Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

52286663_336400803648795_636589238314965

Atsakyti

dar ko čia jį švęst? patys krikščionys jį galiausiai iš kalendoriaus pašalino biggrin.gifnorite kvailiukais būt ir komersantus tik paremti?
tikra meilės diena švenčiama pavasarį, gegužę ax.gif

peticija rasykit kad nukeltu i geguze

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 11, 22:47)
O tai seimoje valgyti turi visi ta pati maistą,  kad neduok Die kas nors nepagalvotu,  jog kazkas ne taip?

Kodel manai, kad dietos laikymasis yra "kazkas ne taip"?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 11, 23:25)
Kodel manai, kad dietos laikymasis yra "kazkas ne taip"?

Tavo smailikas ne vietoje ir ne laiku buvo padetas klausiant ar zmogus laikosi dietos.
Man tai kas. Cia ateiciai pamoka. Tikiuosi bus pamoka gerai pagalvoti koki smailika deti bendraujant su jautresniu pasnekovu.
Atsakyti

Priminė Arbūėlis apie valentinkę, tai ir aš prisiminiau,kad šiandien vieno svarbaus įvykio 15 metinės.Tokią pat snieguotą, pūguotą dieną išsilaikiau teises.Iš pirmo karto dance2.gif

Kas nori, tas tegul švenčia Valentiną, nors visas dienas iš eilės švenčia.Juk nebūtina visiems  mautis ant prekybininkų kabliuko.O kai pasižiūriu, visai gražu, kai pacukai su bukietais iš pc kulniuoja.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 12, 00:52)
Tavo smailikas ne vietoje ir ne laiku buvo padetas klausiant ar zmogus laikosi dietos.
Man tai kas. Cia ateiciai pamoka. Tikiuosi bus pamoka  gerai pagalvoti koki smailika deti bendraujant su jautresniu pasnekovu.

O cia jau galeciau padeti visa kruva besiraitanciu is juoko smailiku. Tu man aiskini, kaip kalbeti su jautresniu pasnekovu? Tu, kuri vis bandai durstyti kitiems ten, kur skaudziausia? Veidmaine, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 12, 07:13)
<p>Priminė Arbūėlis apie valentinkę, tai ir aš prisiminiau,kad šiandien vieno svarbaus įvykio 15 metinės.Tokią pat snieguotą, pūguotą dieną išsilaikiau teises.Iš pirmo karto vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>Kas nori, tas tegul švenčia Valentiną, nors visas dienas iš eilės švenčia.Juk nebūtina visiems  mautis ant prekybininkų kabliuko.O kai pasižiūriu, visai gražu, kai pacukai su bukietais iš pc kulniuoja.
</p>

Saunuole. As dar tik antrus metelius skaiciuoju, o jau spejau neseniai gauti baudele uz greiti. blush2.gif Skaiciau, kad tu greicio matuokliu dabar ant kiekvieno kampo pristatys, net magistralej hmm.gif
Atsakyti

Baudą ir aš už greitį mokėjau.Ant stacionaro pasimoviau.Mat šventai tikėjau,kad nusisukęs nemato.Pasirodo matė.

Smulkmena,svarbu nieko nenuskynėm.Greitį matuos sektoriniai ir į auto integruoti matuokliai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 12, 08:48)
<p>Baudą ir aš už greitį mokėjau.Ant stacionaro pasimoviau.Mat šventai tikėjau,kad nusisukęs nemato.Pasirodo matė.
</p><p>Smulkmena,svarbu nieko nenuskynėm.Greitį matuos sektoriniai ir į auto integruoti matuokliai.</p><p></p>

Durniu laivas, pasirodo jie du metus gali siusti baudas po pazeidimo. Normaliose valstybese, pav UK per 14 dienu privalo atsiusti pranesima automobilio registracijos adresu. Dar kelios dienos gali buti jei kokios pasto problemos. Kitais atvejais baudos moketi neturi.

Mane yra nufotkine Vokietijoje 2 kartus, bet buvau su UK automobiliu, o tada dar nesiunte mazu baudu i UK, tai nieko ir negavau i UK adresa
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 12, 09:48)
<p>Baudą ir aš už greitį mokėjau.Ant stacionaro pasimoviau.Mat šventai tikėjau,kad nusisukęs nemato.Pasirodo matė.
</p><p>Smulkmena,svarbu nieko nenuskynėm.Greitį matuos sektoriniai ir į auto integruoti matuokliai.</p><p></p>

I senus irgi montuos? Nemanau.
Dabar tai pristatys vidutinio greicio ir momentiniu matuokliu, tukstanciais. Aisku ne iskart, o per 2-3 metus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 12, 10:10)
Durniu laivas, pasirodo jie du metus gali siusti baudas po pazeidimo. Normaliose valstybese, pav UK per 14 dienu privalo atsiusti pranesima automobilio registracijos adresu. Dar kelios dienos gali buti jei kokios pasto problemos. Kitais atvejais baudos moketi neturi.

Mane yra nufotkine Vokietijoje 2 kartus, bet buvau su UK automobiliu, o tada dar nesiunte mazu baudu i UK, tai nieko ir negavau i UK adresa

Nes tipo nespeja dirbt. As gavau po 2,5 men
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 09:15)
Nes tipo nespeja dirbt.  As gavau po 2,5 men

Tai valstybes problema - nespeja - turi neskirti baudu. Tokie dalykai gali buti automatizuoti. Bet aisku net automatizacija bus priezastis isvogti pinigus.
Si slyksti valstybe tyciojasi kiekviename zingsnyje. Labai gaila, bet Putinui agentu cia mazai reikia, daug savanoriu griauna valstybe
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 12, 07:22)
O cia jau galeciau padeti visa kruva besiraitanciu is juoko smailiku. Tu man aiskini, kaip kalbeti su jautresniu pasnekovu? Tu, kuri vis bandai durstyti kitiems ten, kur skaudziausia? Veidmaine, ne kitaip.

As esu as. Su manimi tu nesilygink.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 11, 22:51)
dar ko čia jį švęst? patys krikščionys jį galiausiai iš kalendoriaus pašalino biggrin.gif norite kvailiukais būt ir komersantus tik paremti?
tikra meilės diena švenčiama pavasarį, gegužę ax.gif

Pinigų gaila? biggrin.gif

O gegužės mėnesį ką - nuogais papais lakstysi po miškus? Gi, jei jau taip pagal visas tradicijas, tai ta nakti bernai gaudydavo mergučes ir pakrumiuose jas tvarkydavo, budami tikrais pagonimis biggrin.gif
Atsakyti