Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 11, 14:53)
Gyveno, ne del to, kad piena gere, o del to, kad nepersivalgydavo, judedavo pastoviai.

Vienas kitam netrukdo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 11, 14:43)
dūra., bet kiek ir pasninkaudavo. Ar pasninkauji, utėle tu, a?

I uziduchinusios muses komentus neatsakinesiu.
Manes nui pieno nespuoguoja taip kaip tave. Eik organizma issitulirk.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 11, 14:40)
Na, man atrodo, kad tiek homoseksualai, tiek kažkokių mitybos principų besilaikantys žmonės yra laisvi daryti tai ką nori, kol jie neaiškina ką daryti man. O psichų yra visose žmonių kategorijose.
Dėl pieno produktų: galiu kalbėti tik iš savo patirties, bet man minimalizavus baltus miltus, pieno produktus, cukrų, o pasilikus mėsą/žuvį, daržoves ir vaisius dingo veik visiškai gripai, slogos, kosėjimai. Jau kelerius metus jei ir sergu, tai labai lengvai, tokia forma kai į darbą einu, užmiršau kas yra kosulys. Aš nesu maniakė ir jei noriu-suvalgau šiek tiek sūrio ar bandelių kartais, bet stengiuosi to labai nedaug. O kad didelė dalis žmonių netoleruoja pieno produktų kalba mokslininkai ir tiek. Galbūt mūsų organizmai silpnesni ar jautresni:) Beje, aš labai norėčiau susirgti ir gauti biuletenį, pailsėčiau nuo darbų, deja  biggrin.gif
Papildyta:
Man tai atrodo, kad mes esame labai įvairūs ir turime ieškoti kas geriausia mums. Aš visada buvau priešininkė ar tai vienos religijos ar vienos vertybių sistemos apie kurią sritį bekalbėtume. Netikiu aklai niekuo, bandau tikrinti.

tikrai sutinku su jumis.
dar tas pienas i piena nebepanasus siais laikais, kai ji perdirba, pvz LIetuvoje kaime pirkdavom tiesiai is karves pamelsta, tai vartojom ir nieko, o is parduotuve spradejus pirkti prasidejo visokios alergijos.
Balti miltai irgi vien krakmolas, senovei labai retai tokisu naudojo, dar priedo pradejo su roundapu purksti , tai ir nuo to labai daug alergiju, nuodai gi.
O pienas, jei logiskai mastyti visgi skirtas vaikam, ne suaugusiem, pas visus zinduolius taip, piena geria, kol mazi.

Tikria butina pazinti save ir ziureti, ka organizmas isisvaina ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 11, 15:01)
Vienas kitam netrukdo.
Papildyta:

I uziduchinusios muses komentus neatsakinesiu.
Manes nui pieno nespuoguoja taip kaip tave. Eik organizma issitulirk.

tai tau iš karto ant smegenų eina, nu kas gi to nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 11, 13:17)
Organiškas  'Hotel Chocolat' 100%  biggrin.gif
As kartais i darba jo nusinešu pagasdinti bendradarbiams  biggrin.gif  daugelis,  gaves paragauti,  bega ji isspjauti i siuksliu deze  biggrin.gif

Na neee, nemegstu saldziai, bet ir karciai neperlabiausiai. Jei gerai apgalvojus, jau tuomet geriau saldziau, nei kartuma. Siaip esu astrumo megeja.

QUOTE(Nuolat @ 2019 02 11, 14:05)
Kristi_na:
O koks jums skaniausias šokoladas, kurį esate atradę?

Kepsnys su daaaaug daržovių  tongue.gif​ 

Nezinau kaip kitiems, bet pavalgius saldziai noriu suriau.
Jei tektu rinktis tarp saldesiu ir kitomasito, mieliau rinkciausi kokia skumbre, silke ir t.t.

QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 11, 14:18)
Na, kaip aš suprantu-tai dėl pieno produktų.
Aš asmeniškai tikiu dabar jau ir mokslininkų teigiamomis idėjomis, kad tikrai didelė dalis suaugusių žmonių populiacijos netoleruoja pieno produktų (nemiršta, bet visokie nemalonūs reiškiniai tada vyksta). Pati stengiuosi pieno produktų kuo mažiau vartoti. Na, bet čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas atsižvelgiant į jo kūno reakcijas.

