Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:59)

as irgi noreciau,akd man kas iskeptu smile.gif

tai reikia klausti vyro/draugo:
-brangusis, ar nori blonu? Tai iskepk ir man biggrin.gif
Bet ko gero zvilgsniu taip paziuretu, kad apetitas dingtu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 21:47)
Anei kruopeles... eit kaimynus plėšti jau veloka  ax.gif

Tai bent jau Barboroje uzsisakyk, kad kita karta nos trupineli turetum. Juodas sokoladas visom prasmem gerai ir sveikatai, ir nuotaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2019 - 22:07
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 22:02)
As lietinius kepsiu pusei pirmos, vyras uzsake. Si vakara be penkiolikos dvylika atskris is Stokholmo. Jau is saldiklio istarukiau saldytu braskiu, kai atsileis eisiu trinti su cukrumi.

aaaa, na jei grizta is kazkur, tada reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 22:01)
kad visokie instinktai pas tuos gyvunus buna.  Yra juk gyvunu, kurie palikuonis nuzudo, jei pavoju pajaucia ar palieka likimo valiai, o yra, kurie stengiasi uz juos kovoti iki savo mirties ar kurie megina palikuonius isnesti, paslepti kazkur.Tai kas keisto, kad visokie ir pas zmones instinktai ar kas ten pas juos.

kai moto, kad neismaitins tai ir nuzudo.
Keista tai, kad zmogus turetu buti auksciau uz gyvuna ar ne? bet daznai nebuna ....
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 22:04)
aaaa, na jei grizta is kazkur, tada reikia  bigsmile.gif

Nezinau, kaip kiti vyrai, bet manasis butent lietinius, gali kimsti iki begalybes...

Ooooo
O kada siemet uzgavienes?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 22:02)
tai reikia klausti vyro/draugo:
-brangusis, ar nori blonu? Tai iskepk ir man  biggrin.gif
Bet ko gero zvilgsniu taip paziuretu, kad apetitas dingtu  blink.gif

Rytais paprasau iskepa kartais. jis labai gerai kepa sirdele stuos blynus, o as lietinius. bet dabar jau taip tik teoriskai panoresiu smile.gif
Vyras su reikalais isvykes dabar i kita miesta ir siandien gamino gulesa.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 22:04)
aaaa, na jei grizta is kazkur, tada reikia  bigsmile.gif

nu jau nakti tikria nesikelciau gaminti lotuliukas.gif bet kazkaip ir net nesazininga prasyti to is kito, nakti miegoti reikia, jei pats kazka darai, tai ko kita dar zadinti.
manes teta kazkada klause ar as atsikeliu ryte pusrycius vyrui apgaminti, nes jis anksciau darba pradedavo, as tuo metu dirbdavau vakarais. tai man net klausimas absurdiskas pasirode.
Papildyta:
tokiu liudnoka bet gera kina paziurejau Целитель фильм 2017
https://www.youtube....h?v=ouEZuQEIFsA

gerai einu savu darbu daryti, labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime nesiblusinejau, kada kalba eina apie SEIMA. Tikrai nera sudetinga iskepti savo mylimiems ir artimiems blynu, paruosti tai ka jie megsta. O ir koks miegas, kai lauki savo mylimuju, siuo atveju mylimo zmogaus.
Galimai, del to, ir jie man "atmoka" tuo paciu, nesiblusineja, o stengiasi padaryti malonuma, paprasciausiai myledami mane.

Mano vyras nera jau toks kietas zvejys, bet norejo parodyti dar mazam sunui, kaip zvejojama ziema ant ledo. Netoli sodybos teka upe, is pat ryto issiruose zvejoti.

As gi tuo tarpu, likusi namie viena, prilipdziau cepelinu, paruosiau arbatos, ilgai negalvojus "susipakavau" ir nutempiau maista savo berniukam...

Jei ka, sia istorija irgi rasiau kokius 10 metu atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2019 - 22:24
Kaip patogu, vienose situacijose kelti save auksciau gyvunu, nes atseit mes protingesni, o kitose situacijose lygintis su gyvunais, nes mat jie taip daro, nes taip teisinga, arciau gamtos rolleyes.gif
Atsakyti
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72349657" data-time="1549828694">
<div>
<p>Man dovanu, lauktuviu atnesa. Nepamenu kada pati pirkau.

O kai pati valgau mazai, i menesi, plyteles gabaliuko per akis, o kartais ir to nenoriu...

Tai susikaupia dideli kiekiai.</p>

Pas mane tas pats, pirkti nereikia. Suprantu kai žmonės mėgsta saldumynus, bet kai jų nevalgai. Kita vertus, kai pagalvoji, kad nesveika, tai vėl reikia galvoti ką gali vaišinti. </p>
Yra pas žmones  įprotis nešti saldainius, bet tik  gėlės ir saldainiai yra neįpareigojantis dėmesio ženklas.<
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 10 vasario 2019 - 22:55

Vėl beprasmės diskusijos n puslapių apie nieką?

Lutuke, kaip pas tave su lietuvių kalba?Čia aš apie akimirksniu suvalgytą šokoladą?Yra toks dalykas hiperbolizavimas, gal teko girdėti apie tai? Nemokysiu lietuvių kalbos, nemano pareiga tai, bet labai rėžia akį perdėtas kabinėjimasis.

Užgavėnės bus kovo 6.Čirvinių blynų keptuvą nusipirkau, žiūrėsiu kas gausis, nes tokio daikto nesu turėjusi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:36)
Idomucia, o cia tau, neliudek...

..
Paragauk, cia sokoladas su romu.

Dekui, bet per velai pasiulei. Jau buvom uzmige.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 11, 10:25)
<p>Vėl beprasmės diskusijos n puslapių apie nieką?
</p><p>Lutuke, kaip pas tave su lietuvių kalba?Čia aš apie akimirksniu suvalgytą šokoladą?Yra toks dalykas hiperbolizavimas, gal teko girdėti apie tai? Nemokysiu lietuvių kalbos, nemano pareiga tai, bet labai rėžia akį perdėtas kabinėjimasis.
</p><p>Užgavėnės bus kovo 6.Čirvinių blynų keptuvą nusipirkau, žiūrėsiu kas gausis, nes tokio daikto nesu turėjusi.
</p>

Mes turim seniai, megstu iskepti sekmadieniais pusryciams, kartais su pilno grudo miltais kepu, megstu kokosu aliejaus vietoj paprasto det, kvepia ir skanu, ar siaip ka sugalvoju.
Atsakyti