QUOTE(kin @ 2018 06 25, 13:13)
Google "prievartautojas pasakų parke"
Gal islisit is savo matymo ir mastymo tunelio.
Kad padeti zmogui, pirmiausia reikia suvokti problema ir tureti empatijos, o ne nudrebti, kad cia nieko tokio, isgyvensi.
Diskusija sita tema baigiau.
as pacioje pirmoje zinuteje parasiau, kad nesneku apie visokius iskyrpimus, manjakus ir ypac vaiku prievartavimus, jus skirtkit.

jus nejauciat, kad jus labai linusi visus teisti, net neiznodama, nei nesistengdama suprasti, gal pacia tos empatijos truksta?
ka jus siulot sedeti ir verkti salia merginos ispreivartautos ir dejuoti vaje kaip tau blogai, vaje jau dabar tai jau viskas, jau gyvenimo pabaiga? ar kaip Idomucia sakyti, jau geriau tave butu nuzude, butu isprende visas problemas????
Jus visiskai iskreipiat tai, ka sakau, mano zodzius ir mintis,jums ne pasaulio pabaiga tampa nieko tokio?Jus is vis skirtuma jauciat tarp tu terminu?
siaip mano artimi zmones papuole i beda dziaugiasi mano palaikymu, drauge nesenai viena dekojo, depresavo, kad darbo neranda, padejau susirasti, ir siaip palaikiau, paaiskinau, kad nieko baisaus nerasti darbo, kad Dievo keliai mums nezinomi ir ka jis ruosia ateiciai, kad jinai nuo to ne maziau verta ir kad jos dar laukia pats geriausias darbas, dabar jau pati dar geresni susirado, sako dekui, kad tada mane palaikei, o ka turejau verkti su ja, vaje kaip tau blogai, matai nerandi darbo, nu ir nevykele tu tikra?
ta pati panasiai galeciau pasakyti ir isprievartautai merginai, Dievo keliai nezinomi, ka jis ruosia ir kodel tau toks isbandymas buvo duotas, gal tu galesi sia skaudzia patirti kazkaip pritaikyti, padeti kitiems, mes nezinom to, pvz Oprah Winfrey, kai ji pasakojo savo gyvenima as verkiau, bet ka ji pasieke vis tiek, arba viena moteris pamirsau dabar pavarde visa gydymo sistema sugalvojo zmonem sunkioje situacijoje ir tik is savo labai tragisko likimo, atsitiese, ir kitiem padeda.
Taigi nepasakokite man apie empatija ir pagalba, nes man pagalba padeti zmogui atsitiesti ir kurti savo gyvenima, o ne apverkti sunkumus, susikurti kazka grazaus, o ne dejuoti ir kristi i depresijas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 13:16)
Tai kad dauguma viska sprendzia per neigima ir nesuvokima. (NIEKO YPATINGO NERA)
O kai jau parodai problema, tai ji pasidaro per sudetinga ir tada visazines neria i krumus (NETURIU KA PASAKYTI).
Cia bet kokia problema ar problemyte.
Problemos dydi koki norim toki ir susikuriam, tai yra subjektyvu. Yra posakis:
susikuriam sau problemas , paskui didvyriskai jas sprendziam. daug kas priklauso nuo kulturos, kurioje augai. Pvz gyventumet musulmoniskoj saly ir nedramatizuotumet, kad su antra zmona reikia gyventi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 13:23)
nu duodat chebrantai, gal keičiam temą? o tai ir čia visi susipyks kaip kitose temose ir po to asmeniškai kabinėsis, prikaišios šeimas, vaikus, meilužius, šunis ar kates
va, žiūrėkit kaip sukėsi žmogus, net be vidurinės
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
nieko apie viska galima kalbetis ir nebutinai pyktis