Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:46)
as tai zinau viena moteri, ne drauge, kuri pasislepusi nuo vaiku pirkdavo ir valgydavo saldainius, ne ne del tokad vaikam nesveika saldumynai, o del to, kad mazai pinigu turejo ir kad nereiktu dalintis  blink.gif

tokiu ir as zinau, tik kodel ir vaikam nepirko, tai nezinau, neklausiau.
Isvada: nieks dalintis neismoke biggrin.gif Nei tevai, nei svetimos piktos tetos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 10 vasario 2019 - 21:50
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:35)

<p>Klampiai mąstai, moterie. Visiškai nuo esmės nukrypai. Va iš kur čia tiek viena apie kitą "žinot", kai prikuriat pasakų iš nieko. Jeigu jau nežinai iš kur pas vaikus atsiranda šokoladai kai svečiai ateina, tai jau tu visai atitrūkus nuo gyvenimo. </p>
<p> </p>
<p> SM dorovingoji moterėle, o ką čia pati ką tik darei, ne į teisėjo vaidmenį buvai įnikusi?</p>

nekalbek duagiskaita, nesu nei paie viena nieko pirkurusi, nekisk savu nuodemiu man lotuliukas.gif
sokolada as padedu ant stalo, jei pas mane sveciai ateina. O jei dabar dar bandysi isvartyti,akd pati ta sokolada davei tai gal nei nepradek, jau jjuokingai is vis atrodysi. mirksiukas.gif Is vsi tada neadekvatu, pati duoda, pati atimti nori . ir kokio amziaus visgi ta svaikas ir kokio svorio ir kiek jis valgo per daug ir kiek tu ju seima gerai zinai?

As sneku apie polegius ir sakau, kurie yra geri ir blogi, as nevertinu, neteisiu savo draugu ir siaip zmoniu, kaip jie gyvena, kiek jie sveria, ka jie valgo ir kiek veinu kartu suvalgo, jausk skirtuma mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:38)
O kodel negali?

nu kur su leliuku nakti? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:44)
na, tas tai tiesa, jei uzsienis, tai tikrai gali buti.

Su anglais irgi turejau reikalu, deja, tik chamai ir prasciokai pasitaike (3, tikiu, kad ne visi tokie), is ju tai jau visko tikeciausi.

Nezinau, kaip kitiems, bet mano aplinkoje, itakotoje sovietu, buvo manoma, kad jau kas is uzsienio, tai ziauriai, ziauriai gerai. O kai sutikome pirmus uzseniecius, tai stalai musu luzo nuo vaisiu, dovanojom jiems dovanas ir t.t. Kai atsimenu ta protu nesuvokiama perteklini svetinguma...

Keliones po uzsieni, benravimas su jais, bent jau mane, greitai isgyde nuo iliuziju.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:39)
nei tu darbo turi nei vyro, nes mirksti čia nuolat. </p>

guoskis ir tu save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:46)
Va va...

Nu ka,  kaliegos,  einu vergauti prie petelnes - vyras lietiniu uzsimane...kad jį kur trejos devynerios  biggrin.gif

ka sakai, brangusis? Lietiniu nori? Liuks, iskepk ir man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:46)
didele sokolado plytele, tai as suprantu kaip ta, kur bent 100 g. Nors yra ir po 200g, bet lai buna 100g. Dingo skrandyje, tai nereiskia, kad susikiso i burna visa is karto.
kuri blogai suprantam?

Kai paprašiau pavaišinti, tai nespėjau pamatyti

man tai labai trumpas laiko tarpas keliso sekundes, o tau kelios minutes?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:49)
tokiu ir as zinau, tik kodel ir vaikam nepirko, tai nezinau, neklausiau.
Isvada: nieks dalintis neismoke  biggrin.gif Nei tevai, nei svetimos piktos tetos  biggrin.gif

tai jau tokiu dalyku mokyti nereikia, gyvunai net moka pirma vaikus pamaitinti , instinktai tokie, cia jau nelabai sveika, maciau as ja iena karta tokia siek tiek trenkta man moteris pasirode, nu cia ne pasaipa, nu buna tokie kai pakaltinami bet matosi,kad protelio truksta, traumos gal kokios vaikystes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:48)
Mes irgi saldumynu namie nelaikom. Norisi-nusiperkam tam kartui.

Man dovanu, lauktuviu atnesa. Nepamenu kada pati pirkau.
O kai pati valgau mazai, i menesi, plyteles gabaliuko per akis, o kartais ir to nenoriu...

Tai susikaupia dideli kiekiai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:55)
Kai paprašiau pavaišinti, tai nespėjau pamatyti

man tai labai trumpas laiko tarpas keliso sekundes, o tau kelios minutes?

siaip jau, mokykloj moke, kad yra issireiskimu, kuriu nereikia suprasti pazodziui. Sito manyciau, kad irgi. Nes jei nespejau pamatyti, tai turejo netrukti net ir sekundes.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 21:45)
Nu ne tokiu laiku  biggrin.gif
Dabar gripo epidemija, tai tik i lauka.

tai pas mus tik 8 ne taip ir velu smile.gif
as irgi noreciau,akd man kas iskeptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:58)

tai jau tokiu dalyku mokyti nereikia, gyvunai net moka pirma vaikus pamaitinti , instinktai tokie, cia jau nelabai sveika, maciau as ja iena karta tokia siek tiek trenkta man moteris pasirode, nu cia ne pasaipa, nu buna tokie kai pakaltinami bet matosi,kad protelio truksta, traumos gal kokios vaikystes.

kad visokie instinktai pas tuos gyvunus buna. Yra juk gyvunu, kurie palikuonis nuzudo, jei pavoju pajaucia ar palieka likimo valiai, o yra, kurie stengiasi uz juos kovoti iki savo mirties ar kurie megina palikuonius isnesti, paslepti kazkur.Tai kas keisto, kad visokie ir pas zmones instinktai ar kas ten pas juos.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:53)
ka sakai, brangusis? Lietiniu nori? Liuks, iskepk ir man  wub.gif

As lietinius kepsiu pusei pirmos, vyras uzsake. Si vakara be penkiolikos dvylika atskris is Stokholmo. Jau is saldiklio istarukiau saldytu braskiu, kai atsileis eisiu trinti su cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:58)
siaip jau, mokykloj moke, kad yra issireiskimu, kuriu nereikia suprasti pazodziui. Sito manyciau, kad irgi. Nes jei nespejau pamatyti, tai turejo netrukti net ir sekundes.

tai as tiesiogiai ir nesuprantu, o butent toks issireiskimas perkeltine prasme ir reiskia labai greitai, Jei butu valges visa plyta 100gr tai tikrai butu uztruke, nu mazas vaikas nesugeba taip greitai valgyti, ne koks gyvunas gi. Taitikrai butu spejes ir atlausti tetai, jei butu norejes. bet gal nebesigilinkim as sakiau, entikiu as sia sitorija, kaip ir ankstense jos aprasyta, datempta norit itikinti,kad soruliai baisiai daug valgo ir vaikai tame tarpe.
Atsakyti