Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

nu duodat chebrantai, gal keičiam temą? o tai ir čia visi susipyks kaip kitose temose ir po to asmeniškai kabinėsis, prikaišios šeimas, vaikus, meilužius, šunis ar kates biggrin.gif

va, žiūrėkit kaip sukėsi žmogus, net be vidurinės blink.gif biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 13:23)
nu duodat chebrantai, gal keičiam temą? o tai ir čia visi susipyks kaip kitose temose ir po to asmeniškai kabinėsis, prikaišios šeimas, vaikus, meilužius, šunis ar kates biggrin.gif

va, žiūrėkit kaip sukėsi žmogus, net be vidurinės blink.gif  biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai

As ana tema jau baigiau 😉
Siaip ar taip ji buvo ne i tema.
Kaip ir kazkoks konservatorius 😉😁
Man idomu kas kita. Kaip ivardintumet, kiek laiko uztruko, kol sutikot jau TA vyra? 😏 skaiciuokit kaip norit, tik butu gerai, kad parasytumet, koks atskaitos taskas. 😊
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 13:13)
Google "prievartautojas pasakų parke"
Gal islisit is savo matymo ir mastymo tunelio.
Kad padeti zmogui, pirmiausia reikia suvokti problema ir tureti empatijos, o ne nudrebti, kad cia nieko tokio, isgyvensi.
Diskusija sita tema baigiau.

as pacioje pirmoje zinuteje parasiau, kad nesneku apie visokius iskyrpimus, manjakus ir ypac vaiku prievartavimus, jus skirtkit. doh.gif
jus nejauciat, kad jus labai linusi visus teisti, net neiznodama, nei nesistengdama suprasti, gal pacia tos empatijos truksta?
ka jus siulot sedeti ir verkti salia merginos ispreivartautos ir dejuoti vaje kaip tau blogai, vaje jau dabar tai jau viskas, jau gyvenimo pabaiga? ar kaip Idomucia sakyti, jau geriau tave butu nuzude, butu isprende visas problemas???? blink.gif
Jus visiskai iskreipiat tai, ka sakau, mano zodzius ir mintis,jums ne pasaulio pabaiga tampa nieko tokio?Jus is vis skirtuma jauciat tarp tu terminu?
siaip mano artimi zmones papuole i beda dziaugiasi mano palaikymu, drauge nesenai viena dekojo, depresavo, kad darbo neranda, padejau susirasti, ir siaip palaikiau, paaiskinau, kad nieko baisaus nerasti darbo, kad Dievo keliai mums nezinomi ir ka jis ruosia ateiciai, kad jinai nuo to ne maziau verta ir kad jos dar laukia pats geriausias darbas, dabar jau pati dar geresni susirado, sako dekui, kad tada mane palaikei, o ka turejau verkti su ja, vaje kaip tau blogai, matai nerandi darbo, nu ir nevykele tu tikra?
ta pati panasiai galeciau pasakyti ir isprievartautai merginai, Dievo keliai nezinomi, ka jis ruosia ir kodel tau toks isbandymas buvo duotas, gal tu galesi sia skaudzia patirti kazkaip pritaikyti, padeti kitiems, mes nezinom to, pvz Oprah Winfrey, kai ji pasakojo savo gyvenima as verkiau, bet ka ji pasieke vis tiek, arba viena moteris pamirsau dabar pavarde visa gydymo sistema sugalvojo zmonem sunkioje situacijoje ir tik is savo labai tragisko likimo, atsitiese, ir kitiem padeda.
Taigi nepasakokite man apie empatija ir pagalba, nes man pagalba padeti zmogui atsitiesti ir kurti savo gyvenima, o ne apverkti sunkumus, susikurti kazka grazaus, o ne dejuoti ir kristi i depresijas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 13:16)
Tai kad dauguma viska sprendzia per neigima ir nesuvokima. (NIEKO YPATINGO NERA)
O kai jau parodai problema, tai ji pasidaro per sudetinga ir tada visazines neria i krumus (NETURIU KA PASAKYTI).
Cia bet kokia problema ar problemyte.