Diduma europieciu puikiai isisavina piena ir jo produktus. Nes per amziu amzius organizmas puikiai adaptavosi. O is Rytu azijos kile didumoje netoleruoja pieno. Vnz. viskas priklauso ne regiono, kur gyvena zmones, ju proteviai, is kur jie kile.

Butent, reikia kalusytis savo ogrganizmo, o ne kas ka pasake...

QUOTE(Nuolat @ 2019 02 11, 14:36)
Aš tai visur vadovaujuosi saiko taisykle. Visko reikia valgyti, bet viskam reikia saiką turėti. O kai žmonės nueina į kraštutinumus, tai irgi negerai. 

Tie visi moksliniai tyrimai tik yra spėlionės ir sapalionės,  savo galva reikia vadovautis ir kuo įvairesnį maistą valgyti.  mirksiukas.gif

Atkreipiau demesi, kad garsiau kalbama apie mesos zala... Ir tuoj pat uzsimenama, kad atsiranda naturaliai mesai, dirbtinas jos pakaitalas. Manau aisku is, kur vejai pucia...
Atsakyti

Jei tektu rinktis tarp saldesiu ir kitomasito, mieliau rinkciausi kokia skumbre, silke ir t.t.

Atkreipiau demesi, kad garsiau kalbama apie mesos zala... Ir tuoj pat uzsimenama, kad atsiranda naturaliai mesai, dirbtinas jos pakaitalas. Manau aisku is, kur vejai pucia...

Pakalbėjai, eisiu pirkti silkės  :essen: 

Kažin ar koks pakaitas gali atstoti natūralų produktą. Kažkada bruko margariną vietoj sviesto, sojų gėrimą vietoj pieno, saldiklius vietoj cukraus ir t.t.  Kažkas iš to pelnosi. Po kiek laiko pradeda kalbėti apie tų produktų žalą, bet jau šaukštai po pietų. Žmonės paveikūs visoms toms reklamoms. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 11, 16:41)
Pakalbėjai, eisiu pirkti silkės  essen.gif 

assa.gif
Atsakyti
Nereikia silkes pakaitalu, nei mesos pakaitalu pilna naturaliu maisto medziagu - augalu, baltymu, angliavandeniu,vitmainu,mineralu visko galima gauti su kaupu is augalu, paparstu,neperdirbtu, mesoje nieko nera, ko nebutu augaluose.
O kazkokius subroduktus , gaminius, vartojti tikrai nesveika, nesvarbu is ko jie pagaminti ir vietoj ko ar kam.

Va Burbanti sake, negrazus ir stori veganai, bet tai pilna graksciu : gazeles, stirnos, zirgai biggrin.gif
Papildyta:
Nu ka negrakstu? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2019 - 18:56
As siandien falafelius bandau daryt, dar nezinau kas gausis g.gif
Atsakyti

Daryk, gausis puikiai.Tik būtinai pasiruošk šį padažą..https://www.lamaista...-tzatziki-57929.

Atsakyti
Silkės diena? biggrin.gif As vakarienei pasidariau silkes, burokeliu, pupeliu ir raugintu agurkeliu salotas. Apslaksciau truputeliu šaltalankio aliejumi. Mano vyrai uzsisake picą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 vasario 2019 - 20:06
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 11, 19:42)
<p>Daryk, gausis puikiai.Tik būtinai pasiruošk šį padažą..<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lamaistas.lt/receptas/gaivus-jogurto-ir-agurku-padazas-tzatziki-57929'>https://www.lamaistas.lt/receptas/gaivus-jogurto-ir-agurku-padazas-tzatziki-57929</a>.
</p>

dar labai geras padazas yra paprasciausiai trintas avokadas su laimu (arba citrinu) sultim.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 11, 19:42)
<p>Daryk, gausis puikiai.Tik būtinai pasiruošk šį padažą..<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lamaistas.lt/receptas/gaivus-jogurto-ir-agurku-padazas-tzatziki-57929'>https://www.lamaistas.lt/receptas/gaivus-jogurto-ir-agurku-padazas-tzatziki-57929</a>.
</p>

Skanumėlis. Pasak graikų turi buti riebus jogurtas gaminant tzadziki, tiksliai jau net nepamenu, lyg 7-9 procentu riebumo. Nor PC beveik visi labai liesi
Atsakyti