QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 10:32)
Tavo veiksmai...tiksliau postai kalba patys uz save - nori...ir dar kaip nori, только кишка тонкая. Vaikscioti i psichologijos kursus neuztenka, reikia savyje tureti kazka.
Papildyta:
O kaip atsirado pagonys? Is kur jie nusileido, is dangaus?
Papildyta:
O kaip atsirado pagonys? Is kur jie nusileido, is dangaus?
niekas nežino, tai paslaptis
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 12:22)
taip geguzes 13 Mildos diena O siaip kas diena reikia svesti
Papildyta:
man tai daugiau svente paaugliam, nusiusti slapta meiles prisipazinima Pamennu mokykloje visai idomiai ja buvo svesti , o dabar kazkaip net neiznau ka svesti zinoma geliu gauti visada smogu, bet jie visus metus butu kas negerai ir tik viena diena nupirktu geliu, tai koks cia dziaugsmas?
Aisku taigerai gal sustoti is to lekimo, vienas kita pasveikinti, pasidziaugti, jei tai nuosirdu.
Pamenu viena Valentino diena darbavausi cia geliu parduotuveje ir ta diena labai labai daug uzsakymu, simtais puoksciu , daromos jos kaip fabrike, ir veziojamos pagal uzsakytus adresus, as buvau prie kasos, ir visiem buvo pasakyta, kad geles atvesim tik neaisku kokiu metu, kas uzsake diena i darbus emem ir namu adresus vakarui. Tai sulaukem vieno pasipiktinusio vyruko skambucio vakare, matai zmonai siunte geles i darba,bet gavo tik vakare namuose....nes nu gi svarbu ne geles zmonai, o kad pries bendradarbius pasirodyti matyt, va tas man tai juokinga, arba kai susikelia i fb, ir dekoja vyram per fb
Papildyta:
man tai daugiau svente paaugliam, nusiusti slapta meiles prisipazinima Pamennu mokykloje visai idomiai ja buvo svesti , o dabar kazkaip net neiznau ka svesti zinoma geliu gauti visada smogu, bet jie visus metus butu kas negerai ir tik viena diena nupirktu geliu, tai koks cia dziaugsmas?
Aisku taigerai gal sustoti is to lekimo, vienas kita pasveikinti, pasidziaugti, jei tai nuosirdu.
Pamenu viena Valentino diena darbavausi cia geliu parduotuveje ir ta diena labai labai daug uzsakymu, simtais puoksciu , daromos jos kaip fabrike, ir veziojamos pagal uzsakytus adresus, as buvau prie kasos, ir visiem buvo pasakyta, kad geles atvesim tik neaisku kokiu metu, kas uzsake diena i darbus emem ir namu adresus vakarui. Tai sulaukem vieno pasipiktinusio vyruko skambucio vakare, matai zmonai siunte geles i darba,bet gavo tik vakare namuose....nes nu gi svarbu ne geles zmonai, o kad pries bendradarbius pasirodyti matyt, va tas man tai juokinga, arba kai susikelia i fb, ir dekoja vyram per fb
aš kažkada čia pas tėvus namie radau senus sveikinimus, a la visokias širdeles nuo klasiokų. Tada, tuo metu pamenu nu perskaičiau ir perskaičiau sau, nesigilinau labai ten, nes nei vienas klasiokas man kaip potencialus vaikinas nerūpėjo, nuo merginų tuo labiau nesigilinau ten labai ką rašė. Bet dabar taip į širdį susmigo... Tokie brandūs tie palinkėjimai, tokie nu nerealūs, negaliu net nupasakoti. Ir taiklūs labai buvo. Net nesuprantu kokia ten dvasia buvo juos visus aplankiusi tą dieną, kad taip jie surašė išmintingai. Ir originalūs labai sveikinimai, ne tokie, kokie valkiojsi po netą n metų.
Žodžiu, įdomus fenomenas