Problemos dydi koki norim toki ir susikuriam, tai yra subjektyvu. Yra posakis: susikuriam sau problemas , paskui didvyriskai jas sprendziam. daug kas priklauso nuo kulturos, kurioje augai. Pvz gyventumet musulmoniskoj saly ir nedramatizuotumet, kad su antra zmona reikia gyventi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 13:23)

va, žiūrėkit kaip sukėsi žmogus, net be vidurinės blink.gif  biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai

nieko apie viska galima kalbetis ir nebutinai pyktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomucia, klausyk, speco patarimo reikia 4u.gif
Mezon internetas už 6.9€, greitis iki 10. Užmesk akį į reklamą. mirksiukas.gif Ką su tokiu išvis galima veikti? Tarkim, jei man tokį turėti kaime, ar įmanoma kokį filmą online prasukt, ar tik susirašinėjimui ryšys būtų? 4u.gif
O gal merginos kuri iš savo ar girdėtos patirties patart galėtumėt. 4u.gif naudoju telia, bet man tik laisvalaikiui internetas, nedirbu su juo, sutartis baigėsi, ieškau alternatyvos patrumpinti sąskaitą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 25 birželio 2018 - 12:48
QUOTE(rene' @ 2018 06 25, 13:43)
Idomucia, klausyk, speco patarimo reikia 4u.gif
Mezon internetas už  6.9€, greitis iki 10. Užmesk akį į reklamą.  mirksiukas.gif  Ką su tokiu išvis galima veikti? Tarkim,  jei man tokį turėti kaime, ar įmanoma kokį filmą online prasukt, ar tik susirašinėjimui ryšys būtų? 4u.gif

iki 10- reiskia kaip dievas duos
Pigia mesa sunes eda.
http://www.mezon.lt/...-su-wifi-v2.jpg

Jau geriau Telia... CONNECT HOME 19,00 €/mėn.
Tik reikia pasiziuret ar yra 4G padengimas namuose.
Kaimuose tinklas sedi ant 850Mhz tai greitis realus bus apie 30Mbps tikrai daug kam uzteks.
Jei Telia nera rysio tai ziureti TELE2 tas irgi turi panasu plana. I bite geriau neziuret

O tas iki 10 Mezonas tai nesamone...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 13:39)
Problemos dydi koki norim toki ir susikuriam, tai yra subjektyvu.

Gerai su jumis butu gyventi, butu galima lupti ir jus nematytumet jokiu problemu.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 13:29)
Kaip ivardintumet, kiek laiko uztruko, kol sutikot jau TA vyra? 😏 skaiciuokit kaip norit, tik butu gerai, kad parasytumet, koks atskaitos taskas. 😊

Skaiciuoti reikia tur but nuo gimimo, taip teisingiausia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 14:01)
iki 10- reiskia kaip dievas duos
Pigia mesa sunes eda.
http://www.mezon.lt/...-su-wifi-v2.jpg

Jau geriau Telia...  CONNECT HOME 19,00 €/mėn.
Tik reikia pasiziuret ar yra 4G padengimas namuose.
Kaimuose tinklas sedi ant 850Mhz tai greitis realus bus apie 30Mbps tikrai daug kam uzteks.
Jei Telia nera rysio tai ziureti TELE2 tas irgi turi panasu plana. I bite geriau neziuret

O tas iki 10 Mezonas tai nesąmonė

Ačiū, idomucia 4u.gif
Telia tai seniai turiu, neribotas, greitas, viskas čiki, tik pati retai ir trumpai namie būnu, tai norėtųsi pigesnio varianto. Mezon anteną matau pro langą. rolleyes.gif o iki 15 greičio mezoną irgi šunys ėstų?
Atsakyti
O tas iki 10 Mezonas tai nesamone...
Skaiciuoti reikia tur but nuo gimimo, taip teisingiausia

Del mezono pritariu. Pagal benefit-cost analize, absoliuciai neverta.
O del skaiciavimo nuo gimimo paklaida butu per didele.
Pvz, paauglystej visos drauges jau vaikinus turejo, o man labiau rupejo knygos. Tai ar galima ta pati atskaitos taska imti? Juk kai galvojot, kad norit nusipirkti nama, tai nesakot, kad visa gyvenima ieskojot, sakot, kad ieskojot nuo paieskos pradzios.
Arba, pvz, naslei negalima skaiciuoti nuo gimimo, jei ji dabar drauga ar antra vyra turi.
As juk neklausiu, kiek buvo metu, kai sutiko, klausiu, per kiek laiko nuo x ir prasau ivardinti, kas yra x.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 13:29)
As ana tema jau baigiau 😉
Siaip ar taip ji buvo ne i tema.
Kaip ir kazkoks konservatorius 😉😁
Man idomu kas kita. Kaip ivardintumet, kiek laiko uztruko, kol sutikot jau TA vyra? 😏 skaiciuokit kaip norit, tik butu gerai, kad parasytumet, koks atskaitos taskas. 😊

baisiai ilgai, neklausk. Aš buvau iš tų, kur mane įsimyli ne tie, kurie man patinka.
Bet dabar kai pagalvoju, tai trigubai tiek galima laukti, bele sutikti savo smile.gif
Papildyta:
Gerai su jumis butu gyventi, butu galima lupti ir jus nematytumet jokiu problemu.

