QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 11, 13:17)
Organiškas 'Hotel Chocolat' 100%
As kartais i darba jo nusinešu pagasdinti bendradarbiams
daugelis, gaves paragauti, bega ji isspjauti i siuksliu deze
Na neee, nemegstu saldziai, bet ir karciai neperlabiausiai. Jei gerai apgalvojus, jau tuomet geriau saldziau, nei kartuma. Siaip esu astrumo megeja.
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 11, 14:05)
Kristi_na:
O koks jums skaniausias šokoladas, kurį esate atradę?
Kepsnys su daaaaug daržovių
Nezinau kaip kitiems, bet pavalgius saldziai noriu suriau.
Jei tektu rinktis tarp saldesiu ir kitomasito, mieliau rinkciausi kokia skumbre, silke ir t.t.
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 11, 14:18)
Na, kaip aš suprantu-tai dėl pieno produktų.
Aš asmeniškai tikiu dabar jau ir mokslininkų teigiamomis idėjomis, kad tikrai didelė dalis suaugusių žmonių populiacijos netoleruoja pieno produktų (nemiršta, bet visokie nemalonūs reiškiniai tada vyksta). Pati stengiuosi pieno produktų kuo mažiau vartoti. Na, bet čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas atsižvelgiant į jo kūno reakcijas.
Diduma europieciu puikiai isisavina piena ir jo produktus. Nes per amziu amzius organizmas puikiai adaptavosi. O is Rytu azijos kile didumoje netoleruoja pieno. Vnz. viskas priklauso ne regiono, kur gyvena zmones, ju proteviai, is kur jie kile.
Butent, reikia kalusytis savo ogrganizmo, o ne kas ka pasake...
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 11, 14:36)
Aš tai visur vadovaujuosi saiko taisykle. Visko reikia valgyti, bet viskam reikia saiką turėti. O kai žmonės nueina į kraštutinumus, tai irgi negerai.
Tie visi moksliniai tyrimai tik yra spėlionės ir sapalionės, savo galva reikia vadovautis ir kuo įvairesnį maistą valgyti.
Atkreipiau demesi, kad garsiau kalbama apie mesos zala... Ir tuoj pat uzsimenama, kad atsiranda naturaliai mesai, dirbtinas jos pakaitalas. Manau aisku is, kur vejai pucia...