Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

https://ofigeno.net/...BLbGNc-AySgOIPA

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 09:44)
Pinigų gaila?  biggrin.gif

O gegužės mėnesį ką -  nuogais papais lakstysi po miškus?  Gi,  jei jau taip pagal visas tradicijas,  tai ta nakti bernai gaudydavo mergučes ir pakrumiuose jas tvarkydavo,  budami tikrais pagonimis  biggrin.gif

vienais metais, kai dar švęsdavau, pvz. atnešė neplautų salotų kavinėje biggrin.gif kvailas žmonių anšlagas ir tiek, kokybė prarasta, ar man to reikia?
o ką, laužiukas, miškiukas, sojos dešrytės, žvaigždutės danguje. Va kur tikras gyvenimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 12, 09:56)
href='https://ofigeno.net/

Nu vot, arbuzas paaiskino, ko reikia vyrams - jauno kuno ir grozio.
Tam reikia babkiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 10:44)
As esu as. Su manimi tu nesilygink.
Papildyta:

Aciu dievui, net ir nenoriu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 11:03)
vienais metais, kai dar švęsdavau, pvz. atnešė neplautų salotų kavinėje biggrin.gif kvailas žmonių anšlagas ir tiek, kokybė prarasta, ar man to reikia?
o ką, laužiukas, miškiukas, sojos dešrytės, žvaigždutės danguje. Va kur tikras gyvenimas ax.gif

Ta pati ir vasari galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 10:18)
Aciu dievui, net ir nenoriu.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ta pati ir vasari galima  biggrin.gif

dar ko? juk tai vistiek krikščionių šventė. Nepamiršk, kad per prievartą apkrikštyti buvome ax.gif nusileido dėl karų, o ne dėl to, kad norėjo. Bet dar klausimas kas blogiau: karai ar masinės krikštyjimų psichozės
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 10:18)
Aciu dievui, net ir nenoriu.  mirksiukas.gif

Tavo veiksmai...tiksliau postai kalba patys uz save - nori...ir dar kaip nori, только кишка тонкая. Vaikscioti i psichologijos kursus neuztenka, reikia savyje tureti kazka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 12, 10:28)
dar ko? juk tai vistiek krikščionių šventė. Nepamiršk, kad per prievartą apkrikštyti buvome ax.gif nusileido dėl karų, o ne dėl to, kad norėjo. Bet dar klausimas kas blogiau: karai ar masinės krikštyjimų psichozės

O kaip atsirado pagonys? Is kur jie nusileido, is dangaus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 11:28)
Tavo veiksmai...tiksliau postai kalba patys uz save -  nori...ir dar kaip nori,  только кишка тонкая. Vaikscioti i psichologijos kursus neuztenka,  reikia savyje tureti kazka.

Tavo veidmainystems jokie kursai nepades.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 10:32)
Tavo veidmainystems jokie kursai nepades.

Nesiguosk, nepadės
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 12, 09:56)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://ofigeno.net/%D1%82%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D1%87%D1%8C-%D0%B2/?fbclid=IwAR29ZjazrrPQ8Gn-eKSWEdqjEEUgtob5MZMafnFONSkzBLbGNc-AySgOIPA'>https://ofigeno.net/%D1%82%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D1%87%D1%8C-%D0%B2/?fbclid=IwAR29ZjazrrPQ8Gn-eKSWEdqjEEUgtob5MZMafnFONSkzBLbGNc-AySgOIPA</a></p>

Bet, kaip paziuriu, tave vidutinio amziaus krizė kaip reikiant suėmus i nagus biggrin.gif
Papildyta:
O vat labai idomu...tos, kuriu vyrai 45+, gali pasakyti, ar jie pasidaro tokie, kaip arbuzas, siuo sunkiu jiems periodu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 vasario 2019 - 10:48
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 10:06)
Nu vot, arbuzas paaiskino, ko reikia vyrams - jauno kuno ir grozio.

Va pvz sitas
https://m.delfi.lt/u...php?id=80339825
Kokia menkysta turi but tas vyras, kad tokius dalykus pranesineti per fb .
Atsakyti

O ką tokio nederamo daro Arbūzas?Mano nuomone,jo dūšioje gyvena trumpakelnis berniukas,kuris karts nuo karto mus trolina.

O tai kur kas geriau nei Idpmucijos juodas humoras.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 12, 12:03)
<p>O ką tokio nederamo daro Arbūzas?Mano nuomone,jo dūšioje gyvena trumpakelnis berniukas,kuris karts nuo karto mus trolina.</p><p>O tai kur kas geriau nei Idpmucijos juodas humoras.</p>

As nejuokauju.
Arbuzas manau irgi.

O kad pas mus skirtingi skoniai -- taip jau buna.

Arbuzui patinka jaunos - man nekaltos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 11, 22:51)
dar ko čia jį švęst? patys krikščionys jį galiausiai iš kalendoriaus pašalino biggrin.gif norite kvailiukais būt ir komersantus tik paremti?
tikra meilės diena švenčiama pavasarį, gegužę ax.gif

taip geguzes 13 Mildos diena smile.gif O siaip kas diena reikia svesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 12, 06:13)
<p>Priminė Arbūėlis apie valentinkę, tai ir aš prisiminiau,kad šiandien vieno svarbaus įvykio 15 metinės.Tokią pat snieguotą, pūguotą dieną išsilaikiau teises.Iš pirmo karto vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>Kas nori, tas tegul švenčia Valentiną, nors visas dienas iš eilės švenčia.Juk nebūtina visiems  mautis ant prekybininkų kabliuko.O kai pasižiūriu, visai gražu, kai pacukai su bukietais iš pc kulniuoja.
</p>

man tai daugiau svente paaugliam, nusiusti slapta meiles prisipazinima biggrin.gif Pamennu mokykloje visai idomiai ja buvo svesti , o dabar kazkaip net neiznau ka svesti smile.gif zinoma geliu gauti visada smogu, bet jie visus metus butu kas negerai ir tik viena diena nupirktu geliu, tai koks cia dziaugsmas?
Aisku taigerai gal sustoti is to lekimo, vienas kita pasveikinti, pasidziaugti, jei tai nuosirdu.

Pamenu viena Valentino diena darbavausi cia geliu parduotuveje ir ta diena labai labai daug uzsakymu, simtais puoksciu , daromos jos kaip fabrike, ir veziojamos pagal uzsakytus adresus, as buvau prie kasos, ir visiem buvo pasakyta, kad geles atvesim tik neaisku kokiu metu, kas uzsake diena i darbus emem ir namu adresus vakarui. Tai sulaukem vieno pasipiktinusio vyruko skambucio vakare, matai zmonai siunte geles i darba,bet gavo tik vakare namuose....nes nu gi svarbu ne geles zmonai, o kad pries bendradarbius pasirodyti matyt, va tas man tai juokinga, arba kai susikelia i fb, ir dekoja vyram per fb lotuliukas.gif
Atsakyti