biggrin.gif biggrin.gif nu jūsų nė grabas nepagydys, ir tenai kitas dvasias daužysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 25, 14:16)
baisiai ilgai, neklausk. Aš buvau iš tų, kur mane įsimyli ne tie, kurie man patinka.
Bet dabar kai pagalvoju, tai trigubai tiek galima laukti, bele sutikti savo smile.gif

O pas mane visi friendzonoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 14:11)
klausiu, per kiek laiko nuo x ir prasau ivardinti, kas yra x.

Atsakysiu uz MB. Nebuvo jokio x. Yra merginu kurios gerai jauciasi vienos ir neiesko vyro. Tokios pakankamai vyrams patrauklios.

Taigi variantas be x.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 24, 22:04)

Leksa, kai kalbejai apie hobius, apie zvejyba. Tai niekaip nesupratau, kaip vyro meile ir demesys susijes su tuo? Jei vyras iseis pazvejoti, tai jau zmonos nemyles tuo metu?  blink.gif Kaip pagal ta posaki: Is akiu ir is sirdies?

nei apie hobius, nei apie nemeile taip nekalbejau. Kiekvienas zmogus turi tureti hobi. Maniskis irgi kartkartem zvejoja. Bet gan retai. Ir as tai zinojau nuo pradziu. Jei draugystes pradzioj jis butu kiekviena savaitgali zvejojes, arba buciau su juo toliau, arba butum issiskyre. Bet jei jis zvejojo retai, o vat staiga pradeda susigalvot kas savaite zvejot, paskui jau su nakvyne, paskui po 3 paras per savaite namie nebuna, nes blyn ant hobiu pratrauke, tai tikrai susije su meile. Tiksliau, su nemeile. Is vyro puses. Arba su meile kazkam kitam. As didzia gyvenimo dali pradirbau vyriskuose kolektyvuose. Ir galiu pasakyt, kad visi tie tipo uzkieteje zvejai (visi iki vieno, kuriuos pazinau!), tikrai ne kiekviena karta i tikra zvejyba vaziuoja. Yra, kur meiluzes pastovias turi, o yra tokiu, kur iesko trumpalaikiu nuotykiu. Buna visai be zuvu grizta (nekibo), o buna, kad turi pazistamus kaimo berniukus, kurie jiem uz pora litu(dabar euru) zuviuksciu prigaudo. Ne man makaronus ant ausu kabint.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 14:47)
nei apie hobius, nei apie nemeile taip nekalbejau. Kiekvienas zmogus turi tureti hobi. Maniskis irgi kartkartem zvejoja. Bet gan retai. Ir as tai zinojau nuo pradziu. Jei draugystes pradzioj jis butu kiekviena savaitgali zvejojes, arba buciau su juo toliau, arba butum issiskyre. Bet jei jis zvejojo retai, o vat staiga pradeda susigalvot kas savaite zvejot, paskui jau su nakvyne, paskui po 3 paras per savaite namie nebuna, nes blyn ant hobiu pratrauke, tai tikrai susije su meile. Tiksliau, su nemeile. Is vyro puses. Arba su meile kazkam kitam. As didzia gyvenimo dali pradirbau vyriskuose kolektyvuose. Ir galiu pasakyt, kad visi tie tipo uzkieteje zvejai (visi iki vieno, kuriuos pazinau!), tikrai ne kiekviena karta i tikra zvejyba vaziuoja. Yra, kur meiluzes pastovias turi, o yra tokiu, kur iesko trumpalaikiu nuotykiu. Buna visai be zuvu grizta (nekibo), o buna, kad turi pazistamus kaimo berniukus, kurie jiem uz pora litu(dabar euru) zuviuksciu prigaudo. Ne man makaronus ant ausu kabint.

o taip smile.gif aš irgi daugiau su vyrais nei moterimis bendrauju.
Ir gyvenu gražioje vietoje, tai yra tekę matyti ko jie nenorėtų, kad kas pamatytų biggrin.gif už rankelių ne su sava smile.gif
Atsakyti