Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 10:32)
Tavo veiksmai...tiksliau postai kalba patys uz save -  nori...ir dar kaip nori,  только кишка тонкая. Vaikscioti i psichologijos kursus neuztenka,  reikia savyje tureti kazka.
Papildyta:

O kaip atsirado pagonys?  Is kur jie nusileido,  is dangaus?

niekas nežino, tai paslaptis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 12:22)
taip geguzes 13 Mildos diena smile.gif O siaip kas diena reikia svesti smile.gif
Papildyta:

man tai daugiau svente paaugliam, nusiusti slapta meiles prisipazinima  biggrin.gif Pamennu mokykloje visai idomiai ja buvo svesti , o dabar kazkaip net neiznau ka svesti smile.gif zinoma geliu gauti visada smogu, bet jie visus metus butu kas negerai ir tik viena diena nupirktu geliu, tai koks cia dziaugsmas?
Aisku taigerai gal sustoti is to lekimo, vienas kita pasveikinti, pasidziaugti, jei tai nuosirdu.
Pamenu viena Valentino diena darbavausi cia geliu parduotuveje ir ta diena labai labai daug uzsakymu, simtais puoksciu , daromos jos kaip fabrike, ir veziojamos pagal uzsakytus adresus, as buvau prie kasos, ir visiem buvo pasakyta, kad geles atvesim tik neaisku kokiu metu, kas uzsake diena i darbus emem ir namu adresus vakarui. Tai sulaukem vieno pasipiktinusio vyruko skambucio vakare, matai zmonai siunte geles i darba,bet gavo tik vakare namuose....nes  nu gi svarbu ne geles zmonai, o kad pries bendradarbius pasirodyti matyt, va tas man tai juokinga, arba kai susikelia i fb, ir dekoja vyram per fb lotuliukas.gif

aš kažkada čia pas tėvus namie radau senus sveikinimus, a la visokias širdeles nuo klasiokų. Tada, tuo metu pamenu nu perskaičiau ir perskaičiau sau, nesigilinau labai ten, nes nei vienas klasiokas man kaip potencialus vaikinas nerūpėjo, nuo merginų tuo labiau nesigilinau ten labai ką rašė. Bet dabar taip į širdį susmigo... Tokie brandūs tie palinkėjimai, tokie nu nerealūs, negaliu net nupasakoti. Ir taiklūs labai buvo. Net nesuprantu kokia ten dvasia buvo juos visus aplankiusi tą dieną, kad taip jie surašė išmintingai. Ir originalūs labai sveikinimai, ne tokie, kokie valkiojsi po netą n metų.
Žodžiu, įdomus fenomenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 07:22)
O cia jau galeciau padeti visa kruva besiraitanciu is juoko smailiku. Tu man aiskini, kaip kalbeti su jautresniu pasnekovu? Tu, kuri vis bandai durstyti kitiems ten, kur skaudziausia? Veidmaine, ne kitaip.

Tai, kad ji netaiko kur skaudziausia, ji taiko ten, kur mano yra problema, pas zmogu psichologine, ne su noru pasisaipyti, o kad gal susimastytu zmogus.

(cia netaikau tau Mylimuke, tik bendrai i ta tema)
Saipytis is svorio,valgymo kazkaip zema. Manau, stori zmones ir taip zino,kad jie stori, jie zino kur beda, jie nori arba nenori tvarkytis. Ir tas pasakymas, kad man tai storuliai sako,akd valgo mazai, man sukelia klausima, o kodel jie is vis taip sako tau, kodel teisinasi?buvo kakzas pasakyta? ar is zvilgsnio suprato smerkima?
Dar apie svori laida cia per radija buvo su klausimu ar gali sutuoktinis pasakyti,kad tu jau storeji, laikas butu mesti svor ir pan. ir spekit, kokie buvo atsakymai? jokiu budu ne, net artimam negalima, o tai ka sneketi apie svetimus ar dar juo labiau draugiu vaikus. Patiko vienas patarimas, kad kartu pasiulyti pasportuoti, atsakyti gal kokio slamsto valgyti. Zmones tarsi pareiga daznai jaucia visiem aiskinti kokios ju figuros, ar jiem reikia daugiau ar maziau valgyti, dalintis patarimais, net neprasius, testuoja, net vaikus ....zmones gyvenimu gal savu neturi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 12:31)
aš kažkada čia pas tėvus namie radau senus sveikinimus, a la visokias širdeles nuo klasiokų. Tada, tuo metu pamenu nu perskaičiau ir perskaičiau sau, nesigilinau labai ten, nes nei vienas klasiokas man kaip  potencialus vaikinas nerūpėjo, nuo merginų tuo labiau nesigilinau ten labai ką rašė. Bet dabar taip į širdį susmigo... Tokie brandūs tie palinkėjimai, tokie nu nerealūs, negaliu net nupasakoti. Ir taiklūs labai buvo. Net nesuprantu kokia ten dvasia buvo juos visus aplankiusi tą dieną, kad taip jie surašė išmintingai. Ir originalūs labai sveikinimai, ne tokie, kokie valkiojsi po netą  n metų.
Žodžiu, įdomus fenomenas smile.gif

vaikai, paaugliai aplamai daznai buna gana ismintingi del savo tyrumo dar sirdys neuzsidare.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 12:37)
vaikai, paaugliai aplamai daznai buna gana ismintingi del savo tyrumo dar sirdys neuzsidare.

labai pasiutusi klasė buvo. Mergos anksti nekaltybes praradę, kad tik krūtesnį kokį susirastų (ta prasme skustagalvį, su chebra, su treningais ir mašina biggrin.gif ) bernai net nesislėpdami rankas ant papų kraudavo smile.gif
Iš išorės tyrumo buvo labai mažai... Na bet viduje mes visi tikriausiai gana geri ir visi pirmiausia tik meilės norime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 12:41)
Na bet viduje mes visi tikriausiai gana geri ir visi pirmiausia tik meilės norime smile.gif

Kazkodel paskaicius prisimenu Trueksa ir durnas bobas kurios galvoja, kad kai jas TIKRAI isimyles - tai ispres ju visas problemas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 12:41)
labai pasiutusi klasė buvo. Mergos anksti nekaltybes praradę, kad tik krūtesnį kokį susirastų (ta prasme skustagalvį, su chebra, su treningais ir mašina biggrin.gif ) bernai net nesislėpdami rankas ant papų kraudavo smile.gif
Iš išorės tyrumo buvo labai mažai... Na bet viduje mes visi tikriausiai gana geri ir visi pirmiausia tik meilės norime smile.gif

tyruma as turejau omeny sirdies tyruma, kai dar to pykcio , pagiezos mazia, kai nelabai susidure su pasaulio blogiu, o visi sexo zaidimai, tai tik tyrinejimas paauglysteje, daznai tai tik smalsumas.
Bet va kai jau cia bendrauja bobos kai kurios sirdis jau kakzur patamsiuose sklendi gi jauciasi, gal is vis ten ir istikimos savo vyram, gal jau ir sekso nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 12:59)
o visi sexo zaidimai, tai tik tyrinejimas paauglysteje, daznai tai tik smalsumas.

Na o ka gero gali po to pasiulyti kitam to jaunos bobos? Apart naudotos skyles?
Jei planuoja tiesiog kartu gyventi tai OK, bet kokia prasme tokia vesti?

Jei jums nesuprantama, tai paaiskinsiu kitaip.
Jei tai tik isdykavimas, tai kodel blogai kai jusu vyrai paisdykauja su jaunomis gazelemis. Jie tik isdykauja, juk tai taip tyra ir nekalta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 vasario 2019 - 13:06
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 12, 13:37)
Tai, kad ji netaiko kur skaudziausia, ji taiko ten, kur mano yra problema, pas zmogu psichologine, ne su noru pasisaipyti, o kad gal susimastytu zmogus.
(cia netaikau tau Mylimuke, tik bendrai i ta tema)
Saipytis is svorio,valgymo kazkaip zema. Manau, stori zmones ir taip zino,kad jie stori, jie zino kur beda, jie nori arba nenori tvarkytis. Ir tas pasakymas, kad man tai storuliai sako,akd valgo mazai, man sukelia klausima, o kodel jie is vis taip sako tau, kodel teisinasi?buvo kakzas pasakyta? ar is zvilgsnio suprato smerkima?
Dar apie svori laida cia per radija buvo su klausimu ar gali sutuoktinis pasakyti,kad tu jau storeji, laikas butu mesti svor ir pan. ir spekit, kokie buvo atsakymai? jokiu budu ne, net artimam negalima, o tai ka sneketi apie svetimus ar dar juo labiau draugiu vaikus. Patiko vienas patarimas, kad kartu pasiulyti pasportuoti, atsakyti gal kokio slamsto valgyti. Zmones tarsi pareiga  daznai jaucia visiem aiskinti kokios ju figuros, ar jiem reikia daugiau ar maziau valgyti, dalintis patarimais, net neprasius, testuoja, net vaikus ....zmones gyvenimu gal savu neturi?
Papildyta:

Pritaikyk burbes "metodams" tai, ka apacioje prirasei apie svori. Kam reikes, tas susimastys. O jei reik susimastyti, jei kazkas jaucia pareiga priminti, tai kodel apie svori negalima to daryti? Ten kokie 20 kg antsvorio kenkia zmogaus sveikatai irgi labai, ne tik kokia uzslepta vaikystes trauma.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 14:04)
Na o ka gero gali po to pasiulyti kitam to jaunos bobos? Apart naudotos skyles?
Jei planuoja tiesiog kartu gyventi tai OK, bet kokia prasme tokia vesti?

Jei jums nesuprantama, tai paaiskinsiu kitaip.
Jei tai tik isdykavimas, tai kodel blogai kai jusu vyrai paisdykauja su jaunomis gazelemis. Jie tik isdykauja, juk tai taip tyra ir nekalta...

Tai kol tos gazeles jaunystej tik buvo, o ne jau santuokoj, tai tegu isdykauja.

Ir koks tau skirtumas, kur gara nukeist, pas nekalta ar kalta, jeigu vis tirk tau svarbiausi yra dvasiniai dalykai. Patyrus gi labiau mokes apsimetineti, kad jai gera-o tau tik to ir uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 vasario 2019 - 13:14
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 13:13)
Patyrus gi labiau mokes apsimetineti, kad jai gera-o tau tik to ir uztenka.

Nemoka jos nieko. Nei ka suvokti nei apsimetinet.
Exe tai mokejo kazkiek vaidinti. Ismokinau. Va tai keite vyrus... Nzn kiek valstybiu vyru isbande. As zzinau bent 4 valstybiu (be LT)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 12:31)
niekas nežino, tai paslaptis smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Jei pyzdavojies, tai suprantu. Jei rimtai kalbi - tada tau su galva negerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2019 - 13:52
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 13:44)
biggrin.gif  biggrin.gif
Jei pyzdavpjies,  tai suprantu. Jei rimtai kalbi - tada tau su galva negerai  biggrin.gif

Nesuprantu tokios reakcijos.
Jus rode varianta, kad nusileido ateiviu laivas, ateiviai patvarke keleta zemes mergu ir gime protingesniu.
Jeii taip, tai kas zino is kur kas atskrido
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 13:13)
Pritaikyk burbes "metodams" tai, ka apacioje prirasei apie svori. Kam reikes, tas susimastys. O jei reik susimastyti, jei kazkas jaucia pareiga priminti, tai kodel apie svori negalima to daryti? Ten kokie 20 kg antsvorio kenkia zmogaus sveikatai irgi labai, ne tik kokia uzslepta vaikystes trauma.

biggrin.gif nu bet ir nusifantazavai i pievas.
Virsvoris, anoreksija ir yra psichologines problemos. Atsinestos is vaikystes...is šeimos. Vieni nusigeria, kiti nusikurvina, treti apsieda, ketvirti nusinarkošina ir t.t.
Mano galva apsirijimas yra lengviausia psichologoniu problemu forma. Ji niekam nemaiso is aplinkiniu ir kitu gyvenimo nepadaro pragaru, kaip kitos priklausomybes.

O kokio tipo pareiga tu jautei manes klausdama apie mano lašinių tūrį?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 13:21)
Nzn kiek valstybiu vyru isbande. As zzinau bent 4 valstybiu (be LT)

Maladiec!
Lietuviais vyrai neužsibaigia.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 13:47)
Nesuprantu tokios reakcijos.
Jus rode varianta, kad nusileido ateiviu laivas, ateiviai patvarke keleta zemes mergu ir gime protingesniu.
Jeii taip, tai kas zino is kur kas atskrido

Mes kalbejom apie pagonizma, o ne apie ateivius su ateiviskomis birkomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2019 - 13:50

Nesiguosk, nepadės
Papildyta:
Bet, kaip paziuriu, tave vidutinio amziaus krizė kaip reikiant suėmus i nagus biggrin.gif
Papildyta:
O vat labai idomu...tos, kuriu vyrai 45+, gali pasakyti, ar jie pasidaro tokie, kaip arbuzas, siuo sunkiu jiems periodu? biggrin.gif

http://kinokrad.co/2...y-obschagi.html

Atsakyti