvo. Ir pamatė tai vieno berno kaimynė. Ji matyt žinojo kaką neigiamo apie jį ir pradėjo jį barti, kad viską jo tėvams pasakys, kad jam bus blogai. Tada tie bernai mane ir draugę paleido. Suveikė mūsų apsaugos, mes kažką labai negero įtarėm ir pradėjom bėgti namo, bet kitu keliu nei visada. Po to mūsų kaimynė matė, kad 10 bernų šaika bėgioja aplink mūsų namus prieš naktį, bet neberado mūsų.
Tada jie grįžo vėl į renginį ir prisikalbino vienas jų tokią neišvaizdžią, nepopuliarią merginą, kurią gal rečiau kas kalbindavo. Ta, aišku, kvailiukė matyt apsidžiaugė ir sutiko su juo į šoną nueiti. O likusieji laukė šone. Kadangi muzika renginy buvo garsi, niekas nieko negirdėjo. Nutempė ją į atokią vietą ir dešimtyje išprievartavo. Po to jos mokykloje gal 3 mėnesiai nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 25, 15:00)
Tipo jeigi dukart per metus iseini pabegioti tai bus zymiai lengviau? biggrin.gif

man - taip smile.gif vyras irgi panašiai pastebi, nor sjis vegetaras, ne veganas
Atsakyti
mano klasioka dar sovietmeciu pedofilas isprievartavo. Lyg miesto WC. Garsi byla tada buvo (garsi tik musu mieste, siaip, juk skelbiama nebuvo). Mes tada gal i 6 klase ejom.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 14:01)
Gerai su jumis butu gyventi, butu galima lupti ir jus nematytumet jokiu problemu.

jums tai sukeltu dziaugsma? blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 15:20)
mano klasioka dar sovietmeciu pedofilas isprievartavo. Lyg miesto WC. Garsi byla tada buvo (garsi tik musu mieste, siaip, juk skelbiama nebuvo). Mes tada gal i 6 klase ejom.

tokius tai uz geros vietos pakabinti ir laikyti reiktu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 15:22)
jums tai sukeltu dziaugsma?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ne tik dziaugsma sukelia, bet ir jo saviverte auga.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 15:00)

nu nezinant priesistories sunku ka komentuot. mano drauge irgi po kaimo sokiu isprievartavo, bet ten daugiau detaliu yra, ne siaip kaip cia psakojo eini ramiai namo kur is po darbo pirpuola sumusa ir isprievartauja, aisku taip buna tik sakiau, manau labai retai,tai va daugiau majekai taip elgesi, kur buvo pvzdys idetas daug daugiau, ka girdziu tai po visokiu baliu, tai girtas tai visai be samones isprievartauja arba kaip buvo mineta kokie artimi vyrai, kas dar baisiau tam tikru atzvilgiu...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 15:23)

blink.gif blink.gif blink.gif
neauga, tik matomai zemi troskimai pildosi...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 14:11)
Ačiū, idomucia 4u.gif
Telia tai seniai turiu, neribotas, greitas, viskas čiki, tik pati retai ir trumpai namie būnu, tai norėtųsi pigesnio varianto. Mezon anteną matau pro langą. rolleyes.gif o iki 15 greičio mezoną irgi šunys ėstų?

o mobiliu variantu nera Lietuvoje? cia, jei tokiam retam vartojimui man mobilaus interneto uztektu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 birželio 2018 - 14:27
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 15:23)

Aukleti zmona tai sunkus nedekingas darbas. Koks cia dar dziaugsmas ar saviverte?

Nuo auklejimo dar gali ir stogas pavaziuot...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 14:19)
O pas mane visi friendzonoj  unsure.gif

ta knyga, kuria cia rekomdavau, ir skaitau dabar, kaip tik psichokloge raso, kodel moterys turincios daug vyru draugu, nesusiranda vyro.

As asmensikai neturiu to x, nes nespejau uzsinoret ieskoti, kai mane susirado biggrin.gif Anksciau tai greiciau vyksta, jei iki 18-21 susirandi susituoki ar gyveni kartu viskas paprasciau, paskui jau gaunasi daug komplikaciju, dauguma mano draugiu anksti susiporavo. Viena issikyre, tai paskui dabartinio savo vyro ieksojo beveik 10 m, i ta tarpa pagyveno su 2, pagimde dar viena vaikeli, bet dabar lyg laiminga...bet ji labai jau aktyviai ieskojo, tai nezinau ar tas suletino ta paieska ir nuvede ivairiasi keliais ar tai jos likimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 15:37)
Aukleti zmona tai sunkus nedekingas darbas. Koks cia dar dziaugsmas ar saviverte?

Nuo auklejimo dar gali ir stogas pavaziuot...

nu va sakot ir ne vyras, vyras siek tiek sutrikes, nesugebanti suvokt gal agresijos ir smurto paskemiu, bet siaip visiskas vyras, prisiimat atsakomybe, tik ne uz tai ka reikia, zmona ne suniukas jos nereikia aukleti, ar dresuoti, zmona tereikia vyrui myleti ir ja rupintis mirksiukas.gif

Idomucia, jei taip atvirai neturejot gero tevo pavzydzio?
Papildyta:
idomus pamastymai https://m.delfi.lt/g...php?id=78313531
Dmitrijus Trockis: du žmonės visada vienas kitą kažkuo erzins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 birželio 2018 - 14:41
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 15:30)

o mobiliu variantu nera Lietuvoje? cia, jei tokiam retam vartojimui man mobilaus interneto uztektu.

Vien iš telefono gal mažoka, dukra grįš, norės filmą kokį prasukti.
Bet norėčiau mokėti kokius 7€ bigsmile.gif
Galvoju apie tele2 imti 25 gigus su tuo pirmu modemu. Manau užtektų rolleyes.gif
Tark žodį, įdomucia, sparta rodo iki 300 4u.gif
Tik man įtartina, kad siūlo 14 dienų pasibandyt. Jie turi žinot savo dengimą ir būti garantuoti, kad puikiai veiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 15:42)
Vien iš telefono gal mažoka, dukra grįš, norės filmą kokį  prasukti.
Bet norėčiau mokėti kokius 7€ bigsmile.gif
Galvoju apie tele2  imti 25 gigus su tuo pirmu modemu. Manau užtektų rolleyes.gif
Tark žodį, įdomucia, sparta rodo iki 300 4u.gif
Tik man įtartina, kad siūlo 14 dienų pasibandyt. Jie turi žinot savo dengimą ir būti garantuoti, kad puikiai veiks ax.gif

Na mastykit jus zmones 300 tai miestu centruose teorine riba, ant 2600MHz daznio. Tas daznis uzmiestyjee nenaudojamas del mazo nuotolio.
Kaimuose naudojamas 850MHz daznis ten teorinis gal 50Mbps.

DAR. Ant piguvos sedi daug UBAGU, tai jie ta bandwidth melzia iki negalejimo.
Ant brangesniu planu sedi rimtesne publika tai ten realus rysys kur kas geresnis. Sakysim as mobilaus interneto beveik nenaudoju, nes turim sviesolaidi, o filmus irgi ziurim per satelita.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 15:57)
Na mastykit jus zmones 300 tai miestu centruose teorine riba, ant  2600MHz daznio. Tas daznis uzmiestyjee nenaudojamas del mazo nuotolio.
Kaimuose naudojamas 850MHz daznis ten teorinis gal 50Mbps.

DAR. Ant piguvos sedi daug UBAGU, tai jie ta bandwidth melzia iki negalejimo.
Ant brangesniu planu sedi rimtesne publika tai ten realus rysys kur kas geresnis. Sakysim as mobilaus interneto beveik nenaudoju, nes turim sviesolaidi, o filmus irgi ziurim per satelita.

Kas be ko, aš irgi už kokybę ir visa kita, bėda tame, kad, kaip jau žinote, gyvenu ne namie, bet kartais valandėlę kitą pabūnu, tai nelabai ir spėju pasinaudoti tais visais gerumais, o moku lyg gyvenčiau pastoviai ir naudočiausi pilnais plaučiais. Dėl to ir esu giliai įsitikinusi, kad mano sąskaita už namų paslaugas turi būti vienženklė bigsmile.gif
Dėkinga už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 25 birželio 2018 - 15